Bilder på mig, Min dag

Våååår! (när du läste det så lotsas du som om någon skriker de)
Men idag har det varit vår känsla och det har varit jätteskönt väder ute. Förutom på morgonen då var det väldigt blåsigt eller det har de varit hela dagen med eftersom det inte var så soligt på morgonen så var det lite småkallt. När jag kom hem åt jag soppa som mamma hade gjort, å den va sååå god jag älskar verkligen soppa å speciellt fisksoppa å det var det jag åt. Efter att jag hade ätit bytte jag om och gick ut på sprang å det var jätteskönt men på vägen hem blev det kallt. Dirkete solen går ner blir det kallt igen och då påminns man om att det fortfarande är februari. När jag kom hem åt jag igen å det var så gott och jag var så hungrig. Jag åt och tittade på serie och sedan gick jag och duschade. Nu efter att jag har duschat har jag bara bytt lakan i sängen och nu tittar jag på serie men det var lite läskigt och jag hoppade till för jag blev jätterädd så bytte till Youtube. Så nu tittar jag på Thomas Sekelius för att sluta vara rädd haha. Å förresten jag har börjat äta mer vegetariskt/veganskt. För er som inte vet är att jag är laktosintolerant och då är det bra nu när jag äter laktosfritt och även produkter som inte innehåller mjölk överhuvudtaget. Men nu ska jag strax sova så ni får ha det super bra!
Puss å kram!

Likes

Comments

Bilder på mig, Min dag, Bilder med familjen

Hejsan
som ni har märkt så har jag inte uppdaterar så mycket och det är för att jag har gjort saker varenda dag denna veckan. Så jag valde bort bloggen och så för att vara med kompisar. Det är de lovet är till för antar jag. Men i morgon börjar skolan å jag tycker både att de ska bli skönt men ändå inte. Skola är inte det roligaste ibland men det går ju inte att göra så mycket åt. Men just nu ligger jag och tittar på serie för jag har nyss kommit hem från gymmet. Men nu ska jag fortsätta titta och sedan äta mat.
Kram❤

Likes

Comments

Bilder på mig, Dagens planer

Glad alla hjärtans dag alla fina!
Vad gör ni idag? Jag har inga planer idag mer än att jag ska träna ikväll. Från början var planerna att jag och Emilia skulle äta brunch tillsammans men hennes pappa blev sjuk så då blev det igen av då vi skulle ha varit hemma hos henne. Men ibland är det skönt med en dag då man inte gör så mycket. I morgon ska jag träffa Nina inne i stan och vi ska gå på bio, sååå mysigt! Alla hjärtans dag är något jag inte friar så mycket detta året heller eftersom jag inte har en kille:(
lite sad men ibland är det skönt. För er som inte har förstått de så har jag sportlov denna veckan så det är väldigt skönt. Jag har ganska mycket planerat och det är ganska skönt.
Hoppas ni alla får en fin och härlig alla hjärtans dag!
Puss och kram

Likes

Comments

Min dag

Idag fyller jag 15 år helt sjukt. Men idag ska jag åka skidor som jag har gjort både lördag och söndag. Men nu ska jag gå upp ur sängen och börja ta på mig all skidutrustning.
Kram❤

Likes

Comments

Bilder på mig, Min dag, Mat

Hejsan alla fina!
Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på Justin Bieber för hanns låtar tröttnar jag aldrig på. Men dagen i skolan var okej. Jag gick lite tidigare från skolan för att jag skulle till tandläkaren 13:20. Det var bara en sådär tandläkartid man gör ibland så det var ingen tandläkartid med tandställningen. Men när jag kom hem började jag direkt med engelska videon jag skulle spela in. Det känns skönt nu när jag är klar med den för den ska vara inlämnade senast 20 så det är måndagen efter sportlovet. Men det man skulle göra var att spela in en video när man bakar eller lagar mat på engelska då. Men nu är jag klar och har inget annat att plugga för vi hade NO provet idag och vi har precis börjat med ett nytt kapitel i matte och jag är nästan klar med det kapitlet också. Men det är lite skönt ibland att inte ha något som man måste tänka på när det gäller skolan, även fast jag gillar att plugga. Men just nu funderar jag lite på om jag ska ta mig ut och springa lite i kylan haha. Det är typ -1°C och jag vill ut och springa. Men jag måste ändå träna för jag måste göra övningarna som jag fick av sjukgymnasten.
Hur har eran dag varit?
Kram på er alla fina♡
PS det kommer en ny video på Youtube på fredag kl 15 så håll utkik på lifewithelin på Youtube!!

Likes

Comments