Blunda. Andas. Ta ett djupt andetag, enda nerifrån tårna och ut i fingertopparna. Fortsätt blunda. Föreställ dig nu att du befinner dig på en väldigt stilla plats där havets vågor och fåglarnas kvitter får dig att slappna av. Nu ska du tänka på tre bra saker med dig själv.

Jag tänker på omtänksam, ärlig och envis.

Du ska även tänka på tre saker som du är tacksam över just idag.

Jag har en familj, vänner och en pojkvän som älskar mig och som jag älskar, jag har tak över huvudet och mat på bordet varje dag, jag är även tacksam över att jag valde att leva alla de gånger som det var det sista jag ville.

Du har ett hjärta som gör så hela din kropp kan leva.
Du har ben att gå med och händer att skriva med.
Du har en mun att prata med eller att kyssas med.
Du har kläder att varma dig med nu när det är minusgrader.
Du har mat att mätta din hunger med.
Än sen om jag har lite mer fett än muskler på magen eller att mina lår går ihop när jag går. Vem bryr sig om jag väger 40, 60 eller 100?

Det är inte mitt eller ditt utseende som ska vara avgörande för att människor ska gilla oss. Utan det är våra hjärtan, det organet i vår bröstkorg som är lika stort som vår näve, som får oss människor att leva. Vår personlighet speglar vår yttre skönhet. Det är våra hjärtan, medlidande, omtanke och kärlek som ska spela roll, inte ditt utseende.

Så ta en stund och reflektera över vad du är tacksam över och vad som får dig till att gilla dig själv. För oavsett om du tycker om dig själv eller inte så är det fakta att DU är fin, DU är bra och DU är värdefull.

Nu kan du öppna dina ögon, visst vad det skönt att bara få vara en stund, ta djupa andetag och känna efter hur du mår inuti?

Likes

Comments

View tracker

Bilder från www.weheartit.com

Hejsan!
En ny dag är kommen och halva veckan är snart klar. Jag som jobbade i helgen var ju ledig måndag och tisdag så idag känns det som måndag för mig. Men var gör det? Gillar ju måndagar så gör inget att det känns som det.

Jobbar 7-16 idag och efter det ska jag träffa Becki en stund, sen ska jag träffa Linnii om hon orkar efter sitt jobbpass. Hon har lite ansträngande jobb (industri) än mig om man säger så, så förstår om hon är trött. Annars blir det att vara hemma tills jag går till Dea ikväll. Jobbar 7-16 imorgon också vilket känns skönt då det är de timmarna de flesta andra jobbar.

Nu ska jag dricka kaffe, ha det så bra hörni!

Likes

Comments

View tracker

Bara jag som älskar snapfiltret ovan? Haha!

Hejsan!
Hur mår ni idag? Bra hoppas jag! Jag sitter på bussen hem från Värnamo. Haft testlektionen på körskolan. Gick bra, lite som behövs slipas, men det fixar jag tills jag börjar intensiven! :)

Annars har inte så mycket hänt. Träffade Sofiie en stund i morse, hade tänkt träffa Becki också men blev för stressigt så får bli på onsdag istället! När jag kommer hem ska jag vila lite då jag har huvudvärk som alltid. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med mitt hjärta.

Vad har/ska ni göra idag?

Likes

Comments

Jag vill leva, på riktigt. Testa mina vingar och prova på nya saker.

Jag vill flyga till ett varmt land med de jag håller varmt om hjärtat.
Jag vill hjälpa barn och ungdomar som har det svårt.
Jag vill lära mig att fotografera på riktigt.
Jag vill ha en framgångsrik blogg. 
Jag vill starta ett eget företag. 
Jag vill ha barn. 
Jag vill besöka min pappa. 
Jag vill lära mig mer om mina förfäder. 
Jag vill springa ett lopp. 
Jag vill hitta min stil på kläder som verkligen är JAG. 
Jag vill ha en katt. 
Jag vill gifta mig med Dea. 
Jag vill hjälpa mamma ekonomiskt. 
Jag vill ta körkort och köpa en bil. 
Jag vill kunna säga att jag älskar hela mig, kropp och själ. 
Jag vill gå på en riktigt stor konsert. 
Jag vill skriva en bok. 
Jag vill lära mig engelska då det alltid har varit väldigt svårt för mig.
Jag vill köpa ett hus ute på landet men ändå vara nära stan. 
Jag vill vara blodgivare. 
​​
Jag vill lära mig vad min kropp mår bäst av gällande mat. 
Jag vill ta reda på varför jag har såna problem med immunförsvaret: huvudvärk, trött, ont i magen när jag äter, problem med cystor, eksem osv. 
Jag vill vakna upp en dag och verkligen känna mig pigg och fräsch. 
Jag vill att hela min familj ska vara friska och lyckliga. 
Jag vill att mina vänner ska vara lyckliga. 
Jag vill så mycket. Jag vill komma vidare på något sätt. Testa olika yrken för att se vad jag brinner för. 

