View tracker

Finns det något bättre än att träna ben & rumpa? Typ det jag älskar att köra på gymmet! Men ofc måste man träna resterande & det är med kul men det är något med ben övningar som jag gillar. Kan de va så pass att man får lätt träningsverk & man får oftast sån power.

Jag har varit dålig med uppdatera om träningen & över lag. Har det inte varit skolan så har det varit jobbet direkt efter! Så långa dagar så man tränar inte lika mycket längre & får planera veckor viss just nu.

Tror ni som har mycket i vardagen förstår!

Hur är det annars med er? Själv mår man väldigt bra & vaknade imorse hos killen & vaknade med sån energi & ska till han ikväll med! Mysigt!


Lovar att jag ska bli bättre med att uppdatera bloggen! Om träning & personliga saker (känslomänniskan Amanda)

Ska skryta lite & berätta jag ska fira jul med min älskling Andreas! Lördag hos mig & söndag hos honom! Ska bli underbart!

Likes

Comments

Hej på er alla & måndag igen!
Jag är ingen måndag människa alls! Är rätt trött efter helgen & är rätt seg. Men vad som muntrar upp en sådan dag är när man sätter sig i bilen & sätter på bra peppande musik & kör till gymmet & kliver av bilen & bara mår bra för man vet exakt vad som inväntar & hur det kommer kännas i kroppen!

Latsdrag
30 kg
35 kg
40 kg
45 kg
Hantel lyft sidan
13,6 kg X3
Hantel lyft upp
13,6 kg X3
16,2 kg
Drag stång ner
30 kg
35 kg
40 kg
45 kg
Hantel drag sidan
20 kg
25 kg
27,5 kg
15 kg

Avslutar med: Pw & Lätt Jogging!

Men ska bara berätta en annan sak!

Jag är så otroligt lycklig & så glad ska ni veta! Igår gick jag & Andreas ut officiellt! Han är verkligen en toppen kille för mig! Hoppas på allt för oss två. Håller på att spara till hus just nu & han är dyr att ha den killen när han ska ha ett stort garage! Men det ska han få! Bara för oss att jobba mera. & jag vill ha ett stort hus!
Det bästa med denna kille är att han stötar mig i allt! När man har en dålig dag så tar det två sekunder så är den bra igen. Han ställer alltid upp. & finns där! Så skönt att veta!
Första julen tillsammans & det ska bli otroligt mysigt! Har fixat dem bästa julklapparna till honom med!

Med det fick ni lite personliga saker med.

Likes

Comments

Jag vet att det kan vara svårt att börja träna! Jag vet också att det kan kännas obehagligt att sätta sin fot på gymmet om man inte trivs med sig själv. Tankarna kommer att folk kommer kolla konstigt på en för man inte är "vältränad" & att man kan känna att man inte passar in bland "gym" personer när man själv är mindre tränad.

Men jag brukar säga att.. skit i vad andra säger & det du tror folk kanske säger eller tror om dig.. den obehagliga känslan du har den kan lika väl vara falsk.
Dem på gymmet kan säga att, "vad bra hon/han tränar, riktig kämpe"
Jag menar inte att alla folk är såna som dömmer men jag vet av egen erfarenhet vad jag har hört på gymmet av andra & sen dem flesta är positiva & tycker det är kul att folk börjar träna.

Men jag kan förstå folks delema att ta sig till gymmet när man inte gillar sin kropp. Men samtidigt när man väl tar sig ditt så har man för varje gång visat för sig själv att "jag kan" att man är stark nog!

Så jag vill nå ut med att säga att vet ni någon som vill träna på gymmet men hindrar sig själv med negativa tankar.. så puscha på men på rätt sätt! Följ med som stöd.
Dem vet oftast inte hur övningarna går till & det kan också vara ett hinder. Så ta & vissa & beröm mycket.

När jag själv börja träna så tyckte jag det var jätte pinsamt att gå till gymmet för alla var så vältränade & man såg att dem visste vad dem gjorde. & man själv bara var en osynlig person som fatta inget. Det kunde hindra mig att ta bussen till gymmet varje dag för jag var inte lika duktig & jag kände att jag passade inte in i mängden för alla var så stora & hade muskler & man själv var som en köttbulle kändes det som.
Men med tiden när man fick hjälp av mamma (utb. Bodybuildare, spinning instruktör m.m.) så började jag känna att, -fy vilken härlig känsla att gå till gymmet! Jag visste vad jag gjorde. Klart tog det ett års tid innan jag var bekväm.

Idag kan jag gå in på vilket gym som helst utan att känna något som drar tillbaka mig. Utan jag driver mig själv till att lyckas.

Absolut finns det motgångar! Men så är det med allt i livet! Men att när dem kommer att ta en funderare på varför jag började från början. Att hitta tillbaka!

