Header

Detta måste nog varit en av dom roligaste sakerna jag fått hem från sexleksakeroutlet.se

Clone à Willy och Clone à pussy
Super lätt att göra man får med allt som behövs och en super lätt beskrivning som även har bilder på hur man ska göra!
Super roligt att ge bort till din partner de va iallafall va min pojkvän fick i present när han fyllde år vilket var väldigt uppskattat!

Passa på att få Clone à Willy just nu för 365kr ordinarie pris 419kr
Eller Clone à pussy för 219kr ordinarie 249krMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Med egen produktion har dom kunnat minska miljöpåverkan

Dom tog bort alla mellanled för att kunna få fram det bästa priset

Dom har ställt marknadens tuffaste krav på kvalitén

Er lust är vår lag! Den är utformad efter kundernas specifika begäran

Jag pratar såklart om Mshops egna privata kollektion
Jag har fått hem två produkter ur kollektionen och kan säga de att nu vill jag ha resten den är inte bara snygg och stilren designad utan är även så bra som alla säger!


CAPELLA är den tredje ljusstarkaste stjärnan på den norra stjärnhimlen. Enligt grekisk mytologi representerar stjärnan Cornucopia, även känd som överflödshornet. Ett horn, som alltid är fyllt till brädden, med ägarens innersta önskningar och som aldrig sinar.

Capella drivs av 2 starka motorer med 6 olika vibrationslägen man kan även välja att minska eller öka vibrationerna dom flesta är pulserande vilket är min favorit! Väldig tystlåten och den är silkeslen och gjord av kroppssäkert silikon
Stimulerar både klitoris och g-punkten 23cm lång och drivs av 4-AAA batteri

749kr

Helt klart en av mina favoriter!OMEGA är den största stjärnhopen i vintergatan. Ordet Omega betyder ordagrant ”stort O”. Omega gör allt mer intensivt och stimulerande. Namnet ”Omega” har nästan en underförstådd skyldighet att ge dig njutning, och massor av det.

Denna penisring är justerbar och Sven denna silkeslen och gjord av kroppssäkert silikon och även flexibel
Den ger längre å hårdare erektion de som är bra med denna är att den passar dom flesta och du kan ställa in hur går du vill att den ska sitta och kan även ha den antingen runt penisen eller både penis och pung!

249kr

Den är väldigt praktisk och jäkligt snygg och funkade som den skulle men smaken är som baken å jag föredrar vibrationer

Likes

Comments

1. Killar är kåtare en tjejer?

FALSKT: det har gjort forskningar kring ämnet och kommit fram till att det inte beror på nå biologiskt som gör att killar uppfattas kåtare en tjejer. utan en man ska enligt normen ha hög sexdrift medan kvinnan inte ska ha de då de anses som något fult kvinnans sexualitet har alltid varit och är fortfarande en tabu en mannens. men allt är såklart individuellt!

2. Sperma olika beroende på vad han äter för typ av mat?

SANT: Vad man tycker om varierar förstås av person till person men äter han beska saker som sparris ger det en beskare smak. Söta saker som bär ger det en sötare smak

3. Lesbiskt sex är mjukare

FALSKT: Det är bara fantasin som sätter gränser bara för att man är 2 tjejer betyder det inte att det finns några begränsningar eller regler hur man får ha sex

4. Stora händer och stora skor = stor snopp

FALSKT: Det går inte att se på varken fötter, näsa, kroppslängd eller händer hur stor du har samma sak att du inte kan se på en fitta hur djup eller trång den är!

5. Man kan bli gravid när man har mens

SANT: ja men de är en mindre risk spermien kan leva upp till en vecka i äggledarna eller i livmodern så dom kan stanna till nästa ägglossning sker om du har otur!

6. Killar får ont i pungen om dom inte får komma?

SANT: det som händer r att en stor tömning blod dras till könets svällkroppar när vi är riktigt kåta och inte får komma och kan då upplevas med smärta eller stickningar detta kan även drabba tjejer men går ofta över när du fått komma eller kåtheten minskarLikes

Comments

Frågestund!

Fråga precis vad du vill inga frågor är fel och svarar på allt såklart!

