Hej alla! Hur är det idag? Dessutom måndag & en ny vecka & bara ett par dagar till helg igen... får iaf tänka på något bra att jag går på lov på fredag!
Jag mår bra.. har bara så mycket jag vill ska göras om dagarna. Skolan ska göras fram till e.m sedan hem & all läxa ska bli gjord så man kan bli av med den. Senare på kvällarna blir det alltid två timmar man är iväg på gymmet & sen är man inte hemma från senare på kvällen...
Dagarna med jobb är man inte hemma från halv elva & då ska man ändå käka & fixa sig innan lägg dax & sen finger klocka sex dagen efter...

Men detta med att vara på topp? Kan någon berätta för mig hur detta ska gå? Min erfarenhet är att det är omöjligt att vara på gott humör 365 dagar om året & dygnet runt!
Vi alla har våra dagar man inte mår bra... Men när man lämnar sitt hus & ska gå ut så måste man ju vara en fejk människa med ett falskt leende så ingen ser att man inte mår bra... & skulle man gå ut & visa hur man mår så hade någon tänkt "ryck upp dig ute bland folk" eller "ute efter få uppmärksamhet"
Ibland kan jag komma till skolan & vara lite nere. Kan bara vara man har sovit dåligt en natt (oftast) & då får man höra det direkt! Eller kommer till jobbet stressad som bara den & då kollar folket på en som "du är tonåring har du ens något liv"???
Kan säga att föra veckan var jag på topp fyra av sju dagar & denna dagen idag är jag bara så trött så är mer eller mindre osocial!

Så hur ska vi då bete oss? För inget passar ju?

& kommer man till skolan/jobb & är jätte glad så frågar folk om det med! Lixom nyfikna på vad som har hänt! Dok kul när dem frågar en...


Bild på mig & Tidddlipom! & Mattias min tränare 18/12-15 (cancer) bästa människan vi i familjen kände! Det var en människa som var på topp fast han varit sjuk från 11 års ålder... & genomgått det få människor har gjort! Saknaden är stor!

Likes

Comments

Helgen är förbi & nu blickar vi fram till en ny vecka med träning, skola & jobb! JIPPI!!!
Har haft en helg som både varit bra & med sina dippar. Men vännerna har festat på & jag har varit socialt stöd som nykter. Känns dok konstigt att sitta vid sidan om.

Med träningen denna vecka så har jag lagt upp...
• Måndag - Ben & Rumpa
• Tisdag - Rygg & mage
• Onsdag - Armar
• Torsdag - Axlar & Bröst
• Fredag - Rumpa & ben
• Lördag - Mat dagen
• Söndag - PW

Är så sjukt pepp på livet & längtar tills jag har praktik efter lovet & dessutom bara tre veckor skola kvar när vi kommer tillbaka från praktiken tills det är jul lov! Så har mycket att stå i nu! Lite som ska bättras upp & måste ta ett stort kliv upp!

Godnatt alla! Hörs imorgon!

Likes

Comments

Jag tycker det är jätte viktigt att vara stolt över sin egen kropp! Trivs man o älskar sin kropp trivs man oftast bättre med sitt vardagliga liv.
Att säga man "älskar" sin kropp det hör jag sällan för tror vi alla vill alltid förbättra något! Men att "tycka" om sin kropp hör jag ofta för då brukar man mena på att, man är nöjd där man är nu & så kroppen ser ut idag.
Sen kommer man till folk jag träffar på som kan säga "jag hatar min kropp" & där måste jag alltid vända på det & säga att man ska vara stolt för de man har!
Att göra en förändring i sin vardag kan vara svårt! Jag som snart personlig tränare kan säga "ut & motionera minst en halv timme om dagen"
Men hur många gör det!?
Inte så många för då måste dem kanske prioritera bort något annat! & ofta så är vi trötta efter en dags arbete & sen ska man hem & göra allt där hemma...
Men... din kropp kommer må bättre av dem 30 minuterna power walk & du kommer garanterat bli en gladare person!
Hur gör man?
Jo... Du ger dig fan på du ska fixa detta! Du ska visa för alla andra men mest för dig själv att detta fixar jag!

Så ut & ta en runda varje dag så kommer du garanterat må bättre. Behöver inte kosta massa pengar för må bra!

Likes

Comments

Hade sista passet i skolan idag med maxstyrka & det kändes bra! Var sjukt kul & killarna i klassen visade verkligen vad dem gick för... helt otroligt vilka vikter dem tar! Vi tjejer bara stod & kollade på!
Själv hade jag & Julia knäböj & marklyft men maxa bara i knäböj & blev helt okej marklyft då jag jobbar upp min teknik bättre.
Mina ca 49-50 kg fixade idag 60 kg på stången & det kändes hur bra som helst & med Hannes som stod bakom & hjälpe till om något skulle hända!

Fredag dessutom & hur underbart som helst. Mys kväll med vännerna & bara vara ledig känns så bra!
Har inga direkta planer idag men äta mat ska jag göra!

Likes

Comments

Dagens ben & rump pass gick super & det kommer allt kännas imorgon! Så helt underbar känsla att längta till! Man vet att har man gjort ett bra jobb så känns det! En bra belöning för kroppen.

