Personligt , QUESTIONS

Jag funderar på om jag skall slänga upp lite youtube videos då och då. Göra lite olika typer av videor, vad tycker ni? Jag använder videofyme som ni vet litegrann. Alltså lägga upp på youtube istället för videofyme. Det hade varit roligt att veta vad ni tycker. <3

Ni hittar min kanal HÄR. Även i vänsterspalten bland mina sociala medier. 

Likes

Comments

Shop, Skönhet

1. Isadora super fluid foundation HÄR, 2. Max factor rouge HÄR 3. Loreal true match highlight HÄR, 4. Clarins everlasting foundation HÄR.


Jag är typ sugen på att leta en ny foundation. Jag har använt Betterskin från Maybelline i nästan 2 år nu. Jag vill helst ha två foundations att variera med, så mycket roligare! Hittade två på Nelly. En från Isadora och en från Clarins. Rent generellt är isadora ett väldigt bra märke enligt mig, jag har haft ögonskuggor, puders, bronzers och mascara. MMhh..undrar om isadoras foundation är bra. Skall klura lite! 

Är det några av dessa produkter över som ni har testat eller som ni har? Let me know! Puss

Likes

Comments

TÄVLINGAR

Dags för en veckans bloggtävling igen! Syftet med tävlingarna är att fler bloggare skall få fler följare. Det finns så många där ute, som bloggar varje dag, lägger upp fina bilder och som förtjänar mer uppmärksamhet.

Reglerna är som vanligt väldigt enkla:
(1). Följ mig på Nouw (Detta är ett måste, annars är man inte med i tävlingen). Om du bloggar från någon annan bloggportal behöver du ej följa.
(2) Kommentera något nedanför.

Likes

Comments

Fotografi, Vardag

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit helt okej, jag får försöka lägga mig lite tidigare än vad jag gör om kvällarna. Som ni vet så är jag arbetssökande för tillfället och försöker få tag i ett jobb. Skall chatta med arbetsförmedlingen idag och boka ett möte så man kan få hjälp att hitta något som passar en. Vad jobbar ni med?

Idag skall jag i alla fall gå en liten promenad och träna hemma. Även om man inte har ett jobb så får man göra det bästa av det och hitta på saker om dagarna <3

Likes

Comments

Shop, Fotografi

Ni hittar skalet på ebay HÄR. Jag har i färgen roséguld! Iphoneskalet har också en spegel på baksidan, dock var den inte lika bra som jag trodde. Helt okej!

Likes

Comments

Shop, Tips

1. Dark brown Plånbok HÄR 2. Jeans HÄR 3. Plånbok espresso HÄR. 4. Classy pink dress HÄR, 5. Mörkgrön Klänning HÄR. 6. Grå Polotröja HÄR.

Jeansen är så snygga! Jag har så himla många jeans nu men jag får aldrig nog av byxor! Andra favoritplagget i kollaget är nog mmhh..klänningen. Snygg!!

Likes

Comments