1 år. Klockan hade precis gått över 00.00 och det var 28 januari. Jag och pappa hade spenderat hela kvällen hos dig, läkarna sa att du skulle hålla ut i några dagar till och ingen var förberedd på att vi skulle mista dig den kvällen. Var så rädd, du låg där, bara andades, varje andetag var så kämpigt för dig. Höll din hand, och du besvarade med ett svagt grepp. Vi satt där i timmar och lyssnade på dina höga krassliga andetag som alla tumörer och annat påverkat. Tillslut blev de färre och tystare. Efter ett tag höll uppehållen i långa sekundrar, hjärtat stannade på mig och pappa sprang ut. Det var du och jag kvar. Dina ögon föll ihop och dina andetag tystnade helt. Det var knäpptyst. Och du var borta. Där satt jag, vägrade släppa din hand, ville inte sluta stryka handen på ditt ansikte och kunde verkligen inte sluta hysteritjuta. Jag hade förlorat det allra bästa i livet. Så jävla tom, så obeskrivlig känsla. Mamma, pappa och läkarna kom. Så mycket tårar, skrik och smärta. Jag kommer aldrig glömma den natten. Natten för 1 år sen. Den värsta jag någonsin kommer att ha upplevt.
Jag kan skriva dessa texter så många gånger, jag kan försöka lätta hjärtat och tankarna varje gång det känns jobbigt men jag måste inse, det kommer för alltid göra så jävla ont.

Det värsta jävla helvetesåret har nu gått. Jag är så chockad att vi klarat det. Stunder då smärtan är totalt ohanterbar, varje liten cell i kroppen skriker och hjärtat gör så skrämmande ont och man vill bara bort, bort från sorgen, saknaden, smärtan och livet. Hur fan ska jag klara ett helt liv.
Men idag minns vi farfar, världens bästa farfar. Hyllar honom, minns honom och saknar honom. Lite extra. All glädje och livslycka, alla minnen och stunder, allt du hann ge på 17 år kommer jag alltid leva på. ÄLSKAR DIG
Kan denna dag bara försvinna nu snälla

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inlägget innehåller produktänkar

Dessa skönheter och mer hittar du här.

Likes

Comments

Jaaa, ingen kan vara gladare än mig just nu. Ikväll har jag och mamma varit och hämtat min balklänning!! Den är så fin och jag är helt kär i den. Längtar så himla mycket till balen nu och att få uppleva världens bästa dag i denna underbaring. 💗💗

Likes

Comments

Min fina kille. ❤️ Du kan varken prata eller göra så mycket mer än att bara ligga här än sålänge, men om du bara visste hur många tårar du så ofta hindrat och hur många jobbiga kvällar du räddat. Min mini, jag älskar dig så himla mycket.

Idag är en sån typisk måndag. Man är trött och allmänt otaggad på livet. Hänger i sängen hela kvällen framför youtube med lillebror. Helt okej mysigt. Han bara ligger här. Sover ibland, försöker prata ibland och kollar på datorn ibland. Lätt bästa myskompisen.

Likes

Comments

Förgyllde denna måndag med nya fräscha naglar. Bättre finns inte.

Likes

Comments

Igår var det lördag. Och en väldigt bra lördag. Började den med jobb och fortsatte den sen hemma hos Jessica. Jag och tjejerna började kvällen med lite kvalletid då vin, skitsnack och annat kul ingick. Senare sen blev vi ett stort gäng hos Jessica som lyckades få en sjukt rolig kväll tillsammans.

Även idag jobbar jag så passar på att skriva ett inlägg till er nu på rasten. Kram

Likes

Comments

Hej på er! Nu har nästan en hel skolvecka gått och vad har jag gjort mesta delen utav den tiden? Jo varit ledig. Alltså så skönt. Gick i skolan måndag, tisdag och eftersom vi fortfarande är inne på gamla schemat då vi hade praktik dessa dagar fick vi vara lediga. Klagar inte!!
Igår tog jag det lugnt heela dagen men idag ska jag jobba några timmar. Så ska klä på mig sen dra mig emot jobbet! Tröttnat på kylan, snön och att vädret ska ändras för varje dag. Vill ha sommar och värme nu.
Kramis

Ja tack, till att spendera mina dagar här för tillfället. Livet. Bjuder även på 3 favoriter ljust nu, peppar i hörlurarna inför jobb atm.

