INREDNING/RENOVERING , FAMILJ O VÄNNER

Godkväll denna kalla lördag! Just nu sitter jag i soffan med Andreas och vi kollar på lite tv och funderar helt på vad vi ska beställa för mat ikväll då jag inte orkar ställa mig och laga mat. Fast jag tycker det är kul kan det vara skönt ibland att bara hämta.

Idag hade jag & mamma en dag för oss två bara & det var välbehövligt. Hade så mysigt. Vi åkte på lite olika ställen så som #hedentorps plantskola & kollade på deras vinter jul*
Sen åkte vi till Margeretetorp på jul marknad men där var så mycket folk så vi åkte därifrån rätt snabbt! Va för trångt att gå.
Inne i ä-Holm kollade vi på lite affärer och bara strosa rundor.
Åt god kina mat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

INREDNING/RENOVERING

Godmorgon och vilket härligt väder det är ute ( än så länge ) idag ska jag iväg med mamma och vi ska bara ha det mysigt och ha en egen dag för oss två.

Men jag bakade kanel äpplen för någon dag sen och dem blev väldigt goa fast att det tog sån tid.
• Jag skar upp äpplena i tunna skivor och sen doppade jag dem i lite kanel i en skål. (Ta så mycket man vill)
• Sätter ugnen på 75 grader!
• Sätt in dem i mitten av ugnen i 5 timmar.
• Låt dem sen stå i en/två dagar innan du äter dem!

Fick iväg min sambo igår till Ikea en snabb runda och skulle köpa lite ljus och lite annat som behövdes i huset.
Och vi började redan prata om nästa hus vi vill flytta till och renovera. Då vi hitta köket vi så vill ha bägge två och lite annat.
Vi bägge är väldigt händiga och tycker om att renovera och göra vårt eget*
Så till nästa hus är kravet att det ska va ett stort kök för jag älskar att laga mat och så ska helst vardagsrummet ligga bredvid så man kan prata med sina gäster samtidigt som man kockar.
Vi ska ha en köks ö där man kan sitta (som en bar)
Drömma kan man alltid, men vi jobbar hårt för få det vi vill.

Sen kunde jag inge låta bli att sätta lite jul på vårt köksbord. Och idag ska jag köpa batteri och hänga upp vår sista krans där nere!

Likes

Comments

LIVSSTIL/HUMÖR

Godmorgon och vaknade idag med plusgrader ute och faktiskt skönt väder för vara mitten av november nu. Så idag blir det lite ute mys när man kommer hem. Kommer dok hem sex ikväll för har en lång dag!

Trivas med sig själv?
Alla säger att det är viktigt att trivas med sig själv, och idag är det många som inte gör det och som inte orkar ta tag i det heller. Kan bero på vikten (som jag hör mest) att dem känner sig lite överviktiga eller tvärtom. Idag är vikten av oss mänskor att man ska va small och vältränad. Det är det nya ”modet” att kurvor finns inte mer än i fåtal tidningar/modeller som vill visa att kurvor är okej.

Jag tycker om kurvor hos kvinnor fast att jag själv inte har några. Utan att för mig är det en kvinnlig form och det ska vara hälsosam så man inte går över för mycket av ens BMI.
Sen tränar jag mycket så klart skulle man säga att jag älskar muskler på kroppen. Hos män & kvinnor.

Alla vill vi se olika ut, några vill ha sexpack och andra vill bara gå ner lite och visa upp sina kurvor. Love both!

Men vad trivs jag med?
Jag har mitt mål att få till en vältränad tajt kropp och jag älskar ben och rumpa, stora lår och en passande rumpa. Lixom helt perfekt för mig hos en tjej.
Något jag vill ändra på isf?
Jag trivs inte alls med mina bröst, när jag ser andra tjejer som har fina bröst mår jag bara dåligt för jag trivs inte med dem små jag har.
Sen tycker jag det är en dyr kostnad att fixa så samtidigt vill jag inte alls göra det!
Men jag vill heller inte gå med tröja upp till halsen för jag inte vill visa dem jag har.
Och sen vet man att killar kollar extra på bröst, fast dem säger dem inte gör det! Men man ser det framför sig och vad dem hat varit inne och kollat på (haha)
Trivs jag med?
Jag trivs bra med resten av min kropp, det syns att den börjar göra framsteg och fettet har sakta med säkert tinat bort och musklerna börjar sakta där med bli större.

Likes

Comments

FAMILJ O VÄNNER

Som alla andra veckor bara rinner dem iväg och fredag till fredag går sjukt snabbt. Och deg känns bara så skönt för vill så ha jul och sen vill jag bara det ska bli fina soliga vår kvällar innan sommaren kommer!
Jag vet... det är långt fram men ändå!

Idag har jag skola i två timmar så det är skönt, kommer hem vid ett tiden och då kommer dem med fiber och sen kommer Sandra och ska massera tidde. Hon kommer njuta och hon behöver en rejäl massage den pollen.
Gymmet, blir ben och mage som gäller och kondition därefter.
Ikväll ska jag sno min kille som jag inte har sett på hela denna vecka!

Imorgon blir det hem till djuren för sen iväg och träna. På kvällen kommer sa dra och Anton så ska vi grilla och bara ta det lugnt!

Likes

Comments

FAMILJ O VÄNNER

Jag har visa saker jag så vill göra och en del saker jag vill uppnå dem sista veckorna innan nytt är börjar...

