Nu är det äntligen söndag igen och dax för ett erbjudande!

som jag skrev förra veckan så kommer jag ha ett erbjudande till er VARJE söndag! Så denna dag har jag erbjudande på:

ALOE HEAT LOTION

Heat lotion är vårt populära linement som verkar på djupet, med en härlig doft att eukalyptus - luktar lite som tuggummit Jenka som fanns förr. På grund av vår högkvalitativa aloe Vera så verkar den enda ner i muskeln!

Aloe Heat Lotion passar alla som uppskattar en härligt avslappnande och värmande massage. Lika omtyckt av personer som tränar mycket och ofta som av den som har ett stillasittande kontorsjobb och kan behöva mjuka upp sin nacke och/eller rygg med en skön massage.

Du får:

en avslappnande massagelotion

en skön konsistens som inte kladdar

en krämig formula som ger ett bra grepp

ett innehåll av lugnande, hudvårdande och mjukgörande ingredienser

Många användningstillfällen


Vill du veta mera om erbjudandet? skriv ett pm till mig på facebook: https://www.facebook.com/melliz.ericsson

eller Maila mig: Treasmurax@outlook.com

Direktlänk till produkten: http://myaloevera.se/MellizEricsson/sv/shop/product/aloe_heat_lotion_1

Hoppas ni får ett härlig avslut på denna vecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Argi+ är vårt populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva ett liv i rörelse.

innehåller många viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil.

Träning i sig ger energi, men ibland kanske du ändå vill ha lite hjälp på traven. ARGI+ är ett kosttillskott i pulverform som enkelt blandas med vatten eller annan dryck.

Det innehåller till exempel vitamin B6 och B12, som bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning och till en normal energiomsättning.

Och det är portionsförpackat, så att du alltid kan ha med dig din egen sportdryck i fickan.

I ARGI+ finns en mix av fruktextrakt och juicepulver från blåbär, hallon, körsbär, björnbär, svarta vinbär, fläderbär, vindruvor och granatäpple, vilket också ger den sin uppiggande smak. Supergod tycker jag!

Är du intresserad av att testa ARGI+? hör av dig till mig på facebook

https://www.facebook.com/melliz.ericsson

Direktlänk till produkten hittar du här! -> http://myaloevera.se/MellizEricsson/sv/shop/product/argi_tmLikes

Comments

Behöver du hjälp att starta ett hälsosamt liv? känner du att du behöver bli piggare? Skulle du vara intresserad av en kickstart?

Då har jag det perfekta verktyget till dig!

Change 9 (C9) är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt nyttigare, hälsosammare jag😊 Det är enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring. Den tar bort dåliga vanor i ens vardag 😊C9 är en superbra start för dig som kanske inte hittar motivationen till att träna, eller dig som behöver bli av med lite sockersug!

C9 programmet är ingen diet eller något man följer hela tiden! Utan under 9 dagar blir du inspirerad till ett hälsosammare liv med kombination av träning och kost.

Detta innehåller boxen:

1. Forever Ultra Proteinpulver

2. Forever Aloe Vera Gel

3. Forever Fiber

4. Forever Therm

5. Måttband + Shaker

6. Kost och träningsschema

Länk till C9 boxarna! ->http://myaloevera.se/MellizEricsson/sv/shop/search/


Likes

Comments

Hej på er!

Jag tänkte att jag skulle ha ett erbjudande till er VARJE söndag! hur lyxigt låter inte det?

Denna söndagen har jag rabatt på Aloe Vera Gelly och Aloe Propolis Creme!

Aloe Vera Gelly: Plantan själv – i en tub. Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly absorberas snabbt av huden, den lugnar, vårdar och bevarar fuktigheten. Super härlig att använda t.ex efter duschen eller bara på irriterade områden på huden!

Aloe Propolis Creme: En av våra mest populära produkter, utmärkt för torr hud över hela kroppen då det är en väldigt fet kräm. Både mjukgörande och fuktighetsbevarande med riktigt krämig konsistens och härlig honungsdoft. En personlig favorit!

Är du intresserad av någon av dessa produkter? Eller kanske båda två?

