Inte alltid lätt när man inte tycker lika. Min sambo och jag köpte en ny tv bänk. Jag tycker att det blev på tok för lågt. Men inte min sambo. Så vi får vänta och se ur det blir tillslut. Jag blev inte nöjd , men han ör. kanske jag får ge med mig ? Jag vet inte. Lite irritation som väcktes i kroppen här. Men låter han göra det, jag ska snart iväg och jobba med en avpina fantastiska kollegor.

Ikväll är det utbildning:) då har jag chans till att träffa fler fantastiska kollegor.

Måste bara säga att jag längtar så oerhört mycket till i morgon. Av den anledningen att barnen kommer hem i morgon. Min son som bor hos sin pappa kommer också hem i morgon.:) Kärlek.


Time to get up from the bed.

Ha en underbar dag.

Likes

Comments

​Hej. 

Evelina heter jag och är 29 år gammal. Jag bor tillsammans med min sambo och våra 6 barn. 

Jag jobbar med ledarskap, coachning och hälsa. Har tidigare jobbat inom vården på många olika ställen, men visste att det var något som saknades. Jag var borta väldigt mycket från mina barn. Trivdes inte med att lämna dem tidigt på morgonen, hämta sena eftermiddagar. Jag ville helt enkelt vara med mina barn. 

Så jag fick denna chansen till att få starta mitt eget, att vara min egen. Idag ser jag bara möjligheter för mig och min familj.

Att kunna styra över dina egna arbetstider, att alltid få vara med på barnens aktiviteter, hämta efter skolan osv. Detta för mig är värt allt. Jag jobbar hemifrån och jag får göra det jag älskar, att hjälpa andra till att nå sina drömmar och mål, att hjälpa andra att få samma chans som jag att få bygga upp sin egen business. 

Idag har jag suttit hela förmiddagen i sängen och jobbat. För en stund sedan så förflyttade jag mig till Ystad och fortsatte jobbet där. :) med detta sagt så kan du jobba från vart du vill. Förra veckan var jag i Spanien och jobbade :) Det finns bara möjligheter. 


Ha en underbar dag i detta ruskväder. 

kram kram 

Likes

Comments