nouw30daychallenge, Träning , VEGAN

Det är alltid viktigt att äta innan och efter träningen. Först för att man behöver protein efter träningen för att bygga muskler och innan träningen behöver man energi.❤️

Det jag brukar äta beror på vad jag ska träna. Är det ben så behöver jag mycket energi för att mosa min ben haha!! Är det armar jag tränar så äter jag inte lika mycket med energi, men det beror på hur man är som person. Vad man vill äta och inte. Jag brukar dricka innan träning för att få upp blodcirkulationen i kroppen eftersom jag sitter så mycket i skolan.

#nouw30daychallenge

Det jag brukar äta är❤️👇🏽

Likes

Comments

nouw30daychallenge, Utmaning

Ny vecka ny tag sista skolveckan innan sportlov! Jag längtar redan haha men jag gillar skolan i allmänhet är extra glad när jag går till skolan för att jag vet att gymmet finns där haha. Jag har ganska många planer på vad jag ska göra under sportlovet men det får ni veta snart i ett inlägg.

Kommer även ha en Q&A här så ställ frågor vad vill ni veta om mig?

Denna vecka blir min utmaning att göra 300 eller 400 knäböj/squat to shape that butt!!🍑💪🏽😍 under veckan. Jag kommer hålla er uppdaterade på vilken siffra jag hamnat på!😚

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge, Träning , Utmaning

Hej det är söndag och dags för yoga challenge som jag nämnde igår. Jag gillar yoga i allmänhet och vill göra/träna yoga minst 2 gånger i veckan. Man tränar sin balans och hållning när man utövar yoga💪🏽 inte nog med det så stretchar man ut kroppen när man gör yoga. Det är mycket viktigt att stretcha kroppen efter och innan träning för att värma upp lederna och slappna av lederna.

Idag tog jag mig in i yoga världen och gjorde några positioner. Testa gärna in också! Det ha jätte roligt!😂❤️

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge, VEGAN

Idag är det helg igen och jag känner träningsvärken i kroppen är helt slut. Jag tränade 5 dagar i skräck och nu blir det vilodag med en POWER Walk❤️

Jag älskar verkligen och träna, när min kropp säger ifrån så tar jag vilodag. Det blev iallafall två benpass och två armpass samt rygg och mage. Älskar att planera upp min träning men det bästa är nog att göra det spontant.

Idag ska jag ta det lugnt, städa och njuta av dagen samt kolla på mello.
Ha en bra lördag allihopa.

#nouw30daychallenge

Det är bara att njuta av pannkakor igen haha min frukost varje lördag. Hoppas ni inte tröttnar på bilderna.❤️

Imorgon kommer ett roligt inlägg då jag ska testa på yoga positioner.

Likes

Comments

MITT LIV, nouw30daychallenge

Ta gärna tid om ni läser detta inlägg reflektera och tänk efter nog. Kommentera gärna om ni har några synpunkter om detta ämnet..

Våga var dig själv det är något jag tycker alla ska tänka på, så länge man är sig själv så når man längre än om man låsas vara någon annan. Det är samma sak som att man ska plugga inför ett matte prov, väljer man att fuska kommer det inte leda till nåt alls för då har man i te kunskaper om den matten man just gjort.

Jag tänker mycket på mig själv och hur jag ska våga prata mer vilket jag inte gör jag är tystlåten och pratar bara ibland om det inte är något ämne jag brinner för då pratar jag som en maskin. Jag har under många år varit den som är tillbakadragen och inte får sin röst hörd, det är för att jag inte tycker min idé är lika bra som andras, känner mig allmänt dålig.

Men detta år ska jag övervinna min tystlåtenhet och börja prata och förmedla känslor för andra. Detta tänker jag mig att jag ska göra genom att våga vara mig själv, göra saker som jag verkligen älskar (som att träna) och ta till vara på varje minut av mitt dyrbara liv.

