Header

Kom hem nyss, la i mig i sängen en stund för att chilla och jag skrev med personen jag... "lämnade" i Rumänien.
Personen väntade på att jag skulle hem innan hen la sig tillbaks för att sova och... jag bara låg här i sängen och såg mig själv i spegeln.
Jag kan inte fatta att jag gick igenom det jag var tvungen att gå igenom de sista dagarna innan jag skulle resa tillbaks.
Jag grät så mycket att jag inte kunde andas till mestadels, jag kunde inte få slut på tårarna, jag kunde inte ens tänka klart. Även när vi bytte ämne och pratade om något annat så rann det fortfarande ner tårar över mina kinder eftersom jag visste vad som var på väg, i baktanken hela tiden.
Att lämna den personen måste va varit bland det känslomässigt jobbigaste jag nåååågonsin behövt göra hittills. Bara att skriva det här och nu, en hel jävla vecka senare vilket är sjukt btw, det får mig att gråta. En del av mig dog samma dag som jag behövde gå genom det där.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bby ville ha macka, bby fick macka.
Är jag bäst eller är jag bäst?

Likes

Comments

Saknat att sminka mig så mycket med mina 100 lampor och förstoringsspegel att jag var tvungen att ta en massa selfies.😂💕

Likes

Comments

Jaag... är tillbaka i Sverige, by the way.
Första dagen kom jag bara hem, tog sömntabletter och sov därmed i 24 timmar.

Jag har skrivit några gånger om orsaken till att jag inte lägger upp så mycket här då o då och det är för att jag får helt enkelt inte då jag gör något fel eller så är det olagligt bara. Well, i detta fallet har jag gjort något "fel" hela tiden så jag kunde knappt nämna något. 😂
Meeen.... känslor får jag beskriva.
14e juli, alltså dagen innan jag reste tillbaks hit visade sig vara en utav dem jobbigaste dagarna i mitt liv, nånsin. Behövde lämna en person som jag aldrig hade kunnat tro, var kapabel till att ge sig själv ens hälften så stor betydelse för mig, i mitt liv.
Det var som att... jag gick runt den dagen med ett stooort sår, och varje gång jag kollade på den så började den blöda, svida och göra ännu mer ont. Jag kände ångesten fylla upp hela kroppen långsamt från huvudet ner, en värme och en grov känsla av obehag rann genom hela mig när jag inte distraherades från vad som skulle hända.
Jag kunde börja gråta när som helst, och jag hade gråtit redan så mycket. Men efter ungefär 2 timmar av konstanta tårar ner för mina kinder så pallade inte min kropp mer ens. Jag blev kvar med mina tankar och inget sätt att "få ut" dem. Det var nog då det gjorde mest ont.

Likes

Comments

I've crossed countless lines. Run over my dignity as if I wasn't who I built myself to be, risking everything for something that I know can not and will never become anything, and all that for what?
To be left with a sensation of emptiness greater than I thought was humanly obtainable. Confusion, agony and distress have become my three and most frequent emotions. What for?
I've driven up in bliss but fallen down in deepest sorrows. Validated that I am of no significance, undeterred by whatever I've been told. Acted out in need of redemption, in obscure ways.
Trust is key, but my trust is not a given. It's earned.
I no longer recognize myself and it sickens me. The capable, durable, wicked me is consumed, drenched by something people have entitled "Love".
I've now seen it. Also felt it and given it. I can therefore indubitably, presently say that I'll give my best attempt in not allowing such a thing upon me again.

Conclusion;
Love is worse than meth guys, don't do it.

Likes

Comments

Likes

Comments

Något väääldigt viktigt (enligt mig och för mig) har hänt idag. Idag. 2017-07-08. 😊
Jag kommer berätta någon gång säkert men... just nu passar inte det riktigt i situationen jag befinner mig i. 😂
Trust me guys, this will be juicy some day. 😳

Likes

Comments

Jag använde en silvershampoo som jag köpte härifrån. Mitt hår blev lila. 😂 Det sjuka är att jag tvättade håret som vanligt, la på den i blöt hår i duschen sedan sköljde bort 30 sekunder efter och tvättade med vanlig schampo igen .. och.... aa. Den var ju galen, jag brukar lämna silvershampoo i håret i typ 10-15 timmar tills jag sköljer ut det. 😅😂 Så aa ni kan kanske förstå min förvåning då, ska däremot lägga mer vid rötterna utav håret för där blev det ingen särskild ändring från de gula tonerna, det gör jag nog imorgon. ❤️
Då visar jag bilder på håret och bild på schampot oxå.

Likes

Comments