Min helg i några bilder 😍🙌🏼
Alltså denna helg har varit så bra. Både vädret och livet har varit på topp. Jobbade stängning i fredags och fick feber men lyckades få till lördagen ändå. Va en sväng på stan, lunchade på espresso och njöt i vädret. Kollade sen på grebo, vi dog bokstavligen i värmen. Träffade sen girlsen och fixade ihop lite plockmat som vi sen käkade på Cajsas ballis tills solen gick ner. Alltså att bara sitta där i timmar med mina bästisar, musik, sol och värme och diskutera studenten och allt var så jäkla mycket kvalitetstid!! Underbart.
Söndagen spenderades inte lika kul dock, sista söndagsbalträningen så vi slog till på dubbelt, 4 timmar. Woho!! Men är det bal om 1 vecka så är det ju.

Nu är det måndag och jag är supertaggad på denna vecka!! Puss och kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helt plötsligt blev det bara sommar. Hur underbart väder har vi inte haft det idag? Och jag hade turen att få va ledig ifrån både skola och jobb så jag kunde ta vara på hela dagen.
Började dagen med frullis på balkongen, solade, tog ut Eddan i solen, solade lite till, åkte ut till Tolen med tjejerna och sen lite övningskörning till Rimforsa. Kan garantera att jag somnar tidigt ikväll!
Nu är det inte långt kvar till sommar 😍😍

Likes

Comments

Igår var det bal här i Åtvidaberg och jag fick se mina två bästa vänner och pojkvän dansa, de va så himla fina och duktiga!
Blev helt gråtig av att se mina tjejer så vackra och prinsessiga. Drömmiga hela dom.
Nu är det bara 2 veckor kvar till min egna bal, längtar sååå.

Likes

Comments

Idag sa vi hejdå till min fina gammelmormor som lämnat oss. Ihop med släkten fick vi ett fint hejdå och ett fint avslut. Vila i frid, du kommer fattas oss. Hälsa farfar ❤️

Likes

Comments

Hade vi den perfekta lördagkvällen ikväll? Jaaa helt klart.
Vi tog en roadtrip ner till Valdemarsvik, med massa gott. Vi satte oss nere vid hamnen och satt där i flera timmar tills det blev superkallt och vi var tvugna att åka hem.
Med dessa tjejer kan man hitta på vad som helst och allt resulterar till magont av så mycket skratt. Dom gör mig hel. ❤️❤️

Likes

Comments

24 timmar av så mycket skratt, dans, karaoke så rösten är borta, god dricka och mat, galenskaper och gemenskap med H14B. 24 utav mina bästa timmar!!

Likes

Comments

HÖRRNI idag gjorde jag något jag längtat efter sååå länge nu. Tatuerade mig igen!! Denna gång i nacken och underarmen. Den i nacken står för mina småsyskon.❤️

Likes

Comments

Ikväll hade vi äntligen våran modevisning vi kämpat med så himla länge och så hårt för!! En fullspäckad dag som började 07:00 och avslutades 17 timmar senare, men en dag som blev bäst med våra underbara vänner som ställde upp som modeller och artister som resulterade en modeshow vi sent lär glömma.

Våran modeshow var vårat gymnasiearbete och som syfte valde vi att samla in pengar till Love and Hope. Organisationen Love and hope jobbar för barn och kvinnor som utsätts för sexhandel. Vi lyckades samla in 25000 KRONOR, tillsammans kan vi verkligen göra skillnad ❤️ Detta är en kväll vi är så sjukt stolta över. Vi lyckades!!!

Likes

Comments

Äntligen är våran fina Moa 18 år och det firade vi självklart på bästa sätt igår. Middag med girlsen och efter det fest hemma hos Moa! 😍🎉
Grattis igen hjärtis‼️‼️

Likes

Comments

DEN ÄR HÄR ‼️😍 Äntligen fått min studentmössa och det börjar kännas mer på riktigt. Om 94 dagar tar jag äntligen studenten!!

Likes

Comments