Jag tycker alla ska våga vara sig själv inte låta andra trycka ner en, eller till och med kommentera fula saker om dig.
Du är dig själv ingen ska säga åt dig vad du ska ändra på!
Allt du gör, gör du för dig själv och ingen annan (möjligtvis för din familj också)❤️💛

Spridd positiva tankar för/om dig. Förmedla känsla ut i världen och våga ta plats. Folk som är dina vänner ska uppskata dig som du är inte för den dom vill att du ska vara då är dem inte dina vänner. Glöm de personer som sårat dig, gå vidare och hitta nya vänner

Tack för att du läste😘

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge, Recept, VEGAN

Hej allihopa hoppa ni äter frukost varje dag. Frukost är den viktigaste måltiden på dagen då man få all sin energi ifrån. Jag älskar att äta frukost haha, det är bara att göra något som går fort.

Jag brukar äta havregryns gröt, avokado macka, soygurt med müsli eller växtbaserad mjölk med granola.

Men har man inte tid att äta på morgon så kan man göra breakfast on the goo!! Det är super viktigt att man äter så här kommer 5 idéer man kan ha med sig i väskan.

1. Smoothie!! Fullproppad med vitaminer och protein.
2. Banan och nötter samt äpple
3. Soygurt med müsli i en burk.
4. Overnight oats i en burk.
5. Raw bar och frukt som du gillar.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge

Det är onsdag igen och veckan tycker jag går jätte fort, bara flyger iväg haha. Onsdag i alla fall och dags för ett ben pass. Tidigare i morse hade jag yoga vilket är super kul, vill göra yoga oftare. Har som mål att höra yoga minst 2 gånger i veckan onsdagar och söndagar.❤️

Allmänt så gillar jag onsdagar relativt kort skoldag, och det ben pass😍

Jag tänkte visa en tränings outfit, som jag fick hem från my protein. Dock bara ett par tights men ska nog köpa en överdel där också. Dessa byxor är jätte sköna och jag älskar dem.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

MITT LIV, nouw30daychallenge, VEGAN

Hej allihopa och glad alla hjärtans dag hoppa ni firar med nära och kära.❤️Jag firar som vanligt med mamma eftersom jag är forever alone...😂

Men jag kommer fira alla hjärtans dag med en mys frukost bestående av gröt med frukt på. Det blir även en lång skoldag och gym efter det sen väntas en mys middag som blir vegan nuggets med sallad, även frukt och choklad! Jag kommer göra dessert som vi kommer äta till helgen. Det kommer bli mööms!

Vi kommer även ha paket öppning här hemma eftersom jag och mamma brukar ge varann något litet varje högtid.

Hoppas ni får en super dag. Kramaiss😍

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge, Utmaning

Ny vecka nya tag och dags för veckans utmaning. Denna vecka tänkte jag testa min styrka. Att kunna ta 35-40kg i latsdrag. Älskar verkligen denna övningen för rygg och armar!!❤️❤️

Om ni undrar hur det gick med förra timingen så klarade jag att stå i plankan i 3 minuter. Ohh jävlar men nu ska jag höja till 5 minuter men det får bli någon annan vecka.

Tänkte ha en Q&A hör på bloggen den 26 februari så det är bara att kommentera, vad ni vill!!💛💪🏽

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge, Träning

Hej allihopa hoppas ni haft en bra vecka, det har iallafall jag haft och jag hoppas nästa vecka blir likadan. Jag fick hem ett paket från MY Protein, som säljer träningskläder och livsmedel. Samt vegan proteinbars!!😍💪🏽❤️

Jag har tänkt på en sak angående gym kort att det är så himla dyrt att gymma, vissa kanske inte ens har råd för ett gymkort men vill träna och de som har råd köper inte. Jag tycker at gymkort skulle vara billigare. Någon som håller med? Vad tycker ni om gym kort egentligen?

Jag tycker att gym kort borde vara billigare med tanka på de som har det svårt med sin ekonomi!❤️

I detta inlägg tänkte jag dela med mig utav lite hemma övningar som man kan göra vart som helst.

Hemma övningar
Armar
Push ups (på olika sätt)
Dips
Hantel övningar (om man har hantlar)

Ben/ rumpa
Ben böj
Utfall
Jägar vila
Donkey kicks
Höft lyft

Mage
Plankan (sido planka)
Situps
Saxen
Crunches

Testa gärna övningarna.

Jag brukar även kolla på youtube videos super bra där man kör med egen kroppsvikt.

Byxorna är i en jätte fin blå färg men det syns inte på bilden. Jag har i storlek XS kostade 160kr (ser jätte små ut men dem är i ett bra material) 👆🏽

#nouw30daychallenge

Likes

Comments