View tracker

Har inte skrivit på ett tag, men det är för att jag varit så jävla sjuk!
nu har jag bara en förbannat jobbig hosta och en kran som rinner non stop, jag menar hur mycket snor får det plats i en näsa?

Har för övrigt haft en väldigt bra dag och jag har varit på ett bra humör!
Vi hämtade Vincent på dagis idag, gud så glad han blev!
när vi kom hem så klädde vi granen (Vincent tyckte vi skulle göra det) så det fick bli så, den är lika fin varje år! rött och svart är alltid ett tema här hemma. Sen lagade vi mat, korvstroganoff och makaroner (mycket godare än ris).

Elin (syster) kom också, älskar verkligen hennes engagemang i allt. Är så otroligt glad att den där fantastiska människan är min syster, även fast hon kan driva mig till vansinne (men det är som det ska vara då! 😉).
Hon följde också med till stallet idag vilket också gjorde mig glad! hon red på Tyko också i paddocken och han är som han ska vara, han gör inte mer än han behöver (haha) men de var duktiga!
tog inte många minuter sen vi kommit hem och lilleman fått sina pannkakor till kvällsmat förrens det blev tyst i sovrummet, han hade bäddat ner sig i vår säng och sov så gott!

Nu sover alla här hemma och jag kollar på ncis, ska göra nudelsoppa snart..blev akut sugen! nomnomnom!

skrev också till kalmarhem och frågade varför mötet blev inställd, frågade också hur länge mötet skulle bli uppskjutet..detta fick jag till svar: "Hej! Du kommer få mer information av Hyresgästföreningen"
sen inget mer..blir så irriterad och sur på sånt här, att sitta i ovisshet..jag vill ju ha ett avslut på allt detta. Men bara att åka med och se vad som händer, eller hur?
nä nu måste jag ha min soppa! hoppas ni haft en bra dag och ta hand om varandra! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 24 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår skrev jag att jag skulle försöka somna tidigt så jag orkade göra allt innan jag skulle till läkaren..men det gick sådär, hostade så jävla mycket inatt så sova var inte att tänka på. Jag fick skjuts av mina föräldrar, pappa skulle ändå in till sjukhuset, jag höll på att somna i väntrummet.
Men min nya läkare verkade bra. Hon lyssnade på mig och det jag sa, det syntes. Hon har dock sjukskrivit mig och jag ska ta upp min terapi igen. Känns både skönt och skrämmande. Men det blir nog bra.
Mötet med kalmarhem verkar vara inställt..förstår ingenting?
hm..jaja..förmodar att en granne (ni vet nog vem jag menar) slog bakut och vägrade? men jag vet inte!
Jag skulle bara vila efter promenaden innan med ludde..vaknade nyss?! haha jösses..
men knappt kunnat sova för att jag hostar som jag gör, hostar så mycket att jag nästan kräks..så ja jag tycker synd om mig själv. 
nu ska jag tvinga i mig nåt att äta..hua...
ta hand om varandra! 💋

  • 37 readers

Likes

Comments

View tracker

Mycket har snurrat i huvudet hela helgen, varit och är så jävla låg. Jag har ingen aning om varför, känns bara som att allt som hänt under en längre tid har kommit ifatt mig. Har inte direkt kunnat prata om det heller, för jag vet att börjar jag prata så kommer jag inte kunna sluta. Men jag har gjort mitt bästa, mer än så kan man ju inte göra. Men ska ju få träffa min nya läkare imorgon, så får väl fundera mer på allt sånt här imorgon och försöka stoppa undan det just nu.

