Denne her blog er lavet for at jeg kan dele mine interesser med JER!
Jeg har en kæmpe interesse for indretning, forskellelige stile man kan indrette sig efter.
Derfor har jeg tænkt mig at skrive et lille indlæg omkring indretning, med billeder fra mit egtet værelse.
-
STILEN: der findes mange forskellelige stile, jeg kan personligt godt lide den lidt skandinaviske stil, med nogen enkle farver og med lidt detaljer. Det der symbolisere den skandinaviske stil er bla. den mørke væg, i har måske set mange der har en slags mørkegrå væg, jeg overvejer selv at male min væg mørkegrå, da jeg synes det ser VILDT fedt ud!
-
INSPIRATION: men hvor skal man få inspiration fra? Jeg får inspiration fra bla. youtube, Instagram, Pinterest og we heart it.
På youtube ser jeg mange Room tours eller indretnings videoer.
På Instagram følger jeg mange mennesker som poster billeder af deres værelser/ lejligheder.
På pinterest og we heart it finder jeg bare en masse billeder som jeg gemmer så jeg kan kigge dem igennem igen og igen.
-
MIT VÆRELSE: mit værelse er som sagt (skrevet) inspireret af den skandinaviske stil, jeg har bla. nogen mørke grå puder, brune lammeskind og små grønne falske planter. Længere nede kan i se nogen billeder fra mig værelse.
-
Jeg håber i kunne bruge det her indlæg til noget, vi ses!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!
Idag vil jeg skrive et lidt anderledes indlæg.
Det skal nemlig handle om hvad der er i min taske!

OM MIN TASKE
Min taske er købt i Milano, i Italien.
Jeg kan dog ikke huske hvilken butik :(
Den er lavet i fake lædder og har et stort rum og et lille rum.
Jeg valgte den i denne her cremefarvede farve, der var en masse andre farver bla. sort, rød, pink..
Den er ret rummelig og vildt god at have med hvis man skal noget hurtigt hvor man kun har brug for et par få ting.

INDHOLDET

Først og fremmest vil jeg lige sige at der til tider er mere end det jeg har med her, det her er bare hvad der næsten ALTID er med.

1) hovedtelefoner! Jeg hør musik HELE TIDEN! På vej til skole, hjem fra skole, i skole, derhjemme overalt! Men det er ikke altid at resten af kupeen i toget gider hører på min musik haha, så er det altid godt at have noget hovedtelefoner med sig!

2) solbriller! Det er ikke altid de har været der men det vil de være efter jeg fik skaffet mig de her lækre solbriller! De er ret store og jeg syntes de er mega cool.

3) læbestift/ lipgloss, det har jeg stort set altid med for det er ret fedt hvis man har tørre læber eller de bare ligner lort..

4) parfume! "Du lugter sku lidt idag.." oh no! Det er altid godt at have en pafume med, jeg har egtenlig bare en prøve på en bodymost fra VS med for den er der plads til :)

Det var alt hvad der var i min taske jeg håber i har fået lidt inspiration til hvad kan være i jeres! Vi ses <33

Likes

Comments

HEY BLOGGEN!

