View tracker

Idag var det 100 % Leg Day på gymmet. Kändes lite efter jag & Andreas var ute igår på lång promenad.

• Knäböj
• Benpress
• Ben spark
• Utfall
• Liggande curl
• Vad press
• Upphop box

Men... vad är det roliga med att köra ben pass som tjej?
Rumpan blir större (haha) något vi gillar & killarna med. Har lixom blivit en stor del av alla idag. Att ha en stor rumpa.
Men varför?

Hör tjejer som säger "min kille vill ha en stor rumpa" "han tycker det är snyggt" "han gillar sånt på sociala medier"
Det sätter ju press på oss som tjej, att dem som har det så i vardagen måste verkligen ändra sin kropp för bli älskad? Men att va kär i en stor rumpa? Eller i personen är ju två stora saker?

Klart är det mysigt med en vältränad rumpa men är det allt?

Jag får höra ofta att "vilken snygg röv du har"
Men asså? Snälla killar? Det är väl kul ni tycker det men är det verkligen det ni kollar på? Resten av min kropp?
Jag har en personlighet med som är väldigt fin. Men rumpan är ändå bättre..
Blir mörkrädd ibland.

Menar Absolut inte att alla är såna för vet många killar som män som inte är så, men menar på att jag möter dessa killar varje vecka & det är inte okej*

Så glad att min kille gillar mig för den jag är. Kan lätt kränga pizza, godis & sånt utan han ens ska säga något!
Så man vill ha det. Jag behöver inte oroa mig för om jag äter pizza ska han tycka jag är tjock. Det är hemskt tjejer som har det så.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vad är det som gör att någon i ens liv, speciellt en specifik person kan få en till att bli galet kär i en? Som pojkvän/flickvän & m.m. senare!

Har försökt förstå varför man faller för just den personen när det finns flera tusen till? & ibland ändå så vet man att man hade kunnat kanske funkat med den där med, men man väljer ändå den speciella personen av en eller flera tusen anledningar.

Själv har jag pojkvän som jag inte kan leva utan. Kan inte se en framtid utan honom & det är han väl medveten om.
Men jag fick en fråga av han "varför jag har kvar honom" & då börja jag ju så klart skriva flera saker varför jag har honom & varför jag älskar han & inte vill ha någon annan än bara han. & visa versa.

Lixom man planerar en framtid tillsammans fast vi är unga & har våra framtids planer. Visa går snabbare & en del tar längre tid. Så är det för oss alla! Små som stora saker man vill göra eller fixa i vardagen.

Men varför väljer vi (jag) denna person! Jag tror man kan älska fler än en. Men sen tror jag att man kan knappt älska så som man verkligen älskar sin partner med vem som. Sällsynt.

Jag vet för mig själv att så mycket kärlek & känslor jag har till Andreas kommer ingen annan få av mig.. mer än mina framtida barn.
Jag kan knappt förstå var ifrån dessa känslor kommer? Fast att jag vet så pass mycket att ett liv utan han funkar inte. Så har alltid min undran varit, hur man kan det.

Har hört av äldre personer vars parter har gått bort i olycka/sjukdom. Som sagt att ingen kan ta kärleken dem hade till den personen men dem kan ändå hitta en ny till älska.

Eller som min farmor som förlora sin man i rätt tidig ålder. Hon säger att hon inte kan se någon annan än han än. Att det var hennes livs kärlek i livet & ingen kan fylla upp det tomrummet.

Att det är sjukt hur vi individer kan dras till varan med så starka känslor & samtidigt med hat för varan. För inget förhållande är perfekt (mer än i filmer)

Så vad jag vill komma med detta är att har ni något bra sagt om detta?
Tex.
Varför valde du din partner? Kunde där kanske inte varit fler invaderade under den tiden ni börja ses? & varför just honom/henne?
Vad drogs ni till?

Likes

Comments

View tracker

Folk säger att det inte är okej att lägga ut lätt klädda bilder på internet & jajo liten kan jag förstå i vissa sammanhang speciellt dem som bara vill ha uppmärksamhet.

