Havregrynsgröt med blåbär och mandelmjölk. C-vitamin. Varmvatten med kokosolja från fitnessguru. Även oneheat från fitnessguru. GOD MORGON!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments
Såhär startar jag alltid dagarna. En stor flaska med vatten, oftast med citron, hallon och is. Älska vatten!

Likes

Comments

Fan, vad off man har varit. Kul att se att folk kollar in ändå. Eller folk, ni kanske. Sitter på jobbet. Jobbar tors-tis. Försöker boosta lite energi till det i dagsläget. Funderar fortfarande över livet och att bli ensam. HEHEHE. Nedå, det är lugnt. Solglasögon och skinnjacka kunde man ha igår och idag. Livet blir finare och finare. Förutom att min bygel i bhn har gått sönder och det finns nog ingen mer irriterade smärta. Yaaaa girls know my feeling. 

PUSS.Likes

Comments


Igår runt 14 gjorde jag en beställning hos Fitnessguru, imorse jag när vaknade hade jag ett sms att jag kunde hämta ut grejerna. Alltid så jäkla nöjd med leveranstid och produkterna där. Finns verkligen ingen bättre sida. Och så får jag alltid med ett prov, på proteinpulver. Finns inget att klaga på! Och man blir ju alltid lite extra motiverad och inspirerad av nya grejer. Bra dag!

Likes

Comments

En av mina största rädslor är att bli ensam. Jag vet att min familj alltid kommer att finnas där, men jag är ju yngst. Jag har inga syskon. Jag kommer alltså finnas längst. Min familj är dock extremt unga men ändå. Och detta med en partner. Jag har haft ett förhållande som varade lite mer än ett år. Men då var jag 15. Nu ligger jag på nätterna och vill inget annat än att ha någon att skeda med, någon att längta efter, någon att sakna. Legat och stirrat upp mot taket i flera timmar och bara tänkt. Kommer jag vara en ensam tant med hundratals katter? Haha vilken sorglig tankte för mig som älskar att uppvakta människor, göra allt för att se dom runt omkring mig och som aldrig tar någon för givet. Hör ni vilket jävla kap jag är? HEHE. Ne, men jag saknar någon där. Någon som älskar mig fast att jag är lite knäpp och har en lite annorlunda bakgrund. Men Cazandra säger att det är lugnt, så jag får lita på henne. Det finns väl människor som har det värre, styrkekram på er. Och även denna bild som Cazandra taggade mig i efter att jag deppsnackat med henne är kung. 

Likes

Comments

Helluuuuu. Idag sov jag länge, igen. Det var extremt skönt. La en beställning till fitnessguru också, det sved lite i plånboken men bara massa nödvändigheter. Jag och Thilde har godislöfte, eller jag tvingade väl henne lite smått kanske. Går bra so far. Tror vi började när jag skaffade denna blogg ungefär. Vi kämpar. Jag tuggar is när jag blir sugen på godis, eller jag tuggar alltid is, men ändå. Jag blir mätt av det. Farligt? NÄÄÄ jag har bara tuggat sönder en tand på 20 år, så jag skulle väl säga att det är nice. Nu sitter jag på jobbet och har lunchrast. Eller middag. Slutar 22 och då ska jag hem och laga dessa matlådor jag tjatat om. Jag har inte orkat. Men jag är ledig imorgon igen, så ikväll kör vi. Så ska jag sova tidigt ikväll, det händer aldrig. Gymmet tidigt imorgon, eventuellt en promenad. Hörs!Myser på jobbet. 

Likes

Comments
Man skulle kunna tro att Justin Bieber har kräkts på mig, så mycket swag som jag tror att jag har. Ville bara demonstrera två av mina nya saker från idag. Godnatt!

Likes

Comments
Jag vill plugga till hösten, det finns inget annat i mitt huvud nu. Därför är min plan att göra högskoleprovet. Aldrig gjort det förut och därför sitter jag med klimakteriesvettningar såhär en månad innan det är dags. Kommer jag försova mig? Kommer jag minnas mitt namn? Kommer jag hitta dit? Kommer jag kunna iallafall två frågor? Hur många pennor behöver jag ha med mig? Ungefär sådär är jag inför varje prov. Därför köpte jag denna bok som förhoppningsvis ska underlätta det hela för mig. Men bara av att bläddra igenom den gjorde mig lite illamående. Det värsta jag vet är matematik. Jag tvingade mig själv att läsa Matte C. Eller min morbror övertygade mig om att det skulle vara så himla användbart. Det enda jag minns från den kursen är att jag ville gråta varje fredag, för då vankades det tre timmar av siffror och linjer jag aldrig förstod, mitt brev till min lärare på mitt sista prov om att jag gärna tog ett IG, hur min lärare aldrig slutade tro på mig och fick mig att lyckas, samt RayBan solglasögonen för 1500 kr jag belönade mig själv med efter det där gråtfärdiga sista omprovet där jag fick godkänt. Jag minns iof Pythagoras Sats i huvudet och jag fick mina meritpoäng. Fan, jag kanske borde skicka en blombukett till Pia som fortsatte tro på mig.

Likes

Comments

Blackhead Killer masken höll på att döda mitt ansikte, fy vad ont det gjorde att dra bort den. Tänk på alla småhår man har i ansiktet. Aj! Men resten av kvällen var hur skön som helst. Badade i 1,5 h samtidigt som jag kollade serier. Smörjde in mig och sen gjorde jag iordning lite käk. Vindruvor, kycklingvingar, passionsfrukt och makrillmackor. Det var man väl värd.

Imorse tog jag en lång sovmorgon och nu har jag precis kommit hem från stan. Okej, jag bor på stan, men en liten runda i affärerna. Hittade mycket fint, får nog visa det sen. Även en bok som är den mest deprimerande boken i världen. Den kommer också på bild.


Likes

Comments