Igår hade vi äntligen en ledig dag tillsammans. Det blev lunch på badhusparken i vinterparken. Så fräckt att dom kan göra detta som står mitt i stan nästan. På första bilden ser man även en slalombacke som syns hela tiden vart man än är i stan. Det har varit soligt men igår var det tyvärr lite sämre men det var skönt ändå. Inte för kallt, Go lunch och bästa sällskapet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Kärlek
  • 213 readers

Likes

Comments

De flesta inklusive jag själv tycker ju att det är otroligt skönt att bo på hotell. Det är ju gött! Hotellfrukost och allt.. men, när det är ens hem är det verkligen inte så skönt. Vill verkligen bara få en lägenhet så vi kan flytta in, och ihop. Det känns ju verkligen inte på riktigt, vi har ju räknat ner för att få flytta ihop och vara tillsammans och vi får inte riktigt det än. Det är lite skevt att gå till jobbet när man bor på hotell, känns fel liksom.. får hoppas det löser sig i veckan!

Igår åkte Andreas neråt i landet för att spela match (vinst) så jag fick egentid.. inte önskad egentid dock. Blev tacosbuffe på hotellet efter några timmar ute i en vinterpark och trevligt sällskap. Sedan tog jag ett varmt bad innan jag somnade vid 21.

  • Home
  • 236 readers

Likes

Comments

Jag är helt beroende av vanilj latte just nu. Vill ha det hela tiden! Längtar så tills vi får lägenheten så jag kan dricka Nespresso, vanilj kapslar.

  • Mat
  • 296 readers

Likes

Comments

Jag har nämnt tidigare här i bloggen att jag skulle på intervjuer och så. Faktiskt så var min första intervju väldigt lyckad. Det var på en skola, hade tidigare också pratat med deras rektor via Skype så hade en bra känsla. Men den känslan blev faktiskt ännu bättre när jag väl kom dit. Jag hade faktiskt inte tänkt att skola skulle vara ett alternativ då jag ville göra något helt annat efter att jag redan varit i skolan ett år. Tänkte inte jobba heltid utan ha tid till mycket annat jag vill göra. Högt på min prio lista just nu är ju att komma igång med träningen till exempel. Men iallafall, när jag pratande med rektorn över Skype erbjöds jag tjänster som jag inte hade tänkt att tacka ja till då det var liknande som jag tidigare haft. Men när jag väl kom upp och besökte skola fick jag ett annat erbjudande. Nämligen en lärartjänst. Vilket också innebär en semesteranställning som jag tror det kallas. Det betyder att jag jag skulle undervisa och jobba som en vanlig lärare, men mycket planering, inget fritids samt betalda lov. Erbjudandet gällde åk 4 och 5 med en löneökning på 25% mot mitt tidigare jobb inom skola. Jag kunde inte tacka nej! Det innebär att jag gör 35h/v på skolan och får en otroligt rolig utmaning och även får testa på det jag funderar på att utbilda mig till. Och en bra lön. Det gäller till sommaren så sen har jag chans att göra något annat om jag vill. Jag är väldigt taggad, ska bli så kul. Älskar att bli utmanad!

Jag kommer ha lektioner i de flesta ämnena.. so, no, bild, engelska och elevens val.

Likes

Comments

Bilderna är tagna för två dagar sedan på Pressgatan i Östersund. Shoppinggata. Idag när jag vaknade såg det lite annorlunda ut.

Folket här uppe har varit så ledsna över att de inte varit någon snö. Men nu så, är det lite vitt iaf.

  • 315 readers

Likes

Comments

Igår kväll efter matchen hade vi en date. Inte bara för att vi missade alla hjärtans dag utan egentligen hade vi nog en del att fira. Hans nya kontrakt, mitt nya jobb och att vi äntligen bor ihop (dock på hotell än men). När vi fått lägenheten får det nog bli champagne. Vi åt på Vezzo, jätte god pizza. Konceptet var som Vapiano med kort och beställningar. Efter maten och någon öl kollade vi på Fifty Shades Darker. Det var mitt val, haha. Jag tyckte den var bra men kanske att ettan var lite bättre. Men två timmar gick så fort, så den var verkligen bra.