Jag är en person som gillar det som är bekvämt. Jag är inte en person som gillar förändringar. Jag vill hålla mig till de vänner jag har, till det jobbet jag har och den vardagen jag lever för det är något jag kan och som jag är säker på. Jag vet att jag kan vara den jag är med mina vänner, min familj och min pojkvän, jag vet hur jag ska bete mig på jobbet. Men är det det som kallas för att leva eller är det det som som kallas för att överleva? Jag trivs som jag har det nu samtidigt som jag vill vidare. Jag vill hitta ett yrke som är jag, där jag kan göra skillnad. Jag vill utforska världen, åka utomlands. Jag vill så mycket, och jag vet att jag inte gillar förändringar men samtidigt vet jag att det är förändringar som tagit mig hit. Att jag har vågat flytta från Gnosjö till Helsingborg och tillbaka till Gnosjö trots att förutsättningarna inte har varit de bästa. Att jag har vågat prova ett yrke jag förr aldrig kunde tänka mig jobba med. Att jag har vågat ge mitt hjärta till någon som jag vet bevarar och ta hand om det. Att jag har vågat att börja övningsköra trots att jag trivs bättre i passageraresätet.

Det är dags för mig att göra ännu en förändring, vissa av sakerna jag skrev ovan kommer att ske när tiden är rätt men vissa av de kommer ske redan i år, 2017. Jag kommer flytta hemifrån, ta körkort, bli blodgivare och lära mig fotografera för dessa mål är de jag skrev den 31 december 2016, mina nyårslöften. För jag vill vidare och bygga på den dröm jag så länge kämpat med att nå: att bli lycklig enda in i själen. Jag är på god väg kan jag säga er för jag mår BRA. Jag mår bättre än bra och det gör mig lycklig.

Kämpa för det ni drömmer om, våga göra det du är rädd för. Utmana dig själv varje dag, så ska du se att du växer som person och att du en dag blir lycklig rakt i genom. För jag tror på dig även fast du kanske inte gör det just nu.

Likes

Comments

Bilder från www.weheartit.com

Godmorgon på er!
De flesta ligger nog hemma och sover just nu. Det är ju ändå söndag vilket är dagen då man brukar sova ut, sista dagen på helgen och dagen innan en ny vecka börja.

Jag ska snart gå och jobba. 7-16 står på schemat idag och det ska nog gå fort. Var inte med lätta steg jag klev upp idag. Att lämna en varm säng med en sovande Dea för att gå ut i kylan var inte det mest peppande om man säger så. Men jobb ska göras och i slutändan är det värt det, när lönen kommer vill säga.

Så jag ska jobba, sen träffa Linnii en stund. Imorgon ska jag övningsköra på körskolan för första gången vilket gör mig nervös, en främmande människa att köra med och en annan bil än den jag kört med i 4 månader. Men även det för något gott med sig, om allt går som planerat har jag körkort i början av mars!

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!
Idag vaknade jag och Dea väldigt sent, så vi kom igång med dagen väldigt sent. Vi åkte till Jönköping för lite shopping, dock köpte inte jag något förutom mat. Men är väl bra att jag håller i pengarna hehe. Vi kom hem vid sju och sen dess har jag varit hemma hos Dea medan han har varit hos sina föräldrar och nu är han hos sin bror. Jag har mensvärk och sen börjar jag vid 7 imorgon så ingen sen natt för mig inte.

Kollar på Greys Anatomy och äter godis. Har inget roligt att skriva så ni får ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hejsan! 

