​Att älska någon kan vara underbart men också det värsta som finns i mina ögon. Att känna sig förälskad eller att någon är förälskad i dig är den bästa känslan i hela världen. Då känner man sig trygg och säker men allt det kan rasa på ett ögonblick. Jag har alltid haft lätt för att tycka om någon men enda sedan jag blev ordentligt sårad har det varit svårt, och nu är jag också väldigt försiktig. Men det är även av andra anledningar. 

Men att vara olyckligt kär är inget kul, har fått uppleva det från båda håll, någon har varit förälskad i mig men inte jag i hen och nu är det min tur att vara kär men inte få samma respons tillbaka. Den känslan suger och allt jag vill är att försvinna och det är bara för allt är dåligt just nu. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig utan detta är bara mitt sätt att uttrycka mig, men får se vad som händer med mina känslor. Men just nu suger det.

Mår sämre av detta, vill bara fly denna värld, det finns ändå inte så många som bryr sig. Inte ens min egen släkt/familj, det tror allt är så lätt och enkelt, men det är det fan inte!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det var länge sedan jag lade upp ett sång som betyder mycket för mig, då jag inte stött på någon speciell. Men nu har jag en. Det är låten Shine the light med Sugarland. Älskar den gruppen.

Som jag sa så betyder denna mycket för mig för tillfället, den har en mycket bra text så lyssna på den. Jag är inne i en period där jag mår väldigt dåligt och känner mig väldig mycket ensam då jag inte direkt har några vänner eller en partner, endast min familj som inte vet allt. Allt detta har även gjort att jag tror på något större, en högre makt som jag ofta ber till att allt ska ordna sig. Så nu när jag mår dåligt är det denna vackra sång som jag lyssnar på om igen och igen.

För mig handlar den om att du aldrig är ensam, det finns alltid någon där som "ger dig ljus" när allt är dåligt. När allt ser mörkt ut så finns det alltid någon som kan säga att allt kommer bli bra, även om det tar tid. Vid ett tillfälle i texten sjunger Jennifer Nettles följande text;

" Sometime we jump into the great unknown                                                                                                                                                 Some roads, we all will have to walk alone
But waiting there in the end is a heart that calls you friend
That's me, clapping the loudest, welcoming you home

So when your heart is heavy like a stone
From carrying its load
And you look into the mirror
And see someone you don't know

Or when the shadows are closing in on you
Like a hand around your throat
I will shine the light, I will shine the light"

Just den texten säger mycket för mig just nu och jag kan verkligen inte se ljuset i tunneln. Och om jag skulle kolla mig i spegeln så skulle jag inte känna igen tjejen som står där, är inte den jag tidigare var. Den som lyser upp mitt ljus och som vägleder mig är en person jag älskar mer än allt men som tyvärr inte längre finns ibland oss. Det har gått många år sedan men det känns fortfarande tomt. Så jag skulle säga att för er som har det tufft och söker någon form av tröst, lyssna på Shine the light, den kommer hjälpa dig. 

Likes

Comments

Ja, det kan man undra. Jag har nämligen tänkt väldigt mycket på det den sista tiden. Och av en anledning. En anledning som säkert skulle förvåna många i min omgivning. Nämligen att jag gillar en person väldigt väldigt mycket, skulle nästan vilja säga att jag älskar denna person. Men jag kan inte göra det då det blir fel. Det är nämligen en jag tidigare dejtade, som dessutom sårade mig en del. Men personen ifråga har jag förlåtit för de. Det är flera år sedan jag dejtade personen men trots det har vi kontakt än idag och varje gång jag blivit singel igen under åren som gått så har jag vänt mig till denna person. Och när jag mår dåligt brukar jag alltid läsa våra gamla konversationer och blir genast på lite bättre humör. Dessutom tänker jag hela tiden på "hen" och på hur det skulle vara om det hade blivit vi. Är det inte konstigt att man känner så om det bara är en vän?

Och sen den sista kvällen innan vi gick skilda vägar så visades känslor från bådas håll men trots det så blev det inget. Och jag tänker än idag på den kvällen, vad jag hade på mig, hur hen såg ut och doftade. Faktum är att jag i skrivande stund tänker och smsar med hen. Vi ska nog snart ses, och hen vet vad jag känner, är nervös inför hur det kommer gå.

Jag vill ge min kärlek till denne personen, och jag vill ha kärlek tillbaka. Hjälp mig, varför ska kärleken vara så svår?

Likes

Comments

Då börjar snart veckan igen, men innan veckan börjar så tycker jag man ska ta det lugnt och sätta igång en bra film och bara mysa. Innan det är dags att återgå till jobb eller studier igen. Så därför tänkte jag rekommendera lite film.

