Det var ett tag sen jag skrev här sist. Tänkte gå rakt på sak och berätta om året som vart för mig och varför jag har vart borta.

Det är så att jag har haft ett riktigt tungt år, nog det värsta i hela mitt liv. Så kan väll gå från ruta ett. Jag var med om en abort förra sommaren. Vart gravid med min förra bästa vän. Och jag bestämde att göra en sen abort. Tänkte inte gå djupt in på det utan finns inte så mycket mer att säga än att det hände och vad för beslut jag tog. Men efter det vart jag riktigt trasig. Trodde aldrig att något kunde ta så hårt på psyket och göra så ont i hjärtat. Satt mest dels inne i min 1a på vinden och satt instängd. Koppla bort om världen och drack mycket. tappade vänner, vart aggresiv, passiv och hade svårt att hitta någon motivation att leva för. Var mer en fråga om när jag inte skulle orka nå mer än OM jag skulle orka mer. Men ur dimman träffade jag en kille som lyfte mig. Tog dock tid för mig att resa mig upp och vara glad igen "bli linda igen".Och med det så kommer tjaffs, bråk, sårande och svikande. men vi kämpade igenom allt och kämpa mot allt folk sa. Till slut efter ett långt år kunde jag känna glädje och känna mig själv igen. vilket fick oss att bli mycket gladare och tryggare. vi valde att flytta ihop med våra hundar. så jag sa upp min lägenhet och packa fort där ifrån. lyckan i kroppen var till max och ville inget annat än att vara tsm med min familj. två veckor efter jag flyttat in så gjorde han slut och jag hamna från lycka och trygghet till en hund mindre, utan hem, utan inkomst. så där efter fick jag flytta in till min mammas garage. gick i dagar och var helt tom i bröstet. och inte bara jag var ledsen utan min hund tappa sin kompis och hem också. jag tänker inte sitta och klandra han jag var ihop med eller peka ut nå... utan skriver min upplevelse genom mitt jobbiga år. Det anledningar varför han valde att göra slut är mellan oss två och inte andra. Men efter att tag så kände jag att jag inte behövde någon som inte ville vara med mig. Jag börja söka jobb, ta mig ut, umgås med vänner, lita på mig själv och äntligen ta upp mina hobbys. Äntligen är jag linda igen och kan med trygghet lita på mina åsikter, vad jag känner och vad jag vill göra. Och kan äntligen vara stadig på mina fötter. Så vi kanske ses lite oftare nu ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det så att i många år har man hört komentarer, frågor, syn punkter osv om stora bröst! Så nu tar jag mig tid och svara på några frågor folk har frågat mig osv om stora börst! Finns säkert dom som känner sig ner tryckta, generade, att detta är olämlpigt eller många som kommer störa sig! Men det är en kvinnas kroppsdel. Jag tycker inte att detta är något som borde få mer uppmärksamhet än andra kroppsdelar på kroppen.

well lets get started!

Fråga 1 : Villken storlek har du? ( en fråga man ofta får ifall man har lite större byst än andra kvinnor! 

well det är lika kul för mig att svara på det som du skulle fråga vilken storlek jag har på mina sockar... vad spelar det för roll! you aint gonna see them (slap)

Fråga 2 : Får du inte ont i rygg och axlarna av att ha så stor byst? 

Svar JA! om man har en bh med tunnare bh band så trycker det på axlar och svider. Och tala om ont så gör det fruktansvärt ont i korsyggen efter ett tag!

Fråga 3 : det måste vara riktigt skönt att ta av sig bhn när du kommer hem? 

Skönt? det är en befrielse<3 brukar aldrig ha bh på mig när jag är hemma!

Fråga 4 : Varför har du bh på dig om det gör så ont? 

Ja mitt svar är ganska enkelt.. vars hade du tittat om jag har en tunn tröjja och mina tissar syns... Inte så trevligt för min del. 

Fråga 5: Kan jag få en bild på dina bröst? 

