Tjena nixen Tisdag! Ytligare en jobb dag ikväll & hoppas timmarna går rätt snabbt! Men först så ska jag ner till gymmet & köra ett ben pass. Får se vad jag skrapar ihop för program... vet inte riktigt vad jag ska göra än (är rätt off i huvudet)

Hur står det annars till?
Jag mår iaf rätt bra, är lite trött men så har man det ibland. Träningen håller ändå igång en & jobbet är som jobbet är! Gubben där hemma är så underbar som skämmer bort mig så jag orkar med allt.

Lite bilder från går dagens pass, ett rygg pass som idag känns! Älskar att köra rygglyft med hantlar det får musklerna att arbeta & om man har lite svårt för marklyft kan det vara en bra övning att göra!

Men iaf nu ska jag ta & byta om & fixa till mig & dra till gymmet ska bli ett hårt pass & sen hem & käka massa!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan alla! Fredag dessutom & veckan är snart slut.. eller nja? Jag har jobb ikväll & imorgon!

Körde ett riktigt bra ben pass i förmiddags. Kan meddela att efter detta nya år har börjat så har jag sett rätt många nya ansikten & ofta är jag rätt själv på gymmet en fredag f.m. Men idag var där otroligt mycket folk & många man knappt kände igen. Kul att folk tar sig tiden (dok får man se när dess smekmånad är över, skämt...)

Passet: 10x3 & 4x1

- Utfall
- Knäböj
- Benpress
- Benspark
- Vadpress
- Utfall sidan

Likes

Comments

Hej alla! Idag är jag hemma från skolan & imorgon går vi allt på en veckas lov... eller ja? Jag jobbar en del så om jag kan säga lov det vet jag inte! Men men.. pengarna ska in så jag & Andreas kan flytta till värt dröm hus en dag!

Så vad stod på schemat i f.m? Rygg pass med lite mage! & som alltid får ni upp programmet jag kört & en liten eftertanke jag har efter mina pass! Lixom vad som kan bli bättre!

8x3 & 4x1 (sista med högre vikt)

• Latsdrag
• Drag hantlar upp (nedre rygg)
• Drag stång ner
• Drag rep bak (liggande) latsen
• Drag handtag sidan
• Drag hantel upp (sidan)
• Marklyft
• Sneda drag (mage
• Drag vikt ned

• 30 min kondition

Så vad kunde jag gjort bättre?
Nr. 1! Mina marklyft är inga höjdare.. har lite problem att få höften med i upp gång. Men det är faktiskt bättre.
Nr. 2! Jag kunde ha planerat mitt pass igår & inte bara ta en spontanare på gymmet (blir lite omotiverad)
Nr. 3! Jag kände jag fick en för liten frukost! Var lite trött i kroppen..

Likes

Comments

Som det står var det ben som stod på schemat idag!
Har varit riktig dålig på uppdatera på en tid nu! Men har jobbat en fel & träningen har kommit lite efter.


Benpress
Benspark
Knäböj stång
Knäböj hantel
Utfall
Lyft stång höft (liggande upp)

Men diggar mina nya byxor iaf! Älskar att dem syns lite & att man själv syns i dem!

Ska byta gym dessutom! Längtar!!!!

Likes

Comments

Hej! Med att börja morgonen med god frukost & sen lite tv tittande det är ändå rätt skönt! Men något som är bättre, det är när man sätter sig i bilen & ska till gymmet.
Idag blev det arm & axel pass... vet det är en konst kombo men kan meddela att det är den ända delen jag inte hade så mycket träningsverk av...

Iaf så blev det..

Biceps curl stång
Triceps stång
Biceps curl hantel / sne på bänk
Triceps hantel
Hantelpress
Drag stång upp
Hantel lyft fram
Militär press

Likes

Comments

Godmorgon alla! Ligger nerbäddad i sängen fortfarande & sa just hejdå till Andreas som skulle iväg på jobb! Så hela sängen för en själv (mer plats) haha..

Dagens pass:
Men idag ska jag ta mig till gymmet & köra lite kondition med intensiv cirkelträning. Brukar sätta upp åta olika stationer som går igenom hela kroppen & ska idag också börja avsluta mina pass med minst 15 minuters jogging. En bra början & sen kan man öka på minuterna!

