Bakning, Gårdagen, Allmänt

Hejsan!!
Hoppas ni har haft en jättebra dag och en bra vecka hittills.
Förlåt för att jag inte bloggade igår, men vi var ju på klassresa.
Men jag sov ju hos Nike så vi hade det jättechill på morgonen. Vi gick upp vid 09:00 och dom andra i klassen hade tagit bussen 08:40 så a. Men vi var då på prissen island och det var verkligen jättekul. Jag rekommenderar det verkligen! Men efter det gick vi till ett museum som vi har varit på förut. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad det heter. Men där lekte vi runt lite och körde typ kurragömma och så. Men efter att vi hade varit där så skulle jag och Lisa gå hem till Nike för att hämta min saker och sedan gå till spårvagnen. Å så duktiga som vi är så missar jag och Lisa spårvagnen som alla andra i klassen tar och sedan en spårvagn till som vi skulle ta istället då. Och som grädde på moset så skämmer vi ut oss för några som kom från typ Dubai som frågar om vilken spårvagn dom skulle ta. Omg Lisa och jag är verkligen sämst på det där mer spårvagnar. Men efter allt springande så hinner vi med tåget som alla andra i klassen är på och allt gick som planerar. Vi kommer hem till mig och bakade en Oreo cheesecake. Jag har ännu inte smakat den eller tagit någon bild. Men det är för att den är i frysen.

Men idag har min dag varit förfärlig. Jag var med på idrotten som är våran första lektion på torsdagar. Och sedan åkte jag hem för att jag fick migrän. Så resten utav dagarn har jag inte gjort ett shit. Jo jag har precis kommit hem från scouterna men annars har ja inte gjort ett skit.

Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll och en bra dag i morgon.
Puss❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder med kompisar, Bilder på mig, Eftermiddagen

Aa som sagt så tänkte jag börja blogga igen.
Hoppas ni kommer gilla det!

Men just nu sitter jag och tittar på när Nike tränar friidrott. Sedan när hon är klar så ska vi hem till henne. Vet inte riktigt men vi skulle nog äta pizza, och jag är så fruktansvärt hungrig. Jag ska sova hos Nike, och i morgon ska vi på klassresa. Vi ska på Prissen island, och det ska bli kul hoppas jag. Men nu ska jag fortsätta titta på när Nike tränar och chilla lite.
Men hoppas ni är taggade på att jag aka börja blogga igen.
Puss❤️

Likes

Comments

Mode, Outfit

Skor Tommy Hilfiger / Skinnjacka Lindex / Jeans: American eagle / Pikétröja Lacoste / Solglasögon Köpt i USA kommer inte ihåg vart ifrån!

Likes

Comments

Bilder på mig, Min dag, Träning

Hej.
Idag började vi skolan men eftersom jag skulle dra ut en tand så var ja inte i skolan. Ja var väldigt nervösa för att Lisa och Anna hade sagt att inte salvan hjälpte för dom och att det gjorde ont att ta sprutan! Men asså ja kände ingenting. Det var så bra att ja inte kännde något. Så ja behöver ju inte oroa mig något inför fredag för då ska en till tand ut!

Ja var även ute och sprang en sväng på eftermiddagen/kvällen. Ja sprang min runda och sedan körde jag lite backintervaller.
(Sedan berättade mamma att man inte skulle göra fysiska aktiviteter) men aja det gick bra iallafall.

Puss!!!
Hörs i morgon!!

Likes

Comments