De flesta julklappar är inslagna, väntar bara på några till. Vincent ska få en underbar jul! och när han kommer så ska han få hjälpa till och klä granen precis som han vill! saknar honom så mycket! 😔

funderar också på vad jag ska bli när jag blir stor..jag anser ju inte mig vara speciellt bra på något. Sen hade jag ju inte tänkt att jag skulle leva såhär länge som jag har..låter kanske hemskt. Men det är så de är..men nu lever jag och jag ska försöka hitta min plats..vilket är svårt då jag känner att jag inte passar in någonstans, fast jag vill inget hellre..tänk att allt kan bli så fel.
Jag kommer ju alltid ha dåliga dagar, dåliga månader, dåliga perioder och jag har inte blivit accepterad någonstans, även fast man bara vill väl och vill göra saker, vill lära sig, vill allt!
Åhhh...är så trött på att vara såhär depp..sen vill jag inte höra "det blir vad man gör det till!" för det är det dummaste jag någonsin hört..så tyst!

Saknar dig Rasmus..fast det vet du säkert redan om.
dags att ge ludde sin kvällsmat sen gå ut på en kvällsrunda, ska försöka somna tidigt ikväll för jag måste upp tidigt för att hinna gå ut med Ludde innan jag ska vara hos läkaren vid 11:00. Jag hoppas verkligen att det mötet med henne imorgon går bra, för det är inte kul att må såhär, så imorgon kommer jag få prata om vad jag vill utan att jag blir dömd..det kommer kännas så jävla skönt!

nähä..om jag och ludde ska få nåt adventsmys så får vi skynda på ☺
hoppas ni får en mysig kväll! Puss! 💋

  • 36 readers

Likes

Comments

Jag älskar verkligen stallet. Där finns allt och alla. En famn att gråta i, finns alltid kramar, finns alltid någon som lyssnar, finns alltid någon som får en att skratta så mycket så magen värker, finns alltid någon, fyrbenta som tvåbenta. Man är omringad av goda människor och goda djur.
Så det var skönt att faktiskt vara där ikväll, varit mycket de senaste dagarna. Rasmus kom hem igår och vi pratade, eller ja, han pratade, jag gjorde så gott jag kunde, men det blev bra. Var skönt att ha honom bredvid sig i sängen, saknat hans närhet. Krabba rörde sig hur mycket som helst igår, önskar att Rasmus kunde känna samma! men det dröjer inte länge förrens han både kommer se och få känna krabba! ❤

Tack vare bästa Nea så fick Tyko det julfint!

Nästa fredag är det möte på kalmarhem. Tydligen så vill de att vi grannar här i huset ska prata och tydligen komma fram till en lösning på detta. Jag anser att hon som skapat detta ska bort härifrån och få hjälp. Så jag har inga höga förväntningar. Vill bara få henne att sluta, sluta med sitt skitsnack, sluta med all sin drama hon skapar bara för att hon har ett väldigt tomt och ensamt liv.

Nu ligger jag och Ludde i sängen och tittar på svartsjön. Imorgon kommer Rasmus hem igen. Saknar Vincent nåt fruktansvärt..har fortfarande ångest för sist..saknar bara honom så 😢

nu ska jag mumsa på mina nudlar och sen försöka sova!

puss! 💋

  • 63 readers

Likes

Comments

Brev till mitt trettonåriga jag.Här kommer ett brev som jag skulle vilja skriva till mig själv som trettonåring.Kära Anna, livet kommer inte alltid vara lätt. Många har inte sett hur mycket du egentligen kämpar med dina inre demoner. Faktum är att inte många vet om dina inre demoner. Det är inget skämmigt med att ha självmordstankar. Du är bara tretton år och vill bara dö, du försöker kväva smärtan genom att skada dig. Du är bara ett barn och har all rätt till att leva. Du har det väldigt tufft i skolan, du har svårt att hänga med och förstår inte riktigt vad lärarna säger. Du känner dig mest dum och smått efterbliven. De så kallade kompisarna i klassen och i övriga skolan är elaka. Du känner dig väldigt ensam, dum och övergiven. Du vet inte riktigt hur man gör i sociala situationer. Du lägger varenda litet problem på dig själv, att de är ditt eget fel, allt är bara fel med dig. Var enda motgång blir jobbigt. Det kommer att bli bra, även fast din önskan är att dö så är du värd ett liv där folk tror på dig, accepterar dig som person. Du är värd att få följa dina drömmar, våga inse att de kan uppfyllas. Du måste tro på dig själv, just nu ser du dig själv som värdelös att du inte är kapabel till något, din självkänsla och ditt självförtroende är på noll. Livet kommer vara tufft för dig, men livet kommer ha ljusa stunder också. Du kommer överleva de fruktansvärda, du kommer vilja leva igen. Du kommer tvivla på dig själv väldigt mycket men du kommer klara detta. Du kommer gå igenom en fruktansvärd sjukdom, du kommer få ärr på armarna. Du är bevis på år av  kämpande av dåligt mående. Du är en överlevare.Till mitt trettonåriga jag, de är inget fel att må dåligt, du måste våga berätta. Det kommer att vara svårt att förstå, men de kommer bli bättre. Du upplevde att alla klagade på hur dålig du var och du trodde på det. Men ta ingen skit och stå på dig. Du är värd ett liv utan att tänka på bästa sätt att dö på.

