Igår fyllde min pappa år men jag var inte hemma tyvärr. Men idag åkte jag och min kille hem till han och gav han en present och så ska vi sova här. Imon är det fredag och det ska bli så skönt att få helg. Hoppas ni haft en bra torsdag.Grattis min älskade pappa på 49 årsdagen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en helt okej jag, ganska lång men bra. Vi gjorde klar en so sak idag för imon ska vi ha valdag i skolan alla i årskurserna 7-9 får rösta på skolan, haha det är bara en rolig grej i skolan. Men jag är skit hes och kan knappt prata. Jag är hos Mathias iallafall, hans bror fyllde 18 år idag, så hans släkt var hos dom och vi åt och fikade. Godnatt
Fick denna fina tårtan

Likes

Comments
Likes

Comments

Förlåt för att jag inte bloggat på länge men det ar varit en skit jobbig vecka har bråkat med min kille och haft läxor men ja ska bättra mig. Igår var jag iallafall på gymmet och nu börjar jag min helg efter ett idrotts pass. Hoppas ni får en bra fredag :)


Likes

Comments

Fy för söndag, så tråkigt. Imon är det måndag igen och ny skolvecka, nu är det pappas vecka. Just nu gör jag ingenting har städat för marsvinen och gjort klart min engelska läxa som ska in imon, ska kanske träffa Erik en stund om han hinner för han skulle laga sin moppe. Hoppas ni får en bra söndag.


Likes

Comments

Kolla in denna skit snygga neccisär som jag fick av min farmor i går, tack så jätte mycket, love u.
Likes

Comments

Hej idag var jag med Erik efter skolan, vi åt tacos hemma hos mig sen har vi inte gjort så mycket mer. Imon ska jag träffa min älskade Mathias och vi ska sova hos min pappa. Men gjorde lite mackor och satte på en film. Hoppas ni har en bra fredag.


Likes

Comments

Idag kom denna på posten det är en bortser från Real techniques, det är en Face brush och den ska jag testa imon innan jag går till skolan. Säger godnatt för idag.


Likes

Comments

Helloj kom hem från skolan gör en stund sedan vi slutade ganska tidigt. Vi gjorde massa olika stationer med klassen sen åt vi korv och sen fick man gå hem när man va klar. Nu ska jag dra ut och träffa Erik en stund. Jag bloggade inte så bra i går för jag och Erik var med varan till tio och jag tappade min mobil på bussen i går. Men jag hade tur för det var en kompis till mig som hade den för en av hennes kompisar hade hittat den, så det tackar jag för. Vi kanske hörs sen.
Likes

Comments