Hey bloggen!

Sundhed kan være skide svært, og bland selv slik skide godt. Vi ved ihvertfald hvor svært det kan være, at have rygrad til at holde sig fra de søde sager. Vi må nok indrømme, at vi ikke altid er skide gode til at være healthy, haha. Er slik vanedannende? Det må det jo være;))

Men det er okay at synde en gang imellem. Altså vi er jo alle mennesker - og tak for det!

Så perfekte, det er vi ihvertfald ikke, meen det er sgu egentligt også okay. Vi har jo grundlæggende oprettet denne her blog, for at inspirere jer. Og selvom vi ikke er de største health guruer, vil vi da hellere end gerne dele lidt af vores tips og tricks, med nybegyndere, erfarne eller blot interesserede læsere. Hvad mener vi overhovedet, når vi siger sund? Vi er jo ansvarlige overfor vores egen krop, og hvad vi vil gøre med den, men det vigtigste er at vi passer på den. Så sundhed er jo faktisk et meget kategoriseret ord, som har mange betydninger og meninger, alt efter hvordan man selv har lyst til at formidle det.

Den helt store trend er jo at træne, og få en perf insta-body - og ja tak, hvis Gud ville give os sådan en, ville vi ikke tøve et eneste sekund, men sådan er det ikke, og vi må selv være ansvarlige for vores krop - men vi skal også være realistiske.

Så guys, let kroppen og kom i gang. Følg vores 5 nice tips her under - Tjuhej det går!


1. Du må endelig ikke føle dig stresset til noget, når du er ung. Start stille og rolig op. Tag måske en god snak med nogle veninder/venner om, hvad det egentlig kræver at leve et sundt liv.


2. Gør dig nogle overvejelser. Du skal passe på med at blive fanatisk, da det lige pludselig godt kan komme til at fylde alt for meget i din hverdag og det er ikke det vi vil!


3. Tilpas træningen til din hverdag. Det er vigtig at du får sat en fast tid til din træning, så du aldrig behøver at føle dig usikker på dine handlinger, du laver i løbet af dagen.


4. Vær ikke for perfekt. Vi har alle de dage, hvor vi bare har lyst til at rive os løs, og glemme alt om det at være “healthy”. Så gør det! Det skader jo ikke, at spise lidt slik i ny og næ. Se tilbage på dig sig selv som 5-årig, med ingen bekymringer overhovedet.


5. Elsk dig selv for den du er! Det er selvfølgelig naturligt at gå op i hvordan man ser ud, men vi skal alligevel tænke på at vi alle er skabt helt naturlige. All neutral - YAY.


​xoxo


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!


Her i dag har vi haft brug for at trække stikket. Vi har arbejdet 24/7 på vores projektopgave i denne her uge, og nu er vi altså ret udkørte, selvom det kun er onsdag, haha. Så vi tillod os at tage en tur ind til Vejle og stresse lidt af - for det har vi virkelig haft brug for. Vi har været ret presset med tiden, så vi udnyttede denne tur til at tage en masse fede billeder til bloggen. Deal!

Men før vi kunne lave noget produktivt, måtte vi altså få noget mad. Så vi smuttede lige forbi Sunset, og snuppede en sandwich. Vi fik taget en masse lækre billeder. Vejret var super skønt! Solen skinnede, blå himmel, men det blæste helt ekstremt meget - nedtur. Først gik vi ned igennem gågaden, og det er endeligt forår, ja tak! Vi er seriøst gået i vinterhi, og det er skøøønt endelig at mærke tegn på forår. Ved Midtpunktet, er der de her herre fede paraplyer, som vi virkelig ikke kunne undgå at blive glade af - flere fede billeder. Hvis du tager til Vejle, og skal finde hyggelige, øko/vegan, specielle cafeer eller kaffebarer, så skal du helt sikkert kigge efter Midtpunktet!


Okay, vi snakkede jo om, at vi faktisk havde brug for at slappe lidt af, så vi satte os ind på Baresso, stam kaffebar! Vi fik bestilt deres nye Gelatte og latte med cookies og lidt kage - Mums! Det var super godt, men klart ikke det sundeste valg.. Næste gang må vi tage en juice i stedet :))(Det sker sikkert ikke) Vi fik redigeret og arbejdet lidt på billederne og bloggen, mere produktivt. Men efter at vi var godt mætte, eller faktisk helt proppet, skulle vi med bussen hjemad.

Offentlig transport, enorm mængde mennesker og godt mætte, var ikke lige verdens bedste kombi. Meen vi overlevede da den 35 min. lange tur hjem - Spørg os ikke om vi er trætte, for det er vi fandme!


Det var voldsomt rart at komme ud og mærke foråret, og nu har vi en masse ny energi til de sidste dage af ugen. Great!


xoxo

Likes

Comments

Hey bloggen!

Her de sidste par dage, har vi gået og tænkt på det at blive voksen. Vi kan jo ikke sætte tiden på pause, også selvom det er en af de ting vi ønsker allermest lige nu. For hallo? Det er jo det FEDESTE at være ung! Ingen bekymringer, fester, endeløse aftener og intet ansvar - eller hvad?

For hvad indebærer det at være ung egentligt? Det at være ung indebærer faktisk stort ansvar, en masse bekymringer og tusindvis af problemer. Men når man er ung, har man også tilladelse til at leve livet fuldt ud! Og helt seriøst, GØR DET! Du vil 100% fortryde det, når du bliver ældre. Vi kan jo ikke sidde her og fortælle dig hvad der er rigtigt og forkert, men det er bare så vigtigt, at huske at nyde din ungdom.Vi har samlet en masse billeder fra dage, hvor vi ikke har været ansvarlige og bare levede i nuet - og vi EELSKER det!!

Så kom i gang med at nyd livet! Værdsæt hver eneste lille øjeblik i dit liv. Afprøv grænser. Vi har kun 1 liv, så helt ærligt - lev det! Husk på, at vi kun er børn, og vi er nødt til at være vilde og uansvarlige engang imellem! Så kom ud og lev livet piger og drenge - Ingen tid at spilde!


xoxo

Likes

Comments