Jag vet helt jävla ärligt inte vart jag ska börja, för allt är en enda stor röra...

Kommunen strular för min kontakt där vill inte att jag ska vara sjukskriven mer.. precis som jag själv valt att bli det så nu är det osäkert om jag får någon ersättning eller inte..detta är ett jävligt ångestladdat ämne..pengar!
När jag tar upp min ångest kring detta här hemma så blir svaret bara "det löser sig" jätte lugnande verkligen..
Så jag får väl bara tro på det..jag har gjort allt jag kan göra kring just detta så..känns ändå skit..

R börjar ju jobba på måndag..och jag känner bara ännu mer ångest och ännu mer panik, för jag vet inte vad som hänt med Ludde...han har börjat göra riktiga utfall mot andra hundar under promenaderna, inget hjälper. Så nu vågar jag inte gå med honom och vagnen samtidigt..och hur ska jag då göra när jag blir själv? fortfarande när jag tar upp detta som också är ångestladdat för mig så får jag knappt inget svar..och det är ju det jag behöver få! svar!! Jag orkar fan inte mer...
Med Ozzy var det liksom inga konstigheter när det kom till vagnen eller hundmöten. Sen älskade ju Vincent att ligga i vagnen när han var liten, Freddie gör det inte..

Sen till dig som behandlade mig som skiten under dina skor; du trodde du kunde få komma hem till mig och träffa Freddie efter allt du sagt och gjort mig?! Du ska vara jävligt glad över att jag kom med kompromissen att R får åka hem till så du får träffa Freddie..för jag bryr mig inte ett skit om att du bröt ihop! Sen är det inte för din skull den här kompromissen utan för freddies. Men jag fattar att det måste vara jobbigt när rollerna blev ombytta och du var den som blev behandlad som skit.

Det är som sagt en jävla sörja i huvudet på mig!
Så mycket känslor..bra och dåliga..kaotiska...😥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 36 readers

Likes

Comments

Har inte skrivit här på väldigt länge. Men livet kom liksom emellan.

Den här helgen har det iallafall varit så blandade känslor - iallafall i mig.
Detta var första helgen som vi hade Vincent sen innan förlossningen. Jag var så otroligt glad!
Jag visste ju att det skulle bli lite kämpigt eftersom vi inte har hunnit landa riktigt än, men det blev värre..
Vincent har haft såna vredesutbrott och vi har inte kunnat prata med honom. Även har bara jag testat att vara med honom och leka lite ute, men hur man än gjorde så blev det bara fel, hela tiden. Kände mig så kass, gör det än. Jag älskar ju Vincent så otroligt mycket, och skulle göra allt för honom. Jag vet inte vad jag ska göra..för allt detta resulterade i ångest.. man känner ju sig så dålig.. man vet att man inte är det men hjärnspökena säger annat, sen sitter man där och försöker hålla minen och inte gråta, men när man får chansen att vara själv så brister det.
Inte nog med det så har Ludde börjat med konstigare beteenden..morrar, visar tänderna, svansen mellan benen samtidigt
och detta även fast man inte gör något?
Jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till, är vi rätt för honom? blir bara så ångestladdat..och inte nog med det så saknar jag min häst..har inte träffat honom sen innan förlossningen..det är veckor sedan, Iofs vet jag att han har det bra på betet..men ändå..
Jag känner mig kass på alla plan just nu..
jävla ångest. Jävla hjärnspöken. Jävla hormoner. Jävla allt!
önskar bara att jag visste vart jag skulle börja..

Gå ut med Ludde snart, pausa hjärnan med frisk luft och musik...

  • 32 readers

Likes

Comments

Mys att åka hem till mina hemtrakter och fika i skogen. Sen blev det stallmys för hela slanten och Rasmus red Tyko för första gången och det gick jättebra! jag är riktigt stolt över min man!
Nu blir det bara att slappa och äta lördagsgodis! 😃👍❤

  • 60 readers

Likes

Comments

Vart en trött dag för mig idag.
Natten till igår drömde jag om min vän Joakim, som inte längre finns med oss. Det var längesen nu han visade sig i mina drömmar. Han gav mig ett brev, det var en massa kärleksförklaringar och en massa minnen nedskrivna i det brevet.
Vaknade till ett par gånger men somnade om lika fort och då var jag tillbaka i samma dröm, med brevet i handen och Jocke framför mig. Jag hoppas han vet att jag älskar honom också.

Annars idag så har jag inte orkat göra så mycket då jag vart så jävla trött. Tyko såg nöjd ut när jag var där idag. Men Ludde har blivit en riktig utmaning nu. Vi tränar mycket ledarskapsövningar. Han är duktig men det kan vända lika fort och då morrar han och visar tänderna..någon som har nåt tips? han har börjat mer och mer nu med att visa tänderna med mera..

Nu ska jag sätta mig i en dusch för min ischias och foglossning driver mig till vansinne! skönt att det inte är så långt kvar till bf ❤

  • 61 readers

Likes

Comments

Trevlig valborg till alla!

