Hej bloggen, detta är mitt första inlägg och tanken med detta är väll att jag ska på något sätt förklara hur min blogg kommer se ut och även berätta lite om mig själv.

Om mig.

Jag är en 14 årig kille från sverige som har om det inte är uppenbart nog, förlorat min far.
Jag älskar träning av alla slag, matlagning och mode och därför är väll det de primära ämnen som kommer uppkomma på bloggen.

Jag försöker hålla mig anonym tills vidare då det är tufft nog att just nu ens skriva detta inlägg så att ni ska veta vem det är som skriver också, är för tillfället lite för mycket för mig.

Jag spelar innebandy och gymmar oftast på min fritid, men om jag har tid över så gillar jag att spendera den med mina vänner eller familj.

Jag reser väldigt mycket både inrikes och utrikes och det kommer väll därför komma mycket inlägg om hur det är.

Jag älskar att dela med mig utav mina tankar kring egentligen vad som helst och har svårt att hålla tillbaka även fast det ofta är så att folk hoppas att jag hade gjort det lite mer.

Om bloggen.

Jag vet inte hur ofta jag kommer uppdatera här på bloggen då jag har mycket träningar samt skola som jag måste prioritera och eftersom jag inte nu vet vad detta är eller kan bli så tar jag det ett steg i taget men förhoppningsvis blir det något bra.

Min mål med denna blogg är väll att jag vill att folk som går igenom något tufft, nu, förr eller som någon gång kommer göra det förstår att alla gör det och det är en del av livet. Jag vill nå ut till mina läsare och få dom att förstå att det handlar enbart om hur du reagerar till situationen, vad du väljer att göra härnäst.

Hoppas att detta räckte med info så hörs vi i nästa inlägg :) adiós bloggen.

Likes

Comments