Header

Idaaaag fräschar man upp sin ombre. Bilder kommer senare. ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag... har haft lite otur eller tur beroende på hur man vill se på det med den där "årets bästa inköp" grejen. 😂 
Jag fick mejla Miinto och fråga varför grejen inte hade kommit fortfarande efter en vecka då det tydligt stod att det borde ta "max 1-4 dagar". Då blev jag uppringd av chefen eller..managern på butiken som skulle skicka jackan till mig och hon sa att hon hade råkat missa min beställning vilket hon var ledsen för och därmed som kompensation så skulle jag få gå till affären direkt och få jackan i handen där. Jag skulle dessutom få 15% rabatt på den pga förseningen.

Jag frågade min bästis om vi kunde gå tillsammans nästa dag men tönten dissa mig för hennes pojkvän 😂😂😂 (love u) och fick därmed skuldkänslor för det och offrade sig att gå dit och hämta upp jackan åt mig. 
(Om ni undrar varför jag inte gick själv så är det pga min sociala ångest) 
Och problemet var att jag skulle ge henne min mammas körkort för det var i hennes namn jag beställde, som identitets bevis för att hon skulle få hämta upp den. Den enda perfekta tiden för oss att träffas så att jag skulle ge henne den var igår klockan 6 på morgonen innan hennes jobb. Inte så farligt med tanke på att jag vanligtvis inte sover den tiden ändå. Det enda problemet var att jag hade sovit 5 timmar på dem 2 senaste dygnen pga jag följde med henne på två möten och var sedan upptagen resten utav dagen tills sent på natten.
Så det jag gjorde var då att vara hemma hos en kille jag träffat relativt nyligen från klockan 21 tills fucking 6 på morgonen. 😂
Jag vet att ni kommer undra en massa o vara nyfikna så jag ska berätta lite direkt. 😳 Jag har varit hemma hos han varje kväll/natt i typ.. fem dagar nu i rad och varje gång vi var med varandra då flög tiden förbi så jääävla snabbt för jag behövde alltid gå hem 3:30 innan min styvfarsa vaknade så att jag kunde slippa träffa på han. 🙄
Vi sa flera gånger att vi måste sluta ses för så snabbt som tiden rinner när vi är med varandra så kommer vi bli skit gamla utan o ens märka. 😂

Igår klockan 3 så sa jag till han att jag måste gå nu eller stanna till 5 sa jag först för jag trodde inte han skulle orka med mig mer. 😂😂😂 När det väl blev 5 så ville han att jag skulle stanna till 6 så det gick heeelt perfekt med den planen. 😂 Vi drack kaffe tillsammans klockan 1 för att vakna upp och kunna spela PS4 tillsammans utan att dö för ofta. Det var skit mysigt, det var det vi gjorde varje natt då jag var hemma hos han, ba spelade en massa spel och hade det helt enkelt bra tillsammans.
Klockan 6 gick jag ifrån han, han tillochmed föreslog att jag skulle komma tillbaka efter jag träffade henne men jag behövde själv sova så jävla mycket så det blev sängdags så fort jag gav Noemi körkortet.
Kunde däremot ändå inte sova tills typ 8 på morgonen så.. aa. Jag vaknade sedan 20 typ och fixade mig direkt för att gå o vara hos killen igen.
Noemi har hämtat upp grejen och jag fick dessutom 20% rabatt på den. Så jävla snäll chef/manager. 😂
Klockan 3 kom jag hem idag då och jag är fortfarande vaken... 🙂 Men på fredag kommer Noemi hos mig för vi ska bleka mitt hår och då kommer hon med grejen jag köpt! Så taggad på att visa er den, hoppas jag älskar den lika mycket som jag tror att jag kommer. 😍

Likes

Comments

Det här har potentiell till att bli årets bästa inköp! ❤ Avslöjar vad det är när jag hämtat ut paketet.  😁 😉

Likes

Comments

She said, "I miss you."
What she really meant to say was:
"I'm lonely, let me fill all of my voids with you."

I don't mean more than I say, I mean much less than what you could imagine.

Likes

Comments

I have loved the moon and the stars too fondly to be afraid of the dark. 🖤

Jag kan lägga mig tidigt, jag kan fixa upp min sovschema om jag vill men jag vill inte. Så länge möjligheten finns så vill jag vara vaken så lite som det bara går på dagen och så mycket som det bara går på natten. Egentligen är det inte ens just natten jag älskar utan mörket i sig.
När alla sover, när allting är tyst, när ingenting annat hörs än mina egna tankar, när månen lyser högt upp på himlen, det är då jag vill spendera min tid.

Likes

Comments

Jag vill aldrig att den här tatueringen ska gå bort! 😭
Det bästa med den är att jag såg vad som stod på den bara efter jag väl hade den påklistrad på min arm och det är "Life is a game". Kunde det ens ha passat mig bättre? Nej! I had no idea!

Likes

Comments

Detta är min mystory från igår. 👆
Igår var galet. Det var först galet bra, sen galet dåligt och sedan slutade med galet underbart.
Jag och min squad H03Z alltså Noemi, Tanja och Rebecka gick igår på en Halloween Party/Födelsedagsfirande/Middag hos Tanja. Hennes föräldrar ordnade en riktig fin fest med massa utav deras familj vänner och oss.
Vi åt världens godaste mat, världens finaste och dyraste tårta som någonsin kommit i närheten av mina smaklökar 😂 och dansade till en massa musik. Det är denna delen jag menade med "galet bra".
Vi fixade min tatuering, en temporär som jag hade beställt från Fyndiq i veckan. Vi fixade blod på alla oss med såna som kapsyler, och aa hade det allmänt kul.
Runt klockan 22 började vi fixa oss för att bege oss till nästa delen utav kvällens festligheter vilket vi hade planerat skulle vara att gå på klubb.
Trädgårn, eller som jag kallar det, ett stort misstag. 😒😂😒
Electro jävla kuk musik, jag har ingen aning om hur fan jag ska röra mig till såna beats och som så många andra så var man redan trött i benen och kroppen eftersom man stod i kön i 1,5 timme bara för att komma in. Sedan 30 minuter för att hänga jackorna. Detta har det "galet dåliga".
Aja, när man väl befann sig på dansgolvet fick man mest ont i huvet av den sletna musiken, men det var inte direkt det jag la fokus på. Vi träffade några mer, sen några mer, sen några mer och till slut blev vi rätt många. Jag fick träffa en kompis till mig som jag har fått lära känna när jag var på Prague Week, hängde med hans kompisar osv också och tanken var att man skulle på efterfest hos dem senare men så blev det inte med tanke på att det var för oplanerat och vissa chickened out. 😂
Istället fick man skjuts hem och... det var det som var galet underbart. 😳 Jag blev picked up 5 minuter från klubben i regnet. Life-savior. 😍 Vi körde från stan direkt till vårt ställe utan att ens nämna det eller tänka på vart vi var på väg. Vi satt och pratade en massa, rökte några cigg och jag var hemma typ klockan 5. Jag hade ett sånt jävla leende hela vägen upp till min trappuppgång och hela resten utav min vakna tid igår. Eller aa, imorse. 😂😍
Så... som sagt. Galet bra, galet dåligt och galet underbart. Precis sådär blev min Halloween. 😂

Likes

Comments