Bonsoir allesammans!
Men gud det känns som jag inte har lagt ett nytt inlägg på ett tag , men nu är jag tillbaka.
Jo , lovet är tyvärr slut och det är typ 2 månader och några dagar kvar tills sommarlov här där jag går på.

Men bortsätt från det är jag säker på att många där ute är som jag och önskar sig långt hår.
För er som har det är jag så avis på erat långa fina hår. Vi korthåriga tjejer som vill ha långt hår kan ha långt hår tack vore löshåren som finns i butikerna men varför slösa pengar på något sånt när du kan få ditt hår och växa med neutrala varor som alla har hemma.

En liten ändring på dina rutiner kan faktiskt få ditt hår och växa snabbare till 1-2 centimeter i veckan. Det låter litet men om man multiplicerar 2cm x 10 veckor = blir det ju 20cm på 10
veckor , vilket är jätte mycket från skillnad till hur mycket ens hår växer i månaden. Därför tänker jag dela med mig av 5 sätt du kan få ditt hår och växa snabbare.1. TVÄTTA INTE DITT HÅR VARJE DAG
Vet att det låter super ärligt men om du tvättar ditt hår varje dag kommer kloren torka ditt hår alldeles för mycket.

2. DRICK MER VATTEN 💦
Det är inte bara bra för ditt hår men också för dina naglar och dessutom är ju vatten bra för din kroppen så varför inte bara lägga på några extra liter där.

3. MASSERA DITT HÅR! 💆

Att massera ditt hår minst 1 gång per dag kan få ditt blod på huvudet och cirkulera mycket bättre vilket kommer göra att ditt hår kmr växa snabbare.

4. FÅ I DIG VITAMIN B , PAPAYA OCH BANANER!🍈🍌

Att du får i dig dom rätta vitaminerna är jätte viktigt för ditt hår.Vitamin B , Papaja och bananer är jättebra för din hårväxt.

En liten ändring på din rutine kan ändra allt.Du kan se till så att du dricker papaja och banan smothie på eftermiddagen efter skolan som mellanmål.

5. TVÄTTA INTE DITT HÅR MED SÅ MYCKET VARMT VATTEN!

När du duschar är det bättre om du tvättar bort balsamet med neutral tempererad vatten än varmt.

Dessutom hjälper det din kropp och hålla värmen och minskar chanserna för dig och bli förkyld.


👇👇 NI HITTAR MIG PÅ 👇👇

twitter : lifeewithsara

instagram : lifeewithsara

Kik : saranasriii

mejl : saranona7@gmail.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bonjour allesammans

Har ni någonsin önskat er som små att vara den huvud karaktären på Disney filmerna? För det har jag , redan som jätte liten drömde jag om att vara mina favorit Disney karaktärer. Jag brukade måla mig som Snövit eller Ariel och dom.Drömde om att dansa med Prince Filip eller dansa med fiskarna på havsbotten och ha en fisk som bästa vän. När jag väll har inget för mig och vill slappna av tar jag alltid up min penna och börjar måla mig själv som dom karaktärerna än idag. Det får mig att drömma mera och kommer inte ljuga är en av dom första som ser på dom nya Disney filmerna.
Musiken kan bara inte bli bättre!


I detta inlägget tänkte jag dela med mig av en Disney låt från filmen "Den lilla sjöjungfru" och en målning som jag gjorde som föreställer mig i ursulas grotta.

Om jag nu ska vara ärlig så har jag aldrig sett en enda Disney film på svenska och den här låten som jag tänkte ha heter "Ni förkrympta små liv" som karaktären Ursula sjunger i filmen "Lilla sjöjungfrun" och lyssna jag på den idag för första gången och kände inte mig så bekväm med den så tog den franska versionen som jag tycker är mycket bättre och som jag växte up med.

Hoppas ni tycker om teckningen och själva musiken.

👇👇Ni kan kontakta mig här 👇👇
saranona7@gmail.com

Instagram : saranasre
Twitter : saranasrii
Kik : saranasriii
Snapchatt : saranasrii

Likes

Comments

Bonjour allesammans
Hoppas ni orkar med ett inlägg som bara kretsar runt mitt liv och vem jag är.Som första inlägg måste ni väll veta vem som postar och allt det så tänkte presentera mig , ändå om jag suger på det.

