Header
View tracker

Jag hoppades på att kunna sova från 20 till 5 på morgonen men.... tydligen inte då jag sitter och skriver detta kl 2. 🙄

Likes

Comments

Back home now again, gick ut o shoppade med styvfarsan igen. Det viktigaste till mig som vi köpte var nog en ny glödlampa;

Jag har behövt den i typ.. 2 veckor så jag är sååååå glad att äntligen ha den. 😭😭😭

Likes

Comments

🤔 That's just about my situation atm.

Likes

Comments

Minns ni haulen jag lovade? Jag satte upp massa ljus, fixade ett ställe där jag kunde sätta upp kameran för att filma/ta bilder, allting var perfekt.
Gissa vad som förstörde allt då? Mitt jävla minne på min fucking telefon.
Jag hann ta 3 bilder på det första plagget då det där jävla meddelandet kom upp. Jag gav självklart inte upp där. Jag raderade: 2 appar, 20 bilder, 4 videos, 15 låtar, 2 sms konversationer, historien på min musik app och jag la in 150 bilder på ett annat ställe.
Sen gick det, jag bytte om och började filma ett annat klädesplagg. (Jag gör så o sen screenshotar till bilder) 30 sek inne i videon så kommer meddelandet upp. Då tar jag bort igen, 1 till app, 30 bilder till och 3 videos till.
Sen kunde jag ta bilder på 1 till klädesplagg när meddelandet kom upp igen.
Helt seriöst jag har inget mer att radera, och jag kan inte lägga mina bilder på datorn då min jävla dator är fucking sönder!
Sorry.. men här är åtminstone bilder på de plaggen jag tog kort på:

(Allt kommer från Nelly.com)

Namn: Scallop Tight Lace Top

Denna, alltid velat ha en sån här topp och att den är i spets är bara bättre. Min är i storlek large och sitter bara liiite löst runt revbena men det är perfekt.
NACKDEL: Nipples syns genom!!!
Det såg först ut som att det fanns något tjockt tyg på framsidan men när jag väl hade satt på den så kunde man se genom på dem rätt jävla tydligt.
Som ni ser så är den ganska ...urringad på sidorna också, inte så mycket så att brösten ramlar ut, verkligen inte men det är en sak att tänka på. Lite extra side boob cleavage.

Namn: Cropped Rib Top

Denna är bara en vanlig ribbad crop top, tänkte ha denna på mig till kanske en kjol eller high waisted byxor speciellt på sommaren. Den är helt vanlig på ryggen och sitter helt perfekt i storlek 40.

Namn: Wrap Over Dress

Denna klänningen har vääärldens skönaste material!
Och det bästa med den är att den sitter ganska tight på rumpan trots att det är en ganska lös model. Jag älskar färgen som fan!

Namn: Chain Bandage Bralet

När jag skulle fota ryggen så tog minnet slut helt, men ni ser ändå. Denna var sååå jävla snygg, med kedjan och färgen! 😍 Däremot satt den ganska löst på revbenen vilket jag inte riktigt gillar. Borde förmodligen tagit en mindre storlek än 42, jag vet dock inte hur brösten skulle fått plats in då och inte ramlat ut från sidorna. 🤔

Sen köpte jag 2 grejer till bara, de visar jag bilder på en annan dag då jag inte längre kan hitta plaggen på deras hemsida. Tror de såldes ut eller något.

Likes

Comments

Skolan var rätt painful idag då jag började 8 och slutade 16. Kändes som att jag skulle somna 100 ggr på bussen tillbaks hem.
När jag väl kom hem så sov jag bara, ända tills 21:20 ungefär. Sen ringde min alarm, det är för att jag visste att jag bara hade mindre än 3000 steps på min app så jag behövde gå upp o gå lite till.
30 minuters promenad avklarade, nu ligger jag bara i sängen och funderar på att jag måste äta något nu. Åt bara lunch idag och jag vet att jag oftast mår lite extra dåligt i kroppen nästa morgon om jag inte ätit något kvällen innan. Som kanske till och med är förståeligt. 🙄

På tal om min promenad. Ni är säkert redan medvetna om mina steps, min app. Jag hade en tanke idag i skolan, att som en new years resolution skulle försöka ha gröna nummer hela detta året.
Now we all know detta kommer vara omöjligt NÅN dag här o där då jag har fullt upp eller kommer vara sjuk. Däremot tänker jag göra mitt bästa och verkligen försöka klara av detta. 😊

Likes

Comments

Jag börjar skolan klockan 8. Tiden är 3:26 just nu och jag har fof inte somnat. Dessutom sov jag typ 4 timmar igår så guess who'll be dead asfk tomorrow. 🙋🏼 Men det enda I want to do now, oavsett att jag trött och så, är att bara gå upp, duscha och börja fixa mig.
Jag vill sminka mig, har inte gjort det alls på två dagar eller nåt and I fkn miss it. Dessutom har jag en make-up look som jag tänker köra med idag. I just want att tiden ska gå snabbare så att jag kan gå upp and start my day. 😩❤

