Lifestyle

Slinker in med en liten up-date såhär på onsdagsmorgonen. Helgen spenderades hos mamma och pappa med konfirmation för min yngsta syster. Det blev mycket besökare, en hel del kaninmys och ett besök till ryggåstugan hann vi också med.
Nu ska jag äta frukost och göra mig klar för att åka till jobbet. Ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lifestyle

Inatt har jag sovit utan att vakna en enda gång, sist det hände kan jag knappt minnas. Jag var trots detta tröttare än jag brukar på morgonen. Under eftermiddagen gick jag till ginatricot för att testa en kjol jag sett men som var slut. Istället gick jag till H&M home. Så mycket fint de har inne nu. Såg bland annat sängkläder, handdukar och en massa annat. Skulle kunna köpa allt!

Bjuder på en selfie eller två!

Likes

Comments

Inredning/Interior

Kunde inte motstå dessa randiga korgar när jag såg dem. Visste inte vart jag skulle placera dem men nu har de fått en plats i badrummet på tvättmaskinen där jag tycker de står ganska bra. Korgarna har blivit fyllda med lite smått i lilla korgen och ute större saker som tar med plats i den större. Det finns också en mellanstorlek mellan korgarna jag har.

Ni hittar korgarna här: liten - HÄR // mellan - HÄR // stor - HÄR

Likes

Comments

Inredning/Interior, Inspiration

Har funderat länge på att ge två skokartonger lite finare utseende. Igår tog jag tjuren vid hornen gick till Lagerhaus och införskaffade presentpapper i gråfärg. Med en dem svordomar, mycket lim och mycket tålamod så blev detta resultatet. Måste säga att jag blev nöjd. Nu är de ju så fina att de skulle kunna stå framme och synas!

Presentpappret hittar ni HÄR (adlink).

Likes

Comments

Mat/Food

... är något jag aldrig varit och fortfarande inte är. Ändå är jag alltid hungrig på morgonen när jag vaknar pga. fruktosintoleransen som gör att mitt blodsocker ligger lågt på morgonen. Just idag åt jag detta hembakat bröd gräddad i långpanna med skinka och gurka pys en riskaka med pålägg. Till det en kopp kaffe! Vad åt ni till frukost idag?


Likes

Comments

Lifestyle

Igår kväll var jag på solutbildning med Eucerin med jobbet. Det var mycket givande två timmar. Visste ni till exempel att UV-ljus orsakar lika stor skada som ett stålklot om man kastar det mot huden? Det visste inte jag i alla fall. Det är otroligt viktigt att skydda sig mot solen och solkräm ska vara ett komplement till kläder och solglasögon. Tänk på att smörja in hela kroppen även öron, fötter, områden runt badkläder och andra delar som man ofta glömmer bort och bränner sig på. Kom också ihåg att smörja in dig och barnen två gånger innan ni går ut i solen och fyll på med solskydd efter bad och efter två till tre timmar.


Likes

Comments