Jag vet inte var jag ska börja. Det har hänt mycket på kort tid. Låt oss ta det i tur och ordning.
Den 3 oktober fyllde jag 18 vilket var en stor grej för mig. Dagen efter tatuerade jag mig. Jag har väntat så otroligt länge på det känns det som. Bokade in en tid ungefär ett år innan. Men nu är sleeven påbörjad. Mesta tiden gick åt till planering och skiss så hann bara börja med några småsaker. Ska tillbaka och fortsätta imorgon.

Nu till den största saken. Jag och William har förlovat oss! Kan fortfarande inte förstå det, men kan inte säga annat än att jag är så otroligt lycklig.
Vet inte om jag har så mycket mer att säga om det förutom att jag känner mig euforisk av bara tanken på det.

I helgen gjorde jag och Smilla våra första sminkningar till gymnasiearbetet. Jag minns inte om jag förklarat vår idé här på bloggen. Det är så att vi jobbar utifrån hur färger påverkar oss människor . Vi använder oss av färgerna i regnbågen. Sedan kommer vi göra en fotoutställning av det hela. En snabbare summering på vårt arbete. Smilla har de primära färgerna och jag de sekundära.
I lördags gjorde jag färgen orange och hon färgen röd.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 63 Readers

Likes

Comments

På tisdagar befinner jag mig på makeup store i Gävle där jag gör min praktik. Jag trivs otroligt bra där då jag snabbt har fått utveckla min kundkontakt och samtidigt får jobba med något jag brinner för. Om det är någon som har vägarna förbi någon gång så är vi varmt välkomna att boka in er på en kostnadsfri brynplock hos mig.

Jag har något spännande att berätta. Enligt mig iallafall ;) Till nästa sommar kommer jag börja på frisörutbildningen på Björn Axén i Stockholm. Kan inte säga mer än att jag längtar SÅÅÅ mycket!

  • 59 Readers

Likes

Comments

Jag och tre andra tjejer i klassen har startat ett eget UF. Vi ska tillverka doftljus med personliga quotes inspirerad av barncancerfonden, som vi kommer skänka en del av vår försäljningen till. Vi är under uppstart och har därför inte kommit igång med försäljningen än.
Skriv gärna om ni har tips eller andra åsikter kring det. Kommer återkomma när försäljningen sätter igång så får vi hoppas på att det låter intressant.

  • 65 Readers

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen jag satte mig ner för att skriva ett inlägg. Har börjat sakna det särskilt när jag ser att det fortfarande är några som är inne och kikar lite då och då.

På makeup lektionen måndags fick vi uppgiften att återskapa en makeup look på 45 min. Vi skulle gå efter en bild på Kendall Jenner där hon hade en blågrön sminkning med väldigt lystrig och simpel hy. Eftersom vi inte hade fullt de produkterna som behövdes. framförallt när det kom till färgskaran på ögonskuggan. Men vi fick blanda de så gott det gick. Huvudsaken med uppgiften var att jobba under tidspress och behandla modellen som en riktig kund.

Likes

Comments

Efter ett tags velande fram och tillbaka så bestämde jag mig för att ta tag i det. Jag har länge behövt en riktigt ordentlig ansiktsvård men varit för snål. Men i onsdags när jag var på stan i Uppsala med William så tog jag tag i det. Jag har problem med acne( främst ärr) och har hört mycket om Dermalogica och deras acne serie. Så jag köpte deras rengöring och en nermattande fuktkräm. Det är helt klart värt pengarna, jag har märkt resultat efter bara några användningar. Jag kommer definitivt införskaffa mig fler produkter ifrån den serien i framtiden. Båda produkterna använder jag dagligen morgon och kväll.

Clearing skin wash 389 kr
Cleaning mattifier 449 kr

Jag köpte allt från eleven.

  • 161 Readers

Likes

Comments

På torsdagsmorgonen tog jag mitt pick och pack och far till Uppsala. Jag och William hade lite julmys eftersom vi inte kommer träffas på julafton. Vi dekorerade pepparkakshus, gav varandra julklappar, tittade på ensam hemma och så söt som han är så hade han köpt en mistel. Så såklart så blev det pusskalas under den.

Idag kom hans släkt, vi fikade och sedan var det dags för mig att ta tåget hem till lilla Furuvik. Där avslutades det med uppesittarkväll. Faktum är att det var första gången för mig då det aldrig varit en tradition i vår familj. Men det var faktiskt riktigt mysigt.

  • 173 Readers

Likes

Comments

Vart ska jag börja. Jag vet inte hur länge sedan det var sen jag bloggade sist, men länge sen var det. Så varför inte göra ett nytt försöka att komma igång igen. Jag tycker verkligen om det, jag glömmer bara bort att göra det.
En uppdatering sen sist känns meningslöst för jag minns själv inte allt som har hänt. Vi kan ta upp det viktigaste iallafall. Jag har köpt en egen liten kisse som heter Aslan. En riktig buse med massa energi! Jag sitter här och försöker tänka ut vad mer som har hänt men vet du vad. Jag har ingen aning.

Tre dagar kvar innan jullov, så skönt det ska bli. Behöver verkligen en paus från skolan och bara njuta av ledigheten. Mycket mys och skoj finns det att se framemot under lovet.

  • 195 Readers

Likes

Comments

Furuviksparken

Jag och William åkte ubåt i Stockholm

Mall of Scandinavia med mamma

Likes

Comments

Hejsan
Uppdateringen har stannat av pga dåligt med inspiration och eftersom det är sommarlov så händer det en hel del runtomkring.
Bland annat så har jag spenderat mycket tid med vänner/pojkvän och varit i Spanien med mamma.

Paddling i Högbo med mamma och Fanny

Spanien

  • 350 Readers

Likes

Comments

I lördags var det dags för Olivias studentbal. Jag hade i uppgift att styla hennes hår och smink. 

Frisyren blev en enkel romantisk uppsättning med pärlaccessoarer. Sminket var en relativt enkel rose/guldig  skuggning med en vingad eyeliner och lösfransar, till det ett par neutrala rosa läppar med passande rouge.

Vi fick följa med till engeltofta ett tag så där passade jag på att fota lite.  

Likes

Comments