Header

Har ni testat dessa pore strips från Nivea? Jag gillar dem. Brukar använda de då och då när jag vill fräscha upp mig och jag älskar känslan när man får dra bort lappen och smutsen följer med. I förpackningen får man med sig för pannan, hakan och näsan, men jag använder den mest på näsan. 

Likes

Comments

Här är bättre bilder på min nya frisyr. Vi klippte av en rejäl bit då det var slitet och hade vuxit ojämnt och blekte bort utväxten och la i en nyansering så det inte skulle bli så gult. Känner mig lite som en hollywoodfru nu. Jag ska fortsätta använda silverschampot från Maria Nila för att få den där kalla blonda nyansen som jag gillar. Bortse från läpparna, där var jag fortfarande svullen från ingreppet i måndags😉

Likes

Comments

Igår på jobbet lite innan jag skulle gå hem så fick jag ett blombud. Det var från min älskling och jag blev så himla glad. Det fanns ett kort med en kärleksförklaring, men den behåller jag för mig själv 😉 Efter jobbet hade jag en frisörtid kl. 16.15 för att fixa min ca.3 månaders hemska utväxt. Nu är jag blond och fin igen! Efter det åkte jag direkt till bun meat bun för att köpa med mig hem riktigt goda hamburgare och kvällen avslutades med gos med min lilla familj😃❤
Hade ni en bra alla hjärtans dag?

Likes

Comments

Igår efter jobbet tog jag bilen till stan och satte mig på Joe & the juice. Det blev en god juice som hette sex me up tror jag. Jag satt där ett tag för jag hade en bokad tid för att fylla mina läppar vid 17.30. Det är snart ett år sen sist (fyllde på i mars 2016) så jag kände att det var dags igen då överläppen hade sjunkit ihop lite.

Likes

Comments

Imorgon tisdag är det 14 februari, alla hjärnas dag.
Vad passar då inte bättre än röda naglar?
Detta pysslade jag med i helgen och blev rätt nöjd. Rött går alltid hem.
Det hade kanske varit kul med någon sten eller så, men det får bli till nästa gång 😊

Likes

Comments

Ett av mina favvohak på söder är Ljunggrens. Jag och Isabella gick dit i fredags. Vi beställde in en tallrik med spicy salmon, som är tempurafriterad rulle med lax, gurka och gräslök. Japansk chilimajonnäs fick man till. Vi fick även in red duck, pulled duck, fermenterad vitlök, mandel, gurka, avokado, gräslök och koreansk Yangnyumsås. Detta delade vi på och jag blev proppmätt! Jag älskar sushi med en twist, inte en trist standard.

Likes

Comments

Igår var jag på aw med Rina hos Smiling Faces. Det bjöds som vanligt på riktigt god mat, dryck och frågetävling.
Med mig hem fick jag också en bra goodiebag, sånt älskar jag!😊

Likes

Comments

Mitt senaste frisörbesök jag gjorde var som sagt i Thailand och det var i slutet av november. Så nästa vecka har jag bokat en frisörtid med färgning och klippning. Det är välbehövligt då mitt hår lever sitt eget liv. Högra sidan av håret växer tydligen fortare än den vänstra, ööööh asså va???😳 Så igår innan jag skulle sova passade jag på att göra lockar som jag sov på under natten. De höll sig fina och ikväll ska jag på AW med en kollega, så då vill man ju vara lite extra fin!

Likes

Comments

I fredags var jag så trött så det blev en lugn hemmakväll med mina killar. I lördags var jag bjuden hem till Lea för att fira hennes födelsedag. Det blev middag, efterrätt och massor av goda drinkar!😉 Efter det åkte jag hem till André ett tag, men sedan tog jag och S en taxi hem för båda var rätt trötta. I söndags åkte jag ut till mamma med Ivan. Han fick leka av sig med hennes hund Tin-Tin och jag och mamma hade massor att prata om. Hon bjöd på en sen lunch/tidig middag och så hade jag köpt med mig gott fikabröd. Så har min helg sett ut!

Likes

Comments

Igår hade vi en stor AW med hela mitt jobb. Det började med info om företagets framtid och efter det fick man middag. Det fanns mat och dryck i mängder, men jag hade bilen med mig så det fick bli alkoholfritt alternativ. Vi hade hyrt in catering från Carotte och de levererade allt från halloumi-minihamburgare, pulled oumph, mozzarellasallad, biff tartar osv. Självklart var jag ju tvungen att testa allt, så matglad som jag är!😌

Likes

Comments


Better Blogging Nouw