Men sen har vi dem som är som jag...
Vi som tränar för vissa vår kropp & framgång & som vill vissa att lyckas jag kan du lyckas. Att träna för en dag stå på scenen i en liten bikini & vissa upp 99 % av kroppen!
Vi gör det för det är vår passion i livet. Vi älskar träna & se vår kropp förändras.
Vi vill bli större, slimare, snyggare m.m.

Jag får höra att det är fel. Att jag har fel syn på kroppen. Att det inte är hälsosamt. Att jag ger fel bild till yngre. Att jag bara söker uppmärksamhet.

Men jag gör detta för jag älskar gå till gymmet & bara köra ett grymt svettigt pass.
Jag älskar dem dagar jag har mina PW ute i skogen med killen...
Jag längtar tills dagen jag ska stå på scenen & vissa min kropp som jag har slitit för & gråtit över! För det är jag...

Jag är den personen som vill nå fram till alla, att alla kan lyckas. Alla kan så länge vi vill! Klart finns det dagar man känner allt är meningslöst men dem tar man sig bara förbi!

Vill man kan man. Man får ta skit av allt möjligt folk tyvärr! Men va stark & stå på en själv! Folk som tyvärr måste angripa andra mår sällan bra. Tänk då på ni har det bättre!

BIKINI FITNESS 2019 👙👙👙

Likes

Comments

Visa dagar är man på sämre humör & andra dagar kan man vakna med det största leendet. & i perioder går livet som en derjodalbana (upp & ner)
Och idag vaknade jag med tre timmars sömn bakom mig & bra varit slö i hela kroppen. Men en sak har jag lärt mig...

Att försöka ändå le & vara glad. Vet att dessa dagar kan man lätt säga saker man inte menar. Man tar i med fel ton & man är bara smått irriterad på allt.
Men jag testade att ändra allt & ville vara glad. Lite segt var det i början för man fick gå emot lite av sig själv.. men dagen blir bättre än vad den bruka. Just för jag lätt inte det negativa ta över.

Speciellt som jag, som är en känslo-människa! Jag kan lätt byta humör på två sekunder. Det kan bara hända av att någon säger något eller om jag tappar något. Såna små skit bagateller kan få mig att vända på en fem öring.

Men hur ska jag jobba på det?

Ta & lugna ner mig?
Inte stressa?
Andras i en fyrkant* som dem säger?
...
Jag har än inte hittat något som passar eller något som jag ska göra. Jag blir än förbannad på små saker & det tar evighet tills de rinner av mig. Men jag skulle vilja att det bara glider av mig direkt.
Men hur ska det gå? Får jobba på det!

Likes

Comments

Hejsan alla! Hur har eran dag varit idag? Min har varit väldigt bra. Fått tränat rygg & ytligare en löp runda. Känns hur gött som helst i kroppen & har sån energi i kroppen!

Latsdrag
Hantel drag sidan
Stång drag ner
Stående rodd hantlar
Hantel lyft sidan

Kvällen blev att träffa Mini, Jesper & Tom! En sväng med Jesper in till Ängelholm för tandläkare & Biltema!

Men det är snart jul...
Jag älskar verkligen julen. Det är den mysigaste tiden på året då man bara tar de lugnt & myser av alla tända ljus & en brasa som värmer på. På kvällarna sätter man på sig ragisarna fast det är varmt, men man bara gör det!

Så idag satte mamma upp den fösta jul stjärnan här inne. Ute har vi redan fixat med ljus slingor. Men fick upp denna på ovanvåningen så man ser den fint utifrån när man kör in på gården!

Det bästa med julen är...

1. Alla tända ljus & brasan som står på
2. Jul känslan med familj & vänner
3. Pepparkakorna & lussebullarna
4. Snön
5. Jul pynta
6. Maten till julborden
7. Glögg med russin
8. Julklappar
9. Tomten (då man ser alla små barn bli glada)

Här är några saker som jag bara knyter julen med! Snart dax! Räknar ner allt!

