Hej alla igen!
Sen som jag alltid är med saker så tänkte jag bara säga gott nytt år alla! 2015 har bjudit på en massa äventyr med vänner och familj! Det har hänt en del saker, både roliga och tråkiga. Jag har börjat nian, bytt lag i innebandyn, varit iväg en del. Det som har varit roligast av allt under 2015 är att jag har träffat så många nya vänner och fått dela så många roliga minnen med dom!

Med tanke på att jag även har bytt lag så betyder även det nya vänner. Det har varit väldigt kul att lära känna dom och att jag kommit in i laget såpass bra som jag har, att jag har utvecklats en hel del är väldigt kul. Jag bytte ju då lag denna säsongen och det tog inte lång tid innan min första cup va med laget. Jag hade tränat tre träningar sen va det cup på helgen. Eftersom jag då bara hade tränat tre träningar hade jag inte riktigt kommit in i laget och deras spelsätt. Mitt gamla lag och mitt nya lag hade två helt olika spelsätt att spela på men det tog inte så lång tid innan man fatta hur dom spelade heller. Detta var då hur det har varit med innebandyn detta året.

Jag har haft så kul under 2015 och hoppas att 2016 ska bli lika bra och kul som 2015 var och även att det nya året ska bli ännu bättre. Med det vill jag önska alla ett riktigt gott nytt år och var rädda om varandra.

Här kommer en blid med massa bilder från 2015

Kram Linn

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bild 1: http://www.kicks.se/paco-rabanne/julklappstips/doft-c2037/one-million-gift-set-p42988 Till sin pojkvän/bror

Bild 2: http://www.kicks.se/smashbox/julklappstips/makeup-c2036/try-it-kit--p65485 Till sin syster/flickvän

Bild 3: http://www.kicks.se/voluspa/julklappstips/doft/doftljus-amp-rumsdoft-c2464/minitin-kit-p60399 Till sin syster/flickvän 

Bild 4: http://www.kicks.se/hugo-boss/julklappstips/doft/herr-c2041/bottled-presentask-p70169 Till sin pappa

Bild 5: http://www.kicks.se/christina-aguilera/julklappstips/doft-c2037/signature-gift-set-p70217 Till sin mamma

Detta var några tips jag hade som man kan ge bort i julklapp till någon i sin familj.

Likes

Comments

​Hej alla!

Det var ett tag sen jag blogga nu och det är på grund av att det har varit väldigt mycket i skolan och innebandyn så det är därför jag inte har bloggat på länge. Nu så ska jag försöka börja blogga lite mer för att nu är det inte lika mycket längre. Jag har inte så mycket mer att säga utan jag ville bara säga varför jag inte har bloggat och att jag ska försöka börja göra det nu.

❤ Puss och Kram 

Likes

Comments

Hej alla igen!

Jag ska börja med att jag har haft väldigt mycket att göra sen jag skrev sist och det är därför jag inte har bloggat så mycket. Men som ni redan har läst på rubriken så tänkte jag skriva lite om nätmobbning. och allt jag skriver är mina åsikter och jag står för vad jag tycker och tänker.

Så jag tänkte börja med en liten fråga först till alla er som håller på att skriva hat och allt till oskyldiga människor på nätet och som då är anonyma. Om ni nu vill skriva hat (vilket JAG inte tycker ni ska göra då men aa) varför kan ni inte bara stå för vem/vilka du/ni är. Om vi tar ett exempel bara. Det finns en hemsida som jag tror i alla fall alla ungdomar vet vad det är eller att ni till och med har ett konto där, Ask.fm, den här sidan tycker jag inte är bra överhuvud taget för där kan man välja om man vill vara anonym eller inte. Om ni nu vill skriva hat varför kan ni inte bara stå för vilka ni är? Är det för att ni är rädda att ni ska bli polisanmälda så kan ni bara göra en liten lättare sak, Sluta mobba/hata. Lättare än så är det faktiskt inte. Varför skriver ni ens hat? Om ni nu skriver hat till någon för att ni tror att ni är coola så kan ni sluta direkt! Jag är så trött på er som tror så. Tänk istället om det var du som dagligen blir mobbad. Hur kul tror du att det skulle vara? Inte så roligt va. Är det för att ni är avundsjuka eller? Om ni nu då skulle vara avundsjuka varför kan ni inte bara skriva en komplimang? Det gör sådan skillnad! För på grund av vissa personer där ute i världen så är det många som tar sitt liv. Tank vad det skulle göra skillnad av bara ett leende till en person som blir mobbad, ett hej kan även det göra ens dag.

Till er som blir mobbade eller får hat på ask.fm så snälla ta bort ditt konto direkt. och till er andra som får det på andra sidor så kan ni prata med någon som till exempel dina föräldrar, din kurator på skolan bara någon som du känner dig trygg att prata med.

Och till er som skriver hat eller mobbar folk har jag bara en ända sak att säga till er! SLUTA!!!

Ja, det va det jag hade att skriva och jag ville inte skriva en jättelång text men det var detta jag skrev. Hoppas den här texten hjälper någon och kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva någon liknade text så ska jag försöka att göra det. med det var det jag hade att skriva som sagt!

Puss och kram

Linn

Likes

Comments

Hej alla!
Nu tänkte jag inte skriva sådär jättemycket men lite om vad jag har gjort idag! Så idag gick jag upp väldigt tidigt för jag skulle hjälpa pappa på hans jobb så jag vakna vid halv tre inatt. Sen så hjälpte jag han på jobbet och vi va hemma runt tre halv fyra. Det är jättevarmt ute och nu sitter jag med en kall dricka framför mig. Men nu ska jag nog bara ta det lugnt resten av dagen.
Puss och kram!!

Likes

Comments

Vad heter du?

Jag heter Linn

Hur gammal är du?

Jag är 15 år

Vart bor du?

Jag bor i Varberg

Hårfärg?

Brunt

Ögonfärg?

Blå

Vad har du på dig just nu?

Just nu har jag på mig ett par ljusa jeans, en rosa T-shirt, en Hollister tjocktröja och ett par lila sockor

Vad gör du helst en varm sommarkväll?

Då skulle jag nog va på stranden med mina vänner(både tjejer och killar) och äta något gott och bara ha roligt helt enkelt.

Vad har du gjort idag?

Idag har jag varit med min kompis Felicia och typ bara cyklat. Eller vi stanna och åt glass också haha.

Vad gör du på fritiden?

På fritiden gör jag kanske inte sådär mycket men jag är med kompisar, är ute och springer eller cyklar men på vintern så tränar jag innebandy.

Beskriv dig själv!!

Om mina vänner skulle fått den har frågan om mig så skulle dom nog säga pratglad, rolig, snäll, lite klumpig haha, bäst haha(skryt), weird haha typ det men aa haha.

Så det var dom tio frågorna om mig och som sagt jag ska försöka

Likes

Comments