Knäböj
30 kg
40 kg
45 kg
50 kg
Benspark
30 kg
35 kg
40 kg
45 kg
En bens hantel
8 kg
8 kg
9 kg
Liggande stång över höft
20 kg
25 kg
30 kg
35 kg
40 kg
45 kg
50 kg
Knäböj hantel
10 kg
10 kg
13,6 kg
16,2 kg
16,2 kg

Likes

Comments

Liten kort video från dagens pass! Blev lite mage dessutom & älskar denna övning! Tar bra som bara den & lätt att göra!

Är dessutom nerbäddad & redo för sova nu tills klockan ringer imorgon men vet dok inte om jag kommer vilja gå upp. Säkert jätte trött som jag är nu men ändå håller jag mig själv vaken!

Godnatt alla!!

Likes

Comments

Just nu har jag överskott av energi & har en hel del att stå i om dagarna. Skolan halva dagen & den går rätt segt...
jobbet kommer några dagar i veckan & då är det till 22:00 på kvällen & ink så ska läxan fixas & få till ett litet gym pass.
Som dagen igår var det skola till halv fyra men hemma halv sex & till gymmet som slutade vid åta så hemma halv nio & stå där & laga mat & göra läxa slutade med jag somna tolv på kvällen & klockan ringde sex på morgonen.

Dagens arm pass gick bra & jag är helt off ikväll. Men som sagt det gick bra & har ett bra flöjt just nu & super taggad på bikini fitness 2019 & kommer bli ett grymt år!

Set 3 reps 8-10
Biceps curl
Triceps curl
Drag stång ner
Hantel lyft
Triceps hantel
Triceps stång

Likes

Comments

Just nu håller vi på att gå igenom de olika tränings formerna i skolan & håller just nu på med maxstyrka dvs. 1-5 reps & 4-5 set. Högt tempo & vila på 3-5 minuter för en bra återhämtning.
Ni som inte redigt vet vad maxstyrka går ut på så är det du maxar din vikt i ex. knäböj & kör som exempel 4 reps på ett set & där ska du ta så tung vikt så du knappt pallar lyfta... där jobbar du upp styrkan i kroppen & va väldigt noga med tekniken när det kommer till höga vikter.
Oavsett vikt ska man ha rätt teknik men va nogare just där! Kommer smälla på bra om man lyfter fel med massa vikt...

Mitt egna problem när det kommer till marklyft är att min höft går före kroppen upp & blir alldeles för kvick så överdelen hänger inte redigt med så jag håller mig till en lättare vikt tills jag har fått rätt på just det.
Knäböj har satt sig nu till nästan 100 % & har börjat kunna ta betydligt mer vikt & ligger en bit över min egna kroppsvikt så är väl ändå nöjd...

Iaf så sitter jag på bussen på g till bilen & kommer bli gasen i botten till gymmet & köra ett rygg pass & lägga till en del magövningar.
Främst på listan är det
• Marklyft
• Latsdrag
• Stående rodd
• Handtag drag sidan ner
M.m.

Likes

Comments

Är så pepp på livet just nu, eller ja snarare träningen & jobbet! Skolan vet jag inte redigt om det är något att va pepp på? Men iaf träningen...
Har gjort ett schema fram till jul/nyår med två sorters träning! Kommer vara muskeltillväxt (så klart) men samt en massa Max Styrka! & veckan där vid jul & nyår ska jag bara äta & äta en massa gott & sen därefter på hård diet & träna på lika mycket men kommer ha mera fokus på kosten så sommar kroppen 2017 blir perfekt!
Har kvar 2019 som debut inom bikini fitness! Ska vara i topp form den dagen det gäller annars ingen idé att ställa sig på scenen!

Har beslutat mig för att börja ut & pw ännu mera! Minst tre gånger i veckan & spå kosta explosiva påskjut! Så det kommer jag allt börja med! Än så länge kan man va ute med till vintern blir de gå bandet på gymmet! Måste vara varmt om Amanda ska ut & gå! Inte grek för inget!

Nu säng dax! Skola imorgon! Natti alla fina!

Likes

Comments

Sitter i sängen nu & läser ett häfte med 98 sidor om träningslära 2 som jag skall ha prov på om ca två veckor. En av alla prov för att kunna få min licens som personlig tränare.
Har just fått in i huvudet om vårt kretslopp & hjärtats uppbyggnad, samt kroppens blod flöde går till & vårt ATP (syre)
En massa man ska kunna & det är så kul fast det är lite jobbigt så när det väl sitter där så blir man ännu mer taggad på lära sig mera.
Ska börja läsa om hur vår träning påfrestar våran kropp till det bättre & till det sämre. Dvs. Om man tränar om man är sjuk vad som kan hända & om man kanske går på mediciner.
& fördelarna för träning & vilken typ av träning det man utövar vad som just stärker kroppen för de olika sporterna.

Inte bara det! Amanda brukar aldrig äta lite gott & sånt men idag då kom mormor & morfar då blev det god fika & trevligt sällskap!

Likes

Comments