Likes

Comments

Jag är en person som vill tro gott om alla! Tro att alla kan ändras till det absoluta bättre så länge man vill! Men ibland blir man också krossad av dessa människor när man får hundra procent förtroende för dessa/någon!

Folk kan säga till mig att "han är inget att ha" "han är en fuckboy" "han kommer såra dig" m.m. Eller "hon är inte ärlig" "hon sprider rykten" & m.m. där med...

Varför ska jag tro gott om alla? Vad får jag ut av detta? Blir jag sårad?

Jag får mest ut av mig själv att lära känna olika typer av folk. Hur folk fungerar. Varför dem ljuger, måste göra dum saker, varför man måste blotta sig för alla... & massa mera!

Jag har blivit sårad rejält & trott så djupt in i någons hjärta tills dagen kom fram tills den personen var lika falsk som andra!
Att man sätter den före en själv i alla lägen men till sist får man bara en käft smäll tillbaka... det händer när man bryr sig om någon!

Det är jag Amanda Jönsson! Jag sätter andra före mig! Jag tar mina vänner & familj först & till sist mig!

Jag möter en ny person & börjar gilla den som person & helt plötsligt finns den osså med framför mig själv!

Detta tar på mina krafter att vara den jag är!
Mår någon dåligt så finns jag där. Jag kan släppa det jag har & bara finnas. Fast jag är helt slut så känner jag att jag måste finnas där annars räcker jag inte till! För folk ser mig som en terapeut eller något!

Jag bär på andras saker... & det kan va tunga saker tills lätta saker!

... men jag skiter i mig själv totalt! Jag har dagar jag själv inte mår bra men då får man bara bita ihop & se glad ut för annars får man höra man ser sur ut eller någon spydig kommentar kommer bakom sin axel.

Men vem ska finnas där? Min familj finns alltid men visa saker vill man inte ta med sin mamma fast jag älskar henne mest av allt! Visa saker vill jag ta med en sån som mig! Men jag vill heller inte vara en belastning för någon!

Fast jag älskar att lyssna på folk & hjälpa dem så finns det stunder jag inte orkar!
Jag är en människa med ett litet liv.
Jag har skola, jobb, träning, läxa, hushåll m.m. som också ska göras dagligen & ändå orka med allt annat!

Menar inte att någon ska sluta prata med mig. Uppskattar att folk kan öppna sig till mig & ha stort förtroende för mig!

Men att ibland kan jag behöva vara den personen!

Jag är inte perfekt. Jag gör misstag på misstag! Som vilken annan person med gör!
Jag har själv sårat människor. Jag har själv ståt där & sett när någon tagit emot skit av mig! Men jag har löst det!

Ingen är perfekt! Alla har vi våran fel & alla gör vi misstag! Men vi lär oss osså av det! & förhoppningsvis inte gör om samma visa igen!

Med detta avslutar jag....

Ha en bra dag & ta hand om varandra & finns där för någon!
Visa personer har det kanske tufft i livet & har en jobbigt uppväxt eller har hamnat i fel kompis umgänge & kan ni bara orka lyssna lite på vad dem har att säga så lovar jag ni gör deras dag!

Samt med er familj & vänner! Ställ upp men bara ni orkar & ändå tar hand om er egna hälsa!

Stor Kram, Amanda!

Likes

Comments

Idag är det en bra dag alla! Har fått gjort en hel del hemma men också varit ute på min första rediga jogging tur! Helt otrolig känsla & det ska jag så börja med. Två gånger i veckan utöver gymmet! Kommer dok ha ont i minst tre dagar framöver då jag inte har sprungit på evigheter. Det känns redan efter en timme efter (kasst)

Men ikväll inväntar det arbete & det ska bli kul! Träffa lite folk & bara tänka på annat! Tre timmar så det går snabbt!
Men nu ska jag ta & fixa mig & snart köra!

Imorgon står rygg på passet så kommer lite bilder!

