För varje droppe vatten som landade på min kropp var värdelösa, och inga kläder täckte min kropp. ~ Janet

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

Det strömmar vatten igenom mina lungor och jag får svårt att andas kan jag drunkna i sorg, gå bort i rädsla och kan man verkligen bli hel igen.

  • 52 readers

Likes

Comments

Den kalla luften drar igenom mina lungor och jag fryser till is, jag kan inte tänka klart och tiden är en enda stor imma, jag försöker göra framsteg och förbättring men för dig lyckas jag inte, jag vill härifrån skapa mitt eget liv jag vet att jag kan, jag kan lyckas.

  • 53 readers

Likes

Comments

Tabletterna torkar mina tårar, och tyngden i bröstet ökar när dagen kysser mig godnatt. Jag stirrar ut i intet och hoppas på ett lugn, men jag finner det inte, jag väntar timmen ut men det tystnar inte, Ekot är kvar och förtär mig inombords.

  • 54 readers

Likes

Comments

Jag kippar efter luft, låt mig vara!Jag omfamnas av rädsla och jag kvävs, måste jag döda monstret ? Du gav mig Stockholm syndromet och nu lider jag, jag vill hälla salt på öppet sår jag vill skrika fysiskt så mitt psyke får andas jag vill sy ihop delar av orädsla och klä på mig, och jag vill lära mig dansa i det ständigt gråa.

  • 55 readers

Likes

Comments

Den drar ner mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag ber och hoppas att allt ska bli bra igen att jag ska kunna drömma igen och slippa ångesten

  • 57 readers

Likes

Comments

Det är fruktansvärt att leva med ångest, det känns som man ska dö man vet inte vart man ska ta vägen, livet går så snabbt och man vill bara må bra denhär tiden men ångesten jagar en som en snara så att man stryps och tillslut kippar efter andan, livet är en gåva men hur ska man hantera de när man ständigt har ångest, ständigt gråtfärdig och redo att bryta ihop jag vill bara leva ångesten måste lämna mig nu sluta följ mig runt

  • 57 readers

Likes

Comments

  • 58 readers

Likes

Comments

Jag vill gråta men kan inte, tårarna faller inte, jag vet inte hur jag ska ta mig upp ur dethär, ibland kryper ångesten bara igenom mig och jag får svårt att andas jag blir rädd och vet inte vart jag ska ta vägen, jag känner mig fast kan inte ta mig bort från situationen,

  • 57 readers

Likes

Comments

Ibland undrar jag hur jag ska orka hur ska jag dämpa smärtan, saker kommer ikapp mig och jag får rysningar i kroppen jag vill gråta men kan inte, det är tilt! När ska mina tankar ta slut när ska allt bli bra igen när ska jag våga leva och drömma, när ska jag slappna av igen och ta livet som det kommer.

  • 58 readers

Likes

Comments