Jag kommer nog hädan efter lägga upp bilder och videos här. Som min egna öppna dagbok typ. Jag hoppas att det ändå kommer uppskattas. 💕

// Lii ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Så Idag kom jag fram till att jag är pollenallergiker. Har sovit hemma hos min pojkvän hela helgen och det började typ i fredags då jag märkte att mina ögon började klia och att min näsa är helt täppt. I lördags så var mina ögon jätteröda som om jag hade rökt på. Idag så började mina ögon tåras, jag började nysa och just nu sitter jag i sängen hemma hos min pojkvän med näsan helt igentäppt kan knappast andas pga att min näsa är täppt plus att mina ögon tåras hela tiden så det ser ut som att jag sitter och gråter. Har aldrig förstått folk som har pollenallergi förens nu. Det är bara sjuuuukt jobbigt.

Men inget mer med det, imorgon är det en ny vecka i skolan och snart så är det förhoppningsvis sommarlov eftersom det är typ allt man går och längtar efter nu när det blir varmare ute.

Hoppas ni får en bra vecka. ♡

// Lii♡

Likes

Comments

Asså jag älskar min nya Highlighter från Sleek. Jättefina färger och sjukt pigmenterade. Den här highlightern är ett måste ha! Ni kommer inte ångra er!!

// Lii♡

Likes

Comments

Jag undrar, känner inte ni nån gång att ni verkligen, verkligen saknar någon speciell person? Vi har alla den där speciella personen, han/hon som alltid har varit där för oss, stöttat en genom svåra tider eller helt enkelt gjort en glad bara.

Jag flyttade till Spanien för 4 år sen med min familj. Vi bodde första året i Mojacar, en liten stad vid "Sol kusten" som man kallar det. Under det första året så gick jag inte ens i skolan, min mamma var ju lärare så hon hjälpte mig att plugga men det var inte så att någon egentligen tog det på allvar. Jag gick 1 år utan "gå i skolan" om man säger så.

Jag hade heller inga vänner under det första året, jag var HELT ensam under ett års tid. Jag blev deprimerad, jag var alltid arg o ledsen, jag kunde flippa ur på mina föräldrar utan anledning. Jag mådde bara allmänt dåligt det första året helt enkelt.

Efter ett år så ville mina föräldrar flytta till den lilla staden Nerja som också ligger på "sol kusten". Nerja ligger 40 min från Málaga med bil så vi flyttade "närmare" stan om man säger så. Där började jag skolan, jag kunde fortfarande ingen spanska så det var ju jättesvårt i början. Inte heller hade jag några kompisar eftersom det blir ju väldigt svårt att prata med någon om man inte ens kan språket.

Tiden gick och tillslut fick jag en kompis, Chloe. Hon var från England men var basically uppvuxen i Spanien, hon talade både flytande engelska och spanska. Tiden gick och jag började må bättre, jag kände mig helt enkelt glad igen.

Men när allt kändes så bra kom den fruktade "nyheten" om man säger så... Min gammelmorfar gick bort  20/9-2013.Han var som den morfarn jag aldrig har haft. När han gick bort så vändes mitt liv upp och ner. Han var den personen som alltid stöttat mig och som ville att jag skulle lyckas och göra något stort i livet.

När jag fick veta att han hade gått bort så började jag skylla på mina föräldrar och säga att det var deras fel, att pga flytten så fick jag inte ta farväl av honom. Jag var helt förstörd.

Jag saknar honom än idag och ibland när man kollar på filmer och det kommer en känslig scen så blir det jobbigt. Saknaden blir så stor och man kan inte göra något åt det, den bara finns där. Jag saknar honom hela tiden men jag vet att det var dax för han att lämna oss. Han sa alltid att han var så nöjd med livet och att han fick vara en del av sina barns barns barn uppväxt var mer än vad han kunde begära.

Jag vet att han vakar över mig från ovan och nu det ända jag strävar efter är att uppnå alla mina drömmar för att då vet jag att jag har gjort honom stolt, han sa att jag ska följa mitt hjärta och göra det som känns rätt för mig och det är något jag aldrig kommer att glömma. ♡

ursäkta för ett väldigt känslosamt inlägg.
// Lii ♡

Likes

Comments

Allmänt

Jag har funderar på att ha dagar då jag bloggar, alltså bloggdagar. Jag kommer blogga:

• Måndagar
• Onsdagar
•Torsdagar
• Helgdagar

Dock så kan det självklar hända att jag bloggar dagarna som inte står. ♡

Är det någon som har serier tips? Lämna gärna en kommentar då ♡

// Lii ♡

Likes

Comments

Allmänt

Har aldrig känt mig så är "off" typ, bara allmänt trött med ingen energi i kroppen. Ska nog bara stanna hemma hos min pojkvän idag kanske taggar till donken och käkar o sen hem igen. Det är ju söndag, dagen då man ligger hemma och chillar bara.

