Header

I vinter kommer jag bara bära vita och svarta kläder, det är snyggt och simpelt😍🙈 eller vad tycker ni?

Imorgon kommer ett inlägg om tips på vad man kan köpa för julklapp till sina kompisar eller flickvän/pojkvän😇

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snart är julen här och det innebär också jullov. Jag har några planer för hur jag ska tillbringa tiden.
Jag vill göra så mycket som möjligt, åka nånstans mm.

Planerna ser ut såhär:
- Åka till Uppsala
- Äta på resturang
- Shoppa kläder
- Julbord
- Myskväll med kompisar
- Kryssning
- Västertås
- Myskväll med min kille
- Även jobba såklart

Vill verkligen till Uppsala för de har sååå mycket vegan restauranger och det ser så himla gott ut.😍😍

Likes

Comments

Hej hoppas allt är bra med er! Med mig är det toppen och jag har börjat jobba. Jag jobbar på en resturang som servitris och det är jätte roligt med otroligt jobbigt att springa runt 1 sekund där och en annan sekund på en helt ny plats.

Mina arbetsuppgifter är att servera, ta beställning, betalning och plocka bort disken även göra dryck i baren.

Tiderna är annorlunda och ett schema kan se ut såhär jobba från 11:00 till 21:00 eller 11:00 till 17:00

Jag har inga problem med att sluta så sent för jag har vant mig med att sova sent, vilket gjort att jag är mer en natt människa än morgon.

Likes

Comments

Alla har nog den idéen att all snabb mat är dåligt för oss, tycker ni det stämmer. Om man tänker på allt friterat såklart för mycket fett och onyttigt fett kan leda till övervikt och fetma. Men med tanke på snabbmat på ett veganskt sätt så ser jag inga större faror bara att undvika för mycket friterat som exempel falafel, lökringar (om det inte är ägg eller mjölk i smeten), pomme frites och friterad burgare då snackar vi mycket olja men om man väljer att göra det själv som jag brukar göra. Så är det mycket nyttigare och mer vitaminer, när man själv vet vad man stoppar i maten så är det med gott samvete man äter. Jag säger inte att alla ska bli veganer det är era egna val och även vad ni stoppar i er.

Men hur som helst, att göra egen "snabb" mat kommer med positiva förstärkningar men konsekvensen är att man måste lag helt själv och vissa kanske inte orkar då passar det bra för dom att köpa. Det är helt okej och jag säger inte att nåt är fel.

Jag gilla och laga mat därför gör jag min egen snabbmat och undviker för mycket olja, socker och salt. En hög konsumtion kan påverka blodkärlen och vikten väldigt mycket om man äter det dagligen. Även samma sak med dessert för mycket socker är inte bra för hälsan och konditionen. Tänk på vad ni stoppar i er och va glada med eran egen kropp

Likes

Comments

Hej finisar. Har ni sett vädret ute? Det är snö🙏🏽🙏🏽, vad tycker ni är det bra med snön nu i november eller ska det komma i december?

Men vad gör det om det kommer nu? Snö är snö och det är riktigt härligt att ha snö men konsekvenserna är stora tågtrafik och halka! Jag har faktiskt varit nära på att halka sönder, men jag har bra reflex så jag hinner ta upp mig, eller så har jag änglavakt känns det som ibland.
Har ni ramlat nån gång nu när snön kommit? Berätta gärna i kommentarerna😊

Likes

Comments

Crazy cheesecake you can call it😉.. Of course it's vegan why not?👅 dessutom är den riktigt enkel att göra.

Bas
10-12 dadlar
1 dl hackade mandlar

Mixa och platta ut i form

Fyllning
1 dl cashewnötter
2 dl soygurt (jag tog lupinghurt smak hallon)

Mixa häll över basen. Frys i 5 minuter, dekorera sedan frys igen i 10-30 min klar att servera!! Med extra bär!!👅👅😍😍😍

Dekoration
Pumpa kärnor
Korinter

Likes

Comments

Hej allihopa förlåt för min frånvaro här på bloggen. Jag lovar att jag kommer posta 3-4 gå ger i veckan. Hoppas ni är kvar och mår bra.

Det har hänt mycket sedan sist. Först och främst har jag firat 4 månader med min kille, ätit på resturang, möblerat, träffat kompisar och skrattat men även gråtit.

Det har varit motgångar men jag har lyckats överleva och visat min starka sida i vått och torrt. Allt kan komma med en storm vind och det enda man ska göra är att ta allt i sin egen takt och inte tänka på de som varit fokusera i nuet och lev livet.

Senare idag kommer ett recept inlägg och vad det blir får ni se. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Outfit

Hej finisar!!
Nu kommer något ovanligt på min blogg, tänkte att jag skulle börja med att göra lite mode inlägg haha. Jag är inte insatt i mode så speciellt mycket men gillar att fixa olika stilar till olika tillfällen.

Kläder är något som beskriver vem man är och ängen ibland ekonomin men det tycker jag är fel, oavsett ekonomi ska man få ha tillgång till fina kläder. Man måste inte alltid köpa märkes kläder tycker jag, man kan använda billiga kläder men ändå återspegla en märkes outfit😉. Vad tycker ni?

Jag köper oftast billiga kläder därför att jag tycker det ser bättre ut, men såklart så vill man ha märkes kläder men man behöver inte alltid det. Jag syftar mest på typ en tröja för 2000 kronor har lika värde som en tröja för 30 kronor. Den kan se likadan ut men kanske inte hålla lika länge eller hur? Men jag tycker att billiga kläder ändå håller hyfsat bra.

Några av dessa outfits är billiga och även begagnade men ser ändå super fina ut.👌🏽

Till vänster har vi originalet..💥💥

Likes

Comments