Har ni haft en bra dag? Jag har haft en helt okej dag förutom huvudvärk sen klockan fyra som svärfar släppa. Gick hem till Linnii på morgonen innan jag åkte hemåt. Hemma började vi rensa och höll på tills fem. Sen gick jag över till Becki och fikade samt tog igen tiden vi inte setts. Efter det gick jag upp till Sofiie som fixade sig till en fest, oj vad taggad man blir när andra ska på fest samtidigt som jag inte skulle ha orkat det idag om jag ska vara snäll mot mig själv och min kropp som inte mår bra. Illamående och huvudvärk. Men det ska nog gå över! Ska ta det lugnt med pizzahäng med hjärtat mitt. 

Vad ska ni göra ikväll? 

Likes

Comments

GODMORGON!

Har ni sovit gott? Det har jag, dock känner jag nästan aldrig mig utvilad utan mer som en överkörd säl. Men efter nån timme vaken är jag pigg igen. Försöker att inte sova så länge även fast jag är ledig, mest för jag får ångest när man vaknar efter tolv och hela dagen känns borta. I alla fall sen sist jag skrev har jag jobbat (6 dar i rad var avklarade i måndagskväll), vart ledig, gymmat med Linnii, umgåtts med Sofiie, Dea, övningskört, bokat in testkörningen inför intensivkursen, fått jobb erbjudande, gått i snöstorm och bara varit. Då jag inte är helt kry, känner mig småsjuk och dras med huvudvärk + mensvärk.

Men det är fredag idag och jag är ledig, yeah! Så jag har precis duschat och ska snart gå hemåt för vid ett ska vi nämligen rensa lägenheten för det är kaos rent utsagt. Har redan rensat mina kläder så det är ju skönt. Vid fem ska jag träffa Becki sen kanske Sofiie och ikväll ska jag sova hos Dea.

Jag hoppas att er fredag blir toppenbra. Vi hörs!

Likes

Comments

Ibland saknar jag mitt 20 cm längre hår även fast ett kortare hår är lättare att ta hand om.

Hejsan!
Jag hoppas att ni mår superduper bra! Jag mår helt okej, är väldigt trött och seg i huvudet då jag har jobbat natt två nätter i rad och ska jobba mitt tredje i rad vid start 23.00 ikväll. Det har gått relativt bra för att inte ha jobbat natt (mer än 2 dar i rad förra veckan) på väldigt länge. På söndag jobbar jag kväll och efter det är jag ledig några dagar. Skönt!

Har inte gjort så mycket mer än att sova och varit hemma dessa dagar. Inte träffat Linnii eller Dea på 3 dagar. Men Sofiie träffar jag mer och mer nu när vi är grannar vilket är såå guld värt!

Hann inte träffa Dea idag även fast det är 8 månader tillsammans, dock brukar vi inte fira varje månad (liksom man ska ju visa samma kärlek varje dag hela månaderna så ah) utan vi firade 6 månader och sen blir det la 1 år som vi firar. Min kärlek! Men imorgon ska jag pussa rejält på honom och bara mysa.

Jag hoppas att er fredag har varit bra och natten och morgondagen fortsätter så. Hörs!

Likes

Comments

Han som får mitt hjärta slå dubbla slag.
Han som alltid får mina mungipor att le.
Han som kramar om mig om nätterna.
Han som skämmer bort mig med pussar.
Han som varje dag säger att jag är fin.
Han som säger att han älskar mig. Han som jag älskar.
Han som kom in i mitt liv och visade mig vad äkta kärlek är.
Att ge och få.
Andreas som han heter och Dea som han kallas.
Han är min och jag kunde inte vara mer lyckligt lottad att få kalla han för min.
Vi träffades när löven hade blivit gröna och luften varm, sommaren var alldeles runt hörnet.
Vi har upplevt nästan ett år ihop och jag är så glad att verkligen vara säker på att det är han jag vill dela min framtid med.
Jag tror på ödet, att det var menat att våra vägar skulle mötas till slut för allt känns helt rätt i sällskap med honom.
Dea du är mitt ❤️, min 💎 och min ⭐️.
Du får alltid mig glad och att höra dina andetag när du sover gör mig lugn.
Du är en trygghet som jag aldrig vill förlora för kärleken till dig är såå stor att den inte kan beskrivas med ord.
Jag älskar dig och grattis älskling: nu har du stått ut med mig i 8 månader=245 dagar.
Love you!

/ din Linnea ❤️

❤️

Likes

Comments