Om man gillar familjefilm/barnfilm så tycker jag verkligen att man borde titta på Tingeling, och också om man har barn. Även fast jag är 23 så älskar jag Tingeling filmerna och jag bryr mig inte vad andra säger de är bra. De finns både på svenska och engelska, men eftersom jag inte gillar de svenska Disney så mycket så föredrar jag den engelska, men lade in båda här. Filmen handlar om en legend om ett påhittat djur som väcker nyfikenhet hos Tingeling och hennes vän Vinka, som är en djurälva som inte är rädd för att bryta reglerna för att hjälpa ett djur i nöd. Men detta djur är stort och är inte välkommet i älvdalen, där spejarna bestämt sig för att fånga den mystiska varelsen. Men Vinka ser honom som ett snällt djur och ber därför sina vänner om hjälp att rädd Önskedjuret. Vet att det är en barnfilm men bryr mig inte.

Eller varför inte en Disney musikal? Måste dock säga att den är bra gjord men förstår inte riktigt meningen med filmen. Det är dock väldigt talangfulla skådespelare/skådespelerskor i den musikal.

Filmen är en samling sagor av Bröderna Grimm; Rödluvan, Askungen, Rapunzel och Jack & bönstjälken. Men tycker att trots att den inte är så bra som jag hoppades så är den klart sevärd.

​Och för er som är lite modigare, varför inte en skräckfilm? För alla er som sett The Conjuring, första filmen, ni måste bara se denna. Såg den på bio för några veckor sedan, väldigt bra men hade önskat att de gjort den lite mer skrämmande. Första filmen är väldigt bra men så även denna. Men för mig som älskar skräckfilm så kunde den varit lite läskigare. 

Likes

Comments

Hur jag än gör så ska man alltid vara på mig om jobb och lägga sig i min ekonomi, jag gör vad FAN jag vill!!

Idag så fick jag besök av KF-myndigheten här hemma för att skriva på ett papper, då börjar en person här hemma genast att prata om att det inte är bra att dem kommer hem hit och att jag borde försöka lösa min skuld. Och ja, det är inget bra att ha skuld där jag vet, men om jag kunde skulle jag avbetala eller betala hela på en och samma gång. Men jag har ingen egen inkomst så det är lite svårt. Och det enda jag har som jag köper till mig själv varje månad är Spotify och Netflix. Men det är allt, jag kan inte ens gå på en dejt och/eller ta en fika för pengarna räcker inte. Sen nästa månad är det dags att börja betala tillbaka till CSN och det är en del, hur ska det då räcka till KF? Så nu påstår denna person att jag ska ställa in den planerade resan jag ska göra senare i år, men faktum är att det är inte jag som betalar den resan utan det är mitt resesällskap. Sen kommer jag eventuellt flytta i augusti, ska jag strunta i det då eftersom det kostar pengar? Nej, men att påstå att jag inte är intresserad av att lösa mina skulder är fel, det känner inte till allt.

Sen inte nog med det nu börjar det tjatas om jobb igen, kan de för FAN lägga av!!! Det är inte deras problem utan mitt. Om jag inte vill jobba för tillfället utan studera istället så tycker jag inte att de har rätt att tjata så länge de får pengarna för hyran.

Ser så mycket fram emot att flytta härifrån och bo ensam. Även fast det känns jobbigt att lämna allt men just nu vill jag bara bort. Eller kanske dra till någon annan......

Likes

Comments

Jag skriver inte av någon specifik anledning men kom att tänka på en sak nu de senaste dagarna. Helt plötsligt så har en massa killar jag tidigare pratade med började skriva till mig. Undrar varför egentligen, har inte pratat på flera månader. Är ni sommarkåta eller något?

Jag tänker inte börja dejta några som redan sumpat sin chans. Jag lever i nuet, för tillfället så har jag inga speciella känslor för någon men pratar med två. Och har en tanke på att träffa båda två, men vet inte än. Och eventuellt väntas en dejt i helgen. Håller tummarna för att det kommer gå bra.

Men nog om killar nu, önskar att fler tjejer skrev.

Ha de gött!!

Likes

Comments

Kommer försöka att lägga ut lite sommarbilder och förslag på film under dåliga dagar i sommar men fram tills dess skulle jag vilja ha lite förslag.

Jag älskar filmer och serier, men de jag har hemma har jag sett alldeles för många gånger så skulle behöva ha lite nya tips. Det jag älskar mest är filmer och serier om saker som hänt på riktigt, skräck, drama, komedi och filmer där man löser brott. Så om ni som läser detta har några sådana förslag så kommentera gärna för jag har brist på idéer. Skulle bli väldigt glad om jag i alla fall fick några tips.