Likes

Comments

Klockan är 01:30, är trött, ledsen och så jäkla tankespridd. Ikväll har jag för första gången på hur länge som helst legat i min säng och tilllåtit tårarna rinna och låtit minnena, känslorna och tankarna bara komma. Jag stannade äntligen upp, kände efter och lät allt liksom tära på mig. Men jag behövde det. En så stor tyngd försvann ifrån hela kroppen och allt känns okej nu.

Jag vet inte om jag kommer ångra att jag lättar mitt hjärta och mina tankar här men just nu spelar det ingen roll. Saker i livet händer. Dåliga och bra. Saker gör ont och vissa av dom lämnar sår och blir till ärr som aldrig någonsin lämnar oss. Livet går vidare trotts allt som hänt, hur omöjligt livet ens känts och hur långt ner på botten du varit. Livet är en bergochdalbana och hur mycket vi än önskar att saker och ting skulle vara enkelt blir det aldrig det. Människors sviker, ljuger och sårar. Människor som är vårat allt tas ifrån oss pågrund av livets alla orättvisor. Och det gör så ont. Jag vet att ärren som finns aldrig läker, dom finns där och kommer påverka mig i olika situationer för alltid. Jag vet att saker i livet har påverkat och format mig till den jag är idag men trotts allt som hänt hoppas och vill jag att allt som händer oss händer utav en anledning för att vi ska lära oss och förbättras. Bättre som människor och bättre på att ta tillvara på allt.

Vi gör alla val här i livet. Val som vi inte förstår i stunden kan vara livsviktiga och som kommer påverka oss för resten utav livet. Val som inte är vad vi förtjänar, men som vi tror vi förtjänar.
Vi accepterar saker vi egentligen inte förtjänar och som vi inte ska behöva acceptera.
Men man får aldrig någonsin glömma vem man är eller hur bra och värdefull man är.

För några veckor sen delade jag med mig utav en text med min närmsta på min instagram. En text jag skrev precis efter att jag blivit sårad, illa behandlad och helt enkelt, förminskad. För varje dag växer bara dessa ord mer och mer för mig och blir betydligt viktigare och jag tar åt mig så mycket när jag ser folk runtomkring mig bli behandlade på ett sätt man inte ska bli behandlad.

"Låt aldrig aldrig aldrig någon någonsin förminska dig. Acceptera aldrig otrohet efter otrohet. Acceptera inga slag, ingen spark, inte någon slags våld alls. Låt inte en människa som påstår älska dig ge dig blåmärken eller smärta.
Förlåt inte en idiot. Inte 20 gånger, inte 1 gång. Våga inte ens hoppas eller tro på att människan som svikit och sårat gång på gång någonsin ska förändras.
Tro inte att världen kretsar runt 1 människa, det finns så mycket bättre. Förväxla inte kärlekskänslor med bekvämligheten utav att ha någon. Du mår så mycket bättre ensam än att vara med någon under måsten.
Glöm aldrig vem du är och acceptera aldrig saker du inte förtjänar, tappa inte dig själv, glöm aldrig hur värdefull du är och låt aldrig någon någonsin göra dig olycklig, sårad eller skadad.
Något som kan verka som ditt jobbigaste beslut blir en dag ditt allra bästa beslut någonsin.
Vi alla förtjänar det bästa, och låt er aldrig förminskas psykiskt eller fysiskt. Lämna, låt allt tillhöra the past och glöm. Världen blir så mycket större, livet blir så mycket finare och du blir så mycket lyckligare.
Slösa inte livet på idioter, dela det med dom som vill dig väl."

Det är lätt att vara efterklok. Fina ni, glöm aldrig hur bra ni är, det är så himla viktigt ❤️

Edit: skrev detta inlägg häromdan men valde att publicera det nu.

Likes

Comments

Första skoldagen, check! Slutade allt för tidigt idag så fick bli en sväng på stan med Victor innan jag mötte upp Jackie för en fika. Aldrig bra för mig att gå på stan, köper alltid saker jag inte behöver. Idag var ett undantag dock, då jag köpte ett par jeans och jeans är alltid nödvändigt. Köper alltid alltid alltid svarta tråkiga jeans men idag fick ett par mörkblå följa med hem. Älskar de, så sköna och snygga!!

Jobbigt när man råkat rasa i vikt och har hopp om att ett par bralls ska rädda rumpan.
☹️

Likes

Comments