Lifestyle

Gårdagen spenderades i skolan med jobb. Äntligen är man igång på riktigt med att stansa material.
Middag åt jag och S på o'Learys med gott sällskap. Efter det tittade vi på mello och somnade nästan direkt efter båda två. Det har varit en lång vecka.
Idag var jag otroligt trött på morgonen när S gick till jobbet. Drömde att jag försovit mig två gånger! På förmiddagen tog jag en vända till skolan för att stansa in lite mer material. Ett jobbigt pass på gymmet har jag också hunnit med innan söndagstacos!

Likes

Comments

Lifestyle

Godmorgon eller nu är det väl förmiddag ändå? Jag sitter i Universitets bibliotek arbetar på min uppsats. Idag gör jag tabeller på hur förskrivningen på speciella grupper av läkemedel sett ut i Värmland under 2015 (datan har inte släppts för 2016 än). Egenvårdstentan har jag väntat på att få resultatet på sedan i onsdags och nu när jag loggade in på min sida så ser jag "Godkänd". Så skönt, vilken befrielse, så nu kan jag titulera mig egenvårdsrådgivare. Det ni! Det händer så mycket just nu, bland annat så har två apotekskedjor hört av sig i veckan och nästan vecka ska jag på intervju.

Nu ska jag fortsätta med plugget med musik i öronen. Ha en trevlig helg!

Likes

Comments

Contains affiliate links Lifestyle

Jag har superkänslig och jättetorr hy som ständigt behöver återfuktas för att inte flagna. Jag blossar lätt upp och får irriterade partier speciellt i pannan. Jag har i många år använt ansiktskräm men måste erkänna att jag fuskat med rengöring en del dagar när jag inte använt make-up.

Ett nyårslöfte jag gav var ju att ta bättre hand om min hy, samtidigt blev det en del läsning om hudvård i egenvården och jag blev så inspirerad!

A och O när det gäller hudvård är att välja produkter anpassad till huden exempel torr, normal, fet eller blandhy. Dessa produkter använder jag två gånger om dagen. Först rengör jag ansiktet med Eucerins Ultra sensitive cleansing lotion (höger i bild) genom att applicera på lätt fuktigt ansikte och torkar av det med en bomullspad. Enkelt, snabbt och behöver inte sköljas av. Sedan appliceras en ansiktskräm från Avene som är anpassar för superkänslig hy. Den absorberas och går snabbt in i huden. Efter hudkrämen tar jag Eucerin AtoControl acute care cream på ställen i ansiktet som är extra irriterande som pannan i mitt fall. Det är en kräm anpassad för att lugna irriterad hud. Jag kan inte säga än vad jag tycker om den då jag inte använt den tillräckligt än men jag har bara hört gott om den.


Inlägget innehåller adlinks

Avent Tolérance - HÄR // Eucerin AtoControl acute care cream - HÄR // Eucerin ultra sensitive cleansing lotion -HÄR

Likes

Comments

Inredning/Interior

Denna fina tavla har fått kommit upp på väggen vid köket/vardagsrummet. Köpte den på royaldesign förra helgen när de hade 20 procent på hela butiken här i stan. Har kollat på den så länge och känner mig så nöjd med köpet!

Likes

Comments

Lifestyle, Mat/Food

Nu är det lördag och helg! Veckan har varit intensiv för både mig och S. Så det kändes skönt att kunna ligga kvar i sängen när klockan ringde imorse, klev upp en timme efter och gjorde iordning lite frukost. Vanligtvis är jag ingen frukstmänniska men just idag så kändes det mer lockande än vanligt.

Likes

Comments