Jag orkar inte tänka hela tiden, dock gör man ju det ändå.. Hela j*vla tiden :/ Tankar och funderingar.. På livet. På lägenhet, på körkort, på allt.

Jag vet vad jag vill. Jag vill flytta med Jens, till en lägenhet, göra det till vårat eget ställe. Få dekorera och göra lägenheten på det sättet som han och jag vill ha den.

Jag vill flytta nu! Få känna friheten att kunna göra vad man vill, utan att någon ska lägga sig i.

Jag vill inte bo hemma i flera år till, det vill jag bara inte! Jag vill ha ett eget liv.. Med Min Jens.

Jag älskar dig Jens Johansson, nu & förevigt <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför är det alltid jag som ska göra fel? Det känns verkligen så.. Jag vill bara kunna ställa en fråga utan att det ska bli såhär varje gång.

Jag älskar dig och bryr mig om dig som fan, det är DÄRFÖR jag frågar. Men jag kanske ska sluta fråga? Då blir det väl bättre I guess?

Förlåt för att jag ens frågade..

Likes

Comments

2013

Jadu.. 2013 har varit ett ganska kämpigt år för mig. Dock tycker jag ändå att jag fick ett bra avslut, då jag äntligen börjat ta tag i mitt liv. 2014 ska jag verkligen lyckas skaffa mig ett jobb, börja tänka goda tankar, skaffa en egen lägenhet och sist men absolut inte minst, skaffa KÖRKORT.

Nu jävlar, 2014. Nu kör vi!

Likes

Comments

Då har man gått o blivit förkyld.. Och det är nyår imorgon.. Fan va kul! Nej, får ta o friskna till, nyår är ju trots allt bara en gång per år, höhö ;)

(Gammal bild, dock ännu lika snygg..) ;)

Likes

Comments

Så var det dags för vinter igen.. En låång, tråkig och kall vinter. Jag får ju såklart inte glömma, DEPRESSIONSVINTER. Jag hatar det här. Det är kallt o jävligt ute, o inte nog med det! Nej, man ska ju självklart börja tänka på ALLT dumt man gjort, alla jävla misstag och alla förbannade snesteg! Det är verkligen det värsta med vintern, man stänger in sig och tänker på allt skit. Är dock så jävla van vid de här jävla tankarna nu så jag kan väl inte spricka mer inombords än vad jag redan gjort. Vart fan har min glöd tagit vägen? Jävla skitvinter som ska komma och förstöra allt för mig! JÄVLA VINTERHELVETE!

Vad fan ska jag göra? Jag gör inte det jag ska angående DBT och jag sköter mig inte som jag ska! Vad fan håller jag på med!? Fan!!!

Ursäkta alla fula ord men jag vet inte vad jag håller på med längre. Förbannade äckelvinter, försvinn!

Likes

Comments

Jag har en dröm. En dröm om att få leva ett klokt liv, ett liv utan massa tråkigheter och utan en MASSA hinder (dock kommer det ju finnas en del hinder såklart). Jag vill vara som vilken människa som helst. Leende på läpparna, ha ett arbete, ha egen lägenhet, körkort, ett liv.. Jag är på väg åt det hållet, eller det tror jag iallafall. Hur vet man om man är på väg åt rätt håll? Jag hoppas verkligen det är rätt väg jag går.

Jens, du får mig att tänka bra tankar, att tänka på framtiden, att VILJA gå framåt. Vad vore jag utan dig?

Tack för att du finns och stöttar mig. Bästa Jensiie <3

Likes

Comments

Du kom när det var som värst
Och vände det direkt till det jag känner är bäst
Du får mig att vilja styra upp min tillvaro
Det gör du bara genom din närvaro
Att få träffa dig varje dag
Får mig att få bättre tag
På allt runt omkring
Och alla dess ting

* Jens Johansson *

Likes

Comments

Du är den som får mig att tänka goda tankar, du är den som skänker mig glädje och en himla massa skratt OCH det är du som får mig att må bra. Du är och kommer alltid vara den stjärnan som lyser starkast på himlen. Jag somnar varje kväll/natt med ett leende på läpparna. Varför? Jo, för att jag vet med 110% säkerhet att jag hittat mitt livs kärlek. Jag trodde jag skulle behöva vänta i flera år till, sen kommer du, och mitt hjärta bara spricker av glädje och öppnar upp sig för dig. Du har fyllt igen det svarta hålet som va i mitt hjärta innan.

Jens Johansson, om du lämnar mig så kommer jag inte klara av att ta ett enda andetag till. Du är mitt syre, min luft, mitt liv.

Utan dig är jag verkligen ingenting.

/ Förevigt, Bara Din Lina

<3>Likes

Comments

Du får mig så himla glad hela tiden, jag ler så fort jag tänker på dig och det är hela tiden. Så jag ler både utåt och inombords. Jag minns inte ens hur det är att må dåligt längre.. Såå skönt!

Jens Johansson, du och jag. Vi två. Bara Jens och Lina.

Du har fångat mitt hjärta på alla sätt som går, och du har fyllt min energi från 0-1000. Jag mår så bra på dagarna, jag är glad hela tiden och jag känner lyckan flöda genom hela kroppen.

Jag vill vara med dig. På riktigt. Jag har aldrig känt såhär, och jag har aldrig blivit kär såhär fort. Du har gjort allt möjligt för mig.

TACK BÄSTA JENS <3>

Likes

Comments

I fredags hände något jag verkligen kände lycka över. Jag blev helt varm i kroppen och jag kände hur en tung sten lättade från hjärtat. Var har du varit hela mitt liv? Du får mig jätteglad och mitt hjärta slår dubbla slag för varje gång dina fina ögon kollar in i mina.. Du är helt underbar. Helt underbar! Kan faktiskt inte beskriva dig med ord, för då måste jag skriva en hel bok..

Tack för att du kom in i mitt liv när jag behövde det som mest.

Jag äl.. Hmm, gillar dig! ;)

Likes

Comments