Header

I lördags åkte jag och min kusin mot Ullared klockan 6 på morgonen för att spendera dagen med en massa shopping. Vilket det också blev, tänkte visa vad jag köpte här eftersom jag vet att folk brukar titta på den typen av videos, även jag. Dock blir detta ingen video utan bara bilder. Älskar att åka dit och är där minst en gång varje år. Snart ska jag förmodligen också dit och handla inredning då jag kanske kommer få flytta snart.

Köpte även lite saker som inte är till mig, men tar med dem ändå.

Är supernöjd med allt, längtar redan till nästa gång.

Ps. Skriver inga priser så vill du veta det så skriv i kommentarerna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har sedan februari 2016 prenumererat på Glossybox och jag älskar det, de är som att få en liten present varje månad. Tyvärr är det inte alltid produkter man gillar eller använder, men det finns alltid något.

Denna månad tycker jag att det är en häftig design på boxen men lite för mycket för mig, temat var The Autumn Effect och det passar väl helt okej.

I min box fick jag följande:

1. L'occitane - En ansiktskräm med sheasmör.

2. DR. PawPaw - Ett multifunktionell kräm som kan användas till allt.

3. Hot Makeup - Ögonskugga, ser framemot att testa denna.

4. NAOBAY - En ekologisk rengöringsgel för ansiktet.

5. Hello Hair - Hårmask, som jag ser framemot att testa. Ett stort plus för att de inte testar på djur och att den dessutom är vegansk.

Väntar dessutom på tre boxar från Throwback sale, hoppas att jag får några bra boxar. Är alltid lika spännande varje månad.

Vill du också prenumerera på Glossybox klicka här!

#glossybox #glossymoment #glossyboxsverige

Likes

Comments

Eftersom jag har börjat läsa på universitet/högskola så behöver jag en kalender, för min gamla tagit slut. Förra gången beställde jag en från personligalmanacka.se och blev väldigt nöjd med resultatet. Det speciella med deras hemsida är att man har möjlighet att göra helt egna omslag, man bestämmer även vad den ska innehålla. På grund av det kostar den mer än en vanlig kalender på Åhléns, men det är värt det. Den jag köpt kostade 399 kronor, och är den största.. Ska skrivas in en del texter så tyckte det var lika bra.

Jag valde att göra min kalender med omslag av tv-serierna som jag älskar, det passade väldigt bra. Insidan blev i rosa, och på första sidan kan man skriva i en text, jag valde citat och motto: "If you can dream it, You can do it.", "God gives his toughest battles to his strongest soldiers" och sen avslutade jag med att skriva mina kontaktuppgifter. Och resultatet blev väldigt bra enligt mig, är så nöjd, kommer definitivt fortsätta beställa från dem. Gör det ni också vet jag.

OBS: Blir inte betald för att skriva detta.


Likes

Comments

Jag har haft den här bloggen väldigt länge nu, men skulle vilja göra den mer intressant och kanske med snyggare design. Men mitt problem är att jag inte kan det så bra. Jag är ingen bloggare och skulle gärna vilja ha lite tips. Så skulle bli väldigt glad om ni som läser kanske kan ge lite tips i kommentarerna.

Tipsa mig gärna nere i kommentarsfältet!

Likes

Comments

När jag skapade den här bloggen 2015 så ville jag dela med mig av mitt liv utan att avslöja exakt vem jag är, men nu har jag ändrat mig. Vill tala om vem jag faktiskt är. Först vill jag bara säga att allt som står på min blogg är fortfarande jag trots att jag inte heter Sarah. Sarah är mitt mellannamn och det är de namn som jag skulle vilja ha som tilltalsnamn. Men tyvärr valde mina föräldrar ett annat namn. Så här kommer lite information om vem jag är.

