Header

Äggröra = mums!

Nu har allt startat. Till frukost har jag ätit lite olika. Ibland blir det kokt ägg med majonäs och som lite räkor som bonus. Istället för smörgås som jag annars gillar mycket så har jag gjort ost och skinkrullar. Det mättar mer än vad man tror. Varje morgon tar jag en vitaminshot som piggar upp på morgonen. Jag är väldigt dålig på att äta frukt så denna har varit bra för mig för att få i mig vitaminer.

Mitt på dagen har det blivit att ha med matlåda till jobbet med kyckling, broccoli och lite pepparsås. Jag skippar att ta ris och pasta för att inte få i mig lika mycket kalorier. Man skulle kunna tro att jag försöker svälta ihjäl mig när man ser maten men man blir mycket mättare än vad man tror. För att förbereda matlådorna så tinade jag upp en påse fryst broccoli och tillagade 1 kg kyckling i ungen. Det mesta skötte sig själv.

När jag äter äggröra så har jag i lite grädde och serverar det med kalkonbacon och paprika. Det tar väldigt få minuter att göra det och har varit en räddning på kvällen. Jag ska försöka ligga på runt 1300-1500 kalorier för att gå ner. Om en vecka får det bli lite vägning för att se om det hänt något resultat. Jag förväntar mig först och främst att tappa mycket vätska i kroppen.

Likes

Comments

Snart börjar det roliga allvaret. Fram till jul kommer jag att äta mer medvetet och inte få i mig massa skräp som jag annars har fått genom åren. Mitt mål är att gå från 82 till 75 kilo. Jag använder mig utav Lifesum som stöd men jag har även hjälp av nära och kära och annan inspiration såklart. Jag ska försöka blogga ofta men jag lovar ingenting. Jag prioriterar mig själv och att jag ska må bra än att blogga på för fullt. Jag ska klara det!

Likes

Comments