Jo , Sara heter jag.
Fyller 16 år i år den 16/11.
Jag bor i Falköping , en stad i Västragötland och har bott här sedan år 2011. Jag går inte i den klass jag bör gå i , för jag går nämligen i 8:an när jag är en 9:a. Men det beror på att jag kom till Sverige utan att kunna ett ord svenska.Så för att jag skulle ha en bra utbildning som inte gör mitt liv svårare börja jag i 3:an när jag skulle nämligen gå i 4:an. Men jag ångrar ingenting , jag är nöjd av allt jag har upplevt med min klass och om inte jag börja 3:an skulle jag aldrig träffat min bästa vän som är mitt andra halva idag. Så det är jag tacksam för det jag har.
Jag bor med min mamma och 2 bröder + att jag är första barnet och ända tjejen. Jag är Métise , om du nu inte vet vad det innebär kan du kommentera i kommentarsfältet så gör jag ett inlägg om vad det innebär. Jag är muslim , kommer alltid vara det och är nöjd med min religion. Jag älskar att lära in mig nya språk för som man säger så är språk det som får oss människor samman.Tro mig eller ej jag kan mer än 4 språk , nämligen Franska , Svenska , Engelska, Arabiska , lite somaliska , Basic Spanska , Basic Japanska , lite koreanska , lite Kinesiska och le Québequois som är franskan man pratar i Kanada. Jag lär mig 2 språk just nu , vilket är mitt språkval som jag har valt i skolan och ett annat jag lär mig frivilligt hemma som är Spanska och Koreanska. Bortsätt från språk älskar jag resa , mode obviously och att vara jätte aktiv.

Men nog om mig nu , denna blogg kommer handla om jätte mycket. Inte bara mode , fakta , mat och sånt. Jag har intresse för så mycket som finns på denna jord så tänkte skriva om allt. För som ni såg på kategorierna så har jag det så blandat med saker. För jag känner att jag vill dela så mycket med er som kommer läsa min blogg. Nu kanske ni undrar vad dom olika kategorierna är till för. Jo , men mode , mat och det är ju med men skrev in en kategori kallad "språk". Jag kan ju ganska många språk så tänker ha inlägg om just det språket ni vill lära er , så att ni också lär er det språket. Skola finns med där också och jag vet , varför skolan? jo , på kategorin "skola" tänkte jag visa er sätt och plugga på och mycket mer som har med skolan och göra.Kategorin "Story" kommer vara om saker som har hänt mig eller kanske stories jag vill dela med er. Jag har också lagt till en kategori kallad "Måla" och jag la det där för jag älskar och vara kreativ.Att måla är en av det lugnaste saker jag vet och därför tänker jag lägga ut tutorials på hur du kan måla visa saker eller så kommer jag dela ut något jag gjort.

Fashion vet ju alla vad det är , som alla tjejer älskar jag mode och jag har en annorlunda stil känner jag själv. Jag bryr mig inte så mycket om vad folk tänker om min style. Like wear what you want and don't let people bring you down for that. Du är din egen stil , därför har jag 2 kategorier som är "Fashion" och "Outfits". Enna kommer vara om outfits som jag har på mig , typ som en ootd och den andra kategorin om tips som är om fashion och mode.

Mat och hälsa kategorin kommer vara om hälsa , träning och allt det + hur du kan äta nyttigt och många goda recept för både veganer , vegetarianer och dom som äter vanligt.

Gud vad lång text det blev.
Om du har kommit så här långt i texten så är du bara världens gulle plut. Nä men ja , kommer inte på mer och skriva om. Så stay tunned lovelies och hoppas mitt nästa inlägg ger er tips eller kunskap.

👇👇Ni hittar mig på 👇👇
Instagram : saranasre
Mail : saranona7@gmail.com
Kik : saranasriii
Twitter : saranasrii
Kontakta gärna mig om vad ni vill se på denna blogg och vad jag bör lägga ut.
Likes

Comments