Lifestyle

Jag är inte längre student och vilket skön känsla det är. Nu börjar en ny del av livet som jag länge sett fram emot. I måndags ansökte jag om examensbevis och det kom på posten på onsdag. Ansökte på legitimation hos socialstyrelsen samma kväll beviset kom och det är det jag väntar på nu. Det tar upp till två veckor innan processen är klar.

Kan även berätta att jag fått en tjänst som receptarie som börjar första januari. Det är på samma apotek som jag jobbade på under våren och sommaren. Ska bli kul att komma tillbaka till alla kollegor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lifestyle

Alltså jag konstaterar nästan varje dag att tiden bara springer ifrån mig. I torsdags kändes det som att det var måndag dagen innan. Har gjort tre (!) av nio veckor av min praktik. Har för övrigt superkul och stöter på nya saker varje dag. Inser att receptarie är rätt val för mig.
Förra veckan bokade vi en helg i Stockholm innan jul. Som jag längtar. Idag har jag och S ätit frukost på scandic med vänner. Jag har gjort en vända till gymmet och funderar nu på lunch.. Någon som har förslag?
Ha det gott!

Likes

Comments

Mode/Fashion, Shopping

Spontanköpte dessa skor från Tiamo igår på scoretts lagerrensning. Måste passa på när jag hittar ett par som passar mina små fötter. Tycker de var riktigt snygga med gulddetaljer. Jag kommer använda dessa flitigt!


Likes

Comments

Lifestyle

Igår kväll var jag bjuden hem på höstmys till en arbetskollega. Det var supertrevligt och det blev otroligt mycket skratt och god mat. Lite ovanligt att se alla kollegor utan vita rocken men kul att få hinna prata och lära känna de mer än jag tidigare gjort.

Idag har jag ledig dag och S jobbar kväll, så ingen väckarklocka ringde imorse. Så skönt det kan vara att få vakna av sig själv mitt i veckan. Det blev en carbonara till lunch, mmm... Gick till gymmet för ett konditionspass som kändes ganska tråkigt, brukar annars tycka det är rätt kul. Man kan helt enkelt inte känna sig på topp jämt. Kört två maskiner tvätt utan att det märkts i tvättkorgen. Hur mycket tvätt kan man egentligen ha på två personer? Haha. Till middag åt jag wrap med strimlad fläskfilé med grönsaker, avokado och iMat fraiche.

Imorgon bitti ringer klockan tidigare än vanligt, var köksfläkt krånglar och det ska (förhoppningsvis) åtgärdas imorgon bitti.

Snart dags att krypa ner i sängen.Likes

Comments

Contains affiliate links Lifestyle, Mat/Food

Inlägget innehåller adlinks.

Jag har inte glömt bort bloggen. Det har varit så att jag har haft måsten som helt enkelt har tagit tiden från bloggen plus att jag jobbat hela sommaren. Nu ska det bli ändring på det! Just nu jobbar jag på apotek och min praktik börjar i oktober och vara fram till mitten av december. Ser så mycket fram emot den och kan knappt bärga mig, känner mig som ett barn på julafton.

Idag är jag ledig och har tänkt köra ett yoga pass hemma och ett pass på gymmet eftersom vädret inte tillåter att man kan vistas utomhus. Dagens frukost var en av mina bättre, havregurt, skina-och avokadofralla och kaffe med skummad i Kaffe från Oatly.

Likes

Comments