Att få ihop vardagen kan vara ett pysslande ibland när man är så många!
Tillsammans så är vi 8 stycken i familjen! Gör det mesta så fungerar det bra :) lite lättare med Dem äldre barnen då dem är så otroligt duktiga på att hjälpa dem små :)

Jag är så tacksam för att jag kan styra mitt jobb, att kunna jobba vart ifrån jag vill , driver min egna verksamhet vilket jag verkligen älskar att göra! Det är min passion :)

Kan jag så kan du ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dessa dagarna har varit total kaos för mig , så mycket oförberedande , hatar det!

Ibland vill man bara vända ut och in på sig själv!

Egentligen orkar jag inte denna kaos runt omkring mig just nu! Men vad har man för val ?

Tur man ska iväg i morgon med lite positiv energi! :) i morgon står jag på hälsomässa med min underbara kollega !

Snart tack och godnatt!

Likes

Comments

Precis tittat på en dokumentär , varför klagar man själv egentligen ? Finns andra som har det så mycket värre än en själv ?

Jag son person glömmer inte ( gammalt då) nu förtiden glömmer jag nästan allt ! Haha men jag menar att allt som man gått igenom, allt som man har fått utstå! Varför ska det finnas kvar och spöka hos en ?

Jag försöker att lägga allt gammalt bakom mig och blicka framåt , men på något sätt så är det som det alltid kommer ifatt mig antingen på ena sättet eller andra!

Jag har kommit så långt i dag att jag har insett att jag kan inte fixa allt själv , utan jag behöver mer proffesionell hjälp!
För skämdes jag så för att säga det , men i dag är hag stolt över Att kunna säga att - ja , jag får hjälp och det är inget fel med det!
Idag har jag kommit så långt med mig själv , vilket jag aldrig trodde att jag skulle kunna göra, jag har alltid sagt att jag är menad för att vara ensam , att bara leva med mina barn! Men har ju inset att ingen vill egentligen vara ensam, men ibland väljer man den lätta vägen istället för att ta itu med det som behöver tas itu med & det är jag otroligt glad för i dag att jag har gjort !

Dottern var iväg hos läkaren i dag och det blev antibiotika, så bu hopas jag att allt vänder så hon kan få må bra !

Tog fram julsakerna idag , inte mycket saker vi hade haha ! Men jag har aldrig varit den som gillar för mycket saker !

Kan bli smått galen på min sambo i bland , det ska vara all ny teknik och nya kanaler osv ! Vi är verkligen inte lika där!

Jag tycker mycket är onödigt och att det inte behövs . Han tycker tvärtom
😂

Sa till honom att när vi träffades hade inte jag en massa teknik osv , hade de vanliga gratis kanalerna på tv. Hade en högtalare som jag kunde spela musik genom ! Men vet ni , jag trivdes så sjukt bra med att inte ha en massa saker , han sa till mig iaf att jag hade ingenting haha !
Ibte ens barnen hade tv spel osv ! Men dem klagade aldrig !

Nu ska dem ha ett tv spel i varje rum, vars en tv och massa annat ( skit) .

Tror aldrig vi kommer tycka lika när det gäller den biten ! Man blir inte lyckligare för man har en massa teknik.

Detta var kvällens funderingar ! Nu är det godnatt och lite sömn innan dottern vaknat igen :)

Min prinsessa och jag. Måste du bli frisk snart ❤️

Likes

Comments

Att känna sig så maktlös när ens barn är sjuka. Dottern började i tisdags med att hon hade ont i öronen. Vet att hon ibland får för sig att dra pennor med en för att slipper förskolan. Så meddelade förskolan att dem skulle höra av sig om dottern sa något mer om det. Gick 2 dagar, sedan bröt det ut. Jo tack för det öroninflammationen.

I dag är det ju söndag, inte har hon blivit bättre utan det är sämre då smärta går ner i käken, ont i huvudet osv. Så i morgon bittig blir det att ringa vc. Så vi kan få pencilin.

