Hej finisar!

Alltså vilken kväll! Först var vi ju hos Victor och spelade in min röst i hans låt. Var svin kul men tog ganska lång tid då jag aldrig hade hört låten plus ville hålla på och ändra och sånt, haha. Sen är ju mitt uttal i engelska dåligt, hehe.

Vi fick höja tornarten något.. haha kapot var så långt ner så det knappt gick att spela på gitarren när vi övade, hehe. Men blir så bra! Ska fortsätta spela in så snart det går.

I alla fall, vi var tvungna att dra för vi hade bokat bord på pinchos där vi alla 3 käkade. Tog lite fina drinkar med, hihi. Var hur mysigt som helst verkligen!

Morgon dagen är med full med planer.

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej finisar!
Nu ska vi äntligen ge oss av till Viktor!
Dagens outfit blir kostymbyxor, de ni, haha.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej finisar!

Ligger i Marcus pyttelilla säng helt nyvaken och ensam. Vilken mysig morgon, eller? Hur som helst så är han på gymmet och tränar medan jag sover, hehe.

Igår morse var vi hos mormor och morfar som kom hem från sin semester och jag var helt till mig för att träffa dem och det var så mysigt. Marcus tycker det är så fint att jag har en så stark relation till min mormor och morfar.

Idag är planen att vi ska åka till Marcus kompis där jag ska spela in min sång i en låt han har gjort. Är sjukt taggad men lite nervös. Sedan ska vi alla tre käka på pinchos som jag tjatat om flera dagar!

Nu ska jag väl gå upp och äta frukost. Puss och kram!

Likes

Comments

Hej finisar!

Som jag tror inget missat har skallen tidningarna gått ut med att ena killen i pojkbandet the foo som är 19 år gammal är tillsammans med en kvinna som är 48 år.

Det är lite kul för det är nästan samma ålderskillnad som på mig och min mamma, mamma är lite yngre än henne till och med, hehe.

Alltså jag är lite skeptisk till till detta men känner väl att det är upp till varje par. Har de försökt dölja sitt förhållande i 2 år så kan man ju förstå att de tycker det är väldigt jobbigt att folk förmodligen har åsikter. Så känner väl att man borde låta dem vara. Det handlar ju om respekt och det har man väl mot alla eller?

Däremot kan jag ärligt säga att jag absolut inte skulle uppskatta att min son/dotter hade en så pass mycket äldre partner.

Vart går gränsen?
Alltså hur jag själv har tänkt ( bara utifrån var jag själv skulle kunna tänka mig innan jag hade ett förhållande är Max 2 år yngre det känns nästan helt, helt omöjligt i mitt huvud dock eftersom min lillebror är två år yngre och har hittills aldrig träffat en kille som är två år yngre än mig själv som är på samma stadie som mig. Är själv väldigt lillgammal av mig så de flesta killar i min egen ålder tycker nog dessutom att jag är väldigt tråkig och beter mig vuxet.

Gräns uppåt? Då har jag sagt 94:a ( det är då 4 år äldre än mig) Vet inte varför men har alltid tänkt så. Trodde aldrig jag skulle bli tillsammans med en jämn gammal kille ( månader yngre till och med) men Marcus är verkligen sjukt mogen och vi är helt perfekta för varandra.

Men det är mina gränser jag har haft för mig själv bara. Sedan är det ju stor skillnad då jag själv är 19 år och en 29 år yngre kille som i detta fallet inte ens är född, haha. Men en man i min mammas ålder.. nej alltså inte för att vara ytlig men jag tycker inte så gamla män ens är attraktiva.

Så ja? Var går gränsen, vad är okej och inte? Ja det tycker jag inte någon kan bestämma. Man får helt enkelt känna det själv och låta alla göra som de vill. Precis som med att vissa skaffar barn vid 16 och vissa vid 46. Personligen kanske man inte skulle göra det men man får låta andra göra som de vill.

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej finisar!

Nu börjar mitt lov på riktigt då jag har jobbat till och med idag. Har varit så trevligt det med men nu blir det mer tid med Marcus.

Vi är just nu påväg till Linköping eller "linkan" som jag brukar säga, haha.

Fick i alla fall jättefina tulpaner och choklad av min chef igår. Åh vad glad och överraskad jag blev! Blev hur fint som helst i nya vasen hemma. Chokladen mumsar vi på nu i bilen.

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej finisar!

Idag på rasten testade jag Örebros nya restaurang chopchop! Den ligger inne på krämaren och alltså wow vilket nytt koncept.

Du beställer maten på en skärm där får du välja först basmat ( ris eller nudlar) och sedan rätt.

Det finns 4 olika menyer, barn, liten, mellan och stor och sedan kostar alla rätter lika mycket.

Jag beställde barn och orkade inte ens äta upp allt, haha! 50 kr för dricka, mat och en liten lyckokaka. Var verkligen super gott! Rekommenderas.

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej finisar!

Vakande i morse och såg att det var täckt av snö utanför! Wiihiii. Har varit ledig på förmiddagen så var ute en liten snabbis med Marcus och lekte lite i snön.

Vill däremot ha vår nu men vackert var det ju verkligen i snön, hehe.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej finisar!

Åh alltså känns så jobbigt ibland att brorsan bor borta i Falun! Just nu saknar jag till och med att komma in i sitt rum och upptäcka att allt godis är borta, att någon ätit upp ens risifrutti och så vidare.

Att han som är yngre än mig har flyttat hemifrån men inte jag tar med emot ju! Kom hem Anton!

( Fin bild på oss)

Puss och kram

Likes

Comments

Hej finisar!

Alltså är det bara jag som har perioder vad det gäller att känna sig fin? Alltså jag menar, jag accepterar min kropp och vet att jag är fin precis som jag är men jag menar typ när man känner sig sådär riktigt fräsch, haha.

Alltså just nu är min hy så himla finnig och dålig, det är något jag kan erkänna att jag har komplex över. Sedan är håret fult och slitet. Längtat så mycket efter att komma till frissan! Då blir det att man aldrig tar selfies och sånt för jag typ inte känner mig fin. Men nästa vecka när jag har varit där kommer det säkert att ändras, hehe.

Puss och kram!

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej finisar!

Ni sitter jag, mamma, Sven och Marcus och tittar på "Så ska det låta" med mina mumsiga choklad praliner jag köpte på choklad butiken inne på vågen gallerian i Örebro.

Kan verkligen rekommendera dem. Mannen som jobbar där är sjukt trevligt och så härlig och alltså alla måste uppleva såndär fin riktig choklad någon gång!

Puss och kram !

Likes

Comments