Detta är en tävling i samarbete med Nouw och NA-KD där jag nu vill jag tipsa om dessa fina produkter som de har:

Slutligen vill jag bara dela med mig av en rabattkod som ger er 20% på NA-KD.com GRAB20 är koden och den gäller på allt utom reavaror. 


#nakdxmetapicCopyright by me

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Läkaren ringde alltså idag när jag slutat jobbet, provsvaren har kommit och de flesta värdena var bra men vissa var förhöjda. Han har en teori om vad det kan vara men först behövs fler prover tas för att bekräfta, så troligast kommer labb att ringa imorgon för att boka in en ny tid för till provtagning.

För mig spelar det faktiskt ingen roll vad det är, det enda jag är glad över är att de kanske äntligen funnit vad problemet är. Om detta stämmer kommer det göras ännu mer följd prover och sedan en tablett som ska sänka nivåerna på värdet.

I övrigt har det varit en bra dag med extra mycket städning och lite stress då vi försökt jobba in lite tid eftersom vi har APT imorgon men stödningen måste utföras likväl.

Just nu sitter jag hemma och väntar på farmen plus Sveriges mästerkock, jag är även glad över att energin är lite mer på topp idag. Kroppen behövde nog det lilla extra igår.Copyright by me

Likes

Comments

Ikväll sa kroppen nej på riktigt, ena sekunden ligger jag i sängen och myser med min man nästa hoppar jag till då han kliver ur sängen för att få och titta på tv.

Jag säger att jag ska följa med så jag också ville se men då händer det ingenting, kroppen lyssnade inte på mig. Jag försökte röra mig men inget händer sedan blir det svart.

En timme senare väcker min man mig då vi ska fika lite och fixa inför morgondagen jag slokande alltså bara sådär i sängen, kroppen sa nej och jag fick lov att lyssna på den.

Det var mitt mål iår att lära mig lyssna på den, jag har väl ignorerat sen lite grann måste jag erkänna men nu sa den nej.

Jag börjar dock fundera hur detta ska gå framöver om kroppen redan börjar strejka, jag har faktiskt inte tid med detta.Copyright by me

Likes

Comments

Morgonen började med en snabb intro på nya arbetsplatsen som innebär flera områden. Jag tror jag kommer trivas som en fisk i vatten här, känns som en bra början och trevliga kollegor.

Nu har jag nyss varit hos tandläkaren då jag lyckades bita sönder en bit av en tand i slutet på förra veckan.. Klant.
Iallafall så har jag fått slipa ner tanden en bit så att den vassa kanten försvann, hon ansåg inte att de behövdes byggas upp något då det ej är så djupt. Det var ingen stor bit av tanden som fattades bara en knöl på de där tänderna som sitter lite längre bak.. Hoppas ni fattar min dåliga beskrivning.
Men i allafall måste ja tillbaka imorgon för att se om det fortfarande går bra eller om det ska fixas något mer.

Avslutar med en bild från dagen, ursäkta min frånvaro idag.... Det har sina skäl..Copyright by me

Likes

Comments

Du lyssnar på andra utan att avbryta.
Du är hela 93år.

Du var nära på att dö ung i en explosion då du städade på en fabrik och många runt om trodde du var död men du hade hunnit undan, du och din kollega. Mer ingående om själva explosionen och mormors tankar kommer i ett senare inlägg när jag fått mitt egna urklipp om texten mm.

Du är min förebild.
Du är en mamma, min mormor och en gammelmormor.
Du sätter alltid andra före dig själv.
Du vill alltid hjälpa andra.

Din hälsa är inte den bästa men den sätter du åt sidan, du har svårt för att be om hjälp och vill gärna klara det själv.

Du är min förebild, du är min mormor och du har alltid funnits där genom hela min uppväxt, Jag älskar dig nu och för alltid.Copyright by me

Likes

Comments

Här I Sverige har vi faktiskt något som heter den fria viljan, jag tycker vi ska vara glada över att vi har den.

Den fria viljan betyder bland annat att vi har rätten att tycka som vi vill. Om jag eller du nu inte tycker likt så behöver vi inte egga ner oss i det o h börja tjafsa.

Inse istället att vi är olika och var glad för det, om vi alla skulle tycka likt skulle någon säkert klaga över det också för då skulle kanske favorit produkterna dina eller något liknade allt vara slut.

Jag kan bli jäkligt irriterad över att om jag eller någon annan gillar en sak som andra kanske inte gör så ska de alltid börja mot diskuteras och tjafsas.

Kan man inte bara respektera att man har olika tycke? Man kan ge en råd och tips kanske men man behöver väl ändå inte börja mot diskutera varenda gång jag eller någon annan drar upp saker. Dock finns det vissa som tyvärr fel tolkat den fria viljan och börja bryta lagar och skapa sin egen så självklart ska man inte göra det.