  • 54 readers

Likes

Comments

Detta inlägg vill jag tillägna speciellt till min älskade och underbara sambo. Han är både min allra bästa vän, älskare, själsfrände och andra halva. Han är den enda jag faktiskt alltid kan lita på och som alltid finns där för mig och familjen oavsett om vi för studen skulle hata varandra. Jag vet att jag alltid kan räkna med honom oavsett vad. Han är en klippa och axel att luta sig mot när livet känns jobbigt, han är en en glad, positiv och rolig person att dela och skapa glädje med, han är en generös och omtänksam man och har alltid ett extra öra för att lyssna och en extra hand för att hjälpa, men viktigast av allt, han sätter alltid familjen först och kämpar, sliter och gör verkligen allt för att vi ska ha det bra.. Jag är så stolt över honom, men oavsett vad jag skriver så finns det inga ord som räcker till för att beskriva denna fantastiska mans existens och vad han betyder för mig. Han är allt jag vill ha och den enda jag vill dela mitt liv med. Tillsammans med honom är jag hel. Han gör mig lycklig och det är med honom jag ser min framtid. I snart 2 år har det varit vi. Två år av glädje, sorg, rädsla, trygghet, skratt, tårar, hat, lycka, medgångar och motgångar.. Vi har gått igenom mer saker än vad vissa ens gör under hela sin livstid. Det har vart smärtsamt men vi har hållt ihop. Frågar någon mig vad äkta kärlek är så är det där ni har svaret. Jag har hittat min person som jag anser värd att dela livet med oavsett vad det ger. Vår kärlek är så stark att ingenting spelar någon roll sålänge vi har varandra. Jag är så lycklig att det inte är långt kvar nu tills vi två snart blir en familj på 4, du ska bli pappa för första gången. 

På delad första plats med Vincent så vill jag egentligen bara säga att han är mitt allt. Jag älskar och uppskattar honom och det hoppas jag verkligen han känner och vet ❤️ / Din förevigt, A.

  • 106 readers

Likes

Comments

Måndagkväll och det finns inget på TV..kom hem ifrån stallet nyss, åt fan världens godaste kakor som nea bakat, så jävla gott!! precis vad en gravid kvinna behövde! 😘
och tack Cat för att du hjälpte mig idag!

för övrigt (för er som dör av nyfikenhet och för er andra) nej, det är inte slut mellan mig och Rasmus. Ni får jubla eller bli bittra, skiter i vilket 😎
tänker inte säga mer om det egentligen..utan jag är rätt tillfreds med det.

nu ska jag se om det finns nån film att kolla på..längtar som fan till onsdag! ❤

  • 93 readers

Likes

Comments

Dagen började med glögg och pepparkaka med lille, underbar vän och granne. Sen kom min syster och Linn, skönt att få prata om annat och försöka pausa hjärnan, och så otroligt skönt med sällskap, tufft att vara ensam med sina demoner som kommer så fort de får chansen.
Blev iallafall upp julen lite.

stallet är färdigt men grät mig igenom allt. Tårarna slutar liksom inte och ångesten har varit konstant idag. Saknar och längtar nåt fruktansvärt.
Vet inte varför det känns såhär men det känns som att hela världen är emot mig. Men antar att det är min ångest som får mig att känna mig så.

