Hej allihopa idag så hade jag tänkt skriva lite om eventet som vi hade igår i klubben och det vi gjorde igår är något av våra favorit event vi brukar göra och det är tjuv och polis. Jag rekommenderar verkligen att ni andra här som är med i en klubb eller som har en klubb och testar på Tjuv och Polis eller så som vi kallar det ToP.

Så här gör man:

Man väljer ett ställe över hela Jorvik och man kan köra vart som helst tex Jarlaheim, Månskärbyn, Silvergladebyn ja överalt det spelar inte så stor roll om var man är. Alla som ska vara med ska med sig en svart tröja och en vit tröja. Svart = att man är tjuv och vi = är polis, Den som leder eventet väljer vilka som är poliser och det får man välja själv om hur många man ska vara för det kan vara olika varje gång. Vi brukar köra att om det är tex 5 deltagare i ToP så brukar det vara 2 poliser som springer runt.

När man har valt sitt ställa man ska vara på så väljer man ett ställa där fängelset ska vara och där fängelset är, är även starten. I Jarlaheim så brukar vi ha fängelset vid borgmästaren Jack tror jag han heter så när man så när man har valt fängelse och vilka som ska vara poliser så är det bara att köra. Men bestämmer i gruppen vart man får vara och inte får vara och det är väldigt viktigt att man gör det så att det inte blir missförstånd. En omgång är runt 10 min, man får utse någon som har koll på tiden och säger till när tiden är slut och då avbryter man leken.

Tjuvarna blir tagna genom att polisen bjuder in en i grupp och då ska tjuven ta sig till fängelset och säga att man är tagen och då ska någon annan tjuv komma och rädda dom som är i fängelset genom att skriva ett ord som ni väljer själva.(Vi har OST och fråga inte varför för jag vet knappt själv) och då när någon kommer så och skriver ordet så är man fri.

När allt börjar så får tjuvarna 30 sec försprång att springa iväg och gömma sig, när som 30 sec har gått så får poliserna börjar gå ut och springer och leta efter tjuvarna. Man får vara både med och utan sin häst. Man kan inte bli tagen i fängelset och poliserna får inte häller vakta vid fängelset. Om tjuvarna går utanför området man har bestämt så blir man själv tagen.

När omgången är slut så väljer man ut några nya tjuvar och poliser så det inte är samma hela tiden för det är inte så kul och så kan man hålla på hur länge man vill. Jag rekommenderar verkligen att ni testar det här för det är super kul. Det är bara att fråga om ni undrar något men jag tror jag har fått med allt så nu är det bara hopp och lek för er.

Glöm inte att just du är fantastiks // AB


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan hoppas allt är bra med er, med mig är det jätte bra. Jag kom på en ny idè i morse och det va att varje söndag så ska jag sammanfatta veckan och skriva lite om vad jag har gjort och vad jag har tyckt om veckan och kanske även lite om vad jag har för förväntningar till veckan som kommer. Låter det bra? Om ni tycker det så gilla gärna det här inlägget och kommentera om det är många som gillar idéen så börjar jag med det nästa onsdag. Hoppas alla får en fortast bra dag så ses vi senare. Glöm inte att just du är fantastiks // AB

Likes

Comments

Igår var det uppdatering och det var öppet hus som kom, jag gillar dom uppdrag som kommer tillbaka varje år och man vet att skolan snart börjar och att hösten är påväg när öppet hus kommer till jorvik. Jag försöka ta lite bilder under uppdateringen men det var inte det lättaste men ni ska få se dom ändå. Hoppas just du får en bra dag och glöm aldrig att just du är fantastisk

Likes

Comments

God morgon allihopa hoppas alla sovit gott. Idag hade jag tänkt skriva om eventet jag hade igår det gick jätte bra och vi höll på mycket längre en jag trodde. Vi höll på i nästan tre timmar TRE det är väldigt ovanligt men det är kul när det blir att man kör så länge. Jag har även såklart tagit massa bilder som ni ska få se, jag är så taggad inför eventet ikväll för då ska en annan hålla skattjakt vilket är super roligt. Så det är fullspäckat schema denna vecka för vi har event varje dag så kul :D Kom även på att det är uppdatering idag undra vad det kommer vara tror inte på något stort eftersom vi har fått lite större uppdateringar nu men det är alltid kul med uppdateringar. Men här har ni alla bilder som jag tagit under gårdagens kväll. Hela eventet slutade med korv men då var vi inte så många kvar inne men det är alltid mysigt med korv :D

Tack för mig och hoppas att ni får en bra dag, glöm inte att just du är fantastiks <3 //AB

Likes

Comments

Igår kväll var ett äventyr, vi sprang verkligen över hela jorvik och letade stjärnor och det var riktigt roligt och vi höll på enda till halv ett. Men det va jätte mysigt och det kom in folk hela tiden vilket gjorde det ännu roligare, Jag tog självklart lite bilder medan vi sprang. Ikväll så ska jag hålla event med klubben vilket jag är riktigt taggad på jag ska hålla i baklängeskurragöma och det ska jag absolut ta bilder på så ni får se imorgon. 

