View tracker

Lifestyle, Mat/Food

Ikväll är jag ensam hemma eftersom S jobbar. Har hunnit med en svettig timme på gymmet, tvättat två maskiner varav en med bara mörka byxor. Hur är det ens möjligt att fylla en tvättmaskinen med bara byxor? Dammråttorna som jag stirrat på i några dagar har fått sig en omgång med dammsugaren så mu är det ordning här hemma. Passade på att experimentera lite i köket till kvällsmat och slängde ihop en pastagratäng med spenat som blev gott om du frågar mig.

Jag valde linspasta på röda linser som jag kokade lite kortare än anvisningarna. Samtidigt stekte jag på bacon i stekpannan. När det fått en del färg la jdg i sköljda, grovhackade champinjoner och hackad spenat. Det fick fräsa en stund innan jag hällde över Oatlys matgrädde.

Sedan blandade jag pastan och bacon- och spenatblandningen i en ungssäker form. Själv valde jag en matlåda i glas, har ni testat att laga mat i dem? Så smidigt, bara att sätta på lock och placera det i kylskåpet efter maten när det svalnat av!

Likes

Comments

Inspiration

Ett material som alltid är aktuellt och som aldrig, enligt mig, kommer gå ur tiden är läder. Tar man hand och vårdar sin väska eller jacka på rätt sätt så håller de i flera år framöver. En riktig investering alltså! Själv har jag en röd skinnjacka som är ett av mina snyggaste och dyraste plagg jag någonsin ägt. Med tanke på hur många år jag ägt den och hur många år framöver den kommer följa mig framöver på äventyr så kostar den inte mycket i längden. Har du ett plagg i läder liggande långt inne i garderoben som du gärna skulle vilja ta fram och använda? Ta fram ditt plagg och besök läderverkstan.se för att ta reda på hur du på bästa sätt tar hand om läder eller besök deras butik om ex. din väska behöver restaureras. En jacka i läder passar lika väl till vardagslooken som till festen. Läder, en tidlös klassiker som borde finnas i varje kvinnas garderob!

Likes

Comments

Lifestyle

Någon mer än jag som missat att det är tulpanens dag idag? Blev upplyst om det av Nyhetsmorgon imorse där de hade fantastiskt fina tulpaner i alla möjliga kulörer. Bjuder istället på dessa bilder tills jag köpt en bukett med tulpaner!

Likes

Comments

Inredning/Interior, Inspiration, Lifestyle

Det har varit hantverkare hemma två dagar i rad nu. Nya mätningar blev gjorda i förrgår i badrummet och det är torrt. Tack och lov! Så vi blev skonade från att riva ut badrummet. Igår blev hålet i väggen täckt med en ny platta, ny socker är uppe, idag har det spacklats och nästa vecka ska det målas i samma kulör som övriga väggar. Det blev så otroligt tyst efter att avfuktaren togs bort, vilket befrielse för huvudet.

Nu ikväll har jag röjt lite i köket, plockat och grejat i skåpen!


Likes

Comments

Lifestyle

Här sitter jag just nu i soffan med min favoritmygg med kaffe framför nyhetsmorgon. Kan också säga att han skrapade fram en miljon kronor! Igår eftermiddag kom snön och blixthalka så fort som att man bara skulle knäppt med fingrarna. Ser ut att vara likadant väder i övriga Sverige också.

Igår kväll släppte en stor stress.. Läste på facebook att resultatet till farmakologitentan kommit upp. Reaktionerna på det var minst sagt spridda bland klassen så jag fick sådan klump i magen och hjärtklappning och tänkte att jag skulle strunta i att kolla hur det gått för mig. Ångrade mig snabbt och tänkte att det är bättre att få det överstökat fort. Loggade in och ser "Farmakologitentamen - Godkänd" samtidigt som jag brister ut i gråt av lättnad. S trodde nog först att jag inte klarat den men insåg snabbt att det var lyckotårar.

Nu ska jag läsa lite förskrivningsregler och dricka upp kaffet.

Ha en bra dag!


Likes

Comments