Mitt namn är Josefin, jag bor mitt i centrala Malmö hos min moster och hennes familj där jag för tillfället trivs väldigt bra. Men allt jag vill är att äntligen kunna få en egen bostad, så jag kan börja mitt liv på riktigt. När jag startade den här bloggen mådde jag väldigt dåligt psykiskt, jag hade ångest vilket jag än idag har men inte lika ofta. Men det kommer dagar när allt bara rasar. Men inte alls i den nivån det var tidigare. Har inga tankar på att skada mig eller så heller, och en stor sak för mig är att jag inte längre mår dåligt av att vara singel. Skulle absolut inte säga att jag gillar det men det funkar för tillfället. Men, vem vet den rätta kanske står och väntar runt hörnan.

Något som dock ändrats är att jag inte längre hatar små bebisar, jag vill verkligen bli mamma och om jag hade en stabil inkomst, fast jobb och bostad så kunde jag blivit det redan om jag bara hade en partner. För jag känner mig verkligen redo, blir 25 i november och tycker inte det är för tidigt men en graviditet får vänta tills mitt liv ordnat upp sig och jag befinner mig i en säker relation. Att jag vill bli gravid nu vet dock ingen i min omgivning så om ni läser detta så kanske ni får en chock men så är det.

Jag har dock kommit en bit på vägen, har en säker inkomst för tillfället och har äntligen kommit in på mina studier, mer om det kommer en annan dag. Sen söker jag bostad hela tiden så förhoppningsvis får jag en lägenhet innan året är slut.

Så det var allt för tillfället, känns lite konstigt att skriva allt detta men tycker att efter typ 2 år så var det dags.

Likes

Comments

Igår skrev jag ett väldigt långt inlägg om 13 reasons why, idag tänkte jag ge ett tips på en av låtarna från serien som jag spelar nästan varje dag här hemma. Nämligen Selena Gomez egen låt som skrevs för att passa till serien. Så vill du inte veta vad som händer när den spelas så fortsätt inte läsa.

Låten Only You. I videon som jag lägger upp tillsammans med inlägget har Selena gjort en lyric video med scener från serien kopplat till låttexten. Så var beredd på en känslomässig berg -och dalbana. Låten blir också lite speciell med hjälp av Selenas underbara spöklika röst. De har gjort det så bra att du kommer återuppleva 13 reasons why på endast 3 minuter.

Jag bara älskar låten så mycket och sen jag hörde den i serien har jag lite svårt med att inte fälla en tår då låten spelas eftersom den spelas efter att Clay gått ifrån Mr. Porter och står i skolkorridoren, medan alla människor passerar. Han inser att det kan räcka med ett hej för att en person inte ska gå samma väg som Hannah. Och så går han fram till Skye.

Nästa låt är den akustiska versionen av Kill em' with kindness av Selena. Som har ett väldigt bra budskap. Och som är så passande i dagens samhälle. Lyssna på texten så förstår du. Vi ska använda vårt språk och tala till varandra istället för att använda vapen. Och i texten så kan man få fram att även ord kan döda, det tar lång tid men det är mer smärtsamt precis som det blev i Hannahs fall. Och de som gör det vet oftast inte om hur mycket det skadar. Även denna borde varit med i serien men, det var den tyvärr inte. Vill inte säga det, men den är så mycket bättre en den vanliga versionen. Och att bara läsa kommentarerna under de båda videorna gör att man förstår hur viktigt ämnet faktiskt är.

Likes

Comments

För er som inte sett serien än, sluta läsa nu för jag kommer att skriva om saker som händer i serien och vad jag tycker. 13 Reasons Why är enligt mig den bästa serien som gjorts på senaste tiden. De som gjort serien har gjort ett väldigt bra jobb, det är grymt bra skådespelare och skådespelerskor, de har även lyckats att få fram budskapet. Som dessutom behövs visas då det är väldigt aktuellt i dagens samhälle bland unga. När jag såg serien första gången tyckte jag det visades lite för grova scener då de visar en ganska grov våldtäkt enligt mig och hela Hannahs självmord i detalj. Men när jag såg den 30 minuter långa dokumentären bortom skälen som också finns på Netflix så fick jag höra att anledningen till att de valt att göra det var för att bland annat visa att det här verkligen händer. Fick även veta andra saker gällande några frågor jag hade, så se den också.