Det snöade lite idag, hade gärna fått fortsätta för jag vill få julkänsla i kroppen, den är varm och välkomnande. Nu är allt hårt, svart och tomt.
Så nu har jag och ludde gosat ner oss i sängen och kollar film.
Gör mitt bästa, men ibland undrar jag om jag rer ut allt. Jag känner hur jag sjunker, jag blir tyst, och bara är. Jag har svårt att äta, så är det alltid när mörkret omsluter mig, jag tvingar i mig mat..men jag måste vara stark nu och jag gör det bästa jag kan och klarar av just nu.
Sitter här och klappar magen, längtar så efter vår krabba. Längtar också efter dig R, tänker på dig hela tiden, du är min andra hälft..glöm inte att jag finns här..jag älskar ju dig..

  • 108 readers

Likes

Comments

Jaha, då var snart den här dagen över. Det blev en urkul kväll, länge sen man skrattade så mycket!
ludde fick leka lite med sin nya kompis, går bättre och bättre! :)
så tack för ikväll Richard, Elin och Adde :)

nu ligger jag och ludde i sängen och kollar på wallander. Imorgon ska jag bort till träningshörnan här hemma och få massage. Min vänstra axel, nacke och skuldror har ju bråkat fruktansvärt mycket med mig nu, blir bara värre och värre.
Sen kommer ju lilleman också, längtar ihjäl mig efter honom! min vackra unge! 💖

för övrigt så mår jag väl okej, svackorna är där, ibland närmre..så den här kvällen behövde jag. Så jag håller mig ovanför ytan iaf.

sov så gott!💋

  • 114 readers

Likes

Comments

Som ni kanske redan vet så vart det lite drama över en bild på min FB igår. Jag älskar kritik (bra som dålig) och folks åsikter. Men när det ska övergå till påhopp/mobbing så blir jag lite irriterad, speciellt när det ska tilläggas hur jag är som förälder. Det är lågt och faktiskt lite sorgligt. Jag försöker inte måla upp hur bra jag har det, utan jag gör lite av varje, just i den stunden. Därför mina bilder kan pendla ifrån, djur, barn, humor, depp och ja och så jag själv då. Jag gillar mina bilder, eller nej..rättelse jag älskar dom!
förstår inte varför man ska behöva få påhopp om nåt när man faktiskt kan bete sig som en vuxen i en diskussion..men vad vet jag..? kanske är du som borde växa upp och vakna och lära dig att argumentera. Jaja..skitsamma!

illamåendet är på topp idag 😥 Rasmus har hjälpt mig otroligt mycket idag innan han åkte till jobbet, vilket jag är otroligt tacksam för (som alltid) .
Tråkigt när han åkt..men förstår ju att han måste, bara att jag älskar hans sällskap. Men han kommer ju hem på Tisdag tror jag så det blir mys!
Får se vad som händer ikväll, skulle visst få en sen present, så det är jag nyfiken som attan på!
annars lär jag inte göra så mycket, svulla clementiner och vatten (nya favoriten, dock inte ihop blandad utan var för sig 😅)
vore mys ifall nån kanske bara ville hänga lite..kanske kolla på nån film?

har bestämt mig för att inte färga håret på minst ett halvår..haha!
Sen får jag se vad jag gör med det.
Lär få mer än ett gäng nervsammanbrott haha!

funderat lite på julen med..
ibland måste man göra saker som gör ont för att kanske få den reaktionen man vill..jag är dock glad ifall det bara är jag och Rasmus. Men jag måste försöka.

Och jag vill ha snö nu..trött på tråkigt jävla höstväder!

det får avsluta det här blandade inlägget..ta hand om er och var snälla! ❤

  • 132 readers

Likes

Comments