Har precis haft några extremt bra dagar. Dagar av bortskämdhet och så mycket skratt och glädje. Att vara i honoms närhet gör mig hel. Jag mår så sjukt bra då. Efter matchen mot IFK i måndags följde A med hem och åkte först idag. Att få vakna bredvid honom, träffa honom efter jobbet och somna ihop är vi inte bortskämda med och fyfan vad jag gillar det. Att somna till att bli kliad på ryggen och få en morgonpuss innan man åker till jobbet. Att få äta kvällsmat och åka bil ihop. Allt blir så roligt och bra i hans närhet. I tisdags körde vi även vårt första träningspass ihop. Ni kanske märker hur löjligt bra jag trivs. Vill att detta ska bli min vardag!

A gästade på skolan!

Snabbfika efter jobbet innan föräldramöte.

Kvällsmat och kortspel igår kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag på hotellet i Visby blev det lite 3D träning igen. Alla låg och var bakis men jag var pigg och fräsch så drag ett pass. Körde även mycket mage samt lite höftlyft och grejer. Skönt var det innan den 8h långa resan hem. Men nu ligger jag äntligen i min säng, ska sova några timmar innan jobbet kallar tidigt imon.

Likes

Comments

Glömde lägga upp denna i veckan. Körde 30 sekunders intervaller på olika 3D övningar. Hade lagom träningsvärk i ljumskar och höften efteråt. Så jäkla bra träning. Try it!

Likes

Comments

I fredags vid lunch åkte jag med Herr laget till Gotland för att möta Visby. Förlust med 3-4 blev det tillslut efter att nätade med bara sekunder kvar. Super tråkigt men så är innebandy. Har ändå haft en trevlig helg, gott sällskap, god mat och nya upplevelser. Umgåtts mycket med syrran, familjen och laget. En fin stad, kanon bra hotell och en arena att drömma om. Bjuder på lite bilder från min snapchat @oerlandsson

Likes

Comments

Nu är jag uppe i Stockholm igen.. varit många turer hit detta året. Men det gillar jag.. dock så sitter jag faktiskt på tåget mot Gävle nu. Hoppar hotell i Stockholm och sover på ännu bättre ställe, hos min pojkvän. Men har idag varit på modul 2 för 3D funktion utbildningen jag läser. Denna gång är det fokus på höften. Väldigt mycket nytt och information att ta in men så nyttigt och roligt. Härliga människor som är nyfikna och kunniga. Idag har det varit mycket teori och imorgon blir det träning, behandlingstekniker och mer teori. Ser fram emot det, men nu ser jag mer fram emot att komma fram till Gävle och A. Var en olycka i Uppsala så vi är en timma sena, inte okej!!

Likes

Comments

I över två veckor har jag haft huvudvärk. Så i fredags bokade jag en tid hos synsam för att se om det beror på synen. Och ja, det gjorde det. Två veckor skulle det ta att få mina glasögon så snart hoppas jag huvudvärken försvinner. Beställde ett par rayban bågar.

Likes

Comments

Så svårt vilken jacka och höstskor man ska ha..

Likes

Comments

Tänkte tipsa om min träningslogg jag använder. En bok faktiskt. Jag tycker det är lite roligt. Kul att titta tillbaka sen. Så mina pass igår och idag får ni se bilder från den.

Likes

Comments

I'm in love with my new poster. Ibland är jag faktiskt sådär mesigt fjollig som jag kallar det. Sådär tjejig.. tror jag också kan kalla det kär. Eller så blir jag sån när jag är kär. Eftersom jag aldrig känt mig såhär fjollig innan.. Men jag trivs! Trivs extremt bra med att vara fjolligt kär. Så i detta mode beställde jag en poster som jag tycker är väldigt fin. Det är dagen jag och A anser som våran dag. 31 juli 2016, det är en viktig dag för mig. Och det visar tavlan.

Dock ska jag ha guldig ram sen när jag hittar en!

Likes

Comments

65 dagar kvar tills jag och A sitter på flyget mot Dubai. Jag längtar så mycket! Att få ha så många dagar ihop är vi inte bortskämda med, samt att vi har någon vecka ihop efter det också. Är nog första gången jag längtar till december, är ju inget superfan av vinter och jul annars.. har idag fixat nytt pass så känns skönt, ett steg närmare!

Likes

Comments