Likes

Comments

Jag är äntligen LYCKLIG! Det har gått upp & ner det senaste året & äntligen nu har allt nästan fallit på plats för mig/oss! Att vara lycklig & trivas är det ändå jag vill!
Nu pratar vi inte om jobb utan om känslor & relationer.

Jag har hittat mig själv & vet vem jag är! Jag vet exakt vad jag vill & hur mitt liv framöver ska se ut! Han har gett mig massa styrka & hjälp. Fast han kanske inte vet det redigt.
Att hitta en person man våga gråta i famnen på, bråka med, vara glad hos. Våga säga allt till utan känna någon rädsla! Där man kan lösa allt i lugn & ro. Små som stora saker.
Det har jag hittat & det kommer jag aldrig släppa! Han gör mina dagar den killen!


Så vad har jag gjort idag? Jag har myst i sängen med tv fram till 12 halv ett något! & sen åt vi frukost i sängen!
Snart kommer mormor & morfar & då blir det lite kakor men för dem! Inte för mig. Har två veckor kvar av nyttig mat & hård träning. Mycket kondition dessutom!

Nu ska jag ta en städning & sen bara ta de lugnt!
Ny tränings vecka imorgon & vad det kommer bli gött!
Längtar till nästa helg då det blir julmarknad & farmor kommer från Grekland & så ska hon får träffa killen min! Ska bli kul!

Hörs ikväll!

Likes

Comments

Hej alla fina, det är fredag & helg för oss flesta!
Sa igår kväll till Andreas i telefon att det är fredag imorgon & det ska bli så skönt & så känner jag med idag! Är dok helt slut i kroppen men så mycket jag vill göra denna helg!

Imorgon ska jag kanske iväg på Busiess meeting by Luciano Fidalgo! I Markaryd & få lite pusch i livet & jobba ännu bättre!

Kvällen kommer jag spendera med Andreas & han fick i uppgift att komma på våran kväll! Så får se vad han har i kikaren... kommer iaf bli mysigt & super trevligt!

Dagens ben pass blev lättare men ändå så kände jag av det i benen. Kan bero på jag är trött & inte fått i mig den energin jag hade behövt. Dem dagarna finns med för oss alla!

Benpress
50 kg
50 kg
50 kg
40 kg
Bensträck
30 kg
35 kg
40 kg
45 kg
Utfall
8 kg X3
Stång över höft
30 kg X3
Hantel knäböj
13,6 kg
16.2 kg
18,8 kg
18,8
13,6
Hantel en ben
7 kg X3

Likes

Comments

Har haft en mysig dag med mamma nu innan jobbet kallar på mig. Varit dels på väla & gått där & kollat på lite hem inredning & lite kläder som ska in köpas snart för lite speciella tillfällen. Alltid kul med lite nytt i garderoben! Dok skor måste jag leta vidare på... hittande inga som sa någon waw känsla.
Körde till Familja för äta på kina buffén som vanligt & satt där & pratade & gick där & kollade lite.
Alltid mysigt att åka iväg med mamma & få lite egen tid med henne!

Tycker det är super viktigt att stå familjen nära! Tyvärr finns det familjer som har problem & barn som inte får ha den kärleken med sina föräldrar som andra får ha! Det svider i mig just nu när julen närmare sig & man vet om barn där ute inte för en jul kanske & med föräldrar som inte faktiskt är som ett par föräldrar skall vara...
så snälla ni där ute som står er familj nära ta till vara på allt ni har för tänk på dem (speciellt barnen) som inte har några föräldrar!

Absolut bråkar jag med mina föräldrar & små bråk kommer i alla relationer. Det kommer man aldrig undan... men att förlåta & gå vidare är det viktigaste av allt & att få ibland va svag men ändå stark!
Stötta varan i alla lägen & klart vi inte alltid kan hålla med om varans åsikter & tankar så är det.

Nu ska jag ta de lugnt innan jobbet! Hörs sen!

Likes

Comments