Har nationella prov den här veckan så det kommer bli en sjukt lång och jobbig vecka, bara en massa prov. Ska tagga in till stan och köpa en ny séptum piercing också eftersom jag är i akut behov av en ny då min gamla är borta. Någon som vet en bra affär med schyssta piercingar?? Lämna gärna en kommentar då.

Ska nu fortsätta att mysa med min kära pojkvän ♡

Instagram: @s.u.e.c.a

// Lii ♡

Likes

Comments

Allmänt , Musik

Så vem har inte lyssnat på PnB Rock - Fleek? asså alla tjejer bör lyssna på den och relatera. För att alla vi tjejer vi är "On fleek" vi är alla så fkn bra. Tjock eller smal, lång som kort eller stor som liten. Vi ska älska oss själva och aldrig låta någon tryckta ner oss pga hur man ser ut eller hur gammal man är. Vi alla är underbara på vårat sätt, unika.

Girl power!♀

// Lii ♡

Likes

Comments

Allmänt

Hur var eran nyår? Min nyår var helt OK. Elizabeth kom hem till mig vi fixade oss, runt klockan 19:30 så taggade min bror till festen han skulle på. Jag och Elizabeth gick upp på centrum för att köpa cigg och hämta ett flak med cider som min kompis kom med.

När vi var tillbaka hemma hos mig så tog det inte så lång tid innan resten kom, vi var cirka 11 personer som satt och tog det lungt, drack lite cider, rökte cigg, snackade och lyssnade på musik. Dock skickade jag ut alla runt 11 eftersom alla blev för högljudda och vissa blev för full och eftersom jag bor i lägenhet så vill jag inte ha några klagomål om att musiken spelas för högt.

När alla hade gått så kom Pontus över (min pojkvän) , Elizabeth var fortfarande kvar, när klockan slog tolv så stod vi alla 3 ute på balkongen och kollade alla fyrverkerier. Självklart så blev det en nyårs kyss vid tolvslaget. Elizabeth drog strax efter tolvslaget, jag städade upp lite i köket och i vardagsrummet tog bort alla burkar och allt skräp som folk hade lämnat kvar. Efter all städning blev jag så jävla hungrig att jag ställde mig och lagade pasta med falukorv runt klockan 01:00 hahaha sen var det bara att gå och lägga sig och mysa med pojkvännen, bättre kunde det inte bli.

Likes

Comments

Allmänt

Tänkte dra en 20 snabba frågor om mig själv så att ni skulle kunna lära känna mig lite bättre. Eftersom jag precis har startat bloggen så vet jag att det kommer gå seg i början.

1. Vad heter du? Lii Kullberg

2. Hur gammal är du? 16, fyller 17 om 26 dagar!!!

3. Vart bor du? Stockholm

4. Singel eller upptagen? Upptagen

5. Vad har du för mobil? Samsung galaxy s6 edge plus

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Shoppa både smink och kläder. Skulle nog spara en del oxå.

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Det finns inget med mig själv som jag inte gillar. Man är perfekt som man är. Man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan.

8. Nämn tre personer du kan lita på- Elizabeth, Pontus och Rebecca.

9. Vad är det värsta du vet? oärlighet, att ljuga.

10. Drömmar i livet? Att resa runt, se alla fina platser som finns i världen.

11. Nämn tre favoriter i garderoben- Min rosa bomberjacka, mina vita jeans och mina nya svarta klackskor.

12. Beroende av något? Cigaretter, tyvärr... ska nog sluta men allt tar sin tid. Annars är jag beroende av surt godis, power King, äppeljuice, choklad osvosv.

13. Piercingar/tatueringar? Har 7 piercingar ~ 2 i det högra örat, 1 i det vänstra örat, tungan, séptum, smiley och naveln. Jag har 1 tatuering på benet och det är en quote som är dedicerad till min morfar som gick bort för 2 år sen.

"I will see you again this side or the other."

14. Vad vill du ha just nu? Smink en massa smink bara hahaha alla tjejer vet känslan av att köpa nytt smink.

15. Tränar du? Nej, jag friidrottare förut men slutade eftersom jag började röka så just nu gör jag inget på fritiden.

16. När går du och lägger dig? Det beror på hur trött jag är och ifall det är en skoldag eller helg men jag försöker alltid gå och lägga mig innan 00:00 så att jag kommer upp på morgonen ifall det är en skoldag annars går jag och lägger mig när jag känner för det.

17. Nämn tre saker/personer du saknar- min mamma, min morfar och min pojkvän. Vet inte riktigt vilka 3 saker jag saknar.

18. Roligaste kompisen? Alla mina kompisar är roliga på sitt sätt så jag kan inte välja en.

19. Vad är du rädd för? Jag har klaustrofobi.

20. Vad ser du fram mest emot just nu? Träffa min mamma.

Likes

Comments