Header

Hejhej!

Jag kommer ju lägga upp en text varje onsdag här på bloggen och först tänkte jag kalla det för "Veckans citat" men jag tycker att "Veckans text" låter bättre så jag kör på det istället!

Idag är det alltså onsdag vilket betyder att jag ska lägga ut veckans text.
Jag har även tänkt att förklara på vissa texter (dvs inte alla och inte varje onsdag) varför jag tycker om den texten eller det citatet.
Varför jag väljer att då och då lägga någon kommentar till texten är för att visa varför jag relaterar eller för att visa er saker man inte borde göra.

Den här texten bara jag älskar.
Jag kan verkligen relatera denna bilden till mitt ex. Jag valde inte att gå men han gjorde så jag gick liksom.
Riktigt bra text.

Ha en fortsatt trevlig dag, kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejhej.

Jag har alldeles precis satt mig i sängen, kollat av lite skoluppgifter och nu tänkte jag sätta på ''Unga mammor''. Det programmet älskar jag verkligen då jag egentligen sen jag var liten velat ha barn i ung ålder men för min del är det inte läge med barn ännu, haha.
Som jag skrev i inlägget tidigare idag blev det ytligare en dag i garaget så nu är jag verkligen super trött men också super nöjd då vi har hittat felet. Imorgon väntas alltså också en jobbig och lång dag då jag har praktik 7-13.30, direkt efter praktiken ska jag hämta min syster på dagis och sen bara vänta på pappa så vi kan åka och beställa eller köpa en Kil som är den delen vi behöver byta ut på mopedbilen om inte vi skulle upptäcka att något annat är tokigt med den lilla bilen, men jag håller tummarna och hoppas på att det bara är detta som är galet. Klockan 21.00 imorgon ska jag då även på en anställningsintervju och jag är så nervös. Men jag hoppas såklart på det bästa.

Just det, tänkte på det jag skrev om att lägga upp en bra låt här på bloggen en gång i veckan, men jag suger på att hitta nya och bra låtar så jag tänkte faktiskt ta och lägga upp bra citat en gång i veckan istället, ni får säga till vad ni tänker över det också men tänker att jag testar i alla fall 2 veckor. Jag tänker även att jag lägger ut ''veckans citat'' varje onsdag. Tycker ni något annat får ni gärna säga till.

Nej, nu ska jag ta och avrunda inlägget. Men jag hoppas att ni har haft en jätte härlig Tisdag.

Kramar till er.

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu sitter jag på praktiken och har tagit mig lite rast.
Idag är en jobbig dag och jag var inte alls redo att komma igång med vardagen efter lovet, men det är ett måste.

Imorgon den 19/4 ska jag faktiskt på en anställningsintervju på Mc'Donalds.
Jag hoppas att det går så bra som möjligt och att jag får anställningen som är under hela sommaren.
Jag har aldrig jobbat på något liknande ställe men det skulle absolut vara kul och testa något nytt.

Igår 17/4 var en lång dag i garaget.
Jag bytte däck på min systers bil och även på min egna lilla mopedbil.
Min bil ska såklart som vanligt krångla så bakdäcken var verkligen svåra att få på bilen men det gick tillslut efter lite aggressioner, hehe.

Jag slutar min praktik om cirka 2 timmar och då tänkte jag gå hem och laga lite mat och sedan blir det nog garaget idag igen då moppebilen behövs undersökas och städas igen.

Hoppas ni har haft en skön påsk.

Kram <33

Likes

Comments

Hej fina ni.
Jag vill börja med att önska er alla en riktigt glad och fin påsk. Jag hoppas ni har det jätte roligt ikväll och firar rejält 😉

Jag har inte bloggat på några dagar och det är för att mitt schema har varit så tight. Igår tog jag en spontan trip till Hunnebostrand för att träffa alla mina kära kompisar vilket jag inte ångrar. Men idag åkte vi hem och det är mycket ångest över att vara hemma och veta att bara inom några dagar är man tillbaka i vardagen. Men försöker även tänka positivt och tänka att snart är det sommarlov och då leker livet liksom, nej men haha.
Min vän Cecilia var nyss här och vi åt lite glass med jordgubbar och vindruvor för att fira henne då hon fyller 17 år idag och det var hur gott och mysigt som helst! Nu sitter jag i min säng och har äntligen klätt den med en sängkappa, som jag har väntat. Jag blev såå nöjd.
Men nu tänkte faktiskt jag ta och sätta på en film, men ni får ha en fortsatt trevlig påsk.
Kram ❤

Likes

Comments