Fotografi, Skönhet

Älskar mitt nya hår som jag fixade hos frissan igår! Jag har velat go mer blondish såå länge eller överhuvudtaget GÖRA något nytt. Blekte håret i kall blond färg, har lite silvriga nyanser i. Riktigt nöjd och håret känner så lätt! Funderar på att nästa gång jag besöker frisören klippa håret ännu kortare. De tar ca 10 veckor innnan utväxten börjar visa sig men eftersom jag har blont hår naturligt kommer utväxten inte visa sig lika fort.

Puss på er! :-)

Likes

Comments

Mat o gott

Dekorerade ett pepparkakshus igår och spritsade pepparkakor idag! Ser ni lilla my? Såå fina pepparkaksformar! Visst blev det fint? :) (Som ni vet har jag varit borta från bloggis sen efter London-resan, vilket är ett bra tag sedan). Jag har inte haft orken att blogga, tyvärr har jag prioreterat andra saker före. Får se om jag lägger upp mer inlägg i veckan. <3 Imorgon väntas jobb från 7:45-16!

Julafton börjar verkligen närma sig...skall bli otroligt mysigt! Den mysigaste tiden på året är här.

Likes

Comments

Vardag, Shop

London resan var helt fantastisk! Madame Tussauds var över mina förväntningar, helt klart. Jag kommer absolut besöka London igen men familjen eller någon vän. Shoppade en del kläder på primark, något på hm, new look och pull&bear. Så mycket kläder att det skulle ta åratal att visa upp allt och redigera haha.

Det kommer säkert bilder framföröver där jag har något på mig från shoppingen. Puss!

Likes

Comments

Fotografi, Tips, Vardag

Snart åker jag och bästis till LOOONDON. Jag är så otroligt taggad på denna resan. Vi skall besöka Madame Tassauds, asså what? Jag! :D

Vi åker nästa vecka på torsdag, tidigt på morgonen. Min fråga till er är: har ni något att rekommendera i London? Något cafe/restaurang, sevärdighet eller shoppingbutik som är värt att besöka? Vill ha tips i överflöd NU. Haha :--)

(
Bilder tagna från weheartit).

Likes

Comments

Shop, Tips, Inredning

1. Grått mys-set HÄR 2. Kudde HÄR (svart/röd) 3. Hanskar HÄR 4. Go jultröja HÄR 5. Topp HÄR 6. Halsband HÄR 7. Doftljus HÄR (kanel, har själv doftat på denna ute i butik, underbar söt doft!)


Lite tips på vad som finns ute just nu, som man kan köpa i juklapp till någon. Kanske din mamma, syster eller vän. Hur gullig är inte den gröna tröjan med en snögubbe på? Den hade jag dött för!! Tröjan har inte kommit ut i butik eller hemsida men den kommer säkert inom kort, i slutet av november eller början av december. Håll utkik i alla fall :)

Likes

Comments