View tracker

Mode/Fashion, Shopping

Denna pyjamas från Hunkemöller har jag kollat på så många gånger. Funderat på att köpa den men aldrig riktigt bestämt mig. Så i fredags fick jag meddelande om att de hade 25% på allt så jag bestämde mig för att köpa den men tror ni den fanns kvar i butiken här i Karlstad? Nej helt borta. Snabbt som attan bestäkllde jag den i deras webshop och igår var jag till butiken och hämtade mitt paket.

Den är så mjuk och så skön plus att den är himla söt också!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Lifestyle

Imorse vaknade jag tidigt av S´s väckarklocka. Gick upp en kortis men kröp tillbacka under täcket för att vila en stund men vaknade två timmar senare. Hade var hunnit med att äta lite frukost innan S var tillbaka. Jag hade inte ens hunnit brygga kaffe!

Såg en föreläsning på datorn från fredags sedan lagade vi en enkel lunch. Den här veckan har jag inte mycket schemalagt i skolan eftersom distansarna har sina innedagar. Så imorgon ska jag plugga hemma på förmiddagen, 2 timmars liveföreläsning efter lunchen och sedan göra räkneuppgifter efter det. På onsdag Så ska jag på föreläsning både före och efter lunch. Resten av min pluggvecka ska jag ägna nästa veckas två kommande seminarium.

Jag har varit på ett spinningpass ikväll. Mycket kul men också så sjukt jobbigt. Ett perfekt sätt att avsluta en måndag på!

Likes

Comments

Inredning/Interior, Inspiration

Nu har sänglampan äntligen kommit på plats på "min"sida. Vi hittade en exakt likadan som den vi hade tidigare på Jotex. Den heter "Treben" om jag inte minns fel. Köpte den efter lite tänkande och jag känner mig mycket nöjd. Ser ni hur mycket saker jag har där nere på sängbordet en massa tidningar, kanelnder och min allt i allo necessär. Borde egentligen snygga till det lite därnere men rör till det varenda kväll. Någon som känner igen sig kanske..

.

Likes

Comments

Lifestyle

Passar på att plugga lite på förmiddagen. Räknar och räknar lite till och funderar på vad det egentligen innebär för kroppen. Svårt men ganska kul!

Likes

Comments