Kontakta mig på facebook så får du  rabatt :) Och bor du på Åland så levererar jag produkten personligen utan extra kostnader!

Min facebook: https://www.facebook.com/melliz.ericsson

Min webbshop: http://myaloevera.se/MellizEricsson

Ha en fortsatt härlig söndag!

Likes

Comments

I detta inlägg tänker jag berätta om varför och hur det var när jag tackade ja till att börja jobba med Forever Living.

Det började för första gången i början på 2017, jag såg att en kompis la ut att hon hade börjat jobba hemifrån. Jag förstod inte direkt vad som menades med det, vadå hemifrån? hur tjänar man ens pengar på det? det går väl inte?

Jag läste lite om att jobba hemifrån och begreppet network marketing. Men allt jag såg var massa reklamer. Folk som kämpade med att marknadsföra sig och vara påträngande hos folk. KÖP DET HÄR SÅ KOMMER DU FÅ ETT BÄTTRE LIV! osv.

Jag konstaterade ganska direkt att jag absolut inte ville bli någon som försökte sälja mig in hos människor. För varför ska jag tränga mig in i folks privatliv och försöka ändra deras vardag? dem har väl det bra som det är annars hade dem väl själva sökt upp folk? eller?

Jag hade väldigt många frågetecken..

En dag i Mars så skrollade jag runt på facebook och hamnade i en tjejgrupp, jag läste ett inlägg om en kvinna som jobbade hemifrån och nu sökte folk som ville jobba som henne. Jag hade ju en längre tid känt att jag inte ville jobba på ett "vanligt" jobb och absolut inte jobbet som jag var på just då.

Jag kommenterade att jag vill veta mera och inte långt efteråt fick jag ett privatmeddelande från henne. Personen jag skriver om är idag min handledare. Och jag är så glad för att hon inte gav upp när jag var som mest skeptisk.

Hon berättade för mig om jobbet, och jag kände ju hela tiden att det lät intressant. Men jag? jag är ingen säljare? ska jag jobba med människor? jag som har socialfobi och ångest?

Jag gick med på att ha ett samtal med henne även fast jag var så osäker.. vi bestämde att hon skulle ringa mig dagen efter. Och när samtalet kom, fick jag panik.

Jag visste inte vad jag skulle göra.. vad har jag gett mig in på? Jag svarade inte.

Jag skrev till henne att jag inte ville göra det här. Hon svarade mig, lika trevlig som hon hade varit hela tiden. Ingen press, jag får ta det i min takt. Hon var så sjukt hjälpsam!

lite senare samma dag så försökte vi en gång till. den här gången svarade jag! Och det samtalet förändrade min vardag. Jag var fortfarande skeptisk men jag gav det en chans. Och jag är så glad över mitt beslut

Här står jag nu, några månader senare. Och jag kämpar fortfarande. Jag har mina mål, jag SKA flytta utomlands, jag SKA ha råd att ha en häst och mest av allt. Jag SKA ha tiden att ta tag i mig själv och inte ha folk över mig som säger vad jag ska göra.

Det är mitt liv. Jag har redan haft ups and downs i denna resa. och mer kommer det säkert bli, men jag ger inte upp!

Tack för alla ni som har visat mig att det är värt att kämpa. Att allting är möjligt. Och tack till dig. SARA

Likes

Comments

Forever aloe vera gel är våran absoluta storsäljare! den består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet. Ett perfekt sätt att starta dagen på.

Man kan inte göra en bra produkt av dåliga råvaror. Därför börjar forever från grunden och odlar vår Aloe vera på bördiga jordar med god växtkraft. För att ha full kontroll över hela processen från odling till färdig produkt äger forever plantagerna själva, och all odling sker med växelbruk för att inte utarma jorden.

Varför just du ska välja aloe vera gel!:

~handplockad Aloe vera från våra egna plantager.

~högsta kvalitet genom hela produktionskedjan.

~älskad av miljontals människor världen över.

~En perfekt start på dagen.

Direktlänk tillaloe vera drycker! -> http://myaloevera.se/MellizEricsson/sv/shop/category/drinks

Likes

Comments