Lillelillebror är här på besök och vi har hunnit med en hel del. Igår var vi hos min kollega i Åkersjön och åkte skoter. Teo åkte även mini-skidor efter. Vi åt gott och kollade på fotboll. Super trevligt!

Vi har hejat fram Östersund som blev segrare i Svenska Cupen.

Vi har idag också spelat minigolf i neonljus. Det bästa av allt var att jag slog Andreas på minigolf för fösta gången!

Vi har även varit hos vänner, på stan och massa annat. Supertrevligt med besök. Men imon åker han hem, nästa besök blir i maj av Andreas föräldrar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Börjar få ordning mer och mer. Ska försöka ta bättre bilder i veckan när ännu mer är klart! Det kommer bli så himla bra sen. I söndags fick vi hjälp av min kollegas man med att sätta upp grejer i lägenheten. Nu är det gardinstänger, lampor och lite annat kvar sen är vi på banan!
Jag är överlycklig. Äntligen en lägenhet. Äntligen Sambo!

Likes

Comments

Bild 1: vi fick äntligen en lägenhet. Den är grym!

Bild 2: fotbollsmatch!

Bild 3: barnvakt för Lennox!

Bild 4: Walter på fotbollsmatch!

Likes

Comments

Jag vill aldrig mer flytta asså, usch! Det är verkligen så hemskt. Men någon/några fler gånger kommer det garanterat bli. Hoppas bara till gudarna att vi kan bo här ett tag nu för flytta snart igen är jag verkligen inte sugen på. Men från några berg av lådor är det endast några få kvar. Av alla möbler i kartonger är nu alla ihopsatta och på plats. Imon får vi hjälp med att sätta upp tv, hyllor, lampor och tavlor också så då kommer de att bli ännu bättre. Känns så skönt att komma i bättre ordning! Och jag ser så fram emot att se allt när det är klart, tror de kommer bli superbra! Nu ska jag sova, natti!

Likes

Comments

Igår hade vi äntligen en ledig dag tillsammans. Det blev lunch på badhusparken i vinterparken. Så fräckt att dom kan göra detta som står mitt i stan nästan. På första bilden ser man även en slalombacke som syns hela tiden vart man än är i stan. Det har varit soligt men igår var det tyvärr lite sämre men det var skönt ändå. Inte för kallt, Go lunch och bästa sällskapet!

  • Kärlek
  • 490 readers

Likes

Comments

De flesta inklusive jag själv tycker ju att det är otroligt skönt att bo på hotell. Det är ju gött! Hotellfrukost och allt.. men, när det är ens hem är det verkligen inte så skönt. Vill verkligen bara få en lägenhet så vi kan flytta in, och ihop. Det känns ju verkligen inte på riktigt, vi har ju räknat ner för att få flytta ihop och vara tillsammans och vi får inte riktigt det än. Det är lite skevt att gå till jobbet när man bor på hotell, känns fel liksom.. får hoppas det löser sig i veckan!

Igår åkte Andreas neråt i landet för att spela match (vinst) så jag fick egentid.. inte önskad egentid dock. Blev tacosbuffe på hotellet efter några timmar ute i en vinterpark och trevligt sällskap. Sedan tog jag ett varmt bad innan jag somnade vid 21.

  • Home
  • 513 readers

Likes

Comments

Jag är helt beroende av vanilj latte just nu. Vill ha det hela tiden! Längtar så tills vi får lägenheten så jag kan dricka Nespresso, vanilj kapslar.

  • Mat
  • 573 readers

Likes

Comments

Jag har nämnt tidigare här i bloggen att jag skulle på intervjuer och så. Faktiskt så var min första intervju väldigt lyckad. Det var på en skola, hade tidigare också pratat med deras rektor via Skype så hade en bra känsla. Men den känslan blev faktiskt ännu bättre när jag väl kom dit. Jag hade faktiskt inte tänkt att skola skulle vara ett alternativ då jag ville göra något helt annat efter att jag redan varit i skolan ett år. Tänkte inte jobba heltid utan ha tid till mycket annat jag vill göra. Högt på min prio lista just nu är ju att komma igång med träningen till exempel. Men iallafall, när jag pratande med rektorn över Skype erbjöds jag tjänster som jag inte hade tänkt att tacka ja till då det var liknande som jag tidigare haft. Men när jag väl kom upp och besökte skola fick jag ett annat erbjudande. Nämligen en lärartjänst. Vilket också innebär en semesteranställning som jag tror det kallas. Det betyder att jag jag skulle undervisa och jobba som en vanlig lärare, men mycket planering, inget fritids samt betalda lov. Erbjudandet gällde åk 4 och 5 med en löneökning på 25% mot mitt tidigare jobb inom skola. Jag kunde inte tacka nej! Det innebär att jag gör 35h/v på skolan och får en otroligt rolig utmaning och även får testa på det jag funderar på att utbilda mig till. Och en bra lön. Det gäller till sommaren så sen har jag chans att göra något annat om jag vill. Jag är väldigt taggad, ska bli så kul. Älskar att bli utmanad!

Jag kommer ha lektioner i de flesta ämnena.. so, no, bild, engelska och elevens val.

Likes

Comments

Bilderna är tagna för två dagar sedan på Pressgatan i Östersund. Shoppinggata. Idag när jag vaknade såg det lite annorlunda ut.

Folket här uppe har varit så ledsna över att de inte varit någon snö. Men nu så, är det lite vitt iaf.

  • 592 readers

Likes

Comments