Header

During your pregnancy your whole body is changing. And of course also your breasts, and they need some SERIOUS support during this amazing time, but also a really heavy time for your body haha! I’ve been wearing my GlamMom Bra’s during my pregnancy and I love them! They are so comfy yet stylish. ( Also important ;) ) I'm already heaving all the colors and I'm hooked!

You can wear them during your whole pregnancy, and also for when your breastfeeding! Amazing right?!

Sounds amazing right? Do you want to look around to see what they all have? Go look at www.glammom.com . I’m also having a discount code for 20% for you guys, use lifestylebyemma20

Happy shopping loves!

-------

Tijdens je zwangerschap verandert je hele lichaam natuurlijk enorm, en dus ook je borsten. En juist tijdens deze ingrijpende periode hebben ze wel goede ondersteuning nodig! Tijdens m’n gehele zwangerschap draag ik al de BH’s van GlamMom, en ik vind ze zo fijn! Ik heb ze inmiddels in alle kleurtjes, en ze zitten heerlijk! En ook belangrijk, ze zien er super mooi uit!

Je kan ze tijdens de gehele zwangerschap dragen, maar zijn ook perfect voor tijdens de borstvoedingsperiode. Ideaal toch?

Ben je nou nieuwsgierig geworden, of wil je gewoon graag een paar bestellen? Kijk op www.glammom.com en ik heb ook een 20% kortingscode voor jullie! Gebruik code : lifestylebyemma20 voor korting. Happy shopping!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ik was al een hele tijd aan het zoeken naar fijne leggings tijdens m’n zwangerschap. En dan niet zo’n legging voor onder een jurkje, maar eentje waar ik zeg maar in kan leven haha!

Na flink wat rond zoeken kwam ik uit bij Training for Pregnant, een bedrijf uit Zweden. Op Instagram zag ik al mooie foto’s voorbij komen, en na het bekijken van hun website werd ik enthousiast! Sinds ik de leggings heb ontvangen LEEF ik er ongeveer in haha! Ze zitten zo enorm fijn, hebben een super fijne ondersteuning bij je groeiende buik & zien er nog leuk uit ook! Ben je ook benieuwd geworden? Kijk dan op de website : www.trainingforpregnant.com

-----

I was looking for some good and nice fitting pregnancy tights, but couldn’t find them! Until I came across Training for Pregnant. A company with tights for pregnant women. (As the name says haha!) The tights are designed by a strong mommy who experienced the same thing during her pregnancy, she couldn’t find nice fitting tights so she started this company. (HOW AMAZING!) So after scrolling around their Instagram page I was getting really excited about it. I had some contact with the sweet owner, and for a collaboration I received their products. And I can tell you this, since I have them in my wardrobe, I’m almost wearing them EVERYDAY. (Until they need to go in the laundry again, I hate that day haha!)

So yes, I am more than exited about this product! I LIFE in these tights! So pregnant lady’s, go check them out! You literally can’t life without them. Go check them out ; www.trainingforpregnant.com

Likes

Comments

Je hebt chocolade en pindakaas, de perfecte combinatie toch? In Amerika zijn vooral de ‘peanutbutter cups’ erg bekend. Maar in de kant-en-klare zitten natuurlijk mega veel ingrediënten die je niet mag hebben of waarvan je denkt, uh wat? Juist ja, als je dat al denkt is het ook een no-go! Dus what to do? Zelf maken natuurlijk! Daarom deze variant die vrij is van gluten, lactose en geraffineerde suikers! Het is super makkelijk te maken, en je hebt maar een paar ingrediënten nodig! Wie verras jij dit weekend met deze heerlijke traktatie?

Peanutbutter Cups

Ingredients


    Vulling:
  • Half kopje pindakaas
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 1 theelepel stevia
    Chocolade omhulsel
  • * 200 gram lactosevrije chocolade. > Zie notities
  • 1 theelepel glutenvrij havermeel

    How to:

    1.Pak een muffinvorm en doe overal papierenvormpjes in. Doe alle ingrediënten voor de vulling in een kommetje en doe deze 1 minuut in de magnetron om alle ingrediënten wat zachter te krijgen. Ik roer ze elke 20 sec. even door en zet hem daarna terug in de magnetron. (Je kunt het natuurlijk ook au bain marie smelten natuurlijk)
    2.Als dit mengsel klaar is roer je het nog even goed door en zet je het daarna aan de kant om bezig te gaan met het chocolademengsel.
    3,Voor het chocolademengsel is het eigenlijk hetzelfde als voor de pindakaas. Ik heb de chocolade au bain marie gesmolten, let op dat het niet TE zacht is, het moet niet echt helemaal vloeibaar zijn maar je moet het gewoon goed kunnen door roeren. Als dit het geval is doe je er een theelepeltje havermeel doorheen.
    4.Roer het mengsel nogmaals goed door en pak dan je muffin vorm en doe dan telkens 1 theelepel in een muffinvormpje. Als je dit met alle muffinvormpjes hebt gedaan pak je de vorm op, en schud je hem zachtjes op en neer op je aanrecht zodat de chocolade goed verdeeld wordt over de vormpjes.
    5.Pak dan je spuitzak en vul deze met het pindakaas mengsel. Doe dan telkens 1 theelepel van het pindakaasmengsel in het midden van de chocolade en doe dit wederom bij alle vormpjes
    6.Maak het dan af door overal de resterende chocolade overheen te doen. Laat het uitharden in de koelkast voor min. 1 uur. Ik laat ze sowieso in de koelkast staan, dan vind ik ze het lekkerste!



Notes

- Extra nodig : Muffinblik, muffinvormpjes, spuitzak.
-Ik heb voor de chocolade een mengsel gebruikt van 125 gram lactosevrije pure chocolade( >72%) & 75 gram rijstemelk chocolade.
-Je kan zelf variëren in deze hoeveelheden, het ligt er net aan wat je het lekkerste vindt! Als je hem helemaal puur wilt gebruik je gewoon 200 gram pure chocolade.



Likes

Comments

Sorry sorry, het is een tijdje geleden dat ik mijn laatste recept/blog heb geplaatst. Het gaat lichamelijk helaas wat slechter met me, en tot overmaat van ramp had ook de oven het begeven! Gelukkig heb ik nog veel klaar staan in m’n concepten zodat ik gelukkig toch wat kan posten!:-)

Maar wat is er nou leuker om een lekkere pot vol met zelfgemaakte verse granola in je keuken te hebben staan?
Het ziet er feestelijk uit, en is ook nog eens super lekker van smaak en heerlijk om door je lactose-vrije yoghurt te doen of om tussendoor wat van te snacken!;-)


Homemade Granola

Ingredienten:


  • 75 Gram glutenvrije haver
  • 50 Gram glutenvrije gierst
  • 25 Gram geraspte kokos
  • 75 Gram gehakte noten (Combinatie van wat je lekker vindt)
  • 4 Eetlepels gesmolten kokosolie
  • 5 Eetlepels rijststroop (Of honing als je dat wel kunt verdragen)
  • 4 Eetlepels zonnebloempitten
  • 1 Eetlepel vanille-extract
  • Mespuntje zout



How to:
1.Verwarm je oven voor op 165 graden en bekleed een grote bakplaat met bakpapier.
2.Doe dan ALLE ingrediënten in een grote schaal en meng dit meng je handen goed door elkaar heen.
3.Verspreid het dan over de bakplaat en bak het 30 minuutjes af, als de helft van de baktijd is verstreken is het slim om even met een lepel het hele geheel om te draaien.
4.Als het klaar is, laat het dan afkoelen en doe het daarna in een grote glazen pot die je goed kunt afsluiten!





Likes

Comments

Ik was zo ontzettend benieuwd hoe het nou zou smaken als je zelf pindakaas ging maken, dus na wat uitgeprobeerd te hebben was het gelukt. En als je eenmaal zelf je pindakaas hebt gemaakt koop je nooit meer pindakaas uit een potje, want dit is zo ontzettend lekker!!

Ingrediênten:
  • 2 kopjes ongezouten pinda’s
  • Arachide-olie 1,5 eetlepel
  • half theelepeltje Stevia of Sukrin (Of als je normale suiker kunt verdragen kan dat ook)
  • 1 klein theelepeltje keltisch zeezout (normaal zeezout kan ook)

How to:

  1. Verwarm je oven voor op 175 graden, en pak een bakplaat.
  2. Leg je pinda’s op de bakplaat en zet de bakplaat in je voorverwarmde oven. Na 3 minuten ga je even met een lepel of iets anders door alle pinda’s heen zodat ze gedraaid zijn. Laat ze na het omdraaien nog 3 minuutjes in de oven afbakken.
  3. Als de pinda’s klaar zijn haal je ze uit de oven en doe je ze in je keukenmachine. Maal ze nu een paar minuten en doe elke keer een keer met een spatel de randen schoon vegen zodat er geen pinda’s achterblijven. Na een paar minuten moet het een egale massa zijn geworden.
  4. Als het een egale massa is doe je de suiker, het zout en 1 eetlepel Arachide-olie er doorheen, en laat je het weer even een doormalen tot het een echte pasta aan het worden is.
  5. Nu is het een kwestie van nog wat extra Arachide-olie toevoegen tot je de gewenste dikte van je pindakaas





Likes

Comments