Header

Började skolan i tisdags med blandade känslor inför året. Som ni vet är jag väldigt skoltrött, har varit hela sommarlovet även att jag inte varit i skolan.. Haha that's life! ☺ Men det kändes ändå helt okej i tisdags. Kul att träffa alla och få veta vad de har gjort i sommar, de flesta har ju jobbat men också trevligt att höra om alla äventyr. 
Igår var det skola igen och då var det första långa dagen, 8.15-15.10…. Var väldigt trött på kvällen kan jag ju säga!! Idag var det nya tag och upp vid 5 igen, tungt. Men vi fick sluta vid 13 så det kändes väldigt skönt faktiskt, nu rullar det på! Fick även min underbara dator igår, som jag längtat! Sååå… nu bloggar jag från datorn, NAJS! 

Tänkte även att bloggen skulle få lite mer uppdateringar, till en början ska jag försöka några gånger i veckan och så småningom kanske flera gånger om dagen. Det är trotts allt mitt sista år i skolan och det får ni ju inte missa en sekund av. Dessutom har jag tagit tag i min träning igen så jag ser fram emot att visa er resultat när jag ser dem, haha. 😄

Slänger in lite härliga mat och träningsbilder för att inspirera er lite extra!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om det är en sak som har gett mig ångest minst 1 gång om dagen denna sommaren så är det skolan. Jag mår så himla dåligt när jag tänker på det och jag vill verkligen inte börja skolan igen. Jag vill bara jobba.
Det enda jag ser fram emot är studentdagen. Att få stå där och ta farväl av så många pr, timmar och betyg. Himla skönt! Så för att försöka motivera mig själv lite har jag börjat kolla på "utspringsklänning" om det nu kan kallas det? I alla fall, den klänningen man har på studentdagen. Jag har hittat en som jag tycker är så himla söt, fin och ser så bekväm ut. Dessutom är det lite rea på den just nu. Skulle vilja att det var 50% istället för 30%, hehe snål.
Köper man klänning, mössa, skor och accessoarer tidigt tror jag att man håller sig mer motiverad samt att man får det billigare för det är ju nu klänningarna läggs ut på rean!! Pass på!
(bild1)http://www.bubbleroom.se/sv/rea/kvinna/rich-bitch/studentklänningar/flavia-d
ress-white


Likes

Comments

Har ni tumblr? Använder ni det mycket? Vilka följer ni?
Ja. Jag behöver lite nya att följa, just nu är det samma gamla tråkiga bilder som cirkulerar runt. Och det leder till att jag tröttnar och inte använder tumblr lika mycket. Förutom idag, när jag är hemma och är sjuk då använder jag det ganska flitigt.. Men tips på bra tumblrs sökes!!

Min hittar ni på; http://verooniccaa.tumblr.com och ja, det är mest kläder, mat och skor på den, haha..


Likes

Comments

Har under 4 veckor nu kört mitt kostschema som jag fått hjälp med utav underbara Sara. Innan sommaren och ja, faktiskt hela tvåan har jag varit väldigt deprimerad, nedstämd och osäker. Jag visste inte vem jag var, vem jag var på väg att bli eller vilka jag hade runt omkring mig som jag kunde lita på. Hela året gick så fort och jag mådde inte bra. Allt jag tänkte på var bokstaven "A". För det var och är alltid det målet jag har haft med skolan. Jag har alltid velat vara bäst. Jag är perfektionist och det står jag för, jag har svårt att acceptera ett nej, negativa tankar och ett B i betyg gör mig inte glad. Därför har jag under detta året ökat i vikt, tappat vänner och lusten att träffa folk och faktiskt också livsglädjen som alltid fanns där.

Nu, tack vare mycket slit är jag en bit på min resa. 4 veckor har gått sedan jag vände min vardag upp och ned, till det bättre förstås. Och jag är glad, jag är tacksam och jag älskar vad som håller på att hända. Jag har aldrig varit smal, jag har alltid varit den tjocka och mulliga tjejen, men nu, nu kan det bli annorlunda. Jag älskar muskler, inte bara på killar utan tjejer borde också ha synliga muskler. Det är skitsnyggt ju!!!

Med detta ville jag egentligen bara lägga upp denna bild med ord från Hanna Friberg som driver hannalicious.se. As grym blogg för övrigt. Men dessa ord fick mig att inse att det är så jag har känt hela året utan att veta om det. 👌


Likes

Comments

Seriöööst.. Vill bara gå hem. Har suttit på mitt jobb i 1 och 1/2 timme utan att göra något. Haha så är det när man inte har något att göra. Men men snart kommer det nog lite att göra.


Likes

CommentsHar fastnat för byxor med hål i. Vet inte varför men tycker det är så himla fint 😍

Likes

Comments

Så här ser min makeup ut på dagens bröllop. På mig har jag en ljusblå klänning. Allt kommer så klart från Mary Kay och exakt vad jag har använt kan ni få veta i ett annat inlägg 😊


Likes

Comments

Idag är det ju som sagt bröllop men inte bara det utan också Rasmus och min dag. Den 5:e är vår dag. Idag har Rasmus och jag varit tillsammans i 3 år och 1 månad. Tiden går för fort.. Troligtvis kommer Rasmus sova hos mig efter hela kalaset idag.

"Det är kärleken som sätter solen och de andra stjärnorna i rörelse."


Likes

Comments

Idag är det en speciell dag. Det kändes så här spännande och pirrigt i kroppen och ja... Det är en speciell dag. Idag ska Rasmus mamma och styvpappa gifta sig. Det kommer bli så fint och mysigt!

Gick upp vid 8.30 ungefär för att duscha och ta bort nagellacket och lägga på nytt. Det är ju sånt man behöver göra först så både hår & naglar torkar. Efter duschen gjorde jag mig frukost i form av en shake från Herbalife med vaniljsmak och sedan la jag i päron så den blev jättegod!
Hoppas ni får en fin och solig dag! ☀️🎉

Igår när vi åkte hem från Farmor & farfar fick Ludde kika ut genom fönstret! 🐶
Likes

Comments

Idag har jag lite att göra, inte mycket men lite grejer har jag att fixa. Började med en promenad på 40 min med vovven och sedan har jag fortsatt hålla igång efter det. Har börjat måla på min tavla jag ska göra (ni kommer få se resultat), ätit frukost och mellanmål och duschat. Himla effektiv än så länge. Men det viktigaste på schemat idag är att lämna en liten present till mitt lilla fadderbarn som har dopdag idag. Ska också åka till telenor och lämna min laddare, har hört att om det stod 1300 så skulle man lämna in den. Annars ska jag bara ringa några Mary kay kunder och baka de nya recepten jag har hittat.
Tråkigt väder är det ju ute så någon film ska vi nog också hinna med ikväll. Ha en jättebra dag! 😘🌸


En liten sommarbild från picknicken.

Likes

Comments