Header

Bilder på mig, Min dag, Sommaren

Godmorgon på er!
Gud asså vad gjorse jag inatt, helt korkat. Jag somnade efter 06:30 och blev väckt igen vid 10. Så jag fick inte så mycket sömn. Men efter en kopp kaffe och frukost tror jag nog att jag kommer klara mig idag. Det är lite dåligt väder men jag tror det är bra med detts vädret för då kanske det inte är så mycket folk.

Tänkte att jag skulle börjs berätta vad mina kläder kommer ifrån för det gillar jag när andra gör 

Min jacka är ifrån Lindex och jag köpte den där för typ 3 år sedan så den finns nog inte kvar. Min tröja är ifrån Brandy Mellvill och köpt för 1 år sedan typ, om ni vill veta mer om tröjan så finns det i ett inlägg tidigare från när jag köpte den för 1 år sedan. Byxorna är ifrån spanien och vet inte vart dom är köpa då jag har klippt bort lappen för på grund av att den skavde haha. Mina skor är ifrån Vans. Sedan har jag också en liten väska ifrån H&M och ett par solglasögon ifrån Ralph Lauren.

Kram<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bilder på mig, Min dag, Mys, Kännslor

Hejsan gott folk.
Klockan är mitt i natten (01:30) och jag borde verkligen sova. Jag ligger här i min ensamhet, lyssnar på musik och pratar med mina kompisar. Men ja, i morgon ska familjerna till liseberg och det ska bli svin kul att umgås alla tillsammans. Snart har det gått två veckor av detta sommarlov och det känns som om jag intw har gjort ett skit fast det har jag ju. Jag har ju fixat mina rum även fast jag ska måla ett rum till haha. Livet rullar på men det gåe sjukt mycket upp och ned. Jag tror ingen riktig kan förstå ned jobbigt det är att vara jag när jag är som jag är. Men snart ska jag få hjälp och jag hoppas verkligen att allt kommer bli bra och att mina kännslor blir på en lite mer medel nivå. För just nu är det verkligen ena stunden högst upp och andra längst ned. Varför jag inte har uppdaterat så bra är för att jag inte har haft tid. Jag har haft fullt upp med att måla och fixa osv som ni säkert vet.

Vi hörs mer imorgon.
Ska försöka få lite sömn innan jag ska åka en massa karuseller och så.

Vilken är eran favorit på liseberg? KOMMENTERA!!
Min är Helix eller Mechanica tror jag.

XX <33

Likes

Comments

Bilder på mig, Min dag, Mys, Mat, Sommaren

Hejsan!
Blev inget liseberg idag;( Men det blev mycket annan gjort istället;)
Vi har målat en massa och det kommer troligtvis vars klar och inflyttat tills på fredag. Efter en hel dag med målande så ringde Ella mig och sa att hon va påväg till mig med thai mat så då blev jag jättegald. Vi åt mat och godis och bara snackade en massa sjukt mysigt. Efter någon timme skulle hon till sin pappa så hon gick och då bestämde mamma och jag oss för att gå ut. Det va så sjukt fint ute med alla blommor så vi plockade en del.

Kram på er!

Likes

Comments

Bilder på mig, Min dag, Mys, Kännslor

Hej på er.
Igår fick jag sommarlov så sjukt skönt men det vs ett väldig jobbigt avslut då jsg behövde säga hejdå för alltid. Efter allt i skolan va klart gick vi och fikade så sjukt mysigt.

Idag har jag och mamma börjat att skriva ner alla lister och gjort iordning allt för att kunna måla. Idag har det varit pride och för er som inte känner mig vet hur mycket jag älskar och brinner för pride. Dagen har inte bara varit bra utan en skit dålig dag också. Jag har varit sjukt ledsen och arg på grund av en massa saker men en utav sakerna är för att jag inte va på pride festivalen. Jag tror ingen förstår hur ledsen jag är på gruns av att jag inte va där. Men nu ligger jag och tittar på Orange is the new black eftersom säsong 5 har kommit ut.

Glad sommar på er. Imorgon ska jag nog till liseberg med min familj tagga!!

Likes

Comments