Efter en dag med full rulle så lägger jag mig nu med gott samvete i sängen och myser till nån film! 👌✌

  • 78 readers

Likes

Comments

Min häst är min bästa vän. Min häst är allt jag behöver för att vara glad. Jag kan förlora allt, så länge jag har kvar min häst. Så är det bara.
Jag älskar honom av hela mitt hjärta, av hela mitt liv. Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan med ord, det är bara ren kärlek. Jag får en såndär speciell känsla i bröstet när jag tänker på honom.

Det kan vara svårt för många att förstå hur man kan älska ett djur så mycket, men hästen betyder allt.
När jag är nere tänker jag på honom och mår genast lite bättre.

Min häst ger mig motivation.
Min häst ger mig glädje. Han är den bästa vännen jag har och någonsin kommer ha.

Min häst ger mig livet. För helt ärligt, skulle jag verkligen orka leva utan honom?

  • 86 readers

Likes

Comments

Är så jävla depp. Bra, jävligt bra. Vill bara gräva ner mig under marken, peka fuck you till alla o bara hejdååå!!
är så trött på att alltid ställa upp o inte få något tillbaka. Fan..

Får be om ursäkt för det är inte meningen att detta ska vara någon Depp-blogg, det skulle vara en kreativ, inspirerande plats; för er och för mig.
En plats att komma till för att inspireras, titta på fina bilder, läsa texter som inte bara handlar om mörker. Det är så jag vill att det ska vara.
Det är så jag vill vara...
Jag vill vara den där tjejen som kunde skapa vad som helst av ingenting. Jag vill ha världar av glädje, magi och kärlek inuti min kropp och i min själ...
Men det är inte så.
Om du känner mig så vet du att det inte varit lätt för mig, någonsin.
Att skapandet hackar, kreativiteten fastnar någonstans på vägen, och den där magin som borde finnas i mig är oftast bara ett virrvarr av rädsla, mörker, saknad och sorg som saknar all logik och orsak.
Jag vet inte varför jag mår så här. Jag vet inte varför det har blivit värre igen. Jag vet bara att jag just nu bara vill gråta mest hela tiden. Jag vill vara ensam, för jag vill inte att någon ska se mig, samtidigt som jag absolut inte vill vara ensam, men ingen ser.
Jag vill inte att någon ska behöva oroa sig.
Jag vet att jag måste anstränga mig, att folk behöver min hjälp. Och det är bra antar jag. Det är bara lite svårt ibland.

Just nu är det svårt..väldigt svårt.

Tack vare att jag har så ont i mitt revben och knappt kan ta mig ur sängen så har jag inte träffat min bästa vän på ett tag, min underbara Tyko..längtar ihjäl mig efter honom. Jag är dock väldigt tacksam att jag har fina vänner i stallet som hjälper mig nu. Känns bara som att allt händer mig, känner mig som en jävla olyckskorp...

nu ska jag dra täcket över huvudet och försöka koppla bort all skit runt omkring...

  • 98 readers

Likes

Comments

Yes!, jag har fått höra flera av dessa kommentarer (ett antal gånger nu). Ni som sagt det till mig behöver inte ta åt er av den här listan. Jag vet att ni (förhoppningsvis) inte menade någonting illa. Jag fattar mig bara inte på fenomenet att man känner att man har en rättighet (för vissa verkar de känna att det är en skyldighet) att kommentera en gravid kvinnas kropp. Så fort man är gravid är man allmän egendom att kommentera hur som helst. 

1. ”Tjenare tjockis!”
– Jag är gravid....😒

2. ”Är du säker på att det inte är två där inne?”
– Nej, säker kan man ju inte vara efter två ultraljud. Jag kanske borde göra ett extra?? 😡

3. ”Oj, va stor du har blivit! Hur mycket har du gått upp?"
- har du ställt dig på vågen själv på senaste?! 😡

4. ”Var det planerat?”
– Nej, det var ett misstag? Har du fler intima frågor? Vill du veta hur ofta vi har sex också?

5. ”Får du verkligen äta det där?”
– Nej, tack för att du påminde mig. Jag har ju såklart ingen koll på vad jag får och inte får äta som gravid.

6. ”Du är gravid, inte sjuk!”
– No shit Sherlock.

7. ”När jag såg dig tänkte jag: Oj, ska hon föda idag eller?”
– Nej. Det är fortfarande sex veckor kvar, tackar som frågar.

8. ”Herregud! Kan magen ens bli större nu?”
– Återkom och fyra - sex veckor så får vi väl se.

9. ”Det ser ut som att du ska sprängas när som helst.”
– Tack!

10. ”Oj oj, nu växer magen. Men det gör rumpan också.”
– Tack…igen!

