Bilder på mig, Min dag, Mys, Bilder med kompisar

Hej på er!
Igår efter skolan åkte jag och Agnes in till skolan för jag ville träffa Lisa (Misslisibell). Eftersom det är modevecka och hon har en egen sminkkollektion så va hon inne i Nordstan. Det va jättekul att träffa henne och gratta henne. Hon är så sjukt trevlig och söt så det va kul att träffa och prata med henne. Efter vi hade träffat henne bliv jag och Agnes sminkade av en makeup artist där vi fick testa hennes smink. Efter det gick vi och köpte sallad och satte oss vid Domkyrkan i solen. Efter vi hade ätit gick vi till Monkey och fotade bilder som kommer upp på någon annan dag. Vi hade helt enkelt en grym dag med superfint väder.

Glöm inte att följa mina konton på instagram lifewithelin och elins_voice

Kram på er❤

Likes

Comments

Min dag, Plugga

Hello!
Nu är jag här igen och som vanligt var det ett tag sedan. Men i helgen var jag bortrest då jag va och åkte skidor. Någon gång i veckan kommer det ett inlägg om skidresan och sedan kommer det även en vlogg från när vi va där på youtube.

Skolan var seg och tråkig som varje tisdag. Efter skolan var jag tvungen att sätta mig och plugga inför so provet som vi har på torsdag;( Men ni har jag pluggat klart för idag för nu orkar jag inte plugga mer. Så nu ska jag göra något kul och det är att redigera vidare på skid vloggen och jag tror verkligen den kommer bli riktigt bra. Ni har väll inte missat att följa mig på Youtube där jag heter lifewithelin .

Ni får ha det super bra alla fina❤

Likes

Comments

Konsert, Kärlek

Igår var jag på konsert!!!
Jag var på Marcus och Martinus och det var såå sjukt bra. Jag köade från kl 12 till 18:30 då insläppet va. Jag är så sjukt glad och lycklig. Men min dag igår var sjukt bra och jag var med världens bästa kompisar, Alva och Nina.

Men idag ska jag plugga och så ska vi få gäster kl 18 och det vill verkligen inte jag. För er som inte vet så gillar verkligen inte när vi får gäster. Det spelar ingen roll vem det är men jag tycker det är jättejobbigt. Men nu ska jag strax gå upp och äta lite frukost. Egentligen skulle jag ha varit på gymmet nu på ett pass emellan 9:15-10:15 men jag var så trött efter konserten igår så jag ville sova lite. Men nu ska jag strax äta frukost yey!
Hoppas alla får en grym dag!
Snälla skriv lite frågor vad som helst så svarar jag på det lite senare när jag har fått ihop lite frågor.

Likes

Comments

Bilder på mig

GIRL POWER!!
Okej idag är det våran dag tjejer! Ät något gott, gör något kul, ta det lugnt, gör det du älskar men glöm inte att älska dig själv. Du är bra, du är fin, du behövs, du är älskad, du är full med bra energi och du är värdefull precis som du är. Extra mycket kärlek till dig just du som läser detta. Det spelet ingen roll hur du ser ut eller hur du beter dig. För inners inne behöver alla kärlek, massa med kärlek. Idag är det vi tjejer som ska få extra mycket kärlek, fast egentligen ska man ju kunna ge extra mycket kärlek även fast det inte är någon speciell dag med något speciellt namn. Eller? Hoppas alla haft en underbar dag!
Puss❤💪
#girlpower #happywomansday

Gå in på min insta där jag heter lifewithelin! Läs texten och gilla bilden!

Likes

Comments