Jag har själv blivit mobbad och varit med om andra saker som händer Hannah som jag inte har lust att ta upp här. Så förstod hur hon kände vilket gjorde mig ännu mera känslosam än vad jag brukar vara när jag ser en serie eller film. Och jag tror att hade man tagit alla händelserna var för sig så hade man kunnat klara av det, utom våldtäkterna såklart. Men allt ihop gjorde att Hannahs bägare rann över, och hon inte orkade mer. Älskar allt de gjort i serien och kommer verkligen se den igen och ska även börja läsa boken snart.

Nu är det ett tag sedan jag såg serien för första gången men jag är fortfarande förkrossad över slutet och kan verkligen säga att serien är en känslomässig berg -och dalbana. Det finns många sorgsna scener men också några roliga. Och du vet aldrig hur du kommer känna efter avsnitten. Jag tror att oavsett hur många gånger du ser serien så kommer det fortfarande vara lika tufft.

Men nu till karaktärerna och vad jag tycker om dem. Jag tar dem i ordning som skälen kommer.

Så vi börjar med Justin, han är en typisk sportkille, som är lite kaxig och som vet att han ser bra ut.. Men också en idiot som inte vill förstöra sitt rykte på skolan och därför sparar han bilden på Hannah tror jag. Dock är de ju inte han som skickar den till hela skolan utan det är Bryce, men varför ens visa bilderna för någon om han gillade henne? Sen när han tillåter Bryce att gå in till Jessica när hon är medvetslös, så tycker jag de får honom att se dummare ut än vad han är. Ja, han säger inte till Jessica och det är dumt, men han mår också dåligt över det, men han säger det inte för han vill skydda henne. Hur det kan hjälpa vet jag inte.. Sen att Hannah får det att låta som att han inte försökte stoppa Bryce är fel för det kan vi se att han faktiskt försökte med men blev nerknuffad på golvet på grund av att Bryce tyckte att det som är mitt är ditt, samt att Justin var alkoholpåverkad. Så man kan säga att jag tycker typ om Justin men ändå inte, men tycker synd om honom som har en dålig mamma och han mår väldigt dåligt inombords, tror jag.

Jessica, en populär tjej som är ny på skolan precis som Hannah, därför fixar deras "kurator" så de ska bli vänner men det varar inte länge. En som dem kallar det " Hot chocolate friendship". Jag tror att Jessica blev skadad av våldtäkten, trots att hon påstår att hon inte tror att det har hänt, att det inte är sant. Men vi vet att det har hänt. Jag tror att hon vet att det är samt men tror att om hon berättar så ska folk se på henne som de gör på Hannah, en slampa. Och därför har hon blivit till den hon är. Alkoholpåverkad och sårad. Men jag gillar henne ändå.

Alex, är en av de som jag älskar mest för han är den enda som mår väldigt dåligt över vad han gjort och som ångrar sig, han vill ha tillbaka Hannah och det märker man. Det han gjorde var dumt, att skriva en lista om vem som är het eller inte är inget man ska göra. Speciellt inte för att göra tjejen man älskar svartsjuk och vilja ha tillbaka en, för den tekniken funkar inte. Och man gör inte slut för att tjejen/killen inte vill ligga. Älskar Alex då han är den enda som förstår vad han har gjort och kan erkänna det.

Tyler, behöver inte säga så mycket. Han är en stalker och jag gillar honom inte. Även fast han också blir mobbad. Och tror inte heller jag kommer tycka bättre om honom i säsong 2.

Courtney, kan bara säga att i slutet på säsong 1 är det den person som jag fortfarande hatar. Att inte kunna erkänna att man är gay och istället såra en vän genom att göra henne till en slampa är bara sjukt. Att det är svårt att vara homo förstår jag men hon behövde inte såra en vän för det.

Marcus, gillar jag inte. Han är bara en kille som vill hålla sitt goda ryckte intakt. Såna killar borde försvinna.

