Idag har det varit riktigt kallt! Många minus under natten och frosten låg kvar i stort sätt hela dagen på vissa ställen ❄️ nu är det inte långt kvar tills snön kommer, och jag har nog aldrig längtat så mycket efter sommaren! ☀️

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag flyttar den här donnan till sitt nya hem! 🌹

Likes

Comments

Fick fotografera dessa härom dagen 🌟

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har alltid tyckt att det är roligt att fotografera, speciellt hästar. Så nu på senare tid har jag tagit till vara på det. Ska satsa på det jag tycker om och förhoppningsvis kan jag i framtiden ha det som ett deltidsjobb på sidan av.
Detta är verkligen något jag tycker är fantastiskt roligt! 🌟

På min instagram photobyliinnea kan man följa min utveckling och mina bilder ☀️

Likes

Comments

Ibland blir livet inte riktigt som man hade tänkt sig.. Erik och jag kommer att gå skilda vägar.
Anledningen till detta är att våran kärlek har dött ut och vi har skapat en vänskap istället.. vi är mycket ledsna över detta beslutet och vill inte ha några onödiga kommentarer.
Jag kommer att sakna honom något otroligt mycket men detta är det bästa beslutet för oss båda.
Han är en underbar kille som gett mig så mycket lycka och kärlek, jag trodde att han var mitt livs kärlek men tiden visade något annat.
Vi lämnar varandra men bara goda tankar om varandra, vi kommer alltid att finnas där för varandra som en vän och vem vet vad som händer i framtiden.
Anledningen till att vi skriver ut detta på media är för att vi vill att ni ska få höra den riktiga versionen innan någon annan ändrar den.
Tack för allt älskade Erik 💖

Likes

Comments

Nu har min lilla tös åkt iväg på inridning 🌟

Likes

Comments