Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder på mig, Kännslor, Min dag, Sommaren

Hej;)
Asså jag vill bara börja detta inlägg med att säga att jag är så JÄVLA GLAD!!!! Jag vet inte hur jah ska kunna somna för jag har för mycket energi och är bara för glad. Men idag har dagen varir sjukt upp och ner. Morgonen började med att jag va as arg för att inte klockan hade ringt. Sedan stressade jag utan andledning och fick panikattack. Men efter mycket om och men kom jah iväg och var påväg med Emilia emot stan. Jag skulle köpa Bh:ar och det gjorde jag och sedan skulle Emilia spänna tandställningen. Efter det åkte vi hem och Emlilias mamms körde hem mig. Senare åkte jag och tränade och på passet bröt jag ihop totalt och massa känslor bara svämmade över från ingenstans. Så ja denna dagen har haft en massa kännslor men ja det är så jag är helt enkelt. Men nu är jag skit glad och bara tar det lugnt. Lyssnar musik och snapar med kompisar.

Kram♡

Likes

Comments

Bilder på mig, Dagens planer, Youtube

Godmorgon!!!!

Idag har jag sovit bort halva dagen och det känns ju lite sådär men jaja. Det va dock inte så konstigt att jag sov så länge eftersom jag träffade Sebastian vid 22:20 igår och kom hem ganska sent. Men mina planer för idag att jag ska måla vidare i mitt rum och vara med Moa. <3

Kram

Likes

Comments

Bilder på mig, Min dag, Sommaren

Hejsan på er! Jag har verkligen inte varit inne här på över en vecka. Vet inte riktigt varför, jag har liksom tagit en massa bilder men jag har varit ganska trött tror jag. Så jag har nog inte riktigt orkat sätta mig ner och skriva. Man här är lite bilder från veckan typ. Har nu suttit och redigerat en video från USA som jag tror jag lägger ut imorgon bitti.

Ta hand om er!!!

Likes

Comments