Zach, I do love. Han är den som jag inte kan se gjorde något dumt från början, det var Hannah själv som gjorde att han tog beslutet att ta hennes komplimanger från påsen i klassrummet. Han ville bara vara snäll och hon skämde ut honom inför hela skolan. Vilket jag inte tycker är snällt. Sen var det fel av honom att ta hennes komplimanger för att han inte klarade av att bli dissad. Men brevet Hannah skrev kastade han inte, men det var för mycket för honom så han behöll det bara men bad inte om ursäkt. Tror inte att han visste hur han skulle gå tillväga och vilka konsekvenser det skulle ha. Men han kom på det, men då var det redan försent.

Ryan, en arrogant person som jag tror bara vill att alla ska förstå hur bra han är. Han tyckte att Hannahs dikt var bra, och ville därför att den skulle synas. Men han tänkte inte på konsekvenserna och på Hannahs känslor. Samt att han bad inte om dikten utan tog den bara. Inte min favorit karaktär precis, men hatar honom inte.

Sheri, tog sitt sunda förnuft till slut och kontaktade polisen men då var det försent. Hon dödade en människa, Jeff, något han absolut inte förtjänade. Hon fick alla att tro att han satt sig i bilen alkoholpåverkad och tack vare det nästan dödade en annan man i trafiken. Bara för hon var rädd för vad folk skulle tycka om henne. Men hon tänkte inte på vilka konsekvenser det kunde få. Gillar henne för att hon tillslut gjorde det rätta.

Clay, kunde ha gjort mer men som Hannah säger, han förtjänar inte att vara på banden för att han är den snälla killen som vill alla väl. Men han behövde vara där för att hon skulle kunna berätta sin historia. Men han är lite blyg och hänger mest med en grupp människor och agerar inte så mycket, han tror på allt som sägs, vilket gjorde att han tillslut blev arg på sig själv för att inte ha förstått att något var fel. Men när han börjar lyssna på banden ändras han. Han kan också göra dumma saker som tillexempel bilden på Tyler. Men jag gillar honom ändå, skulle lätt dejta den killen, för som Hannah sa, finns inte många som honom.

Bryce, behöver jag ens säga något? Han är den största idioten som existerar. Hate him!!!

Mr. Porter, kan bara säga att jag tycker inte han passar som counselor för han lyssnar inte och han kunde hjälpt Hannah men det gjorde han inte. Han förväntade sig att Hannah kunde berätta allt på en gång, om en våldtäkt som hände veckan innan, det är inget man kommer över så snabbt. Men att be henne gå hem och gå vidare för att den som våldtagit henne ändå kommer vara bort inom några månader, det är idiotiskt. Hoppas han förlorar sitt jobb. Att han sade så orsakade att Hannah gick hem den dagen och tog sitt liv.

Det är vad jag tycker. Vilka tycker ni bäst/sämst om? Vilka kunde gjort mer?Jag anser att alla kunde gjort mer.

Vad kommer hända i säsong 2?

Jag kan ju inte veta vad som händer, däremot kan jag säga vad jag hoppas och tror.

Vad ska Tyler med alla vapen till? Vem är det i ambulansen? Har Alex försökt ta livet av sig? Var ska Justin? Hur kommer det bli med Jessica? Kommer skolan bli stämd av The Bakers? Kommer Bryce få det han förtjänar? Och vad kommer hända med Sheri efter hennes samtal till polisen? Vad ska hända med Skye, kommer hon sluta skada sig själv? Det är några av de frågorna jag hade efter avsnitt 13.

Tyler tror jag kommer att försöka göra sig av med dem som mobbat honom på något sätt, kanske genom en skolmassaker?

Vem som är och inte är i ambulansen är en fråga jag ställt mig. Om man stannar till på den scenen kan man se att personen på båren inte har blont hår alltså borde det inte vara Alex. Vem är det då, kanske Bryce, Justin eller Clay, jag hoppas det är Bryce och att Justin skjutit honom. Låter kanske brutalt men ja, gillar honom inte. Dock stämmer det inte eftersom de syns i nästa avsnitt, det gör inte Alex, bara i flashbacks, kanske har han fått brunt hår av blodet från skottet?

Jag tror vi får följa Jessicas väg tillbaka till livet. Justin vet jag inte. Och jag hoppas och tror att Bryce blir dömd för våldtäkt och att skolan blir stämd då de inte upptäckte mobbingen som pågick eller lät det vara för att inte skada skolans rykte. Och jag tror Sheri kommer att få ett straff på något sätt. Och jag hoppas att det inte är Alex som skjutit sig och att han lever.