Jag har min mamma att tacka för allt. Är uppvuxen på gymmet & hade det inte varit för denna fantastiska kvinna hade jag inte varit där jag är idag!
Tagga bikini fitness 2019

Hoppas ni får en super helg. Själv ska jag spendera den med Andreas & vi ska baka massa jul godis!

Likes

Comments

Hello Alla! Sån energi i kroppen har jag till jobbet, träningen & vännerna & familjen! Vill göra så mycket så jag hinner k spår med mig själv!
Ska ringa på nytt jobb & ska ringa ett samtal för fixa lite eget själv. Vem vill lixom inte ha eget? Så stor satsning på det.

Men idag ska jag mysa med killen lite & hem till hans vän & äta mat! Läxa står på spel för prov imorgon men det har jag redan pluggat en del på!

Har faktiskt inte så mycket jag kan skriva om just nu!
Skriver när det kommer upp något intressant!

Likes

Comments

Hade en jätte trevlig dag igår med Andreas då vi var på julbord med hans jobb! Blev en sen kväll & hem med en kille som inte var nykter. Men var kul att se han ha roligt & släppa loss! Något han gör sällan! Insåg också att man är verkligen glad man har han! Tog hand om en & gav alltid en massa blickar & puss munnar! Redig kille!
Vaknade nykter & pigg men han vaknade lite trött & illamående. Haha lite rätt år honom allt!

& nu ligger jag i sängen & bara tar det lugnt! Inväntar att köra & handla lite gott sen iväg & äta lite mat hos Andreas vän! Trevligt ska det allt bli!

Chill söndag & ny vecka inväntar med träning

Likes

Comments

Idag var det 100 % Leg Day på gymmet. Kändes lite efter jag & Andreas var ute igår på lång promenad.

• Knäböj
• Benpress
• Ben spark
• Utfall
• Liggande curl
• Vad press
• Upphop box

Men... vad är det roliga med att köra ben pass som tjej?
Rumpan blir större (haha) något vi gillar & killarna med. Har lixom blivit en stor del av alla idag. Att ha en stor rumpa.
Men varför?

Hör tjejer som säger "min kille vill ha en stor rumpa" "han tycker det är snyggt" "han gillar sånt på sociala medier"
Det sätter ju press på oss som tjej, att dem som har det så i vardagen måste verkligen ändra sin kropp för bli älskad? Men att va kär i en stor rumpa? Eller i personen är ju två stora saker?

Klart är det mysigt med en vältränad rumpa men är det allt?

Jag får höra ofta att "vilken snygg röv du har"
Men asså? Snälla killar? Det är väl kul ni tycker det men är det verkligen det ni kollar på? Resten av min kropp?
Jag har en personlighet med som är väldigt fin. Men rumpan är ändå bättre..
Blir mörkrädd ibland.

Menar Absolut inte att alla är såna för vet många killar som män som inte är så, men menar på att jag möter dessa killar varje vecka & det är inte okej*

Så glad att min kille gillar mig för den jag är. Kan lätt kränga pizza, godis & sånt utan han ens ska säga något!
Så man vill ha det. Jag behöver inte oroa mig för om jag äter pizza ska han tycka jag är tjock. Det är hemskt tjejer som har det så.


Likes

Comments

Vad är det som gör att någon i ens liv, speciellt en specifik person kan få en till att bli galet kär i en? Som pojkvän/flickvän & m.m. senare!

Har försökt förstå varför man faller för just den personen när det finns flera tusen till? & ibland ändå så vet man att man hade kunnat kanske funkat med den där med, men man väljer ändå den speciella personen av en eller flera tusen anledningar.

Själv har jag pojkvän som jag inte kan leva utan. Kan inte se en framtid utan honom & det är han väl medveten om.
Men jag fick en fråga av han "varför jag har kvar honom" & då börja jag ju så klart skriva flera saker varför jag har honom & varför jag älskar han & inte vill ha någon annan än bara han. & visa versa.

Lixom man planerar en framtid tillsammans fast vi är unga & har våra framtids planer. Visa går snabbare & en del tar längre tid. Så är det för oss alla! Små som stora saker man vill göra eller fixa i vardagen.

Men varför väljer vi (jag) denna person! Jag tror man kan älska fler än en. Men sen tror jag att man kan knappt älska så som man verkligen älskar sin partner med vem som. Sällsynt.

Jag vet för mig själv att så mycket kärlek & känslor jag har till Andreas kommer ingen annan få av mig.. mer än mina framtida barn.
Jag kan knappt förstå var ifrån dessa känslor kommer? Fast att jag vet så pass mycket att ett liv utan han funkar inte. Så har alltid min undran varit, hur man kan det.

Har hört av äldre personer vars parter har gått bort i olycka/sjukdom. Som sagt att ingen kan ta kärleken dem hade till den personen men dem kan ändå hitta en ny till älska.

