Layout er en mega fed og spændene app, du kan lave fede collager og lave billeder der ligner at du står foran et spejl. app´en er supper smart fordi du kan lave et helt normalt og kedeligt billede om til noget unikt og fedt.

Appén høre sammen med bommerang og instagram hvilket er vildt smart fordi: når du lige har vagt dit billede vil der komme et billede af layout og bommerang et eller andet sted på skærmen, hvis du trykker på et af de ikoner så kommer du ind på den app du trykkede på, og derefter kan du redigere det billede du havde valgt, det er super smart hvis du vil ha gjort dit billede lidt mere fedt og unikt. Jeg bruger personligt denne app rigtig meget til at redigere profilbilleder, eller collager til min profil, din profil bliver meget mere spændene at kigge på.

​Hvis i kunne lide mit indlæg omkring layout og i gerne vil høre og se mere fra mig i fremtiden, så tjek bloggen ud hver dag så du kan holde øje med nye indlæg.

SES<3

Layout

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Som jeg har nævnt har jeg en youtube kanal ved navn Emilie Madsen, jeg er ikke særlig populær på youtube men det er heller ikke det der betyder noget for mig. Jeg laver youtube fordi jeg elsker at lave videoer, redigere & bare generelt side foran telefon og snakke ud i den blå luft ( jeg har ikke noget kamera )

Redigeringsprogram: WeVideo & Imovie

Hvis i vil høre omkring hvordan jeg redigere og så videre, så smid en kommentar.

Hvis jeg oplever hatte kommentarer på Youtube eller andre sociale medier, ignorere jeg bare dem der hatter de er intet for mig, hvis de vil hatte på mig så må de gøre det, det rør ikke mig jeg lukker øjnene og tænker ikke over at de er der, eller også læser jeg dem og glemmer dem bagefter det er det bedste du kan gøre, bare glem det du læser hvad angår hatte kommentarer, det værste du kan gøre hvad angår hatte kommentarer er at kommentere på dem.


​Jeg håber i kunne lide mit indlæg og at i kunne bruge det til noget, jeg håber i vil læse det næste indlæg og at i vil følge med her på bloggen.  ​SES <3   

Likes

Comments

Det her er det første indlæg her på bloggen, så derfor skal det handle lidt om mig

Heii hva´så jeg er en pige på 12 år med en meget ekstremt indteresse inde for fashion & life style. Udover fashion og lifestyle, går jeg i folkeskole, når jeg ikke er i skole bruger jeg meget tid på youtube & gymnastik. Jeg er meget interesseret i makeup, og elsker at eksperimentere med det, jeg elsker at lave nye look´s med makeup´en & bagefter sætte det sammen med tøj

Bor i Jylland og går på rosendalskolen i Hobro, jeg bor i Hobro ( er delebarn )

​Hvis i vil høre mere fra mig, så kom tilbage en gang om dagen og se om der er et nyt indlæg her på bloggen. Håber i kunne lide mig og mit indlæg og at i vil følge med på min blog til hverdag ​SES <3

Likes

Comments