Tycker också vissa citat betyder en del för mig så här kommer de jag gillar mest.

You spy on people everyday. We’re always watching someone. Following someone. And being followed. Facebook, Twitter, Instagram… They made us A society of Stalkers. And we love it. Hannah Baker. Saken är den att det stämmer.

See, I have this theory, Zach. I have this theory that you’re lonely too. Could that be possible? What kind of lonely could the great Zach Dempsey possibly feel? Maybe that kind where you think no one truly sees you. I know that kind of lonely. Do you? Hannah Baker. Valde detta citat på grund av att jag har känt just den typen av ensamhet, att befinna sig med en grupp människor men ändå vara ensam.

The way I see it, there are two different kinds of death. If you're lucky, you live a long life... and one day your body stops working and it's over. But if you're not lucky, you die a little bit... over and over... until you realize it's too late. I know some of you might think there was more I could have done, or should have done. But I'd lost control. And in that moment, it felt like... it felt like I was already dead. Hannah Baker.

I recorded 12 tapes. I started with Justin. Then Jessica. Who each broke my heart. Alex, Tyler, Courtney, Marcus, who each helped destroy my reputation. On through Zach and Ryan... who broke my spirit. Through tape number 12... Bryce Walker... who broke my soul. But a funny thing happened as I finished number 12. I felt something... shift. I had poured it all out... and for a minute... just a minute... I felt like maybe I could beat this. I decided to give life one more chance. But this time, I was asking for help... because I know I can't do it alone. I know that now. Of course, if you're listening to this, I failed. Or he failed, and my fate is sealed. Hannah Baker.

It has to get better. The way we treat each other and… look out for each other. It has to get better somehow. Clay Jensen. Stämmer också mot verkligheten, vi är så taskiga mot varandra och det måste bli bättre.

I lied. Um, I did know Hannah Baker. We worked together all the time at the Crestmont. We had classes together. Uh… She was my friend. And I miss her… really fucking bad. I didn’t know how empty it would feel. There’s this big part of the world that’s just… just gone, and everyone else just keeps moving forward. The worst part is, there’s… there’s nothing I can do. I can’t save her, I can’t… I can’t bring her back. I’m… I’m completely fucking useless. Clay Jensen.

Some of you care. None of you cared enough. Neither did I. And I'm Sorry. Hannah Baker.

Sen fanns det några tillfällen när man skrattade också såklart. Tony tycker jag om men han är lite jobbig som alltid dyker upp överallt, lämpligt nog. Men det finns två citat från honom som jag tycker är skitroliga. Båda är i kombination när han pratar med Clay. Det första är när dem är på väg från Monet's och pratar om Skye. Det andra är på lekplatsen där allt startade och Clay vill sluta lyssna på banden då det är för jobbigt.

Clay: She doesn't know what was going on in Hannah's life.

Tony: You don't know what's going on in hers.

Clay: Would you... you know, shut up, Tony? I get so sick of your little sayings, and things you point out, acting all wise. You're like this unhelpful Yoda.

Tony: Is that a crack on my height?

Nästa:

Clay: How in the hell am I supposed to listen to this?

Tony: I think the asshole answer is you put the headphones on, the cassette tape in, and you press play.

Men de två som jag gillar mest är de som kommer här nedan:

Courtney, You're Gay, So what? Tyler, you’re a stalker. Ryan, you’re an arrogant asshole. Zach, you’re just an entiled idiot who does cruel, stupid things even though you probably have a decent heart. And Sheri’s a fucking coward who got a kid killed. And Marcus you’ll do everything to keep your perfect reputation. And, Yeah, I’m am a fucking weak, pathetic loser who ruined the one good thing that I ever had because I wanted a rapist to think I was just like him.

Hannah was my friend and we should tell the truth about her. Because I know that if I had still been friends with her... If any one of us had still been friends with her, she’d be alive. Alex Standall.