Man är maktlös när ens barn är dåliga, vill ju inte att dem ska ha ont. Egentligen skulle mina barn åka till sin pappa i fredags men hade båda tjejerna hemma extra denna helgen. Lämnade flickorna i dag, men Isi ville bara till mamma och jag ville bara ha henne hemma.

Man har väl blivit extra känslig för att inte ha barnen hemma när dem är sjuka, min äldsta dotter var väldigt sjuk som liten, glömmer aldrig den dagen jag trodde jag hade förlorat mitt barn. Den känslan önskar jag ingen för den var absolut det med fruktansvärda jag varit med om. Detta hände henne en månad innan jag fick min yngsta dotter. Höggravid och känsla av att jag skulle förlora min 2 åriga dotter. Det sitter i mig fortfarande, därav jag vill ha mina barn hemma när dem är sjuka.

Jag är otroligt tacksam för att flickornas pappa är så förstående när det gäller den Biten, att jag vill ha dem hemma. därför får jag ha dem hemma också. Sen om det är min vecka eller pappa vecka spelar ingen roll. Det är mina barn.


Börjat nytt jobb för inte så längesen , så det känns såklart sådär med att ta vab, men barnen går förre. Dem är prio ett som för många andra familjer.

Men har fått en del hemma jobb gjort idag så det är skönt och helt underbara kollegor som stöttar och psuchar en när det känns som jobbigast. Får mig till att inse varför jag kämpar så mycket som jag gör. för vem jag gör detta.


Tack min fina vän kathi för samtalet nu ikväll. alltid skönt att kunna prata med någon som vet vad det handlar om och stöttningen där så jag inte tänker helt fel .


Följ mig gärna på Insta : trinellasvenssonevelina

Hemsida: www.trinellasvenssonevelina.se

Fb: lifestyle by Evelina


Kram kram

Likes

Comments

Ja vi är många i familjen, så det är ju såklart pusslande att få ihop morgonen !

Mina barn sov en extra natt hos sin pappa nu i natt! Tur var väl det !

Hur fasiken kan man stänga över alla järnvägar från oss så det slutar med att alla barnen kom försent idag , 45 min i bilen för att köra en väg som tar 5 min till skola och förskola !
Jag kan ärligt säga att jag har tappat mitt humör många gånger denna morgonen! Skogstokig!


Efter 1 Tim och 10 minuter är vi hemma igen !
Snart sätta sig u bilen igen för läkarbesök !

Blir man galen eller!
Hur tänker dem ? Dem som är ansvariga kan ju betala Min bensin , inte direkt gratis att köra runt för dem inte kan sätta ut skyltar !

Aja , nu har skit morgonen gått över.
Kaffe nu sen ystad, fika med bästa vän Andreas efteråt & sen blir det mer inköp av kläder till alla barnen !

Försvinner mycket kläder :/

Hoppas ni har en bättre morgon än mig !

Min familj & jah älskar er alla ❤️

Likes

Comments

Helgen fullt med barn & mycket firande denna helg!

Lovade en bild utan mott löshår , såhär kommer den :)

Obs varning för en sliten kvinna 😂😂🙈

Nu iväg på sista firandet hos sambons pappa!

(Ovanligt att sambon glömmer presenten) får köra och lämna den i morgon!

Likes

Comments

Håret åker av just nu !
Vet inte om det är ångest att inte ha det ?
Men blir en kur för håret nu när det är av! Viktigt att ta hand om håret med , efterbild kommer senare :)

Tack min fina vän
Finns på insta
vaxgudinnan.

Gå gärna in och kika på hennes :)

Likes

Comments

När irritationen i kroppen håller på att smälla av.

Har inte varit så aktiv här eller med min business, ett helvete att sluta med alla mina mediciner. Hjärnan är som den är och bara den känsla i kroppen när man mår sjukt kasst och okar verkligen ingenting. Men nu efter några veckor så böjar kroppen hitta rätt igen, Jobbigt i bland. Sjukt svit att förklara känslan som man får i kroppen och man bara behöver lägga sig och vila. Det är tur att jag har förstående barn, att det har varit viktigt för mig att berätta för dem att mamma inte mår bra.

