Inatt hade jag en riktigt skum dröm. Jag har ju drömt om min vän J som inte finns med oss längre. Innan begravningen drömde jag om honom och nu efter. Men denna var nåt extra. Vi skulle lura döden så han slapp att dö. Min häst var med, J red honom. För Tyko (min häst) skulle då springa ifrån döden. Drömmen upprepade sig varje gång vi misslyckades..döden vann. Det var fridfullt runt omkring oss hela tiden. Det sista J sa till mig och Jonna (en nära vän till mig och J bland annat) han sa "jag älskar er båda." Sen vaknade jag. Kände mig allmänt olustig..

dagen flöt på.
Jag tog kontakt med en som ville omplacera sin hund så nästa vecka blir det en tripp till Markaryd :)
blev också en underbar kväll i stallet. Skönt att vara där lääänge utan att behöva passa någon tid. Längesen och behövligt var det!
nu är det soffhäng med sambon! puss!

❤ Älskade J! ❤
🕇

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 37 readers

Likes

Comments

Godkväll!
Dagen började sådär. Jag hade nämligen helt glömt bort att det skulle vara ett planerat strömavbrott idag, givetvis då jag vaknade och var som mest sugen på kaffe..aja..men det fick gå. Jag har varit..eller är fortfarande i en jävla svacka..så min sambo har varit guld värd och tagit stallet åt mig i en veckas tid. Men det gjorde att jag fått ännu mer ångest över att inte ha varit där - hos min bästa vän Tyko.
Men idag visste jag att jag var tvungen att åka dit..stallet är min fristad..men idag kändes det mer som ett tråkigt måste och så ska det absolut inte vara. Anledningen till mitt mående just nu är för att min läkare sa att jag skulle sluta med mina antidepressiva och mitt sömnhormon, vilket resulterade i ett besök på psykakuten. Där fick jag nya antidepressiva..och nu väntar man på att dom ska börja fungera..läkaren på psykakuten sa att dom troligtvis hade börjat fungera till mitt möte med min läkare..det mötet är den 15 november. För somliga låter det som en barnlek..i min värld är det en livstid.
Men hur eller hur så blev det rätt skönt att vara i stallet ikväll..alla är ju så vänliga och varma personer. Så det blev ett samtal i sadel kammaren och ämnet var "vad definerar en man?" egentligen hade vi nog inget bra svar på det..men hård var ett (hård som i hård söderut och hård som i rakryggad), öppen, ha pondus med mera..
jag vet egentligen inte eftersom jag nog aldrig riktigt mött en..men kommit riktigt nära iaf. Då menar jag givetvis min sambo. Han var inte någon man när jag träffade honom, han var mer som en strulig tonåring. Så vi hade det jävligt turbulent en tid. Men han har vuxit som person under väldigt kort tid. Han har tagit tag i sina "problem", han går och pratar med en, han är hjälpsam, god, trygg, ärlig. Ja, listan kan bli sjukt lång. Men poängen är att man ska hålla fast vid det som får en att må bra, jag vet hur svårt det är att släppa nåt/nån ur ens förflutna för att man vill så gärna ha det. Men hade inte jag släppt mitt så hade jag aldrig fått chansen att få ha det så bra som jag har nu. Man kan få det man drömmer om det är bara det att man får det fast inte med den som man trodde.
Jag älskar min familj. Alla förtjänar det man drömmer om. Inget är omöjligt.

Men nu ska jag fortsätta att kolla på min film här och göra mig en kopp te. Puss

  • 31 readers

Likes

Comments

Jag ville inte vakna idag, jag ville bara sova bort allt. Men jag gick upp, gjorde mig iordning för att ta farväl av min bästa vän - J. Han som alltid fanns där, han med det vackraste leendet, han med dom vackraste bruna ögonen..utan han hade jag inte levt idag. Begravningen var fin. Hans pappa kramade om mig när vi kom in, kände ett sånt lugn - just i den kramen. Det var som att tiden stannat. Vi satte oss..lyssnade, minnen kom upp..det var fint..men det kändes konstigt, detta händer inte tänkte man. Det kändes som att tiden rusade iväg men när man kollade klockan så var det som att den stannat. När allt var klart så stod vi där helt tomma, förstod ingenting, vi var som i ett vakuum. Men till slut så började vi sakta men säkert gå mot bilarna.
Kändes skönt att få träffa Sarah igen..hon följde med oss hem på kaffe.
Vi började prata om minnen..och helt plötsligt så skrattade vi så mycket så vi nästan låg dubbelvikta. Vi har inte träffats under en väldigt lång tid och just då, här hemma hos mig så var det som vi aldrig slutat att prata, (och för er som inte vet så har jag och Sarah känt varandra sen lekis!)
Så trots dagen började med begravningen, så blev det en lättnad. Det är nyttigt att skratta..det var precis som att det bara var meningen att vi skulle sitta och nästan totalt bryta ihop av skratt.
Nu ska jag bara försöka smälta allt som hänt idag. Men jag kommer aldrig glömma, aldrig sluta älska dig J. Jag hoppas innerligt att han fått den frid han sökte efter. Han kommer alltid att vara med oss. Världens finaste J ❤