  • 109 readers

Likes

Comments

Läste ett sånt fint inlägg som en kompis mamma skrivit på Facebook idag där hon grattade sin son på hans födelsedag, samtidigt som hon skrev otroligt fina saker om honom. Jag avundas sådant. Då jag själv aldrig varit med om något sådant. Det fick mig att tänka på hur mina föräldrar gjort mot mig och fortfarande gör.
Jag växte upp med föräldrar som missbrukade alkohol, jag kunde få stryk för att jag kanske gick med för hårda steg i trappen, att jag inte räckte upp handen när jag skulle prata, jag kunde få stryk när jag sa ifrån, jag kunde få stryk om jag inte lyfte på fötterna när jag gick. Jag fick alltid höra att allt alltid var mitt fel, att jag var ett misstag, att jag var värdelös, jag kunde bli utslängd mitt i natten. Mina föräldrars jobb gick alltid före allt annat. Så varje fredag när skolan var slut och jag var påväg hem så hade jag aldrig en aning om vad jag skulle mötas av när jag kom innanför dörren.
Jag rymde ofta hemifrån. Slagen och nedbruten. Jag har sett mina föräldrar gräla och bruka våld mot varandra. Jag såg dom göra sitt äckliga vin..stora dunkar var det..ibland brukade jag till och med hjälpa till för jag trodde att jag var duktig då.
Jag fick städa efter mina föräldrar när dom däckat för jag trodde att då skulle jag få beröm, jag var 6 år då.
När jag var 9 år föddes min syster, jag trodde det skulle bli en vändning då. Men jag hade så fel. Istället blev jag ignorerad, jag fanns inte mer. Så jag började känna rent hat emot mina föräldrar och min syster. Fast jag tog ändå hand om henne när dom däckat, bytte på henne, matade henne, städade upp deras skit..men ingen såg mig iallafall.
När jag var 13 år togs jag av socialen. Både polis och soc var hemma hos oss den kvällen. Jag minns att jag kände sån lättnad. Mina föräldrar påstod att dom inte alls var för onyktra för att ta hand om sina barn.
Jag åkte med dom, trodde att allt äntligen skulle bli bra, men jag hade fel, jag hamnade i olika hem, olika fosterfamiljer, låsta hem etc etc..mitt liv blev ett kaos. Jag gjorde allt för att dämpa min ångest, oftast med alkohol och ibland andra droger. Jag var kanske 14 eller 15 då, jag skadade mig själv med allt jag kunde hitta.
Mina förhållanden jag hade höll aldrig då jag betedde mig som mina föräldrar gjort mot varandra, hur kunde jag veta att det var fel? jag hade ju aldrig sett något annat.
Mitt helvete slutade inte bara för att jag fyllde 18 och blev myndig. Jag var strulig och hade stora problem med min ilska, jag hade dåliga relationer med män, oftast var jag med såna som själva hade problem med alkohol eller droger så jag själv skulle kunna ha allt tillgängligt, men även då kunde jag bli slagen och psykiskt nedbruten.

Nu sitter jag här, 30 år gammal och har fortfarande tagit över mina föräldrars kritiska ögon mot mig.
Vad har jag åstadkommit?
Jag ska snart få mitt andra barn (vilket jag är otroligt glad för) men annars då? jag har inte klarat av att ta körkort trotts otroligt många försök men också för att min ångest slagit ner mig varje gång, jag har inget jobb, utan är sjukskriven för min djupa depression och ångest.
Det känns alltid och har alltid gjort - jag hör inte hemma någonstans. Jag försöker varje dag men jag känner ändå inte att jag klarar av något överhuvudtaget.
Det enda som jag egentligen vet är att jag har facit i hand. Jag kommer aldrig få mina barn att känna det jag fått känna, se saker som jag fått se, mina barn ska inte bli nedtryckta som jag blev.

Jag kan komma på mig själv än idag att försöka vara en bra dotter och visa kärlek och omtanke till mina föräldrar, allt blir som en teater. Men det går aldrig. Jag kan fortfarande bli nedtryckt utav dom, fast jag undrar ifall dom märker det själva?
Jag kan inte minnas när jag fick höra nåt peppande eller kärleksfullt ifrån dom. Vilket fortfarande gör mig så ont. Det spelar liksom ingen roll hur gammal jag blir, det känns alltid lika illa. Det gör ont. Det river mig itu.
Det gör mig också ont att de inte verkar vilja vara en del av min sons liv. Inget engagemang alls.
Varför är jag förvånad? så idiotiskt.

Anledningen till att jag skriver allt detta är inte för att söka tröst eller daltande. Utan för att jag vet att det finns maskrosbarn där ute som kämpar för att hitta sin plats och finna den kärlek och omtanke dom förtjänar! det finns samtidigt vuxna maskrosbarn som jag, som fortfarande kämpar och krigar för att hitta rätt. Ingen är ensam, aldrig någonsin!

Det enda jag kan tacka mina föräldrar för är det facit jag fick, mina barn ska iallafall aldrig bli åsidosatta eller ignorerade. Utan alltid komma i första hand!

  • 111 readers

Likes

Comments