1. Jag vill få klart huset med dem sista sakerna som lite inredning och fylla ut tomma ställen.

2. Ska fixa 75 kg i marklyft med rätt teknisk...

3. Lära mig att laga flera maträtter... tycker det är kul att laga mat men jag har så dålig fantasi! Konstigt när man har en farbror som är en av dem bästa kokarna...

4. Jag vill upp till Gtb med Andreas och bara njuta av staden och shoppa lite och kanske ta en natt övernattning.

5. Få mera tid med min morfar, mormor och farmor som jag tyvärr inte träffar så mycket! Speciellt farmor som bor i Grekland.

6. Ska sätta krut på skolan så jag kan plugga vidare till Socionom 2019!

7. Vill på en massor av jul skyltningar/marknader med mina päron för ända sen jag flytta hemifrån så träffar man dem inte lika ofta.

8. Ska ha lagt på min mera muskel massa och få 1 i fett innan nyår... ska göra om tränings programmet nästa vecka!

9. Lägga lite mer tid på mig själv när jag behöver det och inte bara tänka på alla runt om mig.

10. Ska ha all tid med hästarna hemma och ut med bajazzo och få igång han och börja tävla igen till hösten 2018. 

11. Och till slut... Bara njuta av livet och när det är sista december ska jag kolla tillbaka på året som gått och va nöjd med det jag har upp nåt och gjort året som varit. Renoverat ett hus med Andreas, som var kul men som också testade på vårt förhållande. Sen en kanon semester som vi vill göra om snart igen. Och tiden jag har med familjen!

Nu ska allt fortsätta flytta på och snart är det jul och jag längtar så! Första julen i vårt hus!

Bild bomb av bra stunder!

Likes

Comments

TRÄNING

Godmorgon i detta fina väder här ute, är inte lika kallt idag men känns det börjar närma sig vinter tid. Så nu måste jag införskaffa mig en varmare jacka bara..

Hur ser dagen ut.. skola fram till halv fyra så blir en lång dag idag sen ska jag allt hem till mamma för rida tidde och vidare till gymmet innan man ska hem för bara ta en lugn kväll.

Gymmet:
Idag blir det ben och mage med kondition på lite fokus. Behöver tappa i fett % och det börjar ta sig mera och mera. Äter rätt bra och rör mig väldigt mycket om dagarna.
Ska främst köra knäböj och liggande benpress och #booty övningar!
Börjar passet med 10 minuter lätt jogging och avslutar med 20 minuter på CT.

Likes

Comments

LIVSSTIL/HUMÖR

Godmorgon alla eller nu godförmiddag.
Jag sitter nu i aulan i Lunds universitet för lyssna lite vad dem har att säga.
Ska kolla på socionom programmet då jag känner att jobba som behandlare hade passat mig perfekt.

Varför?
Jo, att jobba med människor är något som jag lär mig av och jag kan lära dem. Att jobba som socionom är att hjälpa människor i alla åldrar att komma till rätta i livet och hjälper dem i vardagen, jobb och oftast med hur dem ska tänka om.

Att komma till jobbet och möta olika människor och att det aldrig är samma sak man ska göra. Händer lite saker varje dag!
Sen att man får något tillbaka av dessa mänskor och man lär känna sig själv mycket bättre.

Min mamma jobbar som familjehem och då har dem som bor hos henne en behandlare som kommer en/två gånger i veckan och kollar av. Sen gör min mamma det bästa jobbet som finns där varje dag och är den som hjälper mest till.Nu ska vi snart komma på programmet och är så taggad!
Mer info ikväll!

Likes

Comments

TRÄNING

Hej måndag och till er alla. Jag vaknade rätt tidigt och började dagen med en kanon frukost (havregryn och hallon med två ägg) standard!
Körde ett lättare ben pass imorse med...
• Knäböj
30 kg 10 ggr
50 kg 10 ggr
60 kg 8 ggr
65 4 ggr
• Utfall
30 kg 3 ggr
40 kg 2 ggr
•Rump lyft
50 kg x 3


Jag har förlorat i fett och ökat i muskelmassa den senaste tiden och nu taggar vi igång på ytligare fler veckor med hård träning och strikt kost hemma.
Jag äter små portioner men ofta och planerar mina dagar noga med skola, träning, jobb och mat!

Jag har som mål att 2019 ska jag ha första delen av min kropp klar så det kan fixa en tävling men sen ska den bara bli bättre.
Mer kommer sen!
Måste köra till skolan igen nu!

Ikväll jobbar jag och kommer hem senare men vad gör det. Jag ska till Lund imorgon och kolla på Lunds universitet med skolan! Ska bli kul för vill nog plugga där sen.

Likes

Comments

LIVSSTIL/HUMÖR

Nu sitter jag i soffan med både lite onyttigt och nyttigt framför mig, kan redan nu förstå vems som är vems. Andreas tar ena delen och Amanda den andra. Dok var det säkert en månad sen sist jag ens åt socker så lite sugen är jag.
Men tar hellre en kebab rulle då...

Hur ser min vecka ut nu då?


• Skola: Varje dag denna vecka, korta dagar.
• Läxor: Har en jag måste få klart till imorgon sen blir det alltid flera.
• Hästarna: ska både rida bajazzo och tidde!
• Jobb: Jobb efter skolan...
• Gymma: ska gymma fem dagar denna vecka och fixa lite med tränings scheman.
• Och hus sysslor: Alltid lika kul att städa!

Likes

Comments