Gymnastik, Tävling

Godmorgon!!
I morse vaknade jag 06:30 wop wop. Nej men mamma väckte mig och så fick jag frukost på sängen som jag även fick igår. Myyyyys!!!!! Men sedan 45 min senare satt vi i bilen för att åka till Frejas gymnastiktävling. Nu har vi varit är sedan 07:45 och nu alldeles strax drar själva tävlingen igång. Nu sedan 8 har de värmt upp och förtränat. Det ska bli så kul och se sin lillasysters första tävling i gymnastiken.

Vad ska ni göra idag??

#gymnastik #tävling

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bilder med kompisar, Min dag, Resor

Hej på er!
Nu är jag tillbaka efter en resa. Som ni ser på bilderna åkte vi båt. Alltså en segelbåt som heter Elida. Vi åkte iväf på söndagen och jag har varit nervös inför denna resan sedan jag fick reda på det. Jag har varit rädd för att åka båt då det hände en sak när vi åkte båt i mexico. Det va ingen segelbåt då men det va ändå en båt. Jag blev väldigt ledsen när mamma gick för det va jobbigt att hon gick och att jag inte ville åka båt. Det va jobbigt att lämmna mamma när man ska åka så långt bort fast ändå inte när ingen annan närstående är med. Men allt gick jättebra och det va super kul.

Hoppas alla haft en bra vecka hittills❤

Likes

Comments

Händelser i livet, Mobbning

Hej på er!

Hoppas ni mår bra och tar väl hand om varandra. Nu som ni säkert redan har sätt så kommer jag skriva om mobbning. Ett ämne man pratar om och vet om men en sak man måste prata mer om.

Mobbning är en sak som finns över hela världen och tyvärr så finns det för mycket utav det. Många vet att när man ser någon som blir utsatt eller någon som utsätter någon för något så ska man säga till eller hämta hjälp. Men gör alla de? Nej alla gör inte det. Varför inte? Jo oftast beror det på att man inte vågar, inte själv vill bli inblandad och inte vill bli den som de också trakasserar. Mycket handlar om rädslan och att man tänker att det löser sig. Men för ofta gör det inte det. Många vågar inte berätta för någon hur de mår eller vad som hänt/händer. Om man aldrig berättar vad som händer/hänt så är det ofta svårt att få något fixat. Om man själv inte vågar eller vill göra något så kan man ta hjälp av någon annan. Jag vet att många säkert redan vet det jag skrev precis men varför gör man inget då?

Mobbning är något som finns i varje klass på ett eller annat sätt. jag vet inte så mycket om hur det är ute på arbetsplatser då jag än så länge bara går i skolan. Men mobbning finns runt oss överallt., till och med hemma kan man bli mobbad.

på fredag släpper jag en video på min Youtubekanal där jag pratar om detta så om du är intresserad av att höra vad jag pratar om så kika gärna in då. Eller se den direkt när den kommer upp här på bloggen.

Om någon vill prata eller så så finns jag i kommentarerna och på Direktmeddelanden på instagram. På instagram heter jag Lifewithelin för er som inte vet.

Ta hand om er! Kram Elin

#lifewithelin #mobbning #kärlek

Likes

Comments