Sorry för dålig uppdate har haft och har lite för mycket i huvudet för bloggande just nu men e snart igång igen.

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sanningen svider fruktansvärt när man får reda på saker man inte vill få reda på. Varför tar man åt sig så fruktansvärt av saker som egentligen inte rör en men ändå gör på något sätt. Varför ska man vara så jävla kännslig för? Känns nästan som att det e något fel på mig, kännslig och vek.

Likes

Comments

Helt underbart vaknade av att pojkarna lekte och då menar jag lekte på sitt rum. Vanligtvis springer dom runt och gör allt dom absolut inte får göra.

Nu blir det strax en kopp kaffe innan det e dax att göra lite nytta.

Likes

Comments

Kom på att det kanske e dax att ta sig en titt på deklarationen, inte lika lätt längre med tanke på att man har eget företag nu. Men skam den som ger sig, börjat kolla igenom alla papper nu så man kan räkna ihop allt och se hur allt ligger till med momsen och all annan skit. Tur att man inte har några större problem med matten iaf.

Har funderingar på att utöka utbudet på firman, men måste kolla miljöbestämmelser med komunen först.

Likes

Comments

Nu e det dax för fredagsmys, så nu sitter jag och pojkarna och äter tacos :-D lyckliga pojkar idag igen.

Likes

Comments

Dagen jobb e att plocka ihop chefens bil, jag plockade ner den för honom innan lack och nu e den lackad. Det gick jävligt fort att plocka ner inte riktigt lika fort att sätta ihop.

Likes

Comments

Snacka om att man har två lyckliga söner nu, dom har fått sitt efterlängtade Beyblade tror knappt jag har sett dom gladare. Nu har dom ju ändå tjatat om det ett bra tag så kände att det var dax att införskaffa.


 

Senare ikväll kommer jag kanske avslöja vad mitt "Snabb projekt" är. Den som lever får se.

Likes

Comments

Varför ska det vara så otroligt tråkigt att jobba med vissa saker? Funderar starkt på att sticka när jag lagt sista lagret färg på rören.

Har fått för mig att jag ska påbörja ett "snabb projekt" enbart för att få in lite extra pengar :-) frågan e om det kommer gå så fort som jag hoppas på :-P

Likes

Comments

Nu e det snart dax att ställa undan utemöblerna och ta tag i nästa jobb. Jag har fått den roliga uppgiften att lacka rör, nog det tråkigaste som finns. Ne det e bara att bita ihop och se glad ut :-D

Hoppas att folk njuter av solen nu och inte håller sig inne, tyvärr e man ju själv inne och ser hur solen lyser helt under bart.

UT OCH NJUT

Likes

Comments

Här står man på jobbet och slipar utemöbler för fullt tror det är 14 bord och minst 28 stolar, inte det roligaste jag gjort kanske men ändå. Ska beställa däck till bilen idag med tänkte jag så man får nya fina sulor på sommar fälgarna.

 

Likes

Comments