​hej! Jag är så ledsen för att jag inte har uppdaterat men det har hänt saker och så. Men nu tänkte jag kanske uppdatera ganska ofta iallafall, jag kanske inte uppdaterat varje dag men kanske varannan eller ifall jag är upptagen en gång i veckan❤️


Men iallafall nu är jag i min sommarstuga och myser med familjen mina kusiner åkte hem idag och det känns väldigt tomt utan dom, men nu ska vi äta så vi hörs 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag ute på min veranda och kollar i lite tidningar och äter en piggelin. Idag har det varit värsta sommarkänslan asså just nu är det nog minst 16 grader ute SÅ JÄVLA VARMT asså Jag kan typ inte andas haha!

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag och äter frukost och kollar på GG på Netflix (får ca. 6 gången haha..) och idag fyller min storebror 18 ÅR det är helt insane asså. Men nu måste jag äta upp min frukost snabbt annars kommer jag försent till skolan

Likes

Comments

Hel! Nu sitter jag i soffan och kollar på tv med världens huvudvärk. Det är nog för att jag gick kl.05:30 och sen åkte jag bil i ca 2 timmar sen spelade jag en match (fotboll) och sen en till och en till och en till... Och sen kom jag hem kl. 2 och nu ska vi äta. Så jag har haft en rolig men tuff dag idag (och ifall ni undrar vi gick till B final)

Likes

Comments

Idag är det onsdag och imorrn och på fredag är vi lediga, samt helgen såklart! Så nu ska jag kolla på youtube och kanske hänga med en kompis.

Bild från när jag gick på en timmes lång promenad med min älskade hund!

Likes

Comments

Igår hann jag inte lägga upp något inlägg men va med en kompis och sedan gick jag och min mamma på en kvällspromenad jag har ju skrivit ett inlägg om att jag var på en promenad förra veckan också och jag kan typ rensa tankarna när jag är ute och går+ lyssnar på musik. Så när jag var ute tog jag några bilder, för jag brukar gå på promenad på ett ställe som jag tycker är väldigt fint så jag tog lite kort. Och här får ni dom!

Likes

Comments

Likes

Comments

Här är 2 bilder från min fhoto-shoot som är till min header. Så nu ska jag göra klart den nya headern

Likes

Comments

Nu sitter jag och kollar på youtube. Idag hade vi ingen gympa så vi fick sluta 13:15 som var jätte bra. Så nu ska jag snart äta och förresten är det bara jag som har jätte fint väder idag tack och lov!

Här får ni lite bilder från idag i skolan

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag i badkaret (😂) efter en regning och kall fotbollsträning. Som nog på dom flesta platserna i Sverige ÖSTE regnet ner idag och det var också kallt, sen slutade det att regna när jag gick hem och sen när jag åkte på träning (utomhus) VRÄKTE det ner igen så när jag kom hem var jag alldeles blöt och kall och då tänkte jag vad passar inte bättre än ett varmt och skönt bad!

Likes

Comments