Header

Follow up till socialfobi pillerna;
Så jag har tagit dem i 2 dagar, för i fredags glömde jag. Det var både en bra och dålig grej, dålig uppenbarligen för att jag ska ju ta dem varje dag och jag glömde fan redan bort en MEN, riktigt bra med tanke på att jag.kunde.äntligen.sova.
En biverkning utav pillerna är sömnlöshet. Det är vad jag tror jag får utav dem, eftersom jag hade sovit 3 timmar 2 dagar i rad och jag kunde inte ens sova på dagen efter jag kom ifrån skolan, not to mention på kvällen. And if you know me, you know I love my daytime naps. Oavsett hur bra sömn jag fått natten innan, jag kan alltid sova lite på dagen. Bästa känslan.
Men det kunde jag inte nu, och jag var dessutom trött från den dåliga sömnen jag fick 2 dagar i rad. Och sen kunde jag inte sova på kvällen också.
Så det var bra att jag missade en pill, för att jag kunde äntligen fucking sova. Which I did, i 16 fkn timmar. Sov senare också, 3 timmar till. 😂
Men annars, så har jag inte känt så mycket annat hittills. ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sååå... min älskade iTube eller PlayTube, fan vet jag för appen hette PlayTube men i appen hette sen iTube aja.. 😂 den bestämde sig i alla fall för att sluta... ladda nya låtar.
Inte bara för mig, jag testade allt och.. det funkade att söka efter låtar, trycka på dem men sen laddades dem aldrig. Så.. jag tog tag i problemet genast, unlike I do with my real LIFE problems, och letade efter en ny app.
Laddade ner typ 10 nya musik appar, dem flesta var fula, kunde inte importera gamla låtar, VISSA KUNDE INTE ENS HÄMTA LÅTAR, hade föööör mycket reklam som poppade upp och hade allmänt dåliga funktioner.

Så jag tänkte, några utav er har frågat mig ett tag sedan vilken musik app jag använder så det är en anledning till varför jag skriver ett inlägg om det, och också because I'm saving y'all some trouble. 😂 Jag letade sönder efter en bra app och.. ni mina läsare förtjänar ju lite tips ifrån mig, soooo;

Det bästa med den är att ifall du kan importera dina låtar från din nuvarande app till YOUTUBE, alltså till ditt konto på youtube (vilket du borde, det är ganska normalt) så kan du exportera dem direkt genom youtube till den här nya om du nu gillar den.
OBS: Den använder inte sig utav CACHE, vilket betyder att låtarna inte sparas på din mobil.
Detta är bara en fördel för mig med väldigt lite minne på mobilen och 50 gb varje månad.
Den har också inte ALLS lika mycket reklam som de andra apparna jag testa, vissa var helt sjuka alltså det var som en app designat för fkn reklam inte musik. OCH den har inte JOBBIG reklam och då menar jag att reklamen inte är sån 30 sekunders lång video eller något som tar hela skärmen o massa såna skit. DEN ÄR BRA SKIT BRA.
Däremot är jag, personligen besviken på att man inte kan lägga Night Mode på den... 😭 Men, jag klagar fan inte.

Så här ser mina playlists ut om... ni någonsin undrat.

Likes

Comments

8:15 var jag på vårdcentralen med min mamma och berättade om p-pillerna jag tar nu, att dem inte fungerar längre och gör inget med mina hormoner.
Jag berättade också om den sociala ångesten, hon frågade om jag ville boka en tid hos deras kurator/psykolog eller börja med piller direkt. Jag har förre detta, suttit och tänkt på vad jag skulle kunna säga för att övertala läkaren om att jag vill och ska ha piller direkt, utan någon tid hos psykologer. Men det behöves fan inte ens 😂, hon gav mig förslaget själv och lyssnade på mig.
Så... hon skrev ett recept och jag gick & hämtade ut det. Jag var dessutom i affären med mamma och JAG köpte (alltså bokstavligen betalade med mina egna händer) för första gången på skit länge. Min mamma har fortfarande själv en hel del social ångest men hon klarar sig, hon har berättat mycket om hennes erfarenheter med det och hon var så stolt över mig i affären, och i apoteket och hela den här dagen.

Hur som helst, det jag ville nämna i detta inlägget främst var pillerna.
Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera er om hur det går, hur jag mår, vad jag känner, om jag får några biverkningar, vilka, om pillerna funkar, när dem börjar funka, hur osv. Detta är för alla er som också lider utav liknande eller kanske bara är intresserade. Let's start our journey.
Och glöm inte; if I could do it, you sure as hell can too.

Likes

Comments

Spontant, mycket spontant.

Likes

Comments

ALSO by telling them the ugly, harsh, bitter truth straight up to their faces. Who else is gonna help ya ass progress if not your friends?