Ställ frågor här på bloggen
Snap: linasigurdsson
Ask:

https://ask.fm/linasigurdsson

Likes

Comments

Fyller din flickvän år snart eller vill du bara ge bort en present till tjejen eller kompisen kanske till din mor?

Med ett samarbete med lovetales fick jag hem en supersnygg låda från 210th (Ladies Box) som innehåller 4 stilrena leksaker plus ett glidmedel alla kommer i en egen liten påse plus att man får med en stor sammetspåse där man kan lägga ner alla leksaker om man inte vill ta med hela lådan! Helt klart en prisvärd Box !

1. Vibrator med 10 olika hastigheter och rytmer
2. Minivibrator med olika hastigheter och rytmer
3. Vibrerande badanka perfekt till badet
4. Knipkulor
5. Glidmedel

Perfekta present tipset till henne 

Ladies Box839kr 

Finns även andra boxar tillexempel
Bröllops Box

Fifty shades Box

Pride Box

Likes

Comments

För ett tag sen fick jag hem nog den bästa oral leksaken genom tiderna Sqweel 2 Slickhjulet!

ett samarbete med oliver och Eva fick jag hem Sqweel 2 och har nog inget dåligt att säga om den mer en att den blev lite varm och att den var lite svår att hålla i
Annas får den 10/10 och garanterat att du kommer och den låter inte speciellt mycket heller vilket är bra!

Sqweel 2 består av 10 mjuka silikontungor och har 3 hastigheter och slickar både framåt och baklänges
Drivs av 3 AAA batterier och kostar endast 499kr

Fick även med ett glidmedel vilket man alltid bör ha till leksaker för att slippa irritation!

Men har du inte slickhjulet hemma så borde du skaffa ett kommer inte ångra dig!

Likes

Comments


1. ANVÄND GLIDMEDEL
Det finns inget naturligt glidmedel där bak och glidmedlet kommer att göra det skönare för dig, och det minskar risken för att smärta Det är också bra att använda en kondom, vilket inte bara skyddar mot könssjukdomar och bakterier utan även gör eventuella sexleksaker som har varit inblandade lättare att rengöra. Om du använder kondom: använd ett vatten- eller silikonbaserat glidmedel.

2. GÖR RENT
Analsex är svårt att ha spontant. Det är bra att tvätta sig i skrevet och tömma tarmen 30 minuter innan. Det finns analduschar som säkerställer att sexet blir säkert, rent och hygieniskt. Din upplevelse blir inte kladdig och risken att det kommer att kännas oskönt ökar om det finns avföring kvar i tarmen.

3. BÖRJA FÖRSIKTIGT
Det är bra att gradvis börja penetreringen. Sexleksaker är ett perfekt sätt att börja utforskningen på: Det finns flera modeller som till en början är avsmalnade, för att sedan bli bredare, och det är ett snällt sätt att komma igång på.

Gör det ont?
Om du är oerfaren kan det göra ont. Det är just därför det är viktigt att börja försiktigt med sexleksaker som butt plugs och analkulor. Så länge du tar tid på dig och utvecklas i din egen takt så kommer du att förstå varför analsex är uppskattat


Är analsex farligt?
Det kan bildas smärre bristningar i ändtarmen vid analsamlag. De är ofarliga och läker snabbt och är inte värre än de som kan uppstå vid ett toalettbesök. Om du märker att det blöder eller att det gör obehagligt ont ska du avbryta. Upplevelsen av analsex kan variera från gång på gång och från person till person. Vissa gånger gör det inte alls ont medan det kan förekomma en övergående smärta ibland. Andra upplever det aldrig som smärtsamt medan andra alltid tycker att det gör lite ont.

Lycka till


Likes

Comments

är det dags att låta kåtheten och kreativiteten flöda genom kameran. Kan låta som att det bara är att sära på benen framför kameran, men skypesex är lite klurigare än så. Nu ska jag dela med mig av lite tips till onlinesex

ÖVNING GER FÄRDIGHET
Nervositet är för den oerfarne, men när du gör kameran till din bästa vän brukar det lösa de flesta fjärilarna. Lek själv framför kameran för att hitta vinklarna och positionerna som får dig att känna dig som sexigast. En trevlig fördel med kameran är att du kan redigera dig själv även i ”direktsändning”. Tycker du inte om din mage? Justera kameravinkeln, det är inget fel med det. Glöm inte bort att även öva på hur du får med allt. Ett trevligt plus är att du lär känna ditt underliv.

