Jag har precis skaffat instagram. Här på bloggen kommer all text att vara, medan alla bilder kommer presenteras på instagram.

Där kommer bland annat vara dagliga viktbilder och "body checks". Hoppas att nån kanske uppskattar det.

-Isak🔥☄️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag gick det jättebra på fäktningen. Jag har övat under lovet och jag var på topp. Mamma kommer att komma hem sent nästan hela veckan. det blir bara till min fördel. Jag kommer kunna skippa middag, och det är perfekt. Helgen har varit lite fuskdagar, men under veckan ska det vara total kontroll. Jag ska se till att sluta med fuskdagar, men jag måste samtidigt se till att hålla mig på banan.

Jag ska börja springa varje dag, för att se till att jag ibland kan äta middag med mamma. jag har satt väckarklockan på 05:20 hela veckan för att jag ska kunna springa i en timme. Jag sover i löparkläderna jag ska ha när jag springer. Då slipper jag ta på mig kläder, utan bara kliver upp och sätter på mig skorna. Jag kanske till och med kan springa på eftermiddagarna någon gång, det vore bara toppen. Jag måste bara se till att jag presterar perfekt i skolan bara. Nästa vecka och veckan efter det går jag på prao. Då kommer jag att kunna springa en massa, eftersom jag inte har läxor.

-Isak

Likes

Comments

Det känns som om dagarna bara blir tyngre och tyngre. Imorgon är första fäktningsträningen för i år, men den är först på eftermiddagen. På morgonen ska jag springa 7km. Jag ska även se till att göra lite fäktningsövningar och intervaller, så att jag blir på topp på träningen. Jag måste se till att vara perfekt, för jag vill så gärna komma med i elitlaget, men det kräver sååå mycket jobb. Dessutom har jag kör, fiol och segling. Det kanske låter lite, men varje aktivitet har jag två gånger i veckan. Aja, vem bryr sig...

Jag är värdelös på att skriva. Jag är alltid värdelös, men det är väl inget nytt.

-Isak

Likes

Comments

Hela veckan har jag ätit en smoothie per dag och 1-3 kalorifria energidrycker. Mamma har jobbat sent hela veckan så jag har kunnat skippa middag. Frukost och lunch har aldrig varit ett problem att skippa, men middag är alltid svårare eftersom att en äter med sina föräldrar. Istället för middag gör jag en smoothie med frusen mango, frusna hallon och torkade dadlar. Till det har jag använt vatten som vätska. Jag räknar kalorier med hjälp av en ganska ny matvåg. Den är jättebra och den hjälper mig verkligen. Jag har som regel att min smoothie inte får vara över 400 kalorier. Det betyder att jag inte äter mycket mer än 400 kalorier. Det kanske är mycket kalorier, men det är bara frukt. Jag använder 2-4 torkade dadlar. Det gör den söt och extra god. Dadlar har väldigt mycket kalorier, men det gör så att sötsuget försvinner. jag håller mig helt enkelt på banan.

Nu ikväll har jag börjat känna mig lite svag, men jag har inte varit hungrig alls dessa dagarna. Mitt mål är att hålla på så här i minst två veckor. Längre om jag kan, men det kommer nog bli svårt. Om jag inte lyckas med att bara äta en smoothie per dag och inget annat, ska jag se till att hålla mig under 350 kalorier. Inga kolhydrater, inga mejeriprodukter, inget fett, och bara lite protein. Jag ska helt enkelt nästan bara äta grönsaker och frukt samt lite protein i form av bönor, linser och grönsaksbullar.

Jag tränar inte mer än vanligt just för att jag ska orka hålla på under en längre period. Helst för alltid. Jag går till och från skolan. Det blir totalt 7km. Med det inkluderat bränner jag ungefär 2100 kalorier. Ibland mer, och ibland mindre. Jag måste bara fortsätta att kämpa och inte ge upp. Jag vet att jag kan klara det. Jag måste bara se till att diciplinera mig och ha fullständig kontroll.

- Isak

Likes

Comments

Dag 1: 1200 kalorier.

Jag lyckades med att hålla mig under 1200 kalorier. Jag åt 894. Det är svårt att räkna kalorier ordentligt när man hela tiden har andra människor omkring sig. För andra är det tydligen inte okej att räkna kalorier. Det är tydligen onormalt.

Jag har en 'food count-down' lista i min anteckningsbok där jag har skrivit upp en massa mat och dryck. En efter en stryker jag över dem och de blir förbjudna. Jag måste organisera det väl. Det är svårt att stryka t.ex. tårta om jag vet att jag ska på tårtkalas nästa dag, så då får jag stryka något annat istället.

Nu efter jul har jag fått lite julklappspengar som jag delvis ska spendera. Jag ska köpa lite vintagekläder i de minsta storlekarna. Även om de passar, sitter de kanske inte lika bra. Då får jag se till att de sitter bra. 

