View tracker

Bilder på mig, Träning

Tjo!
Nej men hej, idoga gick vi världens kortaste skoldag. Vi började 12:45 och slutade liksom 13:45. Så sjukt onödigt att vi ens gick till skolan tycker jag. Haha jag hatar att vara i skolan. Plugga är verkligen det tråkigaste jag vet förutom NO. Jag tycker typ alla ämnen e ok men NO är sjukt kul (kanske bara tycker det för att jag vill bli kirurg). Men när jag kom hem så gjorde jag inte ett skit tittade på Hampus Hedström på youtube och skrattade som vanligt. Sedan stack jag till gymmet med pappa och jag körde faktiskt ganska hårt idag. Sprang först ganska långt och sedan en massa styrka på det. Det känns alltid lika bra efter att man har tränar jag är oftast mycket gladare och alla mina arga känslor har försvunnit. Men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och sedan mysa ner mig i sängen för ätit har jag precis gjort!

Kram❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bilder på mig, Dagens planer

Hejsan!
Jag vaknade alldeles nyss och jag har verkligen fått sova ut. Men nu ska jag strax äta frukost och sedan har jag tänkt att träna. Jag behöver även plocka iordning på mig rum för det är kaos som vanligt. Asså under skolveckan är jag så fruktansvärt lat och jag orkar aldrig plocka iordning. Sedan måste jag plugga fast det är inte så mycket så det är liksom chilll. Och igår så överraskade mamma mig med att hon hade köpt Håkan biljetter och det är ståplats så jag blev så jävla glad. Och idag tror jag det är som mamma ska på Håkan. Asså seriöst min mamma har gått på varenda Håkan konsert Hahah helt galen är hon.

Asså jag visste seriöst inte vad jag skulle skriva i detta inlägg så sorry för att det blev kort och konstigt.
Men ha en bra lördag❤️

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen, Dagens planer

Godmorgon alla fina!

Just nu ligger jag i sängen och har ganska så nyss vaknat. Igår så var det en rätt tråkig dag även om jag fick gjort ganska mycket. Jag städade och fixade med min garderob och det tog typ hela dagen. Men idag är mina planer att jag ska redigera en video som jag skulle redigerat för längesedan men datorn har krånglat och sedan var jag på läger förra helgen så då kunde jag inte redigera. Sedan vaknade jag upp till 600 fans på musical.ly och igår så hade jag 500 så det har ökat ganska snabbt. Men för er som inte följer mig där så skulle det vara super kul om ni följer mig. Som vanligt heter jag lifewithelin . Nu ska jag iallafall försöka gå upp och äta lite frukost och sedan redigera den där videon så det kommer upp en ny video någon gång.

Puss❤️❤️

Likes

Comments

Hur det är nu

Förlåt för att jag har varit så off!
Men jag har inget att skylla på mer än att jag inte har lagt ner tid på arr blogga. Men jag valde bort det för jag har känt att jag har behövt vila. Men nu kommer allt bli som vanligt.

Glöm inte att följa mig på
musical.ly:lifewithelin
Youtube:lifewithelin
Instagram:lifewithelin

Puss❤️

Likes

Comments