Nu sitter vi på ett café i Östersund och har väl egentligen ingenting att göra, spelat 3 och 5 i rad. Inte as rockigt att bo på hotell för länge asså. Vi har kollat några affärer men har inte as bra koll på staden så lite trist. Men vi hittar nog på något!

Likes

Comments

Idag var det första matchen i Östersund. På Jämtkraft Arena. Svenska cupen. Det var faktiskt inte as kul att sitta där på läktaren, frös från sekund 1 trots extra ull strumpor, underställ, dunjacka, mössa och vantar.. mina händer och fötter dog direkt. Men vad gör man inte för personen man älskar?! (Jag gillar också liiiite att titta på honom) haha. Men det blev vinst så det var skönt, mål i sista sekund till 2-1.

Nu blir det käk och bio ikväll. Förhoppningsvis en öl för mig!

Bilder från min snapchat.

Likes

Comments

MÅLA MÅLA MÅLA - det ska bli så kul att testa detta. Jag har målat en del på jobbet, dock enklare typ mandala. Tror det kan vara bra för mig. Att sätt att slappna av. Kommer bli perfekt sen när vi fått lägenheten med ett extra rum där jag vill ha skrivbord och en supergo stol. Sätta på lite musik och sitta och måla, aldrig tidigare haft tid för sånt men än har jag inte kvällsträningar att hålla i så ska verkligen ta mig den tiden. Köpte dessa på akademibokhandeln nu när jag gick en sväng på stan här i Östersund. Fick även köpt en foundation som varit slut på alla andra kicks samt en present till A som fyller år nästa vecka.

Intervjun jag hade idag gick väldigt bra, ska ta ett beslut imorgon. Ni får veta mer då!

Likes

Comments

Jaahopp, då ligger jag i sängen på ett hotell i Östersund. Hur hamna jag här?! Haha. Jo kärleken tig mig hit. Andreas ska spela fotboll här och då hamna jag här. Igår efter ett avslutat innebandyläger satte jag mig i bilen uppåt. I Gävle mötte jag Andreas som hade åkt ner dit för att lämna en bil. Vi har nämligen köpt bil i Alingsås så den fick jag köra upp. I Gävle stod han och tog emot mig med en bamsekram och det är alltid en speciell känsla när vi ses. Denna gången har vi varit ifrån varandra i 3 veckor. Och de längsta vi varit tillsammans innan är en månad. Nu, denna gången är det tillsvidare, föralltid. Ingen jävla klocka som ska ticka tills det är dags att skiljas åt.

Sedan jag igår träffade Andreas har jag bara varit så lycklig, det känns liksom inte som det är på riktigt. Men nu är vi här, och om 2 veckor får vi våran lägenhet. Helt overkligt. I nästan ett år har vi setts endast på helger eller någon vecka då och då.

Nu idag ska jag på intervju kl 12. Sedan kika lite på stan och utforska denna stad. Käka lite lunch på stan och sedan kommer Andreas i eftermiddag efter träning och grejer, då ska vi kolla på lägenheten. Vi hörs sen!

Bilder från min Snap @oerlandsson från igår.

Likes

Comments

På alla hjärtans dag var jag ifrån mitt hjärta. Men jag fick världens finaste blommor via blomsterbud, så himla fint. Han är så himla fin! Det var blandat rosor, andra röda blommor och jätte fina blad. Så stor var den också. När jag dagen efter åkte halva landet för att flytta ihop med mitt hjärta fick jag en stor ros och min favorit parfym. Han är så fruktansvärt fin. Jag är lyckligt lottad!

Likes

Comments