Hej,!

IDag är det söndag igen och jag har vart ute och sprungit en runda på 4,2 kilometer och nu ska jag städa och sedan byta Rum bara för jag inte trivs i mitt rum osv. I morgon är det en ny vecka, en kort vecka eftersom man bara går 3 dagar i skolan. Men som sagt har jag typ inga följare osv så jag vet ju lixom inte vad jag ska skriva om men kommentera annars får jag komma på något! Ha de gött!:)

Likes

Comments

Hej igen!! Tänkte bara berätta mer om just mig. Jag är en 13 snart 14 årig tjej som enligt andra är jävligt kaxig och dryg men haha det vet vi ju dock inte om det stämmer hehe,, aja jag gillar att träna och jag rider en gång o veckan annars gör jag knappt något förutom att vara med vänner. Jag gråter ganska ofta på grund av att jag har komplex över mig själv och att jag aldrig är tillräckligt bra nog osv (ni tjejer förstår) och så blir det ganska mycket bråk hemma, oftast på grund av min starka adhd som gör att när jag blir arg blir jag jätte arg och jag kan inte kontrollera min ilska så bra osv och så men annars är det inte så jobbigt, adhd är bra ändå, man får mycket energi och allt vilket enligt mig är bra! Jag är ju ny här som sagt så jag är fortfarande inte så bra men det för väll la duga ändå. Hoppas ändå du vill följa mig och mitt deppiga/ konstiga liv, haha :*

Likes

Comments

Första inlägget!

Idag är det söndag som förmodligen alla vet och söndags ångesten är på topp och tankarna kretsar kring skolan, hemma och typ bara vanliga tjejproblem. Jag har då inte gjort så mycket idag mest vart hemma i soffan med netflix, det är ju ändå söndag och skolan börjar i morgon igen. Ja jag vet detta inlägg blev tråkigt osv men vad hade jag att skriva? det är ju mitt första ändå:)


Likes

Comments