Hannah Bakers poem

Lägger in den för som det står på sidan jag hittade den på så kan alla som blivit mobbade känna igen sig. Även jag.

Today I am wearing lacy black underwear

For the sole purpose of knowing I am wearing them.

And underneath that?

I am absolutely naked.

And I’ve got skin. Miles and miles of skin;

I’ve got skin to cover all my thoughts

like saran wrap that you can see through

to what leftovers are inside from the night before.

And despite what you might think, my skin is not rough; nor is it bullet proof.

My skin is soft, and smooth, and easily scarred.

But that doesn’t matter, right?

You don’t care about how soft my skin is.

You just want to hear about what my fingers do in the dark.

But what if all they do is crack open windows?

So I can see lightening through the clouds.

What if all they crave is a jungle gym to climb for a taste of fresher air?

What if all they reach for is a notebook or a hand to hold?

But that’s not the story you want.

You are licking your lips and baring your teeth.

Just once I would like to be the direction someone else is going.

I don’t need to be the water in the well.

I don’t need to be the well.

But I’d like to not be the ground anymore.

I’d like to not be the thing people dig their hands in anymore.

Some girls know all the lyrics to each other’s songs.

They find harmonies in their laughter.

Their linked elbows echo in tune.

What if I can’t hum on key?

What if my melodies are the ones nobody hears?

Some people can recognize a tree,

A front yard, and know they’ve made it home.

How many circles can I walk in before I give up looking?

How long before I’m lost for good.

It must be possible to swim in the ocean of the one you love without drowning.

It must be possible to swim without becoming water yourself.

But I keep swallowing what I thought was air.

I keep finding stones tied to my feet.

Likes

Comments

Det var länge sedan jag skrev men har inte känt någon lust att göra det förrän nu. Tyvärr som ni ser i titeln så är det inget roligt. Men anledningen till att jag väljer att skriva om just detta är för att det är hemskt att det har hänt men också på grund av att jag har familj och vänner i Stockholm.

Jag skulle gissa på att alla vet vad som hände i fredags strax innan kl.15. En lastbil körs med hög hastighet på Drottninggatan i Stockholm och kör rakt in i Åhléns City. Där fyra personer dog och 15 skadades, även en hund blev ihjälkörd. När jag fick en notis om att detta hänt blev jag chockad och min första tanke var att direkt skicka till de jag känner i Stockholm, och fick senare på kvällen svar att alla var oskadda. Sedan dess har jag sett alla pressträffar och följt uppdateringen via media och även via polisens offentliga sida på Facebook.

Polisen agerade väldigt snabbt och sprang mot faran, för att få folk därifrån och för att säkra området, vilket de lyckats med. Dock kan de inte rädda de liv som redan slocknat.

På första pressträffen som hölls ungefär vid 17.30 i fredags släpper de en bild på en person som är intressant för utredningen, de uppmanar alla som sett personen ska höra av sig till 11414. Vilket senare på kvällen resulterade i ett gripande i Märsta tack vare vittnen, vem vet vad som annars hade hänt. På en ytterligare en pressträff kl.21 bekräftade polisen att en man är gripen och hålls frihetsberövad. Den gripne är en 39-årig man från Uzbekistan. Man hade också en ny pressträff under lördagen där man meddelade att det påträffats en anordning i förarsätet som inte hör hemma där. I en annan träff meddelas också att han visat sympatier med IS. Idag tisdag, har han begärts häktad och enligt hans advokat har han även erkänt brottet. Åklagaren har tills 11 maj på sig att väcka åtal. Han ska också genomgå en mindre sinnesundersökning. Det finns även en till anhållen.

Under den pågående pressträffen kan man också läsa på Twitter att Paris borgmästare har gått ut med att de under natten ska släcka ner Eiffeltornet för att hedra de som dog i attacken. Även runt om i Europa har man skänkt sina tankar till Stockholm, det sägs även USA's president har hört av sig till Löfven för att beklaga det hemska som hänt. Under lördagen besökte flera personer platsen där det hände för att lägga blommor och tända ljus, däribland personer från regeringen och även prins Daniel och kronprinsessan Victoria. I söndags hölls en kärleksmanifestation på Sergels torg där man höll en tyst minut och väldigt många samlades. Även igår måndag kl.12 hölls en tyst minut över hela Sverige för de som dog. Där armen spelade och några som höll tal. Ceremonier hölls i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Alla jag känner deltog i detta.

