Header
View tracker

Idag åkte vi hem till Ellen, tuva & Alma där vi hade lite mys. Vi gjorde pepparkakshus, som blev superfint. Barnen va så duktiga på att dekorera de, fast dom åt de mesta av godiset haha. Sen blev de även lite lussebullar, som blev så himla goda och saftiga. Mums.

Alltid när vi ska göra något sånt här så är de ett sånt härligt kaos, alltid någon unge som springer iväg kladdig eller som inte vill mer. Wilma va nog den som uppskattade de mest, då hon har mer tålamod än dom andra två till att sitta still haha. Men allt kan inte vara en dans på rosor och dagen blev ändå väldigt lyckad.
Barnen blev nöjda och trötta. Även vi vuxna blev trötta hehe.
Sen på kvällen när Johan kom hem kom även Robin så blev de lite pizza till kvällsmat. Sen åkte vi därifrån vid nio typ, båda barnen somnade fort i bilen.

Lite adventsmys i efterhand 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här kommer lite av vår helg, fredagen så var vi ute hos Fidde, barnen hjälpte Robin att fixa med bilen.
Lördagen storstädade vi lägenheten och förberedde inför söndagen. Jag och Wilma hade även lite mys när Noah sov middag. PÅ kvällen hade jag fixat skinkstek & klyftpotatis till mig & Robin som vi åt när han kommit från jobbet och barnen somnat.
Söndagen så hade jag & barnen adventsmys, bakade och satte upp julpyntet.

Mysig helg

Fredagkvällen spenderade vi ute hos Fidde.

Lördagen: Jag & Wilma hade lite mys när Noah vilade. Lagade go middag till Robin och mig när han kom hem efter jobbet,

Söndagen: Blev de adventsmys, gjorde pepparkakshus & bakade pepparkakor

Likes

Comments

View tracker

Inte varit mycket sömn inatt, båda barnen har sovit i vår säng i omgångar och där imellan har jag inte kunnat sova för haft så ont i huvudet & självklart vaknar jag upp med världens huvudvärk, ont i halsen, bihålorna & öronen. Få se hur denna dagen kommer bli. Hade helst bara krupit ner i sängen igen. Ikväll är de jobb också..
Helt slut!

Likes

Comments

Tar mig en liten paus i pluggandet och kollar in här. Precis börjat på en uppsatts så hoppas jag kan bli färdig med den till på måndag.
Lämnade barnen på dagis vid 9 och ska hämta dom om en timme typ.

PAUS

Likes

Comments

Idag va de jobb & tidig morgon för oss. Lämnade barnen på dagis halv 7 så dom va ganska trötta när jag hämtade dom. Wilmas avdelning hade dropp in fika så dom bjöd på kaffe/saft & kaka. Så vi stannade där en halvtimme typ innan vi gick hem och sen bara sprang eftermiddagen iväg och vid sju somnade båda så gott.

Nu tänkte jag att jag också skulle sova. En dag i mon med som tur va inte jobb på morgonen.

Alla är vi trötta idag

Idag fick jag även hem min nya almanacka 😍

Likes

Comments