Men nu är det nya tag och sätta igång med min business igen, har även fått ett annat jobb. Där jag går på timmar, Jätte roligt är det och skönt att få komma hemifrån lite. Kan verkligen behövas att lämna hemmet i bland, denna gången är det något helt annat än vården. Vården som jag har jobbat i de senaste 11 åren, det är nog därför det är extra roligt att få jobba med något helt annat nu också :)


Lördagen i dag började bra, Städat hela ovanvåningen och fixat lite där nere osv, sjukligt skönt att ha iordning och veta att det får vara i ordning 6 dagar till, för om dessa 6 dagar så kommer alla barnen hem igen och då kan jag bara föreställa mig hur det kommer se ut igen. :/

Jag har 3 egna barn och min sambo har 3 barn, det är fan aldrig lätt att få ihop regler, hur det ska vara osv. Inte hjälper det mig i heller när jag inte kan ta mina mediciner i heller. Allting fördubblas, alla känslor jag har så som glad, arg, irriterad osv. Att hålla styr på detta kan vara ganska tufft. Sen är jag ju den som ogillar röra. fixar det inte bara. Får lite smått spel när man ser att ungarna tagit kläder i gaderoben och bara dragit ut det understa plaget och skiter i hur det andra ser ut.

Ush jag vet att detta blev lite utav ett gnäll inlägg. Men jag måste få ut min frustration och irritation på något sätt istället för att explodera.........

Just nu känns det som att jag hade kunnat explodera tio gånger om.

Det började bra, men riktigt jävla skit kväll blev det i stället.............

Likes

Comments

Så mycket olika funderingar ikväll. Varför får man dessa funderingar? Det kan handla om alla omöjliga saker. Vet egentligen inte exakt vad mina funderingar är, kanske för man är så ofokuserad? Att kunna hålla koncentrationen. Det mina vänner är mycket svårare än vad man tror, att kunna fokusera och bibehålla koncentrationen. Läser just nu i en bok som handlar om hur man ska lära sig att fokusera och koncentrera sig. :) Mycket bra bok.

Saknade av mina barn gör inte det hela bättre, men det är bara till att gilla läget, lite mer hel bara när dem är hemma. Sambon är i väg på jobb nu med så nu sitter man här hemma. Inga barn och ingen sambo.

Men helgen har vi spenderat tillsammans. Fredagen så sov jag hela kvällen, helt slut efter veckan med skola, dagis, aktiviteter osv. Lördagen tog vi en tur till Helsingborg där vi träffade fina vänner. Men det har också tagit ut sin rätt i dag. så trött hela dagen, men så värt det.


Remember this :

You don´t need to be great to start. You need to start to be great. <3

Remember this when you are stepping out of your comfort zone... You will be leaving a lot of people behind in their comfort zones. And the least eloquent of them will become the most eloquent and most eloquent of them will become passionate advicates when it comes to defending their comfort zones.

Likes

Comments

Inte alltid lätt när man inte tycker lika. Min sambo och jag köpte en ny tv bänk. Jag tycker att det blev på tok för lågt. Men inte min sambo. Så vi får vänta och se ur det blir tillslut. Jag blev inte nöjd , men han ör. kanske jag får ge med mig ? Jag vet inte. Lite irritation som väcktes i kroppen här. Men låter han göra det, jag ska snart iväg och jobba med en avpina fantastiska kollegor.

Ikväll är det utbildning:) då har jag chans till att träffa fler fantastiska kollegor.

Måste bara säga att jag längtar så oerhört mycket till i morgon. Av den anledningen att barnen kommer hem i morgon. Min son som bor hos sin pappa kommer också hem i morgon.:) Kärlek.


Time to get up from the bed.

Ha en underbar dag.

Likes

Comments