Eller som min farmor som förlora sin man i rätt tidig ålder. Hon säger att hon inte kan se någon annan än han än. Att det var hennes livs kärlek i livet & ingen kan fylla upp det tomrummet.

Att det är sjukt hur vi individer kan dras till varan med så starka känslor & samtidigt med hat för varan. För inget förhållande är perfekt (mer än i filmer)

Så vad jag vill komma med detta är att har ni något bra sagt om detta?
Tex.
Varför valde du din partner? Kunde där kanske inte varit fler invaderade under den tiden ni börja ses? & varför just honom/henne?
Vad drogs ni till?

Likes

Comments

Folk säger att det inte är okej att lägga ut lätt klädda bilder på internet & jajo liten kan jag förstå i vissa sammanhang speciellt dem som bara vill ha uppmärksamhet.

Men sen har vi dem som är som jag...
Vi som tränar för vissa vår kropp & framgång & som vill vissa att lyckas jag kan du lyckas. Att träna för en dag stå på scenen i en liten bikini & vissa upp 99 % av kroppen!
Vi gör det för det är vår passion i livet. Vi älskar träna & se vår kropp förändras.
Vi vill bli större, slimare, snyggare m.m.

Jag får höra att det är fel. Att jag har fel syn på kroppen. Att det inte är hälsosamt. Att jag ger fel bild till yngre. Att jag bara söker uppmärksamhet.

Men jag gör detta för jag älskar gå till gymmet & bara köra ett grymt svettigt pass.
Jag älskar dem dagar jag har mina PW ute i skogen med killen...
Jag längtar tills dagen jag ska stå på scenen & vissa min kropp som jag har slitit för & gråtit över! För det är jag...

Jag är den personen som vill nå fram till alla, att alla kan lyckas. Alla kan så länge vi vill! Klart finns det dagar man känner allt är meningslöst men dem tar man sig bara förbi!

Vill man kan man. Man får ta skit av allt möjligt folk tyvärr! Men va stark & stå på en själv! Folk som tyvärr måste angripa andra mår sällan bra. Tänk då på ni har det bättre!

BIKINI FITNESS 2019 👙👙👙

Likes

Comments

Visa dagar är man på sämre humör & andra dagar kan man vakna med det största leendet. & i perioder går livet som en derjodalbana (upp & ner)
Och idag vaknade jag med tre timmars sömn bakom mig & bra varit slö i hela kroppen. Men en sak har jag lärt mig...

Att försöka ändå le & vara glad. Vet att dessa dagar kan man lätt säga saker man inte menar. Man tar i med fel ton & man är bara smått irriterad på allt.
Men jag testade att ändra allt & ville vara glad. Lite segt var det i början för man fick gå emot lite av sig själv.. men dagen blir bättre än vad den bruka. Just för jag lätt inte det negativa ta över.

Speciellt som jag, som är en känslo-människa! Jag kan lätt byta humör på två sekunder. Det kan bara hända av att någon säger något eller om jag tappar något. Såna små skit bagateller kan få mig att vända på en fem öring.

Men hur ska jag jobba på det?

Ta & lugna ner mig?
Inte stressa?
Andras i en fyrkant* som dem säger?
...
Jag har än inte hittat något som passar eller något som jag ska göra. Jag blir än förbannad på små saker & det tar evighet tills de rinner av mig. Men jag skulle vilja att det bara glider av mig direkt.
Men hur ska det gå? Får jobba på det!

Likes

Comments

Hejsan alla! Hur har eran dag varit idag? Min har varit väldigt bra. Fått tränat rygg & ytligare en löp runda. Känns hur gött som helst i kroppen & har sån energi i kroppen!

Latsdrag
Hantel drag sidan
Stång drag ner
Stående rodd hantlar
Hantel lyft sidan

Kvällen blev att träffa Mini, Jesper & Tom! En sväng med Jesper in till Ängelholm för tandläkare & Biltema!

Men det är snart jul...
Jag älskar verkligen julen. Det är den mysigaste tiden på året då man bara tar de lugnt & myser av alla tända ljus & en brasa som värmer på. På kvällarna sätter man på sig ragisarna fast det är varmt, men man bara gör det!

Så idag satte mamma upp den fösta jul stjärnan här inne. Ute har vi redan fixat med ljus slingor. Men fick upp denna på ovanvåningen så man ser den fint utifrån när man kör in på gården!

Det bästa med julen är...

1. Alla tända ljus & brasan som står på
2. Jul känslan med familj & vänner
3. Pepparkakorna & lussebullarna
4. Snön
5. Jul pynta
6. Maten till julborden
7. Glögg med russin
8. Julklappar
9. Tomten (då man ser alla små barn bli glada)

Här är några saker som jag bara knyter julen med! Snart dax! Räknar ner allt!

Likes

Comments