Header

Allmänt

HEY GUYS! Vad jag har saknat att blogga! Har varit på sånt bra humör den senaste tiden men ja som ni vet man kan fortfarande vara utan inspiration. Har tagit paus från att jobba med för behöver sätta fokus på skolan. Har en tenta nästa vecka som ska lämnas in och sitter här och har förberett mig lite. Sen inser jag: jag måste faktiskt sätta igång och göra den också 😂. Det här med att ta tag i saker, not my thing.

Förkyld som vanligt, ingen nyhet. Ont i nacke och rygg och det verkar som om någon nerv har hamnat lite i kläm så ska ta en intensiv PW och göra lite ryggövningar. Jag måste verkligen ta tag i styrketräningen. Inte för att bygga muskler och bli fit utan för att stärka min kropp för märker att jag inte mår bra fysiskt. Så har en del på schemat idag. Som tur är jag "fri" fram till på måndag. Ska försöka komplettera njutning med plugg. Pluggstressen, även om man är ledig så är man aldrig ledig, ni studenter förstår.

Hoppas ni mår bra och har haft en fantastisk start på hösten. Har ni påbörjat något nytt? Är ni taggade eller har höstdeppen kommit ifatt er? Jag hoppas verkligen inte det iaf och att ni har hittat det fina med denna vackra årstid 💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter här och lyssnar på en podd där diskussionerna handlat om olika dokumentärer. Från hälsa till hur samhället ser ut. Sjukt intressant kring ämnena och det gör att jag ifrågasätter allt i livet. Vilket jag annars gör också, på gott och ont, såpass att jag knappt vet vart jag står i vissa frågor.

Iallafall så har jag under veckan funderat på hur jag ska göra med dansen. Jag har varit förkyld och sjuk konstant under 2017, vilket beror på immunsupprimerande mediciner i kombination med vikariat på förskola och vet inte om jag vill lägga ut 900 spänn ifall jag inte är helt 100% frisk och riskerar att missa några lektioner då och då. Samtidigt har jag så mycket i skolan att tänka på och jag ska orka träna också samtidigt hinna jobba de dagar jag har möjlighet. Jag saknar att dansa väldigt mycket men känns tyvärr som att den möjligheten tar emot just nu. Så istället för att riskera att lägga dem 900:- vilket är mycket för en student så vill jag göra nytta och göra livet lite bättre för någon annan istället. Dansa kan jag alltid göra nästa år. Antingen att jag lägger tusenlappen till Musikhjälpen eller ger glädje åt barn i behov under julhelgen. Finns det några organisationer eller hjälpinsatser ni gör? Tipsa gärna! Ett av mina mål i min Bucketlist var att göra något mer för andra och tänker att det nog är det sista i min lista jag vill genomföra just nu månaderna innan 2018. Jag har bl.a ansökt om att bli mentor åt ett barn. Det är precis detta jag behöver göra för att hitta inspiration i livet igen.

Likes

Comments

Allmänt

@blubbandzombie har en tävling där du kan vinna Jeffree Stars cosmetics - två liquid lipsticks och en skin frost highlighter. Självklart är jag med och tävlar! 😍 Klicka er vidare här för att komma direkt till tävlingen. Avslutas på söndag den 1 oktober.

Likes

Comments

Allmänt

Sitter här och slöpluggar. All plugg är bra plugg, right? Så himla skönt med en fri dag imorgon. Ingen press på att lägga sig i tid eller ha tider att passa. Lite panikslagen kring tentan som snart ska lämnas in, men när är man inte det som student haha?

Satt tidigare och funderade lite på livet. Är omänskligt glad (kan man ens vara det?), full av energi blandat med stress och visst dåliga dagar har jag but thats life. Är nånstans mittemellan, varken lycklig eller olycklig men nöjd med tillvaron även om man alltid vill ha mer eller förbättra sitt liv. Visioner och drömmar strävar vi alla efter och de kommer inte med en gång utan hårt arbete. Mitt liv känns verkligen inte meningslöst däremot saknas något meningsfullt, if that makes sense? Jag saknar att ha barn runtomkring mig något fruktansvärt. Så fort jag slutat jobba så vill jag knappt hem för den glädjen jag får där är den jag vill vakna upp till varje dag och inte enbart på jobb.

