29 mars idag och jag hela 29 vårar. Dem som känner mig vet att jag o min födelsedag går inte ihop. Blir känslig & tänker på sånt som får mig att bli ledsen. Men inte iår. Jag har äntligen lärt mig att de  inte finns tid för att vara ledsen och deprimerad. Man måste njuta av livet och göra de bästa av situationen.
💕
Jag är otroligt tacksam över vilka fina vänner jag fått äran att lära känna under årets gång. Vänner som jag kommer hålla om väldigt hårt. Behöver tyvärr inte nämna någon. För att inte glömma någon. Men ni vet vilka ni är . Ni accepterar mig precis lagom galen som jag är. Med mina brister och allt. (Som inte är många 😂,eller?)
Nu önskar jag mig en dunder födelsedag och hoppas på att ej få jobbiga kunder på min dag. 💕
Ha de äran Paow 🌸💕🌸💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Spontanitet!
Sånt gillar jag. Idag är vi i badhuset, kollar på Nico när han badar. Helt forever alone vägrar socialisera sig med de andra barnen. Pratat med hnm att han måste försöka våga att prata med andra Barn men han vill inte . D är hans personlighet , d är den han är & jag kmr inte försöka ändra på hnm. Han har kul trots att han leker för sig själv. Jag är inte mkt för plask och bad. Jag är super frusen av mig och sitter med handduken över mina axlar. Vill ha mat. 😂.

Likes

Comments

Härliga söndag. Bästa vädret som piggar upp en med positiv energi. Detta gillar vi. Hoppas vädret håller sig hela vägen.

  • 17 readers

Likes

Comments

Tillbaka igen och börjar med en selfie.

  • 21 readers

Likes

Comments

Jag har länge velat döpa Nico men de varit lite mycket för varje år och nu har vi sagt med mamma att vi döper alla 3 barnen tillsammans Melanie , Sandra och Nico. Det är enda samma släkt och så vänner från varsin sida och super ekonomiskt. För dop kan bli dyrt, speciellt om de ska bli ett stort dop. Vi har som en grekisk familj det kommer bli en stor fet chilensk dop. Iaf jag vill ha rosa och blå vita dekorationer . Så har googlat lite inspo bilder på dekorationer och även bakelse och tårta, och minnes dekorationer. Tårtan vill jag helst ha i 3 våningar så man kan skriva barnens namn på varsin tårta .

Vill ha balkonger i staplar och änglar på varsin bord i rosa och blå

Och bakelsen i båDa färgerna

Och d allra viktigare minnes dekorationer
Där de ska stå namn på barnet och gudföräldrar
Dog lite för dessa med rosario på

Måste boka kyrkan redan nu så de är klart . Vill h de till sommaren 2017 o då vill man vars färdig med kyrkan då de även blir fullbokningar på dop och bröllop. Men tänker kyrkan i Medis lr kungsan. Måste även kolla efter lokal och DJ ✌️ . Längtar verkligen något att se framemot ! 💕💕💕💕

Likes

Comments

  • 310 readers

Likes

Comments

Trött måndag. Är alltid så seg på måndagar märker jag. Men fördelen med denna måndagen och hela veckan är att jag jobbar till 16. Så jag hinner hämta Nico från förskolan .
Nu har jag precis hämtat honom och sitter på bussen påväg till Farsta. Vi ska kolla efter saker till Kattiz och shoppa kläder till oss! 👍👍

Likes

Comments

Sist jag skrev här så hade jag rött hår. Vilket jag sen ångrade lite att jag färga. Så jag färgade till ljust igen. Det har tagit mig månader stt få de så platina blond på längderna. Men de går mkt silver schampoo och färgbomb . Gör inte hemma om ni vet vad ni gör lr beredd på stt de kan gå snett. Jag tar risken dels är jag ju utbildad frisör så lite av färg har jag kvar i minnet men skulle de bli knasigt så tar jag risken och klipper kort eller färgar mörkt igen.

Likes

Comments