Jag har inte riktigt orkat fotografera med min kamera på länge. Känns så onödigt att släpa med sig en stor systemkamera då mobilen ändå tar helt okej bilder. Tog fram kameran och knäppte några bilder. Om jag ändå skulle börja fotografera mer! Här kommer några snappa knäppningar på mina pojkar! Ha en fin lördag allesammans!


Likes

Comments

Förra veckan gick jag och blev en fru. Vi hade vigseln 14.02.2017 (på vändagen) som är vår årsdag. Vädret var soligt och fint och det pirrade en aning i magen fast det bara var vår lilla familj som var samlad under vigseln. Allt gick bra och efter ceremonin blev det lite bilder och sedan hem för att skåla. På kvällen hade vi även bjudit några släktingar hem till oss på kaffe. Fick massor med fina blommor, tack!


Likes

Comments

Förra veckan hade jag beställt tid för att klippa mig. Oftast klipper jag mig två gånger i året. Har en längre tid gott och grubblat på om jag ska klippa lugg eller inte. Hade lugg för något år sedan men tyckte inte riktigt att jag passade i det och då jag själv inte har det rakaste håret så stod luggen alltid åt någotdera håll på mornarna.

Nu kände jag bara att jag måste göra något åt mitt hår, eventuellt en ny frisyr och så blev det. Kändes konstigt att ha lugg första dagarna efter att jag klippte det men nu börjar jag bli van och det är riktigt skönt med lite förändring ibland.

Vad tycker ni, vilken frisyr passar jag bättre i?


Likes

Comments

För några veckor sedan åkte jag till Åbo på möhippa. Det ända jag visste om veckoslutet var vilken tid jag skulle vara på plats, resten var en överraskning. Med gott sällskap hade jag en bra möhippa. Vi spelade minigolf och jag fick färdiglagad mat(!!), även en snopp kaka och som slutet på den fina kvällen skulle jag upp på scen för att sjunga karaoke. Hemma i säng var vi runt 01 vilket var skönt då man nästa dag mådde bra och orkade med en tur i stan samt gå och kolla på en innebandymatch.


Likes

Comments

Tiden rusar iväg och vi får redan säga hej till Februari! Vått och grått är det ute idag, men varje dag närmar vi oss lite våren. Idag blir det helt enkelt en slappdag för oss. Kaffe hos farmor på dagen och sedan slå på en bra film och dricka en mugg med glögg. Måste även packa min väska klar, för i morgon på morgonen åker jag till Åbo för att spendera veckoslutet med min syster och hennes rumskompis!


Likes

Comments

Igår på morgonen startade vi hemåt från norra Finland. Vet inte varför men tycker alltid att resan hem känns mycket längre. Hemma var vi på kvällen och gud så skönt att vara hemma!


Hann idag med ett besök hos mormor och morfar. Typiskt att Hugo blev trött då vi kom på besök, haha! Våren börjar sakta mak komma då det börjar finnas massvis av olika färgers tulpaner i butikerna!


Efter några veckors paus från gymmet anmälde jag mig till ett spinningpass. I början av passet kändes det tungt, men när man väl kom igång lättade trycket i benena!


Likes

Comments

Blev bjudna på mat idag hos Akis moster med man. Hann även besöka ett daghem som öppnades i Januari. 

Kommer troligtvis åka hemåt på tisdagen för att slöa några dagar innan jag på fredagen har nästa lilla resa på kommande! I morgon blir det nog tråkigaste dagen hittils av denna vecka, nämligen städning i stugan, buah!


Likes

Comments

Så skönt att äntligen kunnat vara ute lite. Igår blev det som sagt utedag i Ämmänsaari och i dag har vi tillbringat flera timmar på gården. Förtillfället är det fortfarande noll grader.Snart blir det att lägga lilleman, slå ner sig i soffan med ett glas vitt vin och ta det lugnt!

Likes

Comments

Igår var vi en sväng till några släktingar på kaffe. De hade en stor renfarm, vilket är rätt så vanligt här. Själv har man bara sett renar springades över vägen då man kommit med bil så detta var en upplevelse! Kan inte säga annat än att så fina djur!Som bäst är det varmt och skönt, bara några grader minus så ska åka till Ämmänsaari för en utedag. Skall bli skönt då man varit inne två dagar p.g.a kylan! Mer om det kommer i kväll!

Likes

Comments

Igår var vi till Suomussalmi för att hälsa på Akis mormor samt moster med man. Var en smällkall dag, nämligen termometern hoppade mellan -24/25 grader. Burr, riktigt kallt! Vi shoppade lite och blev bjudna på kvällsmål. Hemma var vi först på kvällskvisten!


Likes

Comments