Har bara tränat, jobbat ett par timmar, handlat och myst med Lotta och Sofia.. Det är i princip hela min dag. Målat lite hyllor också ja, just det!

Btw världens finaste soluppgång imorse som jg fick bevittna på vägen till jobbet! Strax sänggång här inför morgondagens tidiga träningspass!

Hoppas att ni alla haft en fin dag!

❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klockan är strax efter halv sex och jag sitter i soffan & dricker mina aminosyror. Ska strax bege mig iväg till gymmet och efter blir det till att jobba 07:30-9:30. Detta med att vara sjukskriven är inte min grej. Känns så segt att åka till jobbet för 2 timmar. Menmen!

Nu ska jag dricka upp och sticka iväg! Vi höra lite senare!

❤️

Likes

Comments

Äntligen är jag igång igen efter gårdagens oplanerade sovmorgon.

Kom till gymmet när det öppnade klockan 06 imorse och kände mig så extremt trött. Inte konstigt med tanke på att jag somnade sent igår p.g.a att jag sovit länge osv.. Men ikväll kommer jag förhoppningsvis att somna tidigt efter jobbet. Ja, för det är det som står på schemat idag, att jobba några timmar. Har precis gjort iordning frukost och ska avnjuta den framför ett avsnitt av OTH & därefter blir det till att besöka tandläkaren.

Anyways, gympasset! Bröst/triceps stod på schemat och det fick det bli. Bänkpress, tricepspress med hantlar, hantelpress, sittande bröstpress, triceps pulldown med rep, dips och pressade ur det sista med tricepspress med stång. Få övningar med fokus på kontakt och höjningar. Brukar normalt avsluta bröst/triceps med att maxa armhävningar - smala & breda, men hade sådan kontakt idag att jag inte orkade en enda armhävning efter passet, win!

Nu ska jag få i mig frukosten här, innan den kallnar! Ha en härlig tisdag folket, så hörs vi senare!

☺️

Likes

Comments

Idag blev det i slutändan en heldag i affärer. Letar och letar efter inredning till lägenheten och fick idag med mig åtminstone en spegel, hem. Trivs väldigt bra med lägenheten och det börjar ta form, sakta men säkert.

Var hemma 20:30 och bestämde mig för att skippa träningen och ladda upp inför Morgonpasset imorgon, istället. It's all about finding balance.

Nu blir det lite soffhäng innan sängen. Hoppas att ni alla haft en fin måndag i det härliga höstvädret!

Likes

Comments

Hade ställt klockan på 05 idag då det är den tiden jag normalt går upp, på vardagar. Är nämligen sjukskriven 75% p.g.a av att jag bröt fotleden i maj och därefter fick komplikationer i knäet. Försöker hålla någorlunda rutiner trots det, vilket har fungerat kanon.

Men idag, vaknade jag upp (trots alarm) först klockan 10:30 och nu känner jag mig väldigt seg och nästintill bakis. Det som verkligen aldrig händer.. Oh well det får bli brunch här nu och gymmet lite senare.

Annars är det lite shopping som står på schemat och även målning av lite hyllor, här hemma.

Ha en kanon måndag så hörs vi lite senare!

Från myset igårkväll med L. Lite choklad och bubbelvatten, en bättre söndagkväll!

❤️

  • 9 Readers

Likes

Comments

Välkomna!

Detta är en nystartad blogg där jag, Linda, kommer att skriva en del blandat om framförallt träning och kost men även inredning, kläder & om min egen vardag. Ett ställe där jag kan skriva ner mina tankar och åsikter helt enkelt.

Jag är en tjej på 20 vårar som har ett brinnande intresse för träning och kost. Ett intresse jag tänkt ta vidare till våren och då läsa en kurs i näringsfysiologi, till att börja med. Många gånger i veckan försvarar jag min livsstil gentemot människor som har åsikter kring hur jag väljer att leva mitt liv. Tror inte att jag är ensam om detta. Alla väljer vi att leva våra liv på olika sätt, med olika intressen, vilket enbart är positivt. Min förhoppning är att man istället för att döma andras val, kan ta lärdom av dem och därmed hjälpa & inspirera varandra!

Med den korta introduktionen vill jag önska alla en fortsatt trevlig söndagskväll! Här blir de till att kolla parlamentet och bron innan sänggång. 05 ringer klockan och då är det dags för träning! Ha bildtexten med er, det är din resa och ingen annans, var rädda om er därute!

❤️

  • 9 Readers

Likes

Comments