Header

Framkamera 👆


Vanlig 👇
Om man zoomar in så kan man se lastbilarna på älsklingens jobb 😂😅😍

Jag dööör för kvalitén på min nya mobils kameror, både bak o framkameran.😭😭😍
Den första bilden tog jag med snapchat så kvalitén förstördes pga det, men de andra bilderna...... 😍❤😍
Denna mobilen får mig att vilja ta bilder hela tiden vilket då innebär mer blogg inlägg!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Idaaaag fick man denna vackra jäveln som man önskat sig ända sen man fått sin iPhone 6s i present utav mamma som inte förstår teknik särskilt bra och därmed köpt en med 16 GB lagringsutrymme. 😂
Nu har jag hela 64 (egentligen 50 för dem e horor) och är sååå jävlllaaa nööjjdd!!!
Den här nya kameran kommer användas så ni vet, förvänta er massa bilder framöver!

Likes

Comments

Jag satt, tänkte bara och samtidigt stirrade blindly på min bitemoji. Jag insåg hur jääävla mycket den passar mig, den här jäveln beskriver ju mig perfekt. 😂
Kolla va söt, blond, rosiga kinder, ljus läppstift, stora gröna puppy eyes och ett leende. Dessutom håller den på och ritar ett hjärta, så gulligt. Sen ser man hornen, djävul hornen. Dem säger nog så mycket mer än vad jag eller någon kommer någonsin erkänna.

You know, just as they say;
The devil doesn't come dressed in a red cape and pointy horns.
It comes as everything you've ever wished for.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hajhaj vänner! Är medveten över att jag har tagit grov distans från bloggen däremot har det hänt en hel del på sistone.Så småningom kommer jag självklart att berätta för er, det är bara inte helt över ännu så jag har my hands tied ett tag till.

Däremot kan jag berätta att jag är tillsammans med en underbar kille som jag varit lite svår att få för, i början. Han har själv nämnt att det har känts som en tävling att vinna mig, vilket jag kan konstatera är helt korrekt. Är sjukt lycklig med han trots att han har lite kontrollbehov och som ni vet, jag är också guilty utav det. 😂 Vi hittar däremot alltid balans, trots att jag är så envis.

Jag satt nyss och kollade på en video med två skit söta katter som skulle precis träffa varandra för första gången då dem skulle bo tillsammans from that day on. 😭 Och nu ligger jag kvar här med en känsla av att jag vill bara springa ut och leta efter den gråa katten jag snodde, matade och sedan blev utelåst på grund av, bara för att få krama på den lite grann.

Aja, jag har dessutom varit otroligt sjuk i snart 3 veckor. Som ni vet från tidigare inlägg, jag har haft skit ont i ena örat och blödit ur det oså... Och ur näsan, Ooouffff 🙄🙄 sååå jäävvvlaaa mycket bloood... Tur att jag inte har någon fobi mot blod eller spya, dem här 2 veckorna hade nog dödat mig isåfall. 😂😩
Jag hade inte något särskilt o skriva... Jag kände bara för att skriva av mig som jag då o då gör, (lite mer sällan nuförtiden) men jag har saknat att göra detta...
Jusste! Minns ni mitt... "nyårs" löfte? Att jag skulle gå/jogga minst 5 km, alltså minst 7000 steg, i ett helt året, varje dag?
Well.. Jag räknade ihop häromdagen hur länge jag hade gjort det och... det blev 10 månader. Ja, jag är besviken på mig själv med tanke på att jag i princip gett upp idéen om att det ens var möjligt att fixa det där nu på sommaren med tanke på resan till Rumänien och ... jo men hur livet ser ut om somrarna. Allting är så oplanerat, man sover så sent och vaknar likaså, man gör saker spontant och man kan ju inte påverka det, det är ju det som gör sommaren så rolig, att inte vara bunden till någon rutin. Problemet ligger hos mig i att jag är väldigt strikt när det kommer till att jag endast fixar mina steps på kvällen, eller aa när det är mörkt syftar jag på. 🙄
Jag kommer att börja göra det igen, det är ingen fråga om saken jag bara vet inte när det passar att börja igen.

Hursomhelst, det var skönt att skriva av sig lite.. Jusste! 😂 Jag är helt tillbaka i att använda eyeliner hela tiden igen, för ni som känt mig länge vet att Liz är inte Liz utan eyelinez.

Likes

Comments

The only difference about this sort of love is that I don't ever want to forget it, I never want to get over it. It gets harder and harder everytime to remind myself of you, my love for you. I want to cry everytime your face appears in my head just like in the beginning. I never want to forget the love I had for you, Being away from you should hurt more and more by every second, not get easier.
The way my memory of you slowly diminishes inevitably kills me, because soon enough I'll forget how real love felt, I'll forget you.

Likes

Comments