Likes

Comments

Maaaaade it, 10,000. Fick springa ett varv runt huset då jag hade 9,993 steg. 😂😂😳

Likes

Comments

Det konstigaste och creepy:gaste hände mig på väg i min skog. 😟
Okej så picture this: Bilden som ni ser ovan är precis i början utav en väg som leder in till en skog, full med bara träd och mörker. Det finns inga som helst lampor en ganska lång bit av vägen som jag tar, så det gör det lite mer spännande och finare för mig som ändå gillar mörkret. Jackor, vantar och kläders plagg allmänt upphänga i träd finns överallt i skogen. Det där tycker jag oxå är lite läskigt. Varje 10-20 meter som man går, finns det som små tydliga genvägar som leder in, djupare i skogen. Det enda man ser är höga träd och vägen man går.
Det är fullt med bambis i skogen, det är inte konstigt o det är jag medveten om. Därmed var det fleeera gånger som jag kunde höra steg i snön runt omkring mig. Jag stannade upp flera gånger och bara lyssnade, dem stannade oftast också men efter några sekunder börja dem springa iväg. Men det är inte det konstiga.
Jag kom till backen som är upplyst med lampor, inget konstigt hade hänt tills då.
Ingen var omkring mig, I made sure of that. Det finns 2 vägar människor kunde komma ifrån. Så jag tog ett djupt andetag och började ganska snabbt men ändå försiktigt gå upp för backen täkt av snö och is.
Så här ser backen ut uppifrån:

Om ni kanske ser så finns det en lampa som inte fungerar, längre ner vid typ början av backen. Exakt där var jag när det hände. Jag gick uppåt i exakt samma takt, det enda man kunde höra var snön krossad under mina skor.
DÅ HÖR JAG, TYDLIGT OCH SKARPT HUR NÅGON VISKAR HÖGT I MITT ÖRA.

Jag stanna upp DIREKT, hoppade SOM FAAAN åt den andra sidan som ljudet kom ifrån och kollade runt omkring, rädd och förvirrad som fan. Jag tog tillomed tag i mitt öra då det nästan lät som ett skrik.
Vart jag än kollade, ingen och inget var där. Bara träd och mörker. Grejen är, jag tror inte ni förstår.
Det lät som att någon var PRECIIIISSS bredvid mitt öra och sa något i en jävligt hög ton. Jag hade inga hörlurar, ingen mössa, inget som täckte för öronen. Inget kunde skapa ett sånt ljud. Och det var så jävla tydligt, så jävla högt!
Min puls var fucking sjuk, kunde känna blodet pumpa i kroppen. Jag blev rädd exakt då det hände, men sen var jag bara förvirrad. Jag stannade upp där, på backen ett tag. Dels var jag rädd för att fortsätta gå o att det skulle hända igen, samtidigt så blev jag mer o mer förvirrad som jag stod där och försökte rationellt förklara vad som skapade ljudet. Jag kan fortfarande inte förstå vad som hände.
O detta, är inte det konstigaste som hänt på dagens promenad. Jag hade mycket mer att gå, så jag bara fortsatte och tänkte inte så mycket mer på det sen.

Det andra som hände var ÄNNU konstigare, ÄNNU högre och ÄNNU mer oförklarlig. Denna, denna ger mig gåshud till och med nu.
Jag skulle precis komma ifrån skogsvägen in till en vanlig gata. Det fanns en väg framför och en bakom mig, den jag kom. Jag lyssnade på min favorit podcast, (Mr CreepyPasta) och hade luvan på.
Jag kollade ner i marken och FRÅN INGENSTANS så hörs det hur någon DRAR UPP en DRAGKEDJA PREEEEECIIIISSSSS BAKOM MIG. Alltså förstår ni??
Det lät så jäääävla högt och tydligt att jag var 200% på att någon var bakom mig, ELLER TILLOCHMED att någon hade dragit upp en dragkedja på MIN jacka!!!
FÖRSTÅR NI HUR HÖGT OCH TYDLIGT DET VAR DÅ?
Ljudet på podcasten var lågt som fan, jag kunde höra mina egna steg och allt runt omkring mig?!! Det finns bara ingen chans att någon hade kommit så nära mig, så snabbt, och jag hade inte hört fotstegen i snön och på stenarna?!
Jag stannade upp och vände mig skit snabbt om, den här "människan" lät som om den snart skulle GÅ PÅ MIG tillomed för att det lät för o vara så jäääävla nära mig?
När jag vände mig om så var det ingen där.
Ingen, ingen! Inte ens längre bort från mig jag kollade åt ALLA hål, jag var helt ensam!

Dem här två är helt seriöst dem konstigaste och mest oförklarliga ljud som jag nånsin hört. Jag till och med spolade tillbaks på min podcast för att vara 100% på att det inte kom därifrån men det var omöjligt o jag visste det. Ljudet på podcasten var så lågt och mina hörlurar kan inte ens vid den högsta volymen låta så jävla högt som det där lät!!
😟😟😟😟😟

Likes

Comments