För en vecka sedan firade vi vår blivande ettårings födelsedag. Blev att fira honom lite tidigare då vi nästa dag skulle fira min första morsdag. Det känns konstigt att vår son redan är ett år eftersom det känns att det inte alls är länge sedan han föddes. Väldigt vemodigt var det också att sjunga ha den äran då man visste att baby tiden är förbi och han börjar bli stor pojke på riktigt nu.

Förövrigt så hade vi en fin och lyckad fest. Vädret var varmt och Hugo orkade hänga med i firandet. Han fick en massa fina presenter, allt från regnkläder och böcker till uteleksaker.

Tusen tack till er alla som var med och gjorde hans ettårs-dag perfekt!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


På fredagen fick jag håret färgat. Var senast till frisören i början av Februari innan bröllopet. Tänkte att det skulle sitta perfekt med lite färg nu eftersom solen ändå bleker håret en hel del under sommaren. Denna gång blev det en lite mörkare nyans än vad jag vanligtvis brukar ha. Blev riktigt nöjd med resultatet och konstaterade att jag för tillfället har rätt så långt hår!På kvällen bjöd jag en kompis att sitta kväll hemma hos oss då lilleman lagt sig. Bakade ihop en pizza och så låg vi i soffan, kollade på film och hade det skönt framtill midnatt!På lördagen åkte jag upp till mina föräldrar för att spendera några timmar då Aki for på kvällsskift. Hann sitta ute och läsa i det härliga vädret under tiden Hugo sov. På kvällen blev vi bjudna på grillmat, det var även årets första grillmat så smakade extra gott! När vi kom hem lade jag lilleman och drog på mig träningskläderna för att köra ett pass hemma. Efter att tränat 40 min och förbrukat 250 kalorier duscahde jag och lade mig på soffan. Skönaste känslan som finns!Likes

Comments

Konstigt nog var det redan första Maj vilket man inte skulle trott då man tittade ut genom fönstret och såg slask på torsdagen. På fredagen då jag vaknade hade tack och lov slasket smält bort och det var även molnigt med en liten glimt av solen bakom.

Vi hade bestämt oss med en vän att fredagen blir bra för en hård träning. Eftersom vi ville ha ett effektivt utepass (då det lovade vara sol och varmt på dagen, som det även var) blev det en joggingtur med ett överkroppspass med fem olika övningar samt tunga springpass i backe. Efter träningen som tog ca en timme hade jag förbrännt 500 kalorier och hade mjölksyra i benen till på köpet.

På kvällen blev det ännu lite mer träning då jag hoppade på cykeln för att cykla ner till stranden på en kall. Hemma var jag vid midnatt och i säng först mitt i natten vilket jag inte är van med. Dessutom var Aki på nattskift och pojkarna sov över hos mina föräldrar så fick vara alldeles själv hemma!På lördagen tog vi det lugnt och hade en familjedag som innehöll film, mys samt god mat eftersom vi hade tidig väckning på söndagen då vi åkte till Akis pappa. Där blev vi bjudna på mat och hade en allmänt fin dag.

På vägen hem stannade vi en sväng via Prisma och därifrån hem för att laga igång vappen middag till mina föräldrar som vi bjudit över. Efter att gästerna åkt hem på kvällen kollade vi en kort film och sedan lade oss efter en fartfylld och händelserik valborg!


Likes

Comments

Här är allt bra. Härliga dagar ute som leder till långa promenader. Igår var jag även och vägde mig och blev förvånad då det har farit hela 5 cm från magen. Visserligen känner man själv på jeansen, men kunde inte riktigt förstå det ändå. Blev så glad så jag cyklade på kvällen till gymmet för att dra två träningspass. Då jag kom hem hade min man lagat färdig mat. Var trött efter en rörlig dag så vi lade oss på soffan och kollade en film efter det och sova. Idag har vi inte heller några större planer än att gå på ett möte samt ta en lång powerwalk ikväll!


Likes

Comments

Denhär veckan har gått fort. Vilade kroppen under påsken för att orka kommande vecka med alla träningar. Idag blev det sista träningen för mig denna vecka och då var det ändå fjärde. Har ändrat mina matvanor samt träningsprogram i början av året och man ser ju nog att det har hänt saker och ting med kroppen. För att göra träningen mångsidig så går jag på gym, gör cardio både på gymmet och ute samt så har jag börjat jogga. För någon vecka sedan joggade jag för första gången på ett halvt år och orkade lätt springa 4.5 km! Nu när det är toppen väder ute har jag också försökt slänga in lite backträningar vilka jag hatälskar. Träningarna i backen är så tunga efter man gjort ett benpass men känslan efteråt är oslagbar! Ska fortsätta med detta schema en tid framöver och se hur kroppen utvecklas. Som mål har jag att springa 10 km i höst!


Likes

Comments

Vi har hunnit fira påsk med lite middagar, träffat syster samt påskat för närmaste släktingar. Haft svärfar på besök och hunnit träna lite. Idag har vi även haft några tjejer på besök. Påsken har gått fort och mysigt har vi haft det. Tog några påskbilder då det var Hugos första påsk!


Likes

Comments

Ett klart tecken på att våren snart är här är när krokosarna börjar komma upp överallt. Solen skiner och det är ett så underbart väder att vara ute. Själv ska jag ut och promenera en lång länk idag bara lilleman vaknar. Våren är så charmig då allt torrt och fult efter vintern blir grönt och börjar blomma. Sååå vackert!


Likes

Comments

För någon vecka sedan var hela familjen ut och gå i Täktom, nämligen på fågelstigen. Egentligen skulle vi bara ut och gå någonstans, men då vädret var så fint bestämde vi oss för att gå en naturstig i stället. Jag och Aki gick senast denhär stigen i början av förhållandet så det är en tid sedan. Så fin plats, havet var blått, solen lyste i ögonen och allt var så grönt och vackert. Rekommenderar verkligen att söka denna naturstig om du är påväg mot Finlands sydligaste stad!


Likes

Comments

Under helgen har jag hunnit göra en hel del. Min sambo åkte till storstan över veckoslutet så har tillbringat mitt veckoslut på tumis med Hugo. På lördagen besökte vi mina föräldrar samt min syster som var i Hangö. Åt god middag, gjorde en bra hemmaträning med syster samt fick nystekta våfflor till kaffet. På kvällen var jag hemma och drack ett vinglas då jag lagt Hugo.


Idag har syster och Linda hälsat på så vi har haft ett riktigt bra veckoslut kan man säga. Idag ska vi lägga oss tidigt så vi orkar välkomna en ny vecka imorgon!


Likes

Comments

På veckoslutet visade vädret igen sin bättre sida. På lördagen plingade det tidigt i mobilen och det kom en förfrågan om vi vill hänga med till parken. Klart man vill då solen lyste och det var riktigt varmt. Efter det hade vi en familjedag.

På söndagen vaknade vi tidigt. Kändes som att jag just hade somnat då lilleman vaknade. Kollade på klockan och tänkte är detta ett skämt då klockan var 5:30 på en söndag.. Nå, upp steg vi och hade det skönt på morgonen innan vi gick till mina föräldrar samt via parken på morgonen. Hur skön dag som helst och vi blev t.o.m bjudna på mat så var inte alls så tokigt att gå sju kilometer fast man var trött! På kvällen tog vi det lugnt, kollade en film och så drog Aki på sin sista nattur!


Likes

Comments