Tack för mig och glöm inte att just du är fantastiks // AB

Likes

Comments

Nu har jag sprungit runt över hela Jorvik är tänkt på vilka ställen som är mina favoriter och idag ska ni få se några av ställena som är mina favoriter. Ni får också gärna säga vart era favorit ställen är :)

Stenringen i Sydhoven

Den hemliga grottan i Dino (minns ej vad den heter xD )

Paddocken i Valedale

Uppe i bergen vid Firgrove

Grillplats på andra sidan gylleåsstallet

Grillplatsen vid Fort Pinta strand

Så detta är några av mina favorit ställen, ha en bra dag och kom igår att just du är fantastisk ;) // AB

Likes

Comments

Här är några hästar jag planerar att köpa i framtiden, vad tycker ni är dom fina? och säg mig vilka/vilken häst planerar ni på att köpa? Och ni får kärna komma på med namn förslag för jag har ingen aning

Likes

Comments

Hallå igen. Hoppas alla hade en bra dag igår det för det hade jag. Jag och klubben hade ett jätte mysigt event igår kväll som höll på i 2 och en halv timme vilket var väldigt länge. Jag kan skriva mer om det eventet senare.

Igår så fotade jag och Panda hela dagen och det va så roligt att testa massa nya saker och massa nya vinklar så jag har valt ut 5 av alla bilder som vi tog igår. Det var väldigt svårt att välja vilka jag skulle ta för jag tyckte alla blev så bra men jag bestämde mig efter ett tag för fem bilder och jag tycker dom blir så fina. Vad tycker ni? 

Här kan ni kolla in pandas Blogg om ni vill http://nouw.com/lucypandahome skulle bli väldigt glad om ni gjorde det för hon har hjälp mig väldigt mycket idag :) 

Hoppas ni får en bra dag och kom ihåg att just du är fantastisk Likes

Comments

​Halloj det är jag som är Annabelle Lightningcamp kul att just du hittade hit jag uppskattar det väldigt mycket att just du läser min blogg. Jag heter egentligen Amanda och är 16 år men fyller 17 23 september. Jag har spelat starstable sedan 2014, jag är på servern fluff unicorn  och är i level 20. Jag är med i en klubb som heter Valadale guards fellowship. Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord och det är Glad, positiv och omtänksam.  På den här bloggen så kommer jag skriva lite om vad jag gör på SSO och även skriva lite om uppdragen och uppdateringarna vi får. Hoppas just du för en bra dag och kom ihåg att just du är speciell. Tack för mig 

Likes

Comments

Namn: Moonflame

Ras: Frieserhäst

Kön: Sto

Fakta: Moonflame är den häst som används mest, hon är klubbhästen och jag är med i den bästa klubben som heter Valedale Guards Fellowship aka VGF.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Namn: Windqueen

Ras: Jorvikisk urhäst

Kön: Sto

Fakta: Windqueen är en lat men rolig häst, hon gör inte så mycket men hon älskar känslan när vinden fläktar i hennes hår när och galopperar på fälten

Likes

Comments

Namn: Firerain

Ras: Jorvikisk urhäst

Kön: Valack

Fakta: Firerain är en speciell häst som alltid är nöjd han är en av dom hästarna som för ta det bäst lugnt i stallet. Han är en mysig och häftig häst som alltid kommer vara speciell.

Likes

Comments

Namn: Summerlove

Ras: Nordsvensk

Kön: Hingst

Fakta: Summerlove är den första hästen jag någonsin köpte han är en mysig och fluffig häst som älskar att ta det lugnt, på somrarna så får han ta det extra lugnt vilket han tycker är jätte skönt. Han älskar värmen men även kylan så han längtar tills vintern kommer då han verkligen få springa ut och göra lite vad han vill.

Likes

Comments

Namn: Airbelle

Ras: Mustang

Kön: sto

Fakta: Airbelle är en riktig pingla hon är alltid positiv och glad och äskar att leka med sin bästa vän Spirit. Hon älskar Apelsiner och att springa runt med Spirit.

Likes

Comments

Namn: Sunrunner

Ras: Jorvikisk Varmblod

Kön: Hingst

Fakta: Sunrunner är min allra första häst och vi har varit med om så mycket äventyr tillsammans han är min trogna springare och finns alltid där för mig i vårt och torrt. Han är även den äldsta så jag tar det lite lugnt med han för han börjar bli väldigt trött men han vill alltid följa med på alla äventyr vi gör tillsammans.

Likes

Comments

Namn: Cocobelle

Ras: Tobiano

Kön: Sto

Fakta: Cocobelle är inte den mest positiva och livligaste hästen men om man ger henne tillräckligt med kärlek (och äpplen) så kan hon bli ens bästa vän. Hon är jätte snäll och gillar att vara för sig själv.

Likes

Comments

​Namn: Sliverglory 

Ras: Fjording 

Kön: Sto 

Fakta: Silverglory är den yngsta i stallet och är ganska lat men när hon väl kommer in i rätt miljö så blir hon en riktig springare hon är riktigt snabb i snö och hon trivs jätte bra i kyla. Hon är en fin häst som alltid vill ens bästa 

Likes

Comments

Namn: Charmbelle

Ras: Tinker

Kön: Hingst

Fakta: Charmbelle är ett namn han verkligen passar i för han vet alltid hur han ska göra för att få godis, han är en livlig och social häst som är älskad av alla och det finns ingen i stallet som är som honom. Man skulle kunna säga att han är one of a kinde

Likes

Comments

​Namn: Royalflame 

Ras: Islandshäst 

Kön:  Valack 

Fakta: Royalflame är en mycket speciell häst han kan inte bara stå emot kyla utan han är även den ända hästen i mitt stall som kan tölta. Han är en snäll och lydig häst och är älskad av många. 

Likes

Comments