Lifestyle

Igår kväll var jag bjuden hem på höstmys till en arbetskollega. Det var supertrevligt och det blev otroligt mycket skratt och god mat. Lite ovanligt att se alla kollegor utan vita rocken men kul att få hinna prata och lära känna de mer än jag tidigare gjort.

Idag har jag ledig dag och S jobbar kväll, så ingen väckarklocka ringde imorse. Så skönt det kan vara att få vakna av sig själv mitt i veckan. Det blev en carbonara till lunch, mmm... Gick till gymmet för ett konditionspass som kändes ganska tråkigt, brukar annars tycka det är rätt kul. Man kan helt enkelt inte känna sig på topp jämt. Kört två maskiner tvätt utan att det märkts i tvättkorgen. Hur mycket tvätt kan man egentligen ha på två personer? Haha. Till middag åt jag wrap med strimlad fläskfilé med grönsaker, avokado och iMat fraiche.

Imorgon bitti ringer klockan tidigare än vanligt, var köksfläkt krånglar och det ska (förhoppningsvis) åtgärdas imorgon bitti.

Snart dags att krypa ner i sängen.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Lifestyle, Mat/Food

Inlägget innehåller adlinks.

Jag har inte glömt bort bloggen. Det har varit så att jag har haft måsten som helt enkelt har tagit tiden från bloggen plus att jag jobbat hela sommaren. Nu ska det bli ändring på det! Just nu jobbar jag på apotek och min praktik börjar i oktober och vara fram till mitten av december. Ser så mycket fram emot den och kan knappt bärga mig, känner mig som ett barn på julafton.

Idag är jag ledig och har tänkt köra ett yoga pass hemma och ett pass på gymmet eftersom vädret inte tillåter att man kan vistas utomhus. Dagens frukost var en av mina bättre, havregurt, skina-och avokadofralla och kaffe med skummad i Kaffe från Oatly.

Likes

Comments

Lifestyle

Som rubriken kanske redan avslöjat så blir jag 23 år idag. Jag är inte någon storfirare av min födelsedag. Just idag är jag ledig från jobbet (jobbar helg denna vecka) men klockan ringde ändå imorse eftersom S jobbar dagen. Många gratulationer har jag fått.
Under förmiddagen fick jag sms från S som undrade om vi inte skulle luncha på Texas Longhorn vilket vi gjorde. Alldeles lagom fira de enligt mig och gott var det, som alltid!

Nu sitter jag på vår uteplats och dricker kaffe ur min favvomugg.
Ha det gott!

Likes

Comments

Lifestyle

Slinker in med en liten up-date såhär på onsdagsmorgonen. Helgen spenderades hos mamma och pappa med konfirmation för min yngsta syster. Det blev mycket besökare, en hel del kaninmys och ett besök till ryggåstugan hann vi också med.
Nu ska jag äta frukost och göra mig klar för att åka till jobbet. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Lifestyle

Inatt har jag sovit utan att vakna en enda gång, sist det hände kan jag knappt minnas. Jag var trots detta tröttare än jag brukar på morgonen. Under eftermiddagen gick jag till ginatricot för att testa en kjol jag sett men som var slut. Istället gick jag till H&M home. Så mycket fint de har inne nu. Såg bland annat sängkläder, handdukar och en massa annat. Skulle kunna köpa allt!

Bjuder på en selfie eller två!

Likes

Comments

Inredning/Interior

Kunde inte motstå dessa randiga korgar när jag såg dem. Visste inte vart jag skulle placera dem men nu har de fått en plats i badrummet på tvättmaskinen där jag tycker de står ganska bra. Korgarna har blivit fyllda med lite smått i lilla korgen och ute större saker som tar med plats i den större. Det finns också en mellanstorlek mellan korgarna jag har.

Ni hittar korgarna här: liten - HÄR // mellan - HÄR // stor - HÄR

Likes

Comments