Jag saknar mina gamla bonusbarn väldigt mycket. Under den tiden var det dem som gav mig den glädjen och meningsfullhet när allt annat kändes hopplöst.. Jag ser konstant framför mig ett barn springandes vid min närhet. Vid varje moment i livet, vid varje ställe jag befinner mig vid känner jag önskan om att mitt barn fanns där. Han eller hon som jag skämmer bort med kärlek och upplever livet med. Jag ser framför mig alla problem, svårigheter och jobb som tillkommer men också lösningar, Glädjen och kärleken men också bråken. Utvecklingsfaser, lärandet, varje steg, varje moment av något nytt. Allt jag har upplevt under mina 30 år ser jag nu skapas till lärdom som jag vill förmedla vidare och skapa något vackert av men också se en ny människa växa upp och utveckla sin personlighet med sina egna egenskaper, egenheter, brister, misstag fulla av lärdom.

Känner att hela min kropp skriker efter att få bli gravid eller att få mätta denna enorma barnlängtan. Är det den biologiska klockan som tickar? Kvinnliga hormoner? 🔔

Likes

Comments

Allmänt

Var längesen jag unnade mig Espresso House så idag var det dags. Är på sådant bra humör men samtidigt en "slap in the face" när man inte har pojkvän men är på världens mys och kramhumör. Är väldigt trött idag, alarmet ringde sju och jag hade en föreläsning kl 10. Och jag måste säga, på tal om energi, så har jag lyckats riktigt bra med att hålla mig borta från sötsaker och snacks. Äter bättre och ett par av mina byxor som satt tajt har blivit väldigt lösa! Men jag vill inte gå ner för mycket och förlora min kramgoa kropp så måste se till att börja styrketräna. Iaf så tar väl någon snacks en gång i veckan. Nu har det blivit lite mer med tanke på pms och mens, men jag förbjuder inte till något. Jag försöker bara sträva efter en hälsosam vardag. Idag blev det kaffe och en vanilj-cheesecakemuffin. Och självklart en burk Chaipulver till hela höst-vinterhalvåret 💙

Likes

Comments

Allmänt

Yaay måndag! Do you feeling it? Haha Ja jag gillar måndagar, det vet ni nog vid detta laget. Nystart ser jag det som, nya möjligheter och jag vaknade upp pigg och energisk. Sjunger till Backstreet boys och småstädar. Har bockat av det mesta av räkningar, inhandlat mat för de närmaste veckorna och planerat kommande veckans måsten. Idag ska jag försöka fixa det mesta av dagens to-do, tvätta och plugga. Riktigt skönt väder så måste passa på att ta en runda.

Hur ser eran vecka ut? Är ni som mig, gillar måndag och nystart och skriver en massa listor? Jag blir mycket lugnare av det :)

Likes

Comments

Allmänt

Mörk khaki, bronzer i orangea toner mot mörka varma drag och nued-läppar. Älskar när hösten ger en varm inspiration gällande makeup-färger.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår faktiskt väldigt bra men har en sådan oinspirerad bloggtorka. Skola samt andra grejer har tagit över och jag har hamnat i det vardagliga molnet. När jag väl sätter mig ner för att skriva så är det tomt i skallen och jag vill inte att det endast blir vardagliga blogginlägg om vad jag gör om dagarna då det i princip ser likadant ut: sova äta plugga motionera se på serier osv. Tyvärr ser mina dagar ut så nu då jag är för stressad för att tänka på annat än vad den sista terminen har framför sig. Jag är motiverad, pigg och energisk men bloggen verkar ha hamnat på hyllan lite automatiskt och där får den tyvärr ligga just nu tills jag hittar inspirationen igen.

Hur det ser ut framöver dock är att jag äntligen ska börja på en ny danskurs nästa vecka och jag hoppas att sjukdomarna lägger sig så att jag kommer igång med både dans och motion. Märker att jag rent allmänt tappat motivation till vardagen, orkar inte laga mat, blogga eller vara social. Men jag mår inte dåligt så vet inte om det bara är en oinspirerad period jag hamnat i där jag bara vill njuta av att vara själv och bort från sociala medier. Behöver något nytt i mitt liv helt enkelt som ger mig inspiration och det e nog det jag försöker hitta och komma fram till. Till dess får ni ha det underbart och jag lovar att jag dyker upp och säger hej åtminstone en dag i veckan!

Likes

Comments

Allmänt

Länk via banner

Musikhjälpens tema för 2017 är Barn är inte till salu. Inga barn ska behöva berövas sin barndom genom sex-och människohandel. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över (utöver mörkertal), kan ni ens förstå den siffran?! Mitt hjärta krossas över vad som sker i just denna stund medan vi lever här i trygghet. Hjälp till att förändra och stödja insamlingen och Musikhjälpen genom att skänka och dela gärna! Läs mer om Musikhjälpens tema på deras hemsida!

Länkar:
Insamlingen
Musikhjälpen
Så bidrar du

Likes

Comments