Lige pt. er jeg på ferie! Hvis i har læst med i min indlæg ved i måske hvor jeg er, men til jer der ikke gør er jeg i Spanien!
Det er vildt godt vejr lige nu men tidligere blev vi fanget i et regnvejr som var ret voldsomt.
Jeg har også startet en youtube kanal! Den hedder: Viktoria Meedom
På den kommer der bla. vlogs op her fra Spanien <33
Vi har lige været på stranden og nu sidder vi på altanen og spiser is :) så jeg tænkte jeg lige kunne skrive et indlæg. Senere kommer der en "pakkeliste" op her på bloggen så hvis i nu skal ud og rejse på et tidspunkt kan i få lidt inspiration!
På min yt kommer der et haul op (har allerede købt lidt for meget)
ej men jeg elsker virkelig at shoppe, jeg er ikke sååå vild med at shoppe tøj for det tager en evighed at prøve det hele. Men hvis det bare er en trøje som man lige kan tage udover sin T shirt og prøve er det fedt.
I lufthavnen var jeg i Victoria Secret! Jeg elsker virkelig den butik, det er ligesom at træde ind i en hel ny pink verden hahaa jeg fik købt 3 af deres lipglosses, to til mig selv og en til min bedste veninde <33
De er vildt gode jeg har 1 i forvejen og jeg ELSKER dem!
Så har jeg også købt en trøje idag, det var egtenlig mest fordi at vi blev driv våde ude i regnen og så manglede vi nogen trøjer i forvejen så jeg fik en Adidas trøje, en sort en med hætte, den er vildt lækker!
Men ja det var vist det, VI SEEES!

Likes

Comments

Hey bloggen!

Idag er det jo lørdag! - yees!
Idag vil jeg skrive lidt om hvordan man kan skabe orden i sit liv og blive mindre stresset. Jeg er en person der går meget op i ikke at være stresset og ikke have det nedern.

Orden// først og fremmest kan det jo hjælpe at have orden i f.eks: Tasker, Væresler, Skuffer og alt sådan noget.

Mindre stress//
Det hjælper mig vildt meget at slappe af, at have 1 time om dagen hvor mam kun behøver koncentrere sig om sig selv og sit liv. Hvis du måske har nogen problemer med noget så få det løst, for det går ikke at gå og tænke på det uden at gøre noget ved det.

Venner og famile// hvis du er meget ked af det over noget lover jeg at det kan hjælpe at være sammen med sine familiemedlemmer eller gode venner. I kunne se en film, gå en tur eller bare sidde og snakke.

Brug weekenderne// I weekender er der god tid til at slappe af og hygge sig. Idag er jeg sammen med min bedste veninde, det gør mig så glad at være sammen med hende. Men i weekender har man også god tid til at rydde op, lave orden i sine ting og få orden på planer for den kommende uge.

Dette var et anderledes opslag men følte lige for at skrive om afslapning og sådan..
Byyye - Viktoria <33

Likes

Comments

hey bloggen

Først og fremmest vil jeg gerne sige mange tak til min dejlige veninde som hjalp med at tage de her billeder.

Jeg tænkte jeg lige ville vise jer det outfit jeg havde på igår!

1) Igår havde jeg min dejligste Justin Bieber trøje på. Jeg elsker at de er så stor og at der står alle de byer han har spillet i fra purpose turen.

2) Som bukser havde jeg nogen almindelig mørkeblå bukser på, som jeg foldede op nede ved anklen.

3) Selvom det stadig er koldt udenfor valgte jeg at tage min yndlings bomber jakke på. Den har en mega lækker grøn farve.

4) Som sko havde jeg de klassikske adidas superstar sko på. Jeg syntes de sko kan gå til alle outfits.

Butikker:

1// H&M ​2// D-XEL ​3// ​H&M ​4// ​ADIDAS

​Vi seees!

Likes

Comments

Velkommen tilbage!

lige nu har vi natur og teknik. Jeg burde være i fuld gang med at lave en affalds fremlæggelse.. meeeen ikke lige nu..

Jeg er 12 år gammel og går i en almindelig klasse på en rimelig normal skole. Jeg har en masse gode venner i min klasse og en bedste veninde. Hun hedder Anna. Jeg går til fodbold hver mandag og fredag. Jeg går også til dans. Jeg danser det man kalder "LA style" 

Jeg har en mor, en far, og en lillebror. Vi bor allesammen i et hus på sjælland. I min fritid filmer jeg mange videoer. Videoer til min blog på instagram. Min blog på instagram poster jeg videoer næsten hver dag, det her er noget helt andet! Her skriver man jo indlæg og ligger billeder op. 

i skal helt klart gå ind og følge min bedste veninde annas blog ( anna_hartfree )

