Kan ni se stjärnorna? Kan ni se ljuset i stjärnorna? Kan ni se lyckan, kärleken men även stormen i stjärnorna? Jag kan det.. Stjärnor för mig är ett ljus men även ett mörker. En stjärna på himlen kan betyda så mycket men när en annan stjärna faller ner så faller allting med den. Jag skriver och försöker få en förklaring på alla mina funderingar men jag vet knappt själv vart jag vill komma med min text.

Lite därför jag gjort denna blogg, just för min egen skull. Ingen behöver förstå min text, inte ens jag själv. Och bara det är superbra tycker jag, för allt behöver faktiskt inte ha en mening. Så länge man får skriva av sig och känna sig lite lättare i hjärtat efteråt så är det kanon.

Hoppas alla fått en bra start på 2018, om inte, ge inte upp. Prata med dina änglar, de kommer höra dig ❤️ #liife

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gott Nytt År ! 👌

Relaterar väldigt mycket till texten på bilden då det känns som att bara för att man mår bra för stunden så tror vissa att man är hel igen.. Det funkar inte riktigt så.. Känner dock att jag måste ta tag i mitt liv nu & skaffa mig ett jobb, lägenhet & bil IGEN. Känner mig så sjukt värdelös i vissa lägen men jag måste kämpa emot & verkligen ta mig framåt nu! De som inte vandrat i ens skor kan aldrig veta vad man går igenom & försöker bearbeta dag för dag..

Kom igen nu Lina, nu kör vi! 👊

Likes

Comments

Ikväll åker jag & min fina till Gotland. Kommer bli superkul att få träffa familj & vänner igen efter en månads tid på fastlandet. Julen har varit kanon med massa mys & god mat samt trevligt sällskap. Nyår spenderas på ön med familjen & på kvällen blir det fest med fina människor 😊

Hoppas alla haft en supermysig jul 🎄 Skriver nog något inlägg till innan nyår, annars får ni se mer av mig 2018 😊

Albin Jansson, ett speciellt tack till dig för att du finns där i alla lägen ❤️ Jag älskar dig! 🌟

Likes

Comments

Hej!

Eftersom det är mitt första inlägg här så tänkte jag börja lite enkelt.

Jag är en tjej på 23 vårar som bor på Gotland. För tillfället jobbar jag inte pga psykiska problem (kommer komma in mer på det i andra inlägg). Jag har dock jobbat inom vården, katthem samt distribution. Trivdes helt okej på alla ställen, mitt mående spelade in bättre på vissa. Jag bor som sagt på Gotland hos min mor för tillfället, målet är dock att skaffa en egen lägenhet med killen min som just nu bor i Karlskoga.

Jag är uppväxt på Gotland med mina föräldrar samt 2 syskon. Trivs helt okej där, är dock allt folk man är ganska så trött på. Det ska snackas hit & dit, man vet liksom inte riktigt vem man kan lita på längre.

Hmm.. Jaa, de va väl de jag hade att skriva för tillfället! Hoppas jag lyckas hålla igång det här nu & skriva några inlägg i veckan iallafall.

Tack för mig, på återseende 😊 / liife94

Likes

Comments