View tracker

Okej! Mitt hår har blivit ganska slitet och torrt de senaste. Kanske beror på att jag plattar mitt hår varje dag nästan, uhh måste försöka sluta med det! Men i alla fall, kände att mina vanliga schampon inte var bra alls längre, så när jag var på coop hittade jag dessa schampon/balsam/inpackning. Tänkte jag skulle testa och älskade de! Jag tycker dom luktar så gott och mitt hår kändes inte alls lika torrt efteråt. Men ska testa dessa ett tag framöver och se hur det känns.

Man kan hitta dessa typ överallt. Ica, coop, kicks etc.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har ni sett midnattssol? Sitter och ska kolla det senaste avsnittet nu.Jätte bra serie på SVT, kriminalare och spännande. Svensk/franskt som utspelar sig uppe i Kiruna. Rekommenderar!

Likes

Comments

View tracker

Ny vecka nya tag! Inga direkta planer denna vecka förutom skola. Ska träffa en vän i morgon och käka lunch, ska bli super kul. Inte träffats på ett tag så nu är det dags! Tänkte försöka ta mig till gymmet i veckan också. Vart förkyld, ont i halsen och hela den grejen inte velat göra det värre än var det har vart. Men denna veckan ska jag allt ta mig dit tycker jag!

Likes

Comments

Instagram@liineac