Var glad över att vi har den fria viljan och respektera andras val så länge dom är inom lagens väg, mer kärlek åt folketCopyright by me

Likes

Comments

Helgen började bra igår kväll med tacos som vanligt "här som hos den typiska Svensson familjen" men efter maten händer det värsta tänkbara, Lukas kräks, magsjukan har kommit till oss.

I torsdags när jag hämtade Lukas på förskolan Luktade det konstigt, fröken berättar då att det är en som kräkts nyss. När föräldern till barnet kommer så trodde hon att de var förstoppning som gjort sitt men fröken berättar att magsjukan som går nu är ca 2 kräkningar sen blir de friska.

Jag tänkte ju inte mer på det då föräldern var inställd på förstoppning förren det alltså slog till igår kväll hos oss, fyra kräkningar och en diarré.. Suck.. Idag verkar han dock som sagt fullt återställd hunnit med lite blåbärssoppa, saft och vatten som fått stanna kvar i magen.

Håller tummarna nu bara för att jag och maken ska gå hålla oss friska. Magsjuka är hemsk och att se ens barn drabbas av en sjukdom är de värsta tänkbara som finns oavsett vad det är för sjukdom så vill en förälder inte se sitt barn bli sjuk.Copyright by me

Likes

Comments

Ja då var sista passet för denna vecka gjord, och även sista passet på denna arbetsplats. På månad är det nya utmaningar som gäller vilket känna både spännande och förväntansfullt men även lite nervöst såklart. Jag har trivts bra här men känner att jag är redo att breda ut vingarna och testa på något nytt man blir ju rikare för varje erfarenhet man får.

Imorse var det ju provtagning som gällde vilket gick bra även BMI togs (blä så dåligt det var) läkaren ska höra av sig när provsvaren kommit för att berätta om de visar något eller om vi ska gå ner på djupet och behöver ta andra prover. Denna gång blev det mest olika sorters hormon prover för att se om det är något sådant som spökar.

Ikväll väntar en liten myskväll med maken och grabben, nu är även julen bortstökad hos oss (jag tycker det är lite tragiskt att stöka bort, samtidigt som man förbereder och inväntar vårens fina färger aä är det ändå väldigt mysigt med julpyntet).

Avslutar detta inlägg med bilder på hur vackert det är uteCopyright by me

Likes

Comments

Jag vet inte om detta är en fantasi eller så men titta på Lukas gosedjur, ser inte den väldigt ledsen ut ut eller bekymrad,?Ett gosedjur ska väl vara glatt, det är den som ska ge en trygghet, det är den som du kan gråta mot. Det är den du kan berätta allt för. Nu reagerar inte Lukas på detta gosedjur men jag som förälder gör det.

Jag vet inte jag kanske överreagerar men det är ju likadant den nya leksaken som har börjat säljas så himla mycket av, varför uppfinner man en sådan leksak och filmar när den skrämmer ens barn? Först ser leksaken glad ur sen ändrar den minen och gör världens argaste min och detta tycker föräldrar tydligen är roligt att filma hur deras barn reagerar på sådant. Än sen om barnet efter detta är ok med vad som hänt och ej blir skrämd mer efter så varför vill man som förälder skrämma sitt barn? Fiesty pets så heter den leksaken och du kan se på Youtube när folk filmar barn/djur för att visa hur de reagerar.

Barn ska väl få vara trygga. Hur många problem man än har själv ska man inte låta sådant gå ut över ens barn. Barn ska få leksaker de kan känna sig trygga med.

Blir barnet nu skrämd vid första mötet med den nya leksaken får man försöka trösta och sedan berätta för barnet att det bara är en leksak funkar inte det utan barnet fortsätter bli rädd så ta bort leksaken från barnet en månad eller så.

Som sagt jag kanske överreagerar men detta är mina tankar kring det hela.Copyright by me

Likes

Comments

Jaha nu var alltså fastan igång inför provtagningen imorgon och vill ni veta något jobbigt?
Jag är redan törstig, och känner mig torr i munnen.

Jag har gjort fasteprov en gång tidigare och då höll jag på att svimma efter så hon fick hämta en sådan socker grej (tror de heter dextrosol/ dextro energi) hoppas man slipper det denna gång.
Ska förbereda mig denna gång iallafall och ta med en smörgås eller så som jag kan äta direkt efter då jag ska vidare till jobbet sedan.

Det positiva är att vi åt sen middag ikväll så jag bör iallafall inte bli hungrig snabbt plus att det var en av mina favoriträtter så jag åt extra mycket: Lax och potatis.

Avslutar detta inlägg med ett härligt citat /härlig text som jag hittade på jobbet som stämmer så bra in.Copyright by me

Likes

Comments