Vi ses guyyys

Likes

Comments

Lige nu sidder jeg i en krise - ved ikke hvad jeg skal have på :(
Men altså jeg vil skrive min mening om Justin Bieber merch. Alle er begyndt at gå i Justins tøj. Det er jo mega fedt hans tøj. Har ikke forstået hvordan "trenden" bredte sig så hurtigt. Jeg har selv en Justin bieber trøje. På min skole går de fleste i det selvom de ikke er fan. Jeg er heller ikke "fan" men elsker han's musik og hans stil. Jeg syntes hans sang tekster er vildt fede og inspirerende og de handler ikke KUN om kærlighed, men også om hvor hårdt livet kan være..
Så idag tror jeg, jeg tager min Justin trøje på - den er vildt oversize ;)
Mange bestiller det fra hans originale hjemmeside. Jeg fik min i julegave og den er vist nok købt i H&M de har den ikke mere da det jo blev udsolgt så hurtigt.

Likes

Comments

Vi er jo faktisk næsten lige kommet ind i år 2017, der kommer til at ske en masse fede ting!

1) Her i vinteferien skal jeg til Spanien, kan slet ikke vente for er SÅ træt af det danske vær - det er jo ikke helt som i Spanien ;)

2) I år 2017 bliver jeg 13 år, den 3. Oktober, det er jo lidt specialet at fylde 13 år (så er man jo teenager) - haha syntes det lyder underligt at kalde sig "teenager" bare fordi man fylder et hvis antal år, folk udvikler sig jo forskelleligt :)

3) I år 2017 skal hele min klasse til Lalandia.. :) selvom det "bare" er et vandland bliver det nok VILDT sjovt og hyggeligt, ikke fordi det er Lalandia men fordi hele klassen skal med. Jeg elsker når der bliver hold angagemanter som styrker klassens fællesskab!

4) 7. Klasse. På min skole er 7. Klasse det "største skridt" vi kommer op på den øverste gang og får mange flere rettigheder end vi har nu - jeg glæder mig godt nok til ikke at skulle blive tvunget til at være ude i det kolde vejr, når det er frikvarter, brrrr

5) Bloggen. Jeg satser på at få gang i denne blog og ligge en masse indlæg op hver dag, jeg har altid elsket at have dansk hvilket mange syntes er underligt.. men jeg elsker bare at skrive stil, historier og ikke minst historier fra mit virkelige liv. Jeg har prøvet det der med at skrive dagbog og fortælle hvad der er sket i løbe af dagen meeeen det er altså liiidt kedeligt.. hahaaa

Jeg glæder mig til at poste mange flere indlæg vi ses!

Likes

Comments

Det her bliver mit første rigtige indlæg. Jeg vil fortælle lidt om min stil.

Min stil kan godt være lidt blandet. Jeg går meget tit i sorte jeans og en T-shirt. Men det er for det meste kun hvis jeg ikke har god tid eller orker at gøre noget vildt ud af mit outfit.

Men hvis jeg har god tid og er "in the mood" for et vildt outfit kan jeg finde på fx at tage nogen hullede bukser og en slags top med mønster. Mit mest brugte "item" er helt klart ALLE mine sweatshirts. Jeg har så mange sweatshirts som er oversize og det elsker jeg bare. Min ynlings er min Justin Bieber merchandise trøje. Den er SÅ lækker.

Her var lidt om min stil.

Bye byee.

Likes

Comments

Hejsa allesammen!

Jeg håber nogen læser dette, men det ved jeg jo ikke om nogen gør.

Jeg vil starte en blog fordi jeg ELSKER at skrive. Jeg har tænkt mig at poste alt muligt randomt indhold og en masse billeder af fx outfits og accsesories.

BTW hedder jeg Viktoria, så ved i det :)

Jeg håber sygt meget i vil følge med og læse mine indlæg.

Vi ses!

Likes

Comments