Svar NEJ!! Vad tar du mig som?? Tror du jag skickar bild till alla som ber eller? Haha skulle inte tro det!! Visa lite respekt och ge  f*n att fråga en kvinna något sådant! 

Fråga 6: har du alltid haft så stora bröst? 

Jaa klart jag har!! Föddes med dom från första dagen... Nej dom kom senare.. 

Hoppas ni som undrar någon av dessa frågor har fått ett bra svar. Sen är det inte så kul för kvinnor att höra samma saker hela tiden och få samma frågor, är riktigt utnötande. Och gillar man bröst så kan man ha det för sig själv! Tack för min del. 

Likes

Comments

Bästa julklappen ever! Lill siss kommer hit idag från Skåne!:) så blir att fara på stan kl 10 med Ivan och köpa lite finkläder. Sen plocka upp siss från flygen vid halv 2! Guh så jag längtar❤️ sen spendera alla dagar till nyår med min plutt. Blir inte lyckligare!

  • 169 Readers

Likes

Comments

En helt vanlig dag i veckan. Inget att göra och satt med nå gott framför tv och kolla tv serien Dexter. Så får man ett samtal av Alexandra kl 3 på natten.. ( jag SKA vara med dig idag! Kommer vid 11 på morgonen. ) jag skyndar mig i sängs för att få någon timmas sömn innan hon kommer. Kändes dock som 5 minuter... Vakna av att hon skrämde skiten ur mig.
Vi satt i någon timma och bara var.. Ingen kom på nå kul att göra, och vi hade så mycket energi i kroppen.
Så kolla jag klart på blocket efter katter. Har fundera länge på att skaffa mig en kisse. Och klart jag hitta en fin kull. Jag ringde dit fort och fick snabba besked att jag kunde komma dit om 1 timma. Vi akut ringde vänner om skjuts då vi inte ville ta en kattunge på buss. Towe rädda oss<3
När vi var i Luleå och handla in lite saker innan vi hämta kissen så kom jag bara upp med en spontan ide. ( fan Alexandra. Du har alltid vela ha en katt, och du kan inte ha en hemma då din familj är allergisk! Ska vi kika efter någon kisse medans vi ändå är i Luleå? Du kan få ha din kisse hos mig tills du får lägenhet! ) hon blev super glad och lycklig. Hon kunde knappt tro sina öron. Så vi kolla ännu en gång på blocket och hitta en annan annons. Ringde dit, och dom sa att vi fick komma på en gång! Så först hämta vi hennes katt. Och sen for vi och hämta min! Lyckan i bilen var extrem. När vi kom hem var min kisse och min hund genast bästa vänner! Men Alexandras lilla flocka gilla han inte så mycket ;p har gått några dagar nu, och stämningen mellan flickan å min hund har lättat:)
Dom är helt underbara! Och trivs så mycket❤️
Så nu består min familj av jag, en myggan, en hund och två katter:) är så lycklig!


Den svart-vita katten är Alexandra's katt. Vid namn Kiara. Och den grå-vita katten är min lilla kille vid namn Nimo.

  • 187 Readers

Likes

Comments

Då är det bestämt! i sommar drar jag till san diego!

Guh så underbart kul:) ska dit och träffa en vän. Har inte träffat han ännu. Vi har pratat i 2-3 år och nu tycker vi att vi ska träffas. Vi bråka om vem av oss som skulle komma till vem. Han ville komma hit och uppleva allt i sverige. Han har så länge vela se vårt norrsken, natur, städer, hur vi lever och anpassar oss. och såklart komma och träffa min familj och vänner som jag pratat om så länge. Men jag vann;) då jag berättat länge för han många drömmar, hemligheter och mycket annat så viste han nog ändå att jag ska komma dit! Vi ska Seaworld och kolla späckhuggare <3 Det har ALLTID vart min högsta dröm i mitt liv! eller ah.. kanske inte se dom i fångelskap.. men det duger vell! Sen ska vi dyka i haj burar! jag är såååå taggad! Vi ska på disney world i 2 dagar då han säger att vi inte hinner göra allt på en dag där;P sen ska vi bara mysa på stränderna, äta go mat, och fara till andra vackra platser! nu är det bara spara pengar tills jag far i slutet av sommarn! Måste få ihop ungefär 30-35 000 om jag ska göra allt det där;P Längtar<3 Vi ses snart Victor:)