- Isak 🔆

Likes

Comments

Idag är det nyårsafton. Imorgon är det 2017. Jag har skaffat två vänner via internet och vi har kommit överens om att göra en viss diet hela januari. Den heter THE THINIFY DIET. Det måste gå bra, och det hjälper nog att jag har dem. Jag kallar dem B och D. Vi ska ta oss igenom den tillsammans.

Jag har inte varit aktiv här, men det är mest bara för att jag har planerat med B och D. Ikväll kommer jag göra mitt bästa för att äta normalt, men det kommer nog att bli svårt. Jag ska gör mitt bästa för att äta middagen och glassen som vi ska ha till efterrätt. Sedan imorgon kommer alla att sova jättelänge, vilket bara blir till min fördel. Förra året sov min kompis till tre på eftermiddagen. han missade frukosten och lunchen. Det är tradition att vi äter pizza till middag, så jag ska se till att äta en till två bitar. Imorgon får jag äta 1200 kalorier. Jag ska nog försöka att stanna lite under, men jag ska göra mitt bästa. Jag måste se till att lyckas. Jag kan inte misslyckas med första dagen. Det vore total katastrof.

Precis efter tolvslaget ska jag väga mig och se vad jag har att gå efter - min startvikt. Mitt mål är att gå ner minst fem kg. Gör jag inte det, är jag ju en total loser. Jag ska även posta before pictures. Jag gör det i min kostym tror jag. eller jag kan nog göra det i leggings, även om jag i vanliga fall inte gillar leggings. Det är mycket lättare att se skillnad i leggings, men jag får se.

Om någon över huvud taget skulle se detta vill jag bara säga att jag hoppas att ni har en bra dag . Jag ska se till att göra mitt 2017 det bästa vikt-året för mig. Mitt 2017 mål är: att jag ska nå min målvikt 31kg. Jag ska bli perfekt och ha total kontroll över mitt liv. Om du har ett mål; se till att du uppnår det. Det är du värd.❤️

- Isak🎉

Likes

Comments

​Nu händer det. Det är strax jullov och allt måste lösa sig. Även om det blir julmiddag och det blir en kaloriebomb, så kan jag klara det. det är en kväll. Om jag håller mig lugn kan jag klara den kvällen. Resten av alla andra kvällarna måste jag bara diciplinera mig och ta det lugnt. Jag har ett mål till nyår som jag måste håll. Om jag inte väger 45,0kg eller mindre till tolvslaget så lovar jag mig själv att jag INTE KOMMER ÄTA PÅ TVÅ VECKOR.​ Där har vi det. Mitt mål. Jag måste sätta straff om jag inte uppnår mina mål. Annars kan jag j bara strunta i det och så kommer jag aldrig att vli perfekt.

- Isak🌸

Likes

Comments

Det hände inte mycket idag. Jag suger. Jag är misslyckad. Jag är fet, Jag är TJOCK!!

- Isak🌸

Likes

Comments

Först och främst vill jag bara säga förlåt för att de två senaste dagarna inte hamnade i någon kategori. Imorgon är det sista dagen i skolan. Sedan är det skolavslutning på onsdag. Jag längtar efter lovet, men jag vet att det kommer att bli jobbigt, eftersom att det innebär JULBORD!! Alla de kalorierna får mig att må illa redan nu. Jag vet inte hur jag kommer att stå ut. Jag måste se till att komma undan. På senaste tiden har varenda människa spanat över mig för att se till att jag äter ordentligt. Av någon anledning tycker alla att jag äter för lite. Ibland kanske det är lite lite i jämförelse med andra, men jag är inte som alla andra. Jag kan inte äta som alla andra; då blir jag TJOCK!

Idag hade vi håltimme innan lunch och min vän och jag satt och pratade. När det var lunch tvingade hon mig att gå till lunchen. Jag gjorde allt för att slingra mig, men det gick inte. Jag gick till lunchen och hon satt och stirrade på mig HELA TIDEN! Jag var tvungen att ta en tugga av linsgrytan som serverades. Jag fick så mycket ångest efter det, och jag mår fortfarande dåligt. Imorgon ska jag förhoppningsvis inte äta något. Frukost och lunch blir inget problem, men middagen kan bli knivig. Mamma kommer hem tidigt och vi måste äta tillsammans.

Om någon skulle läsa detta vill jag bara säga tack. Hoppas att den som läser detta mår bra.

- Isak🌴

Likes

Comments

Varför slutar det alltid så? Varför slutar det alltid med att jag blir ensam? Jag har alltid varit ensam. Även om jag har två vänner som bara bryr sig om jag äter eller inte, är jag alltid ensam. Jag blir mer och mer ensam för varje dag som går. Även om jag är med folk så glider de längre och längre ifrån mig för varje dag som går. Det är något som kommer emellan. Det är rösten i mitt huvud. Det är rösten som leder mig rätt. Det är i alla fall så den säger. Jag hoppas att den leder mig rätt, men ibland känns det som om den har fel. Trots det gör jag som den säger i alla fall.