LÅT DET INTE BLI MEDIOKERT
Den fysiska intimiteten må saknas, men våga öppna upp om dina fantasier. Dela dina sexuella fantasier och ta skypesexet till en ny nivå; glöm inte heller accessoarerna eller att klä upp dig för rollen. Vare sig ni spelar ut det med ett ångande hett rollspel eller bara kåtar upp varandras tankar kommer det att bli en annan upplevelse. Det sköna med skypesex är att det till och med kan vara enklare att snuska till det jämfört med ansikte mot ansikte. Passa på att utnyttja internetplattformen och berätta med en länk hur den där scenen från en sexnovell eller ett porrklipp gör dig så himla tänd.

SNUSKA TILL DET VERBALT
Låt det verbala tala för vad din kropp inte kan göra på distans. När du inte kan slänga dig över din partner för att visa din upphetsning är det dags att säga det. Är du upphetsad? Verbalisera det. Berätta vad du vill göra med henne eller honom och låt det visuella bli ännu mer visuellt genom att berätta vad du gör med dig själv. Därtill är stön, stön och stön alltid en succé för kommunikationen över kameran.

ZOOMEN GÖR DET
Få saker gör en lika entusiastisk som en förstorad bild av ens käraste. Porr spelar säkert sin roll här, men hursomhelst är närbilden av könet en av de mest populära och effektiva teknikerna inom skypesex. Så låt han eller hon se det; zooma närmare och närmare. Låt kameran röra sig över hela din kropp och ner mellan dina lår. Rör dig själv och berätta vad du tänker på när du rör dig själv. Tala om vad du vill att din partner ska göra och erbjud din service själv. Se hur din partners orgasm kommer närmare och närmare för att sedan upplevas riktigt intimt över kameran.

Lycka till å glöm inte att inte göra något dom inte känns bra för dig de är du som bestämmer!

Likes

CommentsNATURLIGA ANLEDNINGAR TILL FÖRÄNDRINGAR

Det finns många olyckliga myter när det kommer till att förklara varför vaginan ändrar form. Det hela är däremot ganska enkelt och naturligt. Vaginan ändrar form utav naturligt åldrande, barnafödsel och klimakteriet. Det handlar inte om att vaginan trängs ut, utan här är det musklerna som spelar huvudrollen. Bäckenbottenmuskulaturen har en otrolig betydelse för din sexuella upplevelse. Detta komplexa system av muskler omsluter din ändtarm, urinrör och vagina. Det är alltså dessa muskler som upprätthåller vaginans form och gör den mer eller mindre trång. Men dess viktigaste uppdrag, med sina känsliga nervändar och blodkärl, är att skapa sammandragningar vid orgasm.

VÄLLUST MED ORGASMTRÄNING
Det finns som sagt många metoder för att skapa en trängre vagina, men vår och många andras absoluta favorit är att ge dig själv en orgasm. Ju oftare desto bättre, gärna dagligen. Det är inte bara tillfredställande utan det tränar din bäckenbottenmuskulatur ”hardcore”. Onanera själv eller ta hjälp av din partner för att träna upp vaginans omgivande muskler. Därigenom kan du påverka vaginans omformningsförmåga, spänstighet och känslighet.

KNIPÖVNINGAR FÖR SPÄNSTIGHET

Knipövningar är en välprövad och lyckad metod för att långsiktigt träna upp bäckenbottensmuskler. I början kan det vara svårt att hitta rätt muskler därför kan det vara en idé att föra in ett finger i vaginan för att prova på hur det känns runt väggarna när du spänner musklerna. En annan tjusig fördel är att du blir medveten om känsligheten hos de olika musklerna och hur de stimulerar sexuella reaktioner. Det finns lika många varianter på knipövningar som metodens kära gamla ålder. Vi tar dig igenom stegen som är grunden i metoden. Första steget är att spänna ändtarmsmuskel utan att spänna skinkorna. Använd ett finger mot den bakre väggen för att känna att rätt muskel används. Andra steget är att knipa framåt mot urinrörsöppningen. Känslan av denna övning är ofta samma som att hålla emot när du är kissnödig. Med fingret i vaginan kan du känna att musklerna ”lyfter upp” underlivet.