Likes

Comments

Hela veckan har tiden bestått av packa upp, skruva och fixa. ont i ryggen och less.. Men klart söt nötan Alexandra kommer över på Torsdag kväll för att fira halloween hela helgen med mig! Planen var att gå på Lotus i Boden då jag bor 100 meter där ifrån. Men som tur var så såg jag att Byz skulle uppträda på O'Learys i Luleå! utan tvekan att skulle vi dit:D

Blev massa stress att fixa alkohol, smink för halloween outfit, och banken! sen var det bara att kasta på oss allt, packa ihop drickat och skynda till bussen. Börja festen hos en polare i stan, sen gå mot Olles. Jag och Alexandra var i vår egna lilla värld så vi tappa bort alla andra på vägen dit. Men lika kul hade vi ändå. Träffa massa polare där inne. Skit kul att se alla så goa och glada ;) Dock tragiskt att sophie jobbade baki baren. Haha du får komma å festa med mig en annan helg gummsan ;)(K)

Men sen toppen på kvällen! Byz på scen<3 Hade super tur som fick platts längst fram för att se. alla var så taggade och hade så jävla kul! och han var kung på scen! super duktig och härlig. Alla brudar var knäppa längst fram, kan ju inte säga att jag inte var det häller ;) han var awsome! Och lyckan i kroppen då jag fick hans skiva under konsären<3 Nä hade skit kul! Dock super less att mobilen var död så jag kunde inte fota:( Men hoppas han kommer tillbaka snart igen. Och att man kanske får träffa han nedanför scenen någon gång! Hade super gärna snackat med han:)


Likes

Comments

Tjena på andra sidan skärmen!
Vilken underbar dag det vart igår! Först hade jag lite otur med arbetsförmedlingen, men allt löste sig. Fick fara till Luleå å snacka med försäkringskassan, och då blev det ännu bättre. Efter det så bestämde jag och Alexandra oss för att ha en av våra tjej dagar på stan:) Alexandra gjorde ögonfrans förlängning och klippte sig. Vi for och käka go mat på walles. Köpte massa kläder, parfym, skor, och jag köpte såklart mer saker till lägenheten! Tlx en drink mix ;D vi hade skit trevligt. Och fick brev hem om klänningen jag vann på Olles! Så det kommer med posten någon dag här! Kollade upp vad det kosta.. Var närmare 1000 kr. Hoppas dom har en till kläd dag då man kan vinna något fint:)
Nu blir det att ta en vård dag och mysa framför tvn med nå gott! Får passa på då mygga är å ränner i Luleå!
Och till helgen blir det halloween fest och utgång till Olles igen ;) ha en fortsatt trevlig dag:)

  • 264 Readers

Likes

Comments

Har så lite för mig så kan kasta bort lite tid på blogg frågor!

Vad gör dig förbannad?
Oj.. Folk som ljuger. Behandlar andra människor dåligt. Tjat på morgonen. Finns nog mkt mer.

Är du beroende av något?
Cigg, att pyssla med något i handen hela tiden. Duscha varje dag.

Vad handlade din senaste dröm om?
Att jag satt med två andra personer på en brygga som flöt på vitt vatten. Vi skulle rädda en flicka som blev tagen av någon ond demon/kvinna under vattnet. Så vi fick offra olika kroppsdelar tills hon var nöjd och övervägde värdet på vårat offer och flickans liv. Men sluta med att jag skulle klippa av min tå, så tog hon hela mig under vattnet. Och när jag var i botten så låg jag bland vitt sjögräs. Var så ljust att jag blev bländad. Det sista jag såg var demonen som börja äta mig levande i botten på sjön..