Och när jag ändå är igång så tänkte jag passa på att tipsa om två serier som jag just nu inte kan vara utan. En komediserie och en kriminalserie. Började titta för ungefär en månad sedan och är helt fast, började då se från början. Jag talar om serierna New Girl och Bones. Tjejen i New Girl, Jess, jag bara älskar henne och hennes konstiga jag. Och Bones älskar jag för att alla karaktärer har något speciellt som gör att jag älskar dem alla fast på olika sätt, sen såklart för att jag är intresserad av brott och av att lösa mord.

Så gillar du den typen av serier så kolla på dem!

Och ge gärna förslag på filmer och serier i kommentarerna!!

Likes

Comments

Tänkte att det var ett tag sedan jag lämnade ett förslag på en bra film, och såg nyligen dessa två skräckfilmerna. Och de var bättre än väntat, är ganska kräsen när det gäller skräckfilm men gillade dessa, till och med uppföljaren.

Filmerna heter The Pact och ger inte någon direkt beskrivning av filmerna eftersom jag lagt in trailer på dem båda. 

Den första handlar om en av systrarna Barlow som tvingas återvända hem för sin mammas begravning, en kvinna hon föraktade. Och inte långt därefter känner hon en ondskefull närvaro i barndomshemmet.

Och i uppföljaren handlar det om en kvinna som drömmer verkliga mardrömmar om en seriemördare som tycks härja i staden. Till det finns det givetvis spöklika händelser.

Likes

Comments

Har under än längre tid nu mått bra förutom några undantag. Och hade en väldigt bra dag igår tillsammans med min mamma, vi åkte till Ullared och shoppade. Det blev många fina saker och är så nöjd trots att jag nästan inte har några pengar kvar. Mådde så bra igår bara för jag slapp vara här hemma. Men nu är allt skit igen. Och allt släppte bara för en av dem jag bor med tog med en bebis hit.

Jag gillar inte bebisar och småbarn för tillfället. För de som har barn, har allt jag inte har så mår dåligt över det. Så är typ avundsjuk på dem men ändå inte. Om man har barn har man kärlek, det har inte jag och kommer aldrig få det känns de som. Alla killar jag stöter på visar sig vara idioter och inga tjejer skriver till mig. Alltså måste något vara fel på mig.

Så nu ligger jag här i min soffa och gråter för att kärleken fattas mig. Ska få det att försvinna genom att kolla på något äckligt eller obehagligt för då slipper jag tänka på kärleken.

Vill bara komma härifrån och till en annan stad och en annan miljö, hoppas på bra besked den 12:e juli.

Och imorgon kommer det upp några filmtips här på bloggen, ha de bra!

Likes

Comments

Straffad av Gud. Jag tror kanske inte direkt på att Gud finns men jag tror på att det finns högre makter än oss. Som vakar över oss och "belönar" oss när vi gjort en god gärning och ett "straff" när man inte skött sig. Nu för några dagar sedan var det fem år sedan en släkting som stod mig väldigt nära gick bort och det är lika tufft varenda år. Men för några år sedan så började jag fundera på vad jag gjort som förtjänat all skit jag fått. När min släkting gick bort så fick min en kusin väldigt bra betyg i gymnasiet (en del är ju hennes egen förtjänst men ja), min andra kusin klarade sin examen men vad fick jag? Fick avbryta skolan och läsa på komvux. Sen senare samma år träffade en av mina kusiner sin partner som hon är med än idag, den andra fick sin mans uppehållstillstånd beviljat, men jag fick inte någon kärlek och är singel fortfarande och om några veckor är det exakt fem år sedan. Var har jag gjort för att inte bli "belönad"?

Jag känner mig mer nere i skiten nu än vad jag var för några månader sedan. Ångesten av att ännu en sommar inte ha tillräckligt med pengar eller en partner att åka på semester med, att inte kunna ligga på stranden och bara njuta i solen med sin älskade. Och jag börjar sluta trivas där jag bor nu också för det finns ingen som kan förstå hur jobbigt det är för mig att alltid vara ensam, den som sitter själv vid middagsbordet, den som stannar hemma istället för att gå ut då alla andra har någon att gosa med och den som alltid sitter inne på sitt rum och längtar efter någon att dela allt med.

Alla som jag dejtar eller pratar med är ointresserad av mig och jag önskar av hela mitt hjärta en någon ska dyka upp snart för annars kommer jag att bryta ihop totalt, för att leva utan kärlek är inget för mig. Och jag känner mer och mer av att jag inte har någon egen familj, bara de jag bor med. Känner mig ensam och övergiven trots att jag egentligen inte är det.

Finns det någon därute som känner samma sak som mig? Att det nästan aldrig händer något bra men du har inte gjort något för att förtjäna att bara få skit.

Till alla er som känner så kram!

Likes

Comments