- Isak🌴

Likes

Comments

​Idag har varit en jobbig dag. Folk vakar över mig som en hök. Jag försöker slingra mig så mycket som det går, men det är svårt. Det är snart julafton och jag har fortfarande tre kilon kvar att gå ner. Det känns som om jag håller på att bli galen. Mitt huvud strömmar av tankar och röster. Jag vet inte vad jag håller på med eller vad jag ska göra.

Så fort jullovet startar finns det inget som kan stoppa mig. Jag kan ligga i sängen hela dagen och bara sova. Ingen kan tvinga mig att gå upp eller lämna mitt rum. det enda jag behöver är dens röst. Rösten i mitt huvud. Det är dens röst som bestämmer vad jag ska göra och vad nästa steg är. 

Jag tycker om en person väldigt mycket. Han är det enda jag kan tänka på förutom mat och vikt. På skolavslutningen ska jag ge honom ett brev där jag berättar att jag tycker om honom. När jag kommer tillbaka från jullovet ska jag vara tillräckligt fin för honom. Han kommer aldrig att vara tillräckligt intresserad om inte jag är smal nog. När jullovet är slut ska jag väga 40kg. Sedan till påsk ska jag väga 35kg. Till min födelsedag (9 augusti) ska jag väga 31kg. Det var min lägsta vikt innan jag tvingades att gå upp i vikt igen. Jag ska tillbaka till det. Jag måste. det finns inget annat. Om han ska tycka om mig måste jag vara perfekt. Perfektion måste kunna uppnås.

- Isak🌴

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Numrerade dagar

Rösterna är starkare än vanligt. Det är svårt att koncentrera sig, och mat är det enda jag tänker på. Men jag vet att jag inte får äta. Om jag gör det går allt fel. Om något går fel är allt förstört. Om något går fel, vet jag inte vad jag ska göra. Alla kommer att hata mig, mer än vanligt. Jag är aldrig välkommen. Jag kan höra deras tankar. Allas tankar. Ingen vill att jag ska vara i närheten. Om jag vore tillräckligt smal skulle jag kanske räcka till. Därfor måste jag fortsätta. Förtsätta med det enda som är viktigt.

Strax ska jag åka till farmor och farfar. Jag är nervös eftersom att jag kanske måste äta en massa, men jag vet att jag på något sätt kommer kunna lura dem att jag ätit. Jag måste!

Ikväll kommer även det tionde avsnittet av SKAM säsong 3 ut. Jag kan tyvärr inte se det, eftersom att jag är hos farmor och farfar. Jag hoppas att ingen spoilar nåt för mig. Den serien har fått mig distraherad från att äta, och det gör mig glad. Jag fokuserar på annat. 

Jag ska väga mig innan jag åker, och när jag kommer tillbaka ska jag väga 1,5kg mindre. Jag vet att jag kan göra det. Jag måste bara göra det helhjärtat. Om en bara gör sitt bästa finns det inget som kan stoppa en.

Om någon skulle läsa detta vill jag bara säga att jag är tacksam. Tacksam för att någon tog sig tid att läsa detta.

- Isak✨


Likes

Comments

Numrerade dagar

Idag har jag ätit två stycken paket Dextro Energy och 33cl Coca Cola Light. Jag har varit fruktansvärt trött, men det beror på att jag har jättesvårt att sova. Imorgon ska jag åka till farmor och farfar över helgen. De bor ute på landet bland fält och bondgårdar. Det är jättemysigt och lugnt; dessutom är det lätt att lura dem. Jag brukar ha på mig en stor hoodie och stoppa fickorna och ärmarna fulla med mat.

Jag har inte ätit lunch en enda dag i skolan på hela terminen. I början av året trodde jag att det skulle vara jättejobbigt, men det är bäldigt lätt. Det faller mig ens aldrig in att gå till matsalen. Jag har en vän, och hon börjar bli orolig. Idag följde hon efter mig och tvingade mig att gå till matsalen och satt och kollade på mig när jag åt. Ja, eller "åt". Jag lyckades lura henne genom att proppa fickorna fulla och flytta runt maten på fatet.

Om någon skulle läsa detta hoppas jag att du har haft en bra dag idag, även om jag inte är så glad. Lycka till med allt ni vill göra.

- Isak🌈

Likes

Comments

Recept

Hot Chocolate - 15 calories

• 1 dl unsweetened almond milk

• 1 tsp cocoa

• 1/2 tsp stevia

Mix together and add 1 dl boiling water

I really like this recipe because it tastes well and is low calorie. It also calms hunger pains.

Likes

Comments

Numrerade dagar

Welcome to my blog. My name is Isak; I'm 14 years old and I'm from Sweden.

For a very long time I've felt really alone, and I don't really have any friends. I've always written diaries, but I thought that i might write a blog instead, since I actually might get some support, even if I don't think that anyone will ever read this.

For a really long time I've been bothered by voices in my head telling me that I'm not perfect, and that nobody ever will like me. I know it's bad that I've turned to starvation, but then I didn't know any better. Now, I can't walk away. I'm stuck.

I'm just here for myself. If someone ever reads this, please know that I'm always here to support anyone who might need help.

- Isak 🌈

Likes

Comments