Lifestyle

Igår kväll var jag på solutbildning med Eucerin med jobbet. Det var mycket givande två timmar. Visste ni till exempel att UV-ljus orsakar lika stor skada som ett stålklot om man kastar det mot huden? Det visste inte jag i alla fall. Det är otroligt viktigt att skydda sig mot solen och solkräm ska vara ett komplement till kläder och solglasögon. Tänk på att smörja in hela kroppen även öron, fötter, områden runt badkläder och andra delar som man ofta glömmer bort och bränner sig på. Kom också ihåg att smörja in dig och barnen två gånger innan ni går ut i solen och fyll på med solskydd efter bad och efter två till tre timmar.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mode/Fashion

Inlägget innehåller adlinks.

Här är några av mina favorittoppar från na-kd.com . Just nu har ni 20% rabatt på din beställning med koden WTF20 . Rabatten gäller till och med 21/5 men ej på rean.

Topp tre och fyra kommer från Therese Lindgrens kollektion. Så en enkla och fina.

1 - HÄR // 2 - HÄR // 3 - HÄR // 4 - HÄR

Likes

Comments

Mat/Food

Hejsan! Jag har precis ätit mat. Slängde ihop en rispytt med med bacon, kidneybönor och champinjoner. Till det lite sallad med örtsalt. Snabbt, enkelt och gott! S jobbar kväll så det är bara jag som äter och då gillar jag att göra något enklare. Lagar ni mat ofta? Här hemma lagas det mat näst intill varje dag.

Likes

Comments

Lifestyle, Mat/Food

Har plockat en del i lådor liggande i förrådet. Vad mycket grejer man samlar på sig (läs tonvis med ljuslyktor). Så nu ligger en del ute på Karlstad köp-och sälj i några dagar. Blir det kvar så skänker jag bort det istället. Mitt uppe plockandes gick brandlarmet nere i gallerian igen för andra gången denna vecka. Förra gången var det "falsklarm" men idag var det rökutveckling eller liknande vid rulltrapporna och rök luktade det verkligen när jag gick förbi.

Nu i eftermiddag har jag varit och handlat grönsaker på torget. Det är verkligen sommarkänsla! Jag har alldeles nyss ätit middag hemgjorda köttbullar, sås, potatis och kokta grönsaker mer husmanskost kan det nog inte bli.


Nu ska jag byta om, bege mig ut på en springtur och lyssna på podcast samtidigt. Efter det ska jag fortsätta leta inspiration till vår uteplats.. Har ni några tips på möbler? Vad vill man egentligen ha på sin uteplats? Vad har ni?

Likes

Comments

Lifestyle, Mode/Fashion
Idag har jag gjort ett degpass mellan 7-14. Sedan tog jag cykeln hem och bytte från arbetskläder till vanliga kläder innan en vän kom förbi. Har varit ut på en promenad, njuter verkligen varenda sekund av vädret!


t-shirt - Vero moda // kofta - Hampton Republic // jeans - Lee // väska - NYPD // skor - adidas // solglasögon - RanBan

Likes

Comments

Lifestyle

Nu är maj här och samtidigt kom även värmen. Som jag längtat efter värme och sol. Satt ute på vår uteplats i flera timmar igår och idag. Igår glömde jag dock bort solkrämen så jag fick en stor bred röd rand rund halsen plus att jag blev röd som en räka i ansiktet. Idag kom jag ihåg solskydd och ser bättre ut i ansiktet. Så kom ihåg solskyddet redan nu, det behövs verkligen!


Likes

Comments