Så vad kan man köra för övningar?
• Upphop på Box
• Kasta boll
• Planka
• Hopprep
• Armhävningar
• Stående rodd
• Knäböj
• Utfall
• Puta Box med vikter
• Maglyft
• Situps (boll) eller sneda

Dessa brukar jag välja lite mellan & ibland kommer det fler man kommer på. Men att köra detta en gång i veckan bredvid styrketräning kan jag känna är skönt.
Ofta när man styrketränar så tappar man sin koordination lite mera & man kan få en försämrad kondition just för man lyfter mer vikter än rör på sig! Inget fel på det alls då jag styrketränar mest men inser också att ju bättre kondition man har desto mera orkar man. (Logiskt)

Invänta kvällen:
Ska fixa ny telefon till Andreas idag kanske så blir in till väla en snabb sväng sen ikväll ska vi äta lite extra gott ( dok jag ska äta nyttigt) & min gottegris äter allt annat! Sätta på en bra film & bara ta det lugnt! Söndag inväntar trots allt jobb...

Vi hörs av ikväll & ni ska få lite av dagens pass senare!

Måste få med den Goa bilden efter vårt besök på Wild West igår med min familj! & det sjuka är att jag var lagom mätt efter den portionen & det är ändå mycket mat.. så ja... tränar man mycket så äter man dok mera!!

Likes

Comments

Fredag & nu är det dax för helg! Ska ut på liten promenad idag för så fint väder men annars bara ta det lugnt, ska till garaget med Andreas & byta bromsarna på bilen sen ikväll bara ta det lugnt. (Äta gott & mysa)

Har sån träningsverk i hela kroppen efter denna veckas träning så det blir en lugn dag idag & imorgon blir det ett pass med cirkelträning & få till det rätt intensivt är tanken!

Känner kroppen börjar bli starkare & man får allt mer motivation för ta sig till träningen & över lag mycket piggare! Redigt skönt!

Nu är snart rasten över på jobbet men slutar ändå snart!

Hörs ikväll!

Likes

Comments

Back & track, eller vad man nu säger.
Okej? Vart ska jag börja?
Har varit på gymmet en snabb runda i f.m. & körde ett ben/rump pass med tyngre vikt & mindre paus emellan gångerna! Blev rätt intensivt & kan meddela att det känns när man ska resa sig eller sätta sig redan nu! Så kommer bli två roliga dagar framöver med värk (ha ha ha)

Morgon dagens inlägg:
Imorgon får ni invänta er ett inlägg om hur jag peppar mig själv för att hålla träning & hälsan på topp! Vad gör jag, hur tänker jag, får jag någon hjälp & m.m.
Tror många kommer veta vad jag känner & kan kanske hjälpa någon av er där ute med det extra!

Likes

Comments

Hejsan igen alla!

Det är så att jag la ner bloggen ett tag för hade lite annat som skulle fixas & vet ni vad????
Det är för er där ute.. snart kommer jag lansera ut en sak & jag kommer inte alls gå in på detalj idag... men inom kort tid kommer ni alla få veta den stora nyheten! Jag är Super Taggad!!! Men en sak tror jag ni kan gissa (det är inom träning & hälsa)

Annars är det bra med er? Jag har haft en kanon jul & haft lite ledighet från jobbet med! Skolan är igång igen & jobbet med! Men ändå skönt att komma tillbaka till ens vardag!
Jag & killen söker lägenhet med! (Kanske inte så intressant att veta) men nu ska jag ut i friheten & lämna mina föräldrar & fixa allt själv! Scary!!!!


Dagens träning gick super bra! Men jag ska va ärlig & det är att armar är så jobbigt att köra.. fast det är kul så kan dessa arm pass bli att man vill dra på!! (Haha) känner redan av att min morgon dag kommer bli kaos på jobbet med dessa spagetti armar!!

Onsdag - armar o axlar
- biceps curl stång
- Triceps curl stång
- Biceps stång
- Triceps rep fram

- Hantel lyft sidan
- Hantel press upp
- Hantel lyft fram
- Drag stång upp
- Mage & kondition
- Mage sneda situps
- Drag rep ner (mage)

Likes

Comments

Finns det något bättre än att träna ben & rumpa? Typ det jag älskar att köra på gymmet! Men ofc måste man träna resterande & det är med kul men det är något med ben övningar som jag gillar. Kan de va så pass att man får lätt träningsverk & man får oftast sån power.

Jag har varit dålig med uppdatera om träningen & över lag. Har det inte varit skolan så har det varit jobbet direkt efter! Så långa dagar så man tränar inte lika mycket längre & får planera veckor viss just nu.

Tror ni som har mycket i vardagen förstår!

Hur är det annars med er? Själv mår man väldigt bra & vaknade imorse hos killen & vaknade med sån energi & ska till han ikväll med! Mysigt!


Lovar att jag ska bli bättre med att uppdatera bloggen! Om träning & personliga saker (känslomänniskan Amanda)

Ska skryta lite & berätta jag ska fira jul med min älskling Andreas! Lördag hos mig & söndag hos honom! Ska bli underbart!

Likes

Comments