Header

Godmorgon finisar!
Jag är hemskt ledsen för att jag inte varit aktiv här på bloggen det senaste men jag kände att jag ville göra och satsa på allt annat nu innan sommarlovet. Men nu har jag äntligen sommarlov och tänker satsa mer på bloggen. Jag hoppas att ni kan ha förståelse för att i vissa perioder kan det bli mer uppehåll här på bloggen och då är det förmodligen mycket i skolan. Men nu har jag ett helt sommarlov och jag lovar att jag ska försöka skärpa mig.

I alla fall så ligger jag just nu i sängen och ska strax gå upp och göra mig i ordning för idag ska jag på student i Uddevalla för min typ halvkusin. Efter allt är klart i Uddevalla ska vi vidare till Hunnebostrand där det är kalas för honom. Imorgon är det ännu en student för min kusin Julia och den är i Göteborg och efter det är klart i Göterborg åker vi hemåt för då är det kalas för henne på hemmaplan vilket är rätt skönt faktiskt.
Nu måste jag försöka skynda lite, men jag hoppas ni tar min ursäkt och förstår mig.

Ha en super bra torsdag allihopa så hörs vi snart igen, kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er, för det är det med mig tack!
Just nu sitter jag i Halmstad hos min mamma, Håkan, min storasyster Sofia och min lillasyster Felicia.
Jag är äntligen lite ledig så jag passade på att åka hit och hälsa på för på lördag väntas det en lång jobbdag..
Skolarbetet är nästintill färdigt, det är en uppgift till jag ska göra frivilligt i engelska men det är inte förens nästa vecka på torsdagen, så det är väldigt skönt.

Idag har inte hänt så mycket förutom en resa till Halmstad. Jag och min syster har även varit ute och fotat idag och det blev till och med en del med vår lillasyster Felicia. Bilderna lägger jag upp i ett inlägg efter detta.

Imorgon har jag inga planer förutom att jag förmodligen ska träffa Lovisa en stund.

Hoppas ni får en bra långhelg så hörs vi snart igen!!

Kram <3

Likes

Comments