Denna fruktansvärd händelse har drabbat hela Sverige och vi alla är fyllda med sorg. Men samtidigt ingen rädsla utan bara kärlek. Ingen kan trycka ner oss. Eftersom brottet tros ha gjorts av den gripne så kan man tro att det skulle skapa massa rasistiska åsikter och grupper, självklart har det skapats några men inte i den mängd man skulle kunna tro. Istället står vi enade genom denna händelse.

Sen finns det personer som tycker att vi borde prata om allt annat i världen som händer i både Syrien och Irak bland annat, men jag tycker vi har all rätt att prata så mycket om det som hände i Stockholm för att det är vårat land det har hänt i. Men vi är inte rädda. Jag är inte rädd.

Trots denna hemska händelse visar vi massa kärlek.

Likes

Comments

Att älska någon kan vara underbart men också det värsta som finns i mina ögon. Att känna sig förälskad eller att någon är förälskad i dig är den bästa känslan i hela världen. Då känner man sig trygg och säker men allt det kan rasa på ett ögonblick. Jag har alltid haft lätt för att tycka om någon men ända sedan jag blev ordentligt sårad har det varit svårt, och nu är jag också väldigt försiktig. Men det är även av andra anledningar.

Men att vara olyckligt kär är inget kul, har fått uppleva det från båda håll, någon har varit förälskad i mig men inte jag i hen och nu är det min tur att vara kär men inte få samma respons tillbaka. Den känslan suger och allt jag vill är att försvinna och det är bara för allt är dåligt just nu. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig utan detta är bara mitt sätt att uttrycka mig, men får se vad som händer med mina känslor. Men just nu suger det.

Mår sämre av detta, vill bara fly denna värld, det finns ändå inte så många som bryr sig. Känns inte ens som min egen släkt/familj bryr sig, det tror allt är så lätt och enkelt, men det är det fan inte!!

Likes

Comments

Det var länge sedan jag lade upp en sång som betyder mycket för mig, då jag inte stött på någon speciell. Men nu har jag en. Det är låten Shine the light med Sugarland. Älskar den gruppen.

Som jag sa så betyder denna mycket för mig för tillfället, den har en mycket bra text så lyssna på den. Jag är inne i en period där jag mår väldigt dåligt och känner mig väldigt mycket ensam då jag inte direkt har några vänner eller en partner, endast min familj som inte vet allt. Allt detta har även gjort att jag tror på något större, en högre makt som jag ofta ber till att allt ska ordna sig. Så nu när jag mår dåligt är det denna vackra sång som jag lyssnar på om igen och igen.

För mig handlar den om att du aldrig är ensam, det finns alltid någon där som "ger dig ljus" när allt är dåligt. När allt ser mörkt ut så finns det alltid någon som kan säga att allt kommer bli bra, även om det tar tid. Vid ett tillfälle i texten sjunger Jennifer Nettles följande text;

" Sometime we jump into the great unknown Some roads, we all will have to walk alone
But waiting there in the end is a heart that calls you friend
That's me, clapping the loudest, welcoming you home

So when your heart is heavy like a stone
From carrying its load
And you look into the mirror
And see someone you don't know

Or when the shadows are closing in on you
Like a hand around your throat
I will shine the light, I will shine the light"

Just den texten säger mycket för mig just nu och jag kan verkligen inte se ljuset i tunneln. Och om jag skulle kolla mig i spegeln så skulle jag inte känna igen tjejen som står där, är inte den jag tidigare var. Den som lyser upp mitt ljus och som vägleder mig är en person jag älskar mer än allt men som tyvärr inte längre finns ibland oss. Det har gått många år sedan men det känns fortfarande tomt. Så jag skulle säga att för er som har det tufft och söker någon form av tröst, lyssna på Shine the light, den kommer hjälpa dig.

Likes

Comments