Mitt tipps är knipkulor!

Många upplever att de får ökad lust vid användning av knipkulor och vid bäckenbottenträning. Vid övningarna ökas blodgenomströmningen i området och din lust och förmåga att få orgasm ökar. När slidmusklerna blir starkare blir även orgasmerna starkare. Du blir också tightare i slidan med vältränad muskulatur.

Jag har fått hem minna från sexleksakeroutlet där dom har  flera olika sorter av knipkulor 


Likes

Comments


Vad är BDSM?
För somliga kan det vara ett sätt att spetsa sexlivet, öka njutningen Andra ser BDSM som en livsstil/läggning. En del tänder på att bli dominerade och vissa får en kick av att dominera. Men det är förstås viktigt att respektera överenskommelser och varandras viljor

Vad står BDSM för
Bondage handlar om rep, handbojor och tvångströjor. Bondage kan exempelvis handla om att begränsa någons rörelsefrihet fysiskt eller mentalt men det kan även vara ett sätt att uttrycka underordning och lydnad.


Disciplin handlar till största del om att ge belöning och bestraffning för olika beteenden. Även disciplin kan vara av både fysisk och psykisk karaktär och det uppskattas vanligen för att det inger känslan av att vara styrd eller att styra.

Dominans bygger på en överenskommelse att en part agerar som maktfullkomlig medan den andra får rollen som undergiven. Det kan exempelvis handla om att den undergivna inte får se den dominanta i ögon eller att denne blir fastbunden i sängen.


Submission är engelska och betyder undergivenhet. Att vara undergiven innebär en önskan att underordna sig någon annans vilja eller kontroll och det utövas därför ofta tillsammans med en eller flera dominanta personer. Många människor som är vana att vara i kontroll upplever det som befriande att släppa på tyglarna.

Sadomasochism är att ge och ta emot smärta i sexuellt syfte. Den mänskliga kroppen frisätter endorfiner när den utsätts för smärta och många är ute efter kicken som endorfinerna medför, snarare än smärtan i sig. De kan leda till upphetsning och fysiska sensationer snarare än ont.

Tips: Använd säkerhetsord!
Eftersom BDSM handlar om att tänja gränser är det viktigt att vara lyhörd för sin partner. Vanligaste är “trafikljuset”. Grönt betyder “kör!”, gult innebär “ta det lugnare” och rött innebär att leken ska avbrytas omedelbart. Enligt svensk rätt kan ingen samtycka till grov misshandel eller värre kroppsskada och en BDSM-lek som spårar ur är straffbar i svensk lagstiftning.


Vad behöver du för BDSM?

Med ett sammarbete med Sexleksakeroutlet.se fick jag hem lite nybörjare saker för bdsm som jag varmt kan rekommendera inte allt för dyra och bra kvalité! Dom har mycket leksaker för bdsm vissa värre en andra!


3 standard leksaker för bdsm
Ball gags
“Gags” gör bäraren oförmögen att prata, utan att hindra andningen. Den spänns fast över huvudet samtidigt som en gummiboll fästs i mellan läpparna och tänderna. Det finns även varianter som har för avsikt att hålla munnen öppen.

Ögonbindel
Du är antagligen inte den första som undrar varför man inte skulle vilja se något under sexakten. Men att koppla bort synfältet genom att bära en ögonbindel gör att kroppens övriga sinnen förstärks och det leder till ökad känslighet för beröring, smak, lukt och ljud samtidigt som man minskar självmedvetenheten.

Handbojor
Med hjälp av handbojarna kan du minska rörligheten genom att till exempel låsa händerna bakom ryggen eller kring


första jag fick hem va ett perfekt nybörjare kitt där du får med dig allt du behöver i början!

Bdsm kitt 549kr

Sen fick jag även hem ett par ben-wa balls kommer göra ett inlägg om dom och ses funktion inom kort!

Ben-wa balls 179kr

sist fick jag hem ett par klämmor som dock inte passade så bra då jag har piercingar i mina boobs ! Dessa ligger just nu på REA!

Nipple clamps 129kr

Likes

Comments