  • 66 readers

Likes

Comments

Ptja...vad har hänt idag? hm..jo vi skulle träffa en läkare idag för att prata om min medicin (enligt min barnmorska då) det börjar med att nån lallare som jobbar där tog mitt blodtryck och sen bad oss att gå ut i väntrummet och vänta en liten stund på läkaren..en liten stund blev en halvtimme..min tid var kvart över tre..sen när denna "läkare" kommer så sitter vi tyst, alla tre. Hon var inte ens en läkare..och hon visste inte varför vi var där..vi berättade lite kort..men nope..hon förstod inte varför vi var ditskickade..jag var så jävla arg..och hungrig! (för er som inte känner mig så kan jag informera er om att det inte är en bra kombo) fan vad jag är glad över att den här dagen är över snart..
men det betyder inte att jag ser fram emot morgondagen..
då är det begravning..min bästa barndomsvän ska begravas..
jag vet att jag måste lägga fram kläderna jag ska ha på mig..men kroppen vill inte..jag vill inte..jag är rädd..fan vad jag hatar detta :(
att ta farväl utav honom kommer döda mig..
men jag är ju tack och lov omringad av fina vänner..hoppas bara att det blir bra..

för övrigt så fick jag precis veta att det har setts clowner här i smedby...känns ju skit bra...om någon är sugen på att följa med på clownjakt så hojta!

som vanligt så blev detta inlägget också rätt rörigt...men det är så det är i mitt huvud just nu..så ni får ha lite överseende. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll..jag ska iaf gosa ner mig i soffan. Puss!

  • 48 readers

Likes

Comments

så..lördagkväll...den har varit kaosblandad utav känslor, ångest, ännu mer ångest och ångest för att jag haft ångest och hormoner.
Men allt började för ca 2 veckor sedan. Jag pratade med min läkare angående hur jag skulle göra med mina antidepressiva och mitt sömnhormon. Han rådde mig till att sluta tvärt med allt då han ansåg att man var så glad och lycklig under graviditeten ändå. Så jag slutade, han är ju min läkare och jag litade på honom, första veckan utan allt funkade. Men när andra veckan närmade sig så började allt knaka, sömnen existerade inte, ångesten blev värre och värre. Jag mådde skit! så det slutade med att jag valde att åka till psykakuten igår för min ångest blev så stark att hela kroppen bokstavligt tog enormt mycket stryk utav det. Läkaren jag fick träffa där blev arg och frustrerad över det tjänstefel min läkare hade gjort. Så det slutade iaf med att jag fick andra antidepp och propavan att sova på. Nu ska man bara vänta på att de börjar funka. För idag har jag haft ett kaos inuti mig.
Givetvis så blir Vincent arg på allt och inget och jag får ångest för att jag kanske startade det bara för att han märkte att jag var låg. Jag vet varken ut eller in just nu..tampas med idiotiska tankar och känslor...och allt jag nånsin velat är att få må bra. Jag vill kunna vara en så bra mamma som möjligt, en bra sambo och få må bra i mig själv. Nu känns det som att allt jobbar emot mig..men jag försöker göra så gott jag kan iaf ikväll...
Rasmus är snäll och tog stallet åt mig..Vincent och jag har soffhäng. Film, must, godis och tända ljus.
Det blev kanske ett deppigt inlägg, men jag behövde verkligen få skriva av mig. Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördagskväll!

  • 52 readers

Likes

Comments

Sitter nergosad i soffan och mår lite som jag förtjänar idag..haha men det är det fan värt!
Underbara människor och utgång vart det igår!

Hela helgen har faktiskt vart toppen!
löööövley!!

  • 81 readers

Likes

Comments

Vart full fart här hemma sen 07:00 imorse. Vi hann knappt äta frukost och jag hann definitivt inte ens dricka upp morgonkaffet förrens lilleman ville gå ut. Ozzy var redan vid dörren då.
Så promenad blev det. Skönt att jag kunde ha Ozzy lite lös också :)
Sen under promenaden så ville Vincent hem till mormor och morfar..mja..jag tänker ju inte hindra honom till det.
Vincent hjälpte mormor ute i trädgården. Så duktig så!
Vi var där hela dagen. Känns ändå att jag hunnit med det jag ska trots att vi inte vart hemma. Städat och fint! toppen!
Kom precis ut ur duschen..fick inte duscha färdigt förrens min själviske son ville duscha själv..haha! resulterade i att det blev vatten så allt flöt..rart med barn! :P

nu lite kvällsfika..:)  • 109 readers

Likes

Comments

Vincent sover, Ozzy är...ja Ozzy..haha! skällde ut sin egen skugga nyss när han var ute..söta luns! :)
Vi tog en mysig kvällspromenad innan, märks att Ozzy inte är van att gå i koppel längre. Så blir lite omläxa där! Vincent pratade på om hur mycket han ville ha en bubbla när han blev stor (han såg en som körde förbi) och sen pratade han enbart om bubblor genom hela promenaden. Söta barn! :) Sen när vi kommit innanför dörren så blev jag beordrad att göra mackor så det blev ett nyttigt fredagsmys!
Nu tänker jag bara njuta av vetskapen att min son sover gott och Ozzy med i sin bädd. Kärleken till dessa två är obeskrivbar.

Over and out!

  • 135 readers

Likes

Comments

Blev några glas vin och film igår. Trodde jag skulle ha en smärre betongkeps idag när jag vaknade men icke! :)

Blir rätt lungt idag annars..och imorgon kommer min fina son och mitt stora åbäke till hund. En sån lycka!

Väntar på att underbara Jonna ska ringa..haha ljuvliga människa att prata med.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och bara vara tills jag bestämmer mig för att ta tag i allt! :)

  • 160 readers

Likes

Comments

Precis kommit hem. Vart och besökt det nya stället jag ska vara på och jobba. Skapandehuset heter det, verkar vara jätte mysigt så jag ser fram emot Måndag!

Annars är det nog rätt lugnt idag..möjligtvis träffa Jonna senare..och kvällen ser ut att bli rätt intressant! ;) 

Vara lite duktig och städa lite med tror jag..haha..! :)

  • 187 readers

Likes

Comments