Likes

Comments

Jaaaaag svettades som faaan på dagens träning. Tog mindre kläder på mig, en myckeeeet mindre jacka också för jag började känna mig väldigt klämd och strypt i den långa stora vinter jackan jag annars brukar ha på mig, som väger typ 10 kg bara den. 🙄
Så jag kunde öka farten på min walk enormt, med all vikt som gick av tillsammans med jackan, och kunde därmed få till en bättre träning. Mycket mer svett. Älskar o svettas. 👏🏼😍

Likes

Comments

Omfg... I can't believe what the actual fuck hände precis. 😂
... Okej så...... En kille jag "spanat" på skit länge la upp en bild, så jag tänkte hmm... Det är ju han som skrivit och frågat om min snap för skit länge sen men la aldrig till mig för någon jävla anledning???
Så jag ba okej.. Liz, vad tänker du...
hade värsta konferens med mig själv, om mina livsbeslut som ledde till att jag VÄGRAR med hela my body'n'soul att lägga till killar/skriva först till dem...
Så jag tänkte så här, han har ju för fan frågat om min snap vilket betyder att han ville ha mig där.. så det gör väl inget om JAG lägger bara till han nu MEN skriver absolut för fan inte först...
Ni tänker säkert "wtf va e grejen med o skriva först, just do it" men grejen e... jag uppskattar det inte då, jag känner som att jag TRYCKT OCH TVINGAT IN MIG framför hans jävla ögon och in i hans liv på något konstigt sätt... o det e det sista jag vill, känner mig så EXTRA och vill bara bort om inte personen med mening SJÄLV lagt mig i hans liv.
Samma med vänner, jag skulle aldrig vågat fråga "Kan jag också följa med" o göra något tex festa, jag..behöver att människan FRÅGAR MIG om jag vill komma, annars skulle jag känna mig unwanted, jobbig och extra hela tiden
Förstår ni kanske lite bättre nu? Jag hoppas det, men hur som helst jag tänkte på det själv i några minuter, sen gick jag in on my bitches squad grupp på snap och frågade DE vad jag borde göra. Jag berätta liite side story, om vart han bor, att jag skrivit med några utav hans vänner (tyvärr), att jag sett han ett par gånger, att vi följt varandra på insta skiiiiit länge osv... O dem lyckades hype:a upp mig till att göra det;

And so I did it...
Jag la till han.
Såklart så ville the girlz se en bild på the mysterious guy jag snacka om och var så attraherad till att jag ens fick tanken av att lägga till han själv.
Så jag gick in på hans insta, scrollade förbi några gånger men hittade inte någon riiiiiktig bra bild på han så jag tänkte, hmm han skrev ju t mig (när han fråga om min snap) från ett annat konto, hans gamla.
Så jag gick in på det kontot, scrollade långsamt förbi och...märkte att hans användarnamn hade ett annat killnamn i sig... Jag ba va........vänta lite.....
Så gick jag in på hans "nya" konto, kollade på bilderna en gång till... och insåg... att det inte ens var samma jävla kille.

😂😂😂😂🙃😂😂😂😂🙃😂😂😂😂
ASSÅ......... Jag trodde att en ANNAN kille, (som liknar han som fan) var samma jävla person som han jag la till på snap....
ALLTSÅ, fattar ni då att jag hade trott att två helt jävla olika personer, var en och samma I TYP 3-4 ÅR??????

Och sen värsta, han som skrev till mig och frågade om min snap var inte ens han jag la till... (p.s ångrar mig som fan att jag la till han tror jag) HAN BOR IT ENS I GBG FÖRMODLIGEN han jag la till, HAN HAR ALDRIG SKRIVIT T MIG TROR JAG bara följt mig i flera år, OCH JAG VILLE DÖ NÄR JAG INSÅG ATT JAG HADE TROTT ATT DEM VAR EN O SAMMA PERS I 3-4 ÅR.

Alltså hur kan jag vara så... borta? People remember other people, their details and a little bit about them MEN JAG! Jag minns ingenting.
Jag har aldrig förrän idag haft båda deras instakonton såhär bredvid varandra och jämfört... sen har jag aldrig riktigt... tänkt så mycket på det heller, jag visste i princip inte alls mycket om båda killarna förutom att dem var kattiga som fan.
Just kill me already. 😂

Likes

Comments

These past couple of months, and last year feels/lessons learned;
There has not been one situation where I've let my guard down for a guy. Not one time have I let myself fall vulnerable infront of a guy, not even once have I let myself catch any more feelings than I knew I should have for a guy. Neither have I not been in control the entire time, over my emotions and of who has got the upper hand. Not ever will I see myself cry, heartbroken, cheated on, by some guy. And neither should you, nuh-uh honey, no one should ever have that kind of a power and influence over you and your emotions.
NOT ONCE will I ever allow my feelings to get hurt by some fuckboiii.
Love is weakness, ladies. 🙌🏼

Likes

Comments