Då har jag landat lite i soffan. Tänkte chilla en halvtimma. Har haft en underbar tur på min underbara Galoppör Trooper på Angarns underbara preparerade galopp vägar. Sen väntar dusch och mot Arninge för att Jaga 1 års present till min lille Lennon:))))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 19 Readers

Likes

Comments

Ställde kl på 7, kastade in ett par kycklingklubbor i ugnen. Drog ut med vovvsingarna i skogen på den dagliga morgonrunda. Nu en god frukost, sen bär det iväg för att behandla 2 hästar. Är hästmassör, vilket är kanonkul att göra en god gärning för dom underbara djuren. Blir en galopprunda på Angarns galoppvägar åxå är tänkt att hinna med. I dag fyller ett av mina älskade barnbarn 1 år. Så i kväll blir det barnkalas. Så måste på jakt efter 1 års present. Ha en bra dag mina vänner:)))

  • 21 Readers

Likes

Comments

Är nybörjare på det här. Hur gör jag när mina vänner vill följa mej i min blogg?? Måste dom ha lösen å anv namn då??
  • 23 Readers

Likes

Comments

Mitt underbara engelska fullblod Trooper 12 år:)))Hundarna Zigge cane corso och Grim Griffon belge. I love them all:)))


  • 26 Readers

Likes

Comments

Min dag började med en god kopp kaffe och frukost. Sen tog jag mina vovvar Zigge och Grim och tog vår dagliga löparrunda. Det är så uppfriskande, med en sån början på dagen. Sen var det bara att bege mej till mitt jobb som jag trivs kanonbra med. Som boendestödjare, behandlingsassistent till klienter med missbruksproblem. Först APT möte , sen kvälls pass. A good day, med andra ord. Tar ut en fin bild så får ni se mitt smultronställe där jag bor. Jag har varit en rastlös själ i mitt liv.Men för 4 år sen hittade jag min plats jag äntligen har funnit sinnesro i . I am so thankful.💗💘💝💞

  • 25 Readers

Likes

Comments