Jag drömmer om att fånga ögonblick
 av lycka på bild. 


Likes

Comments


Nyår började med champagne frukost på greve jakobs med mina bästaste Paulina, Carolin, Denise och hennes kompis Carolin. Så glad att jag fick avsluta året tillsammans  under denna stund då vi ej skulle fira kvällen ihop. Tack för ytterligare ett år med kärlek och vänskap, love you girls!

Likes

Comments


Juldagen och återträff med fina vänner!

Likes

Comments

Middag, vin, skratt, lockar, fodral, klackar och utgång får beskriva lördagens trevligheter
A little party never killed nobody
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Idag hade jag en mysig dag med mamma på asia spa, så otroligt avkopplande och härligt det är där!
Utanför var det busväder med spöregn, kändes fantastiskt att tillbringa sin lediga dag på detta vis, samtidigt drömde mig bort mot ett varmare och mer exotiskt asia., 
Likes

Comments

Kunde inte låta bli att köpa denna fina kudde med en ren på från Lexington.
It's that time of the year, and I so wish that I was walking in a winter wonderland.

It's all about deers

 


 
 

Likes

Comments

Denna helg bestod av mycket innebandy. Igår lördag hemma mot falkenberg, kul match som slutade 6-6. Idag söndag, borta mot sandö Blev det vinst, det var på tiden! Mål för lennepopen blev de i båda matcherna, det var också på tiden!

I lördags efter matchen låg jag och kollade film i soffan, det är så underbart, trött i hela kroppen, mörker, mys, jag älskar sånna lördagseftermiddagar! Det enda som saknades var min pojk som var ute i skogen.

Hemkommen efter matchen var vrålhungrig, magen ropade efter mat. Vi bestämde oss för att äta renskav ikväll och det blev huur gott som helst! Han är duktig min man på att laga mat! Fin är han också, speciellt när han har sin mysse och bysseLikes

Comments