Villken är din sämsta egenskap?
Tålamod och matte tror jag.

Hur många kuddar har du i sängen?
Just nu har jag 8 st.

Föredrar du havet eller poolen?
I Sverige väljer jag poolen... Utomlands blir det havet! För i Sverige finns det gäddor.....

Vad gör du när ingen ser på?
Villken fråga -.- vad brukar man göra när man är själv?... Happ, jag brukar fisa och onanera! Haha inte samtidigt då xD men det är sånt man kanske inte gör då folk är brevid.

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Ingen! Brukar flippa ur så mycket att ingen vill prata med mig när jag är upprörd. Men när jag lugnat mig brukar Fanny eller Jesper bli mitt offer.

Vilket är ditt drömjobb?
Marinbiolog.

Vad gör dig nervös?
Hahaha finns en sak som jag är suuuuper nervös för! Det är första kyssen. Sex, kramar och annat är jag inte alls nervös för. Men första kyssen!!! Jag blir som en liten flicka..

Följer du andra bloggare, isf villka?
Nja jag är rätt ny i blogg världen, så har inte hittat någon som är rätt intressant ännu. Men kollar runt på news vad andra skrivit.
Följer dock en video bloggare.. Pewdiepie! Har följt han i 2-3 år tror jag! Är helt såld för hans videos! Så rolig och trevlig människa!:)

  • 265 Readers

Likes

Comments

Blev två uppdateringar;p
Tänkte skiva som en sak jag gjorde idag!
Något jag tror alla gör.. är att använda en spegel endast att titta i när man ska fixa sig på något vis, eller bara en vana att kolla in i då man går förbi! Det är det jag använder en spegel till iallafall.
Men jag prata med en vän idag om just sånt! Hur ofta ställer man sig framför en spegel för att hålla sig in i sina ögon, som du skulle titta i en annan persons ögon? Att se in i dina ögon som en annan person ser dig!
Så både jag och min vän bestämde oss att lägga på telefonen, ställa oss framför spegeln och räkna söligt till 20. Och inte en ända sekund skulle vi börja kolla på oss å hitta nå fel som ska fixas.. Utan bara stå still å se oss själv som människa! Varje gång vi tappa konsentration så börjar man räkna om igen. Tog mig 3 gånger innan jag kunde räkna färdigt till 20!
När jag var klar så ringde jag upp min vän igen. Och vi båda hade jämförelsen som Tlx en mobil telefon! Som flera av oss gör då vi är rastlösa är att ta upp telefon, låsa upp den för att kolla klockan, men när du låst den så glömde du att kolla! Alltså en vana! Pröva själv att titta i spegeln och räkna till 20 som jag gjorde! Jag blev chockad när jag var klar att jag inte gjort det förr!

  • 288 Readers

Likes

Comments

Må vara lite sent då helgen var för några dagar sen. Men min hel var lång:)
Haft min underbara vän Alexandra hos mig sen onsdag förra veckan, och även myggan!
Haft super roliga dagar med mina fina vänner❤️ jag och Alexandra har bada på Bodens badhus. Där vi tog in på realax. Tror vi bada i 4-5 timmar! Vi var på familje middag hos min mor, där vi käka surströmming! Haha kanske lite sent ute med det, men gott var det.
Sen har vi lanat, skratta, festa, hitta på bus, till och med halloween sminkat Alexandra då vi var rastlösa ena natten ! Jag är verkligen super nöjd med helgen som varit:) och avslutet på vår trevliga helg så gjorde jag tacos till mig och myggan:)
Juste får inte glömma att min fina vän Sofie var förbi också! Guh så skönt att få ha en tjej stund med henne då vi inte träffats på några månader❤️
hoppas ni också har skapa oförglömliga minnen med någon ni älskar i helgen:)

  • 284 Readers

Likes

Comments