Jag har länge velat döpa Nico men de varit lite mycket för varje år och nu har vi sagt med mamma att vi döper alla 3 barnen tillsammans Melanie , Sandra och Nico. Det är enda samma släkt och så vänner från varsin sida och super ekonomiskt. För dop kan bli dyrt, speciellt om de ska bli ett stort dop. Vi har som en grekisk familj det kommer bli en stor fet chilensk dop. Iaf jag vill ha rosa och blå vita dekorationer . Så har googlat lite inspo bilder på dekorationer och även bakelse och tårta, och minnes dekorationer. Tårtan vill jag helst ha i 3 våningar så man kan skriva barnens namn på varsin tårta .

Vill ha balkonger i staplar och änglar på varsin bord i rosa och blå

Och bakelsen i båDa färgerna

Och d allra viktigare minnes dekorationer
Där de ska stå namn på barnet och gudföräldrar
Dog lite för dessa med rosario på

Måste boka kyrkan redan nu så de är klart . Vill h de till sommaren 2017 o då vill man vars färdig med kyrkan då de även blir fullbokningar på dop och bröllop. Men tänker kyrkan i Medis lr kungsan. Måste även kolla efter lokal och DJ ✌️ . Längtar verkligen något att se framemot ! 💕💕💕💕

Likes

Comments

  • 286 readers

Likes

Comments

Trött måndag. Är alltid så seg på måndagar märker jag. Men fördelen med denna måndagen och hela veckan är att jag jobbar till 16. Så jag hinner hämta Nico från förskolan .
Nu har jag precis hämtat honom och sitter på bussen påväg till Farsta. Vi ska kolla efter saker till Kattiz och shoppa kläder till oss! 👍👍

Likes

Comments

Sist jag skrev här så hade jag rött hår. Vilket jag sen ångrade lite att jag färga. Så jag färgade till ljust igen. Det har tagit mig månader stt få de så platina blond på längderna. Men de går mkt silver schampoo och färgbomb . Gör inte hemma om ni vet vad ni gör lr beredd på stt de kan gå snett. Jag tar risken dels är jag ju utbildad frisör så lite av färg har jag kvar i minnet men skulle de bli knasigt så tar jag risken och klipper kort eller färgar mörkt igen.

Likes

Comments

Chrome har tagit över . Själv tycker jag inte att det är så snyggt på alla naglar. Tycker de blir för mycket. Men andra gillar det. Här lägger jag in några av den jag gjort!

Likes

Comments

'Som jag skrev innan så köpte jag en katt i onsdags förra veckan. I torsdag morgon började jag känna hur de klia i halsen. Som pollen symptom ... Så hoppade verkligen på att de inte var katten som gav mig allergi. I lördags efter jobbet vägrade jag vänta på bussen 19 min så fick för mig att istället promenera hem . Tar lika lång tid att promenera hem som att vänta . Och det var så kallt och hade bara en tunn kofta. Kom hem svettig och bytte om direkt till mjukis och tog mig ut med Kattiz till parken där mamma och grannarna grillade. Igår vaknade jag lite hes och med träningsvärk. Så hoppas stt det är förkylning och inte katt allergi jag har. Isånnafsll måste jag köpa tabletter . . Kattiz sover med oss så hon är i närheten av mig hela natten . 😍
Nu är jag på jobbet och har skit tråkigt. Vill bara hem och vila . 😩😩 men nä måste vara kvar till stängning kl 19.00 😞

  • 352 readers

Likes

Comments

Hellooow.
Har varit borta över 1 år. Inte bloggat alls. Så nu tänkte jag börja igen. Vi kan börja med att jag är var i salongen Fingers and Toes. Jobbat där snart 1 år. Min son Nicolas har blivit 5 år. Och vi har skaffat oss en liten familjemedlem . En Kattiz som min Son döpte henne. Vi är så glada över att vi har henne då hon kommer ge oss så många fina minne och vi kommer att ge henne så mycket kärlek .

Skriver igen innan jag lägger mig.

  • 366 readers

Likes

Comments

  • 362 readers

Likes

Comments