Jag har typ blivit beroende av att skrolla igenom wish,  göra listor på vad jag vill köpa och det är så billigt, jag gör listor för alla i familjen,  för inrednings detaljer,  kläder,  smink,  smycken ja i princip allt de erbjuder därifrån.  Men eftersom de är så billiga får man ju exakt ibland vad man betalar för.  När jag köpte ett par "fejk"  freddy wrup nu senast visste jag nästan att det skulle vara katastrof.  Jag ville testa för att se om det var en stor katastrof eller en liten.  Såg det mera som ett experiment.  Gick igenom butikens kommentarer på just dessa byxor och det var blandade kommentarer i både en 🌟 till fem 🌟🌟🌟🌟🌟 vissa skrev de var helt underbara,  andra skrev för tok för små.  Jag är vanligtvis S ibland XS i storlek.  Beror helt på vilken affär jag besöker och testar.  Så när jag beställer på wish så tar jag storlek M för att öka mina chanser att det skall passa.  Men ibland kan det bli katastrof även fall det passar.  För när det är så billigt så kan man nästan räkna med att det är för bra för att vara sant.

Dessa beställde jag och när de kom, ja jag kan ju säga att de såg inte ut som bilden (inte ofta det skrer) sedan så lukta de typ bensin. Kastade dem i tvätten direkt. Jag testade dem och man får tydligen inte ha någon rumpa 😜 verkar sydd som om man är lika platt fram som bak..

Dessa har jag köpt tidigare från http://www.mmsports.se och de är så välanvända. Speciellt under graviditeten då de sitter under magen utan att göra ont. Så det är snart dax för ett par nya då jag verkligen använt dem mycket.

Waist Training var en chansning, en chansning jag gott kunde göra för 19 kr så jag köpte 2 st. Båda i medium. Kommentarerna på dessa är en salig mix från katastrof till prisa dem. Jag är faktiskt jätte nöjd med dem. De sitter kanon. Många la ut kommentarer som att den la sig som ett bälte, att den var för kort och ingen människa kan ha den pga det. Men jag är nöjd. Jag kan ha den i flera timmar utan att den åker någonstans. Jag har den mest för att förbättra min hållning efter graviditeten och den gör att jag tänker på att lyfta bra. Sedan är det ju en bonus att den håller in post graviditet sladder hud som finns kvar.

Dessa fem inköp är vi alla nöjda med.. Beställde två enhörningar och de ser verkligen ut som på bilden samt är lika stora som man får känslan av att de skall vara.

Ryggsäckarna är även de som på bilderna men den som ser ut som en tecknad ryggsäck kan man inte packa tung med skolböcker då sen gått sönder. Tråkigt men den är fin.

Plånboken är faktiskt jätte fin. Min man är nöjd med den och den passar hans behov.

I våran värld gäller mycket pokemon go fortfarande,  pojkarna fyller 7 och 10 år i år och denna app skall startas så fort vi är iväg.  Leka med dessa figurer är lika skoj.  Fick många olika för ett bra pris. 

Beställde den till vänster men fick den till höger, ett helt annat print. Nöjd är jag dock men vill ju ha den andra oxå, vågar inte beställa igen för då kanske jag får en mörk igen och det är ju onödigt att ha två. 😂

Min åsikt är att det är kul med wish, jag har överlag blivit nöjd..


Klicka bara på bilderna så kommer du till annonserna direkt.. //💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fy!!!  Avskyr magsjuka,  på en stor familj tar det ett tag innan det går över.  Inatt blev det min tur.  Jag vet inte vad som är värst,  allt vad det innebär med magsjukan eller att man inte kan mysa eller orkar mysa med sin lilla grabb när man ser att han längtar efter mamma..  💖 jag har iallafall fått i mig rostad smörgås och proviva.  Så nu kommer nog krafterna tillbaka snart.  Men vad svag man blir.  Skakar hela jag och huvudvärken är olidlig.  Hoppas på att en natts vila skall göra att jag orkar lite mera imorgon.. 💖

Slänger in lite bilder som får mig att bli glad i denna orkeslösa tid.  💖 mina fantastiska barn,  man och ett kort som blev hyggligt bra på mig, innan jag blev grådassig av magsjukan.. //💖

Likes

Comments

Dagen började i harmoni, inget större bråk ifrån barnen. Pojkarna hade gått ner och startat tvn tidigt och haft lågt ljud på tills jag och min man vakna till. Helt underbart. Dock skulle han iväg och jobba extra så det var ju ingen sovmorgon precis men samtidigt gott att pojkarna var sams och inte tjafsade. Man kan vakna på så dåligt humör i så fall. Kaffet sattes på och det är ärligt min favorit stund på dagen. Att dricka mitt kaffe i lugn och ro. Förmiddagen rulla på och jag kände vad gott vi har det. Vi skulle åka och handla men har ingen bråska på att komma iväg, det plingar till i mobilen att en vän behöver hjälp med att beställa en peruk för en kommande maskerad. Ber henne istället att följa med oss så kan vi kolla i butik istället. Jag frågar henne att först komma förbi mig så tar v en kopp kaffe innan vi åker för Nicolas låg och sov och han får ta och äta lite innan vi åker. Min ena tonårstjej skall ta tåget med en kompis till Göteborg och får bråttom iväg. Än så länge har jag koll på läget.

Så börjar det...

Tonårs tjejen ringer, hennes kompis kom inte på bussen och hon svarar ej på Snapchat. Tala om för henne att vänta inte på ett svar, RING henne (det är inte farligt att ringa 😂) . Så la vi på... Då ringer den andra tonårstjejen, hann att prata med henne i ett par sekunder och sedan ringer det på andra linjen, får be henne att vänta för att svara på det väntande samtalet. Hennes vän hade tagit fel på tiden och detta innebär på landet att det går en ny buss om ca två timmar, växla sedan tillbaka till tösen som väntade på andra linjen, hon bad om pengar till hjälp på ett fritiskort,. Sedan blev det till att raskt kasta in barnen i bilen. Hade ju inte ens flyttat barnsäten från den gamla bilen till den nya så det blev snabba ryck där. Mitt i allt detta skulle jag försöka swishar hjälp pengen men pga bilköp med swish så fick inte det, slängde iväg ett snabbt sms att jag skulle lösa det under dagen. Satte två av mina barn i min kompis bil och två i min. Så drog vi och hämtade tösen som var virrig och tog fel på tiden. Körde in henne till tågstationen och sedan vidare till affärerna. Var uppe i varv och det är alltid lite nervöst att åka med alla de fyra små och handla då det är mycket vilja. Jag ville oxå titta på kläder och det är ju så tråkigt tycker de. Så det blev snabbt in på h&m på rean. Jag hittade ett par läder-ich-byxor, en stickad tröja och en klänning. Jätte nöjd är jag med dem. Eftersom man har barn med sig så var det inte ens att tänka på att gå in i ett provrum. Så Shopping på 5 minuter är vad som krävs av mig för att man sedan resten av dagen skall vara på gott humör. Men vi kan vara i en evighet på BR leksaker, det är inga problem.

Nu har jag landat hemma, bytt om till mjukisbyxor och skall ta en lugn lördag kväll med en ny choklad jag tänkte testa nu när det är fusk lördag.

​Denna klänning fick jag för 50 kr på h&m i butik och på nätet kostar den 129 kr. Klicka bara på bilden om du vill komma direkt till den på h&m sida.

Denna otroligt mjuka stickade tröja köpte jag för 75 kr i butik. Online 199 kr.

Köpte även ett par läder-ich byxor för 75 kr.. Hade jag testat dem i butiken så hade jag nog inte köpt dem då de är korta Slim byxor men jag tänker att för övrigt satt de bra så det får bli höga stövlar till det. Det löser sig.. //💖

Likes

Comments

Jösses vad det snurrar i huvudet om allt jag vill skriva.. Har nog ett jätte behov att få ur mig allt men jag tänkte allt efter dagarna går skriva om..

* Förlossningsberättelse
* Mobbingen jag utsattes för i låg, mellan och högstadiet
* Trauma jag bearbetat som barn och vuxen.
* Guldkorn i mitt liv

* Amning

* Hur det är att vara både mamma och bonusmamma i en stor familj.

* Wish inköp som både varit 👍 och 👎

* Rea tips och fynd från secondhand butiker

* Den faktiska stressiga vardagen då det är mycket vissa dagar.

* Recept i alla dess former då jag, min man och tre av barnen äter kött, tonåringarna har valt vegan.

Det kommer som sagt bli en salig blandning med det är det som gjort mig till den jag är idag.. //💖

Likes

Comments

Sitter och går igenom mobilen på bilder. Ser att det hänt mycket på tre månader ca. Dock så hjälper tydligen inte det emot min rygg. Jag föddes nämligen med kot fel. Har fått det förklarat att kotorna L4 och L5 är ihopväxta med brosk antar jag. Jag har heller ingen svank så jag visste redan innan att en graviditet till efter Elina skulle medföra lite besvär. Efter en dag med helt vanliga sysslor som lite tvätt, disk, matlagning och vardags grejerna med barnen så gör det så ont i ryggen vid vissa rörelser att benen viker sig. Jag kontaktade vårdcentralen och blev skickad till en sjukgymnast. Han behandlar ej mig för att det är så nära förlossningen men han förklarade att jag har en inflammation i disken mellan L4 och L5. Så ta det lungt och träna måttligt.. Försöker fortfarande lösa att hitta en balans att klara av vardagen, träna och barnen. Men jag ger inte upp, jag har även en man som stöttar mig i allt jag beslutar mig för att göra. Längtar även tills våren kommer så man kan gå ut lite mera. Eftersom jag bor på landet med grusvägar så blir det mörkt väldigt snabbt. Man väljer gärna soffhäng framför promenader i denna kyla. Den bekväma vägen.

Idag jobbar min man extra. Redan nu börjar folk ringa ner snickar firmor för det är altanernas glada dagar under detta halvåret innan sommaren. Alla vill ha en altan färdig helst innan Maj. Så jag och barnen får reda oss själva mycket framöver. Det blir naturligtvis lite extra pengar men tiden tillsammans är viktigare.

Idag skall jag och fyra st barn bege oss till det lokala handelsområdet, vi har varit hemma hela veckan då jag misstänkt att magsjukan kanske hälsade på men jag vet inte. Nu har det iallafall gått över 48 timmar sedan Elina mådde dåligt så idag åker vi iväg lite i den nya bilen. //💖

Likes

Comments

Jag har börjat greja i köket med eget gott 😋 sedan förlossningen så har jag ätit och ätit på kvällarna..  Godis i stora lass. Men nu vill jag testa och dela med mig av lite olika sätt att stilla behovet.  Igår köpte jag vanilj kvarg,  frysta blåbär,  vit choklad och mörk choklad. La kvarg i en form blandade i blåbär.  Rev flingor av båda choklad sorterna och in i frysen. Provsmakning idag och det var så gott. Det behöver inte alltid vara svårt för att det skall vara gott.  💖

Likes

Comments

Som rubriken lyder.. Jag är bekväm.. Men det skall ju inte vara så att jag går jämt i mina mjukisbyxor, sliten T-Shirt och morgonrock. Kan erkänna att jag gör det hemma, när vi inget planerat och bara är.. När man har mycket utgifter och är en stor familj finns det inte pengar till att köpa det man vill så rea och secondhand är mina favoriter. Så dessa två plagg skall jag klicka hem på hm. Snyggt och enkelt till vardag och fest, bekvämt och enkelt. Kommer naturligtvis slänga på mig en kofta för jag är en frusen tjej. Men dessa två för strax över 200 kr är ju fynd enligt mig. Klicka bara på bilden så kommer man direkt till h&m, passa på innan de tar slut... 💖

Likes

Comments

Jummisen, Jum-jum, flumflum, dumdum kär hund har många namn och på 10 är hittar man på många namn till olika situationer. Denna hund skaffa vi kort efter jag träffade min man. Sättet vi fick han var att jag i princip lurade min man att ta hem han på prov i två veckor. Min man säger att han visste redan när vi satte oss i bilen med han den gången att det skulle inte bli två veckor för hur skulle man kunna lämna tillbaka den hårbollen på tio veckor med stora tassar och en liten tuppkam på huvudet. 💖 han har följt med oss överallt och sett oss komma hem från BB med tre bebisar som han passat.

På äldre dam blev han en sur gubbe emot barnen. Om inte de höll i något ätbart 😊, han kunde vara rent av farlig när någon tappa något. Nästan 50 kg i rusande fart fram glidandes på golvet med munnen öppen. Han åt allt i sin väg, förutom paprika.. Det gillade han inte så naturligtvis var jag tvungen att ropa jum jum godbit!! Han kom rusande och fångade paprika biten. Kände på smaken och spotta ut. Annars smakade han aldrig utan svalde bara men det var som om han misstänkte min fint. Åren gick och fina minnen med massa skoj skapades. Så kom det en dag, strax efter han fyllde 10 år.. Jag märkte en tumör vid rumpan, ringde veterinären och vi kom fram till att låta den vara, att han så gammal skulle genomgå mycket för att få bort den samt att prognos för den typen inte var säker så valde vi att så länge han inte led så lät vi den vara. Ett par månader efter märkte vi att den börjar blöda. Vi fick en tid till veterinären som sa att han mår bra förövrigt. Vi valde att inte ta bort han just då eftersom veterinär sa att det kan vara ett par dagar eller ett år tills det blir jobbigt för han. Det visade sig att det för han handlade om ett par dagar. Det var en fredag vi var där. Helgen gick och man hann att tänka att detta kanske håller. Blödningen slutade och jag andades ut, jag var ej redo.. När är man det? Aldrig.. Jag minns att det var en röd dag på måndagen. Då hade han blött massor och det slutade inte. Vi tvättade så gott vi kunde men det slutade inte. Han blev mer och mer stressad. Vi fick ringa våran stora tös så hon kom hem, alla var samlade på måndagen och han fick massor av kärlek. På tisdagen åkte jag, min man och den näst stora tösen till veterinären. Väl där blev vi mottagna med kärlek. De försäkrade oss när vi satt med tvivel att detta är en behandling det med. Jag grät inte alls de sista dagarna innan vi sa hejdå. Väl där och hon gav han första sprutan så kom det inga tårar. Hon kom med jämna mellanrum för att kolla om han var såpass dåsig att spruta två kunde ges. Men varje gång hon gläntade på dörren så höjde han på huvudet och vifta på svansen som den glada hund han var. Han fick mera lugnande och vi tre satt tillsammans med han på golvet. Det var lungt och stilla. Ute sken solen och jag tittade på koppel och halsband som vi skulle få ta med oss hem utan hund. Tillslut var han så borta att spruta nr två gavs. Då tog det inte lång stund tills hans andning inte längre fanns.. Han var borta och jag ville bara skrika rakt ut. Han var ju min första bebis, min vän när jag var ledsen. Han gav mig så mycket och villkorslöst med kärlek. Dagarna efter kämpade jag med massor av känslor. Saknaden när man tappa något eller öppna kylen. Jag snubblade ej över han. Vanan att gå på toa mitt i natten utan att snubbla satt i länge. Tappa jag något vid spisen hoppa jag undan. Men det kom ingen. Jag fick plocka upp det själv... Nu har det gått 6 månader sedan.. Min lilla stora jum jum 💕

Likes

Comments

Strax efter jul så märkte vi att våran mini buss.  En ford windstar börja typ låta konstigt.  Efter en närmare titt inser vi att topplockpackningen håller på att gå sönder.  Vi rådfrågar bil experter i våran närhet och får samma svar från samtliga..  Skrota den!!  Det var bara att börja se oss omkring efter en annan bil.  Kravet var att den måste vara automatiskt för det är ett sådant körkort jag har och skall jag vara ärlig så vill jag inte ha manuellt körkort.  Jag är nöjd med det körkortet.  Haft mitt körkort i tre år bara, kört fordon en jätte bil hela tiden.  Men nu tänkte vi att vi är ju åtta i familjen så fordon är ju för liten med sju platser så två vanliga bilar är ju bra.  Jag har fått en jeep av mina föräldrar men det är lite fix på den så vi var i lite akut läge på att hitta en bättre begagnad bil.  Lyckades hitta denna för en summa.. Den är inte splitter ny men ny för mig.  Att köpa modell 2017 eller leasa ny bil finns inte i våran ekonomi.  Jag är iallafall jätte glad för min nya pärla och ser fram emot våra resor.  Nu skall bara jeep bli klar så kan vi sedan tuta runt.

Ikväll skall jag bege mig till det lokala gymmet med tonårs tjejen för att stärka ryggen lite efter förlossningen.  Skall skriva om förlossningen ett annat tillfälle men jag har upplevt smärta i ländryggen efter förlossningen och behöver rätta till detta.  Så enkla övningar skall jag söka efter och göra en egen lite twist på dem.  Så får vi se hur detta går.  Men det skall bli gott att komma igång.  Man måste börja någonstans. 

Likes

Comments

Detta är då min lilla goding,  Nicolas och han är tre månader nu.  Kan ju säga att han var definitivt inte planerad men ack så gott och helt underbart det är att ha denna solstråle hos oss.  Det var som så att vi bestämde oss 2015 att skänka allt vi hade kvar från när de övriga barnen var små.  Ja vi gav bort allt verkligen.  Sparade bara det som de hade på sig när vi kom hem från BB.  Så missa jag att köpa p piller vilket resulterade med en solstråle.  Jag vet att jag åt socker pillerna på kartan.  När jag skulle ta en ny karta så fanns det ingen där och det var lördag kväll.  Eftersom jag jobbade helgen fanns det ingen tid att fixa detta.  Och ja..  På den vägen är det.. Man läser om kvinnor som har svårt att bli gravida efter de slutat på piller.  Jag trodde detta skulle vara sanning för mig med och att det inte skulle bli något, nu